Vlaganje v Binance (BNB) – vse, kar morate vedeti

Nemogoče bi bilo razpravljati o trgovanju s kriptovalutami, ne da bi si vzeli trenutek za ogled priljubljene borze Binance. Binance je največja borza kriptovalut glede tržne kapitalizacije od leta 2018. Po besedah ​​izvršnega direktorja podjetja Changpeng Zhao je kombinacija dejavnikov, vključno z izkušnjami, spretnostjo in “srečo”, platformi pomagala doseči legendarni status.

Kaj je Binance?

Danes je Binance največja regulirana platforma za izmenjavo kriptovalut na svetu. Če jo pogledamo v perspektivo, samo ameriške platforme Binance v povprečju dnevno trgujejo prek 2 milijard USD. Ko te podatke združite z dejstvom, da je izmenjava zvezno regulirana v vseh državah, razen v 15, je enostavno videti, kako so postali gospodinjsko ime v sektorju.

Binance ni bil vedno vodilni v industriji. Natančen pregled njihove preteklosti dokazuje, da sta prilagodljivost in pripravljenost podjetja sprejeti spremembe to, kar je danes. Na primer, v prvih dneh Binance ni ponujal fiatov kripto trgovalnim parom. Ta odločitev je borzi omogočila, da se je izognila večjemu delu regulativnega nadzora, ki je prejšnje dni dušil druge borze na trgih.

Zakaj je Binance (BNB) pomemben

Zgodovina Binance sega dlje od dejanske ustanovitve platforme. Generalni direktor podjetij, Changpeng Zhao menjalnemu sektorju ni tuja. Zanimivo je, da je leta 2005 prek svojega podjetja Fusion Systems pomagal razviti različne visokofrekvenčne sisteme trgovanja za posrednike.

Zhao je v blockchain vstopil leta 2013, ko je zasedel položaj na visoki ravni v aplikaciji denarnice blockhain.io. Od tam je nadaljeval z ustanovitvijo ene največjih kitajskih borz, OkCoin. Vse te izkušnje so nedvomno prenesene neposredno v razvoj Binancea.

Kitajska zamudila

Binance je bil na Kitajskem uradno predstavljen v začetku leta 2017. Vendar je kitajska vlada junija istega leta postala kriva za kriptovalute. Zhao je začutil spremembo plime in oseke, spakiral Binancea in se odpravil iskat prijaznejše obale. Konec leta 2017 je imel Binance pisarno na Japonskem.

Na žalost to ni bil zadnjič, da je Zhao začutil potrebo po selitvi svoje operacije, da bi se izognil regulativnim glavobolom. V začetku leta 2018 je Binance svoje poslovanje spet preselil na Malto. Družba je istega leta odprla tudi pisarno na Tajvanu.

Uspeh stavka

Ta prilagodljivost in predvidevanje sta Binanceu pomagala, da se je uveljavil kot izmenjava za ljudi. Vlagatelji so bili prepričani, da bo Binance naredil tisto, kar je bilo potrebno, da ostane ključni del kripto skupnosti. Do leta 2018 je bila borza največja na svetu glede na tržno kapitalizacijo (1,3 milijarde USD). Kombinacija enostavnega vmesnika, široke palete kovancev in visoke varnosti je Binanceu pomagala doseči naslov prvaka.

Kaj so žetoni BNB?

Leta 2017 je Binance izdal izvorni uporabniški žeton, znan kot BNB žeton. Ta žeton uporabnikom omogoča plačilo pristojbin po znižanih cenah. Poleg tega zagotavlja večjo prilagodljivost pri trgovanju s pari na platformi.

BNB Token preko CoinMarketCap

BNB Token preko CoinMarketCap

Žeton BNB, predstavljen med dogodkom množičnega financiranja začetne ponudbe kovancev (ICO), ki je v dneh zbral 15 milijonov dolarjev. ICO je potekal od 26. junija do 3. julija. V tem času je družba javnosti ponudila 100.000.000 žetonov BNB. Skupna ponudba BNB znaša 200.000.000 kovancev.

Prvi žetoni BNB so bili izdani na verigi Ethereum kot ERC-20 žetoni. V nekaj mesecih so razvijalci žetone prenesli na Binanceov izvorni blockchain. Prenos je Binanceu omogočil večji nadzor nad notranjim delovanjem in prihodnjimi operacijami.

Hacks

Kot vse borze svoje velikosti je tudi Binance mamljiva tarča potencialnih hekerjev. Marca 2018 je bil izveden en tak poskus. Napad je uporabil več vektorjev napada, da je preplavil omrežje. Na srečo je imel Binance zaščito, ki je napad ustavila. Vendar se je Binance v strahu pred prihodnjimi napadi podal v ofenzivo. Izmenjava je začela hekerski program nagrajevanja.

Hacker Bounty

Binance naj bi bil primer tistih, ki so napadli platformo. Na primer, ponudili so 250.000 dolarjev nagrade za informacije, ki vodijo do hekerjev. Poleg tega je platforma namenila 10 milijonov ameriških dolarjev za financiranje prihodnjih izplačil. Kmalu je prišla ta nagrada še kako prav.

Binance Hacker Bounty

Binance Hacker Bounty

Maja 2019 je skupina hekerjev ponovno udarila. Za razliko od prvega poskusa je tokrat prevarant odšel s precejšnjo količino kriptovalut. Skupaj je bilo izgubljenih okoli 40 milijonov dolarjev kripto. Ob razpravi o vdoru so uradniki podjetja priznali, da je heker sprožil predhodna opozorila, vendar je deloval tako, da so se še vedno lahko odrekli s svojimi nepridobitnimi dobički. Te izgube so Binance še bolj spodbudile k dvigu varnostnih standardov.

Kako trgovati na Binance

Trgovanje na Binance je enostavno. Pojdite na njihovo stran za registracijo in izpolnite vse ustrezne podatke. Predvsem morate predložiti veljavno identifikacijo za namene skladnosti s KYC / AML.

Ko potrdite svojo identifikacijo, lahko povežete svoj vir financiranja. Tu lahko razmislite o nekaj možnostih. Če načrtujete manjše nakupe, lahko uporabite debetno kartico. Neposredna povezava vašega bančnega računa vam bo zagotovila večjo prilagodljivost pri nakupih in dvigih.

Če načrtujete nakup žetonov BNB, morate to storiti pri Binance da bi izkoristili prednosti, ki jih nudijo žetoni BNB.

Vlaganje v Binance (BNB) - vse, kar morate vedeti Vlaganje v Binance (BNB) - vse, kar morate vedeti Vlaganje v Binance (BNB) - vse, kar morate vedeti
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Paybis Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

Najboljše za

Napredni trgovci

Najboljše za

Takojšnji nakup

Najboljše za

Enostavnost uporabe

Minimum računa

Nobenega

Minimum računa

50 dolarjev

Minimumi računa

Nobenega

Promocije

10% povračilo denarja

Koda za popust: EE59L0QP

Promocije

Nobenega

Promocije

Nobenega

Financirajte svoj račun

Ko povežete naše bančne podatke, ste pripravljeni na svoj račun. USD lahko v denarnico naložite neposredno iz banke. Nato morate sredstva pretvoriti v kriptovaluto.

Na srečo Binance ponuja različne fiat trgovalne pare, ki ustrezajo vašim potrebam. Izberite želeni trgovalni par in znesek, ki ga želite kupiti. Vaša kriptovaluta bo v denarnico prispela v manj kot minuti.

Binance – steber na trgu

Binance je na svoji poti do vrha daleč napredoval. Čeprav pot ni bila vedno lahka, so se ti razvijalci vedno znašli na vrhu. Danes je Binance navdih za druge borze, ki želijo iti na svetovni ravni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map