Vlaganje v graf (BRT) – vse, kar morate vedeti

Graf (GRT) skuša olajšati nemoteno izmenjavo podatkov med verigami blokov in aplikacijami. Platforma je ena prvih decentraliziranih programov za indeksiranje in poizvedovanje, ki so na voljo na trgu. Kot tak še vedno narašča. Impresivno je, da je omrežje od začetka leta 2020 doseglo že več kot milijardo poizvedb.

Graf razvijalcem ponuja enostaven za uporabo, stroškovno učinkovit in varen API. To omrežje omogoča decentraliziranim aplikacijam dodajanje podatkov v verigo Ethereum z uporabo pametnih pogodb. Grafovi API-ji uporabljajo nekatere najbolj priljubljene platforme DeFi na trgu. Natančneje, AAVE, Aragon, Balancer, DAOstack, Uniswap in Synthetix uporabljajo to tehnologijo za izboljšanje odzivnosti podatkov.

Katere težave rešuje graf (GRT)?

Pred letom 2020 ste morali biti tehnično nagnjeni k izdelavi Dappa, ki se zanaša na učinkovit dostop do podatkov iz verige blokov Ethereum. Takrat so morali razvijalci oblikovati lastno strategijo za zbiranje podatkov in njihovo preoblikovanje iz različnih virov. Graf je ob prepoznavanju te tehnične ovire razvil zmogljiv nabor orodij za pomoč pri spodbujanju inovacij in poenostavitvi tega nekoč zapletenega procesa. Njihova glavna skrb je bila izpolniti to nalogo brez poslabšanja varnosti.

Graf (BRT) - Twitter

Graf (BRT) – Twitter

Nedavna širitev sektorja DeFi (decentralizirano financiranje) je še enkrat povečala tržni položaj Ethereuma. Ethereum je daleč najbolj priljubljen blockchain DeFi, saj se od leta 2020 uvaja na stotine platform. Kot taka je Graph popolnoma pozicioniran tako, da spodbuja ta razvoj.

Prednosti grafa (GRT)

Grafov pristop ima veliko koristi. Omrežje lahko indeksira podatke, ki prihajajo iz omrežij Ethereum, IPFS in PoA. Na ta način Graph odpravlja tehnične ovire pri poizvedovanju.

Kako deluje graf (GRT)

Graph uporablja kombinacijo tehnologije veriženja blokov in naprednih protokolov indeksiranja za izboljšanje poizvedovanja po podatkih verige blokov. Natančneje, zanaša se na tehnologijo GraphQL, ki zagotavlja popoln opis podatkov v vsakem API-ju. Vsakdo lahko s pomočjo portala Graph Explorer skenira podgrafe na platformi.

Pododstavki

Podgrafi so osrednji protokol ekosistema Graph. V tem omrežju lahko razvijalci gradijo in objavljajo različne API-je. Ti protokoli so nato združeni v odprte API-je, imenovane podgraf. Uporabniki dobijo dostop do teh podatkov prek API-ja GraphQL. Trenutno je v omrežju razporejenih 2.300+ podgrafov.

Graf domače strani


Graf domače strani

Podgraf Manifest

Vsak podgraf ima manifest podgrafa. To je opis podgrafa. Informacije, kot so pametne pogodbe, blockchain dogodki in celo postopek, boste našli v preslikavi podatkov o dogodkih.

Grafično vozlišče

Grafična vozlišča so še ena pomembna komponenta omrežja. Ta vozlišča poiščejo vse informacije, ki odgovarjajo na vprašanja iz podstavka. Za izpolnitev te naloge vozlišče pregleda celotno zbirko podatkov blockchain in zbere vse podatke, pomembne za poizvedbe uporabnikov.

Graf (BRT)

BRT je glavni pripomoček in upravljalni žig Grafa. Ta žeton ERC-20 se lahko uporablja za prenos vrednosti po vsem svetu. Predvsem se nagrade izplačujejo v BRT. Imetniki GRT pridobijo tudi druge pravice v omrežju. Žeton ima največ 10.000.000.000 BRT kovancev.

Upravljanje

Graph Graph je odgovoren za vodenje prihodnjega razvoja Graph-a. Zanimivo je, da bo mreža v prihodnjih mesecih prešla na model decentraliziranega upravljanja. Natančneje, platforma namerava uvesti DAO. Ta pristop bo uporabnikom omogočil glasovanje o vseh spremembah tehničnih parametrov protokola. DAO-ji naraščajo zaradi svoje vključujoče narave.

The Graph Foundation

Grafična fundacija poskuša spodbujati splošno sprejemanje in pospešene inovacije mreže Graph. Skupina financira nove izdelke in mreže z uporabo grafa. Zainteresirani sodelavci, ki želijo pomagati graditi na uspehu Grafa, se lahko prijavijo v svoj program nepovratnih sredstev. Fundacija dodeljuje nepovratna sredstva in financiranje ekosistemov projektom, ki se jim zdijo razburljivi in ​​imajo potencial za rast. To financiranje izhaja iz 1% omrežnin.

Vložki in pooblaščenci

Uporabniki GRT lahko vložijo svoje žetone in si prislužijo pasivne nagrade. Stakerji svoje GRT prenesejo na obstoječe indeksatorje. V zameno si prislužijo del nagrad, ki jih vodijo ta vozlišča.

Kazalci in kuratorji

Graf uporablja tudi indeksirna vozlišča. Kot že ime pove, je njihova naloga vzdrževanje funkcije indeksiranja platforme. Od tam kustosi prepoznajo podgraf, ki vsebuje ustrezne informacije, ki jih je treba dodati v indeks.

Ribiči

Ribiči so še ena vrsta vozlišča, ki je edinstvena za Graph. Ti udeleženci omrežja potrjujejo točnost odgovorov na poizvedbe.

Arbitri

Zadnji del sestavljanke so razsodniki. Njihov cilj je ugotoviti, ali je Indexer zlonamern ali ne. Če se ugotovi, da je vozlišče zlonamerno, ga bodo arbitri odstranili iz omrežja.

Zgodovina grafa (GRT)

Yaniv Tal je soustanovitelj in izvršni direktor podjetja The Graph. Omrežje omrežja je začelo delovati decembra 2020 po treh letih testiranja beta. Kmalu po zagonu je Graph zagotovil več integracij na visoki ravni iz nastajajočih platform DeFi.

Graf (GRT) - CoinMarketCap

Graf (GRT) – CoinMarketCap

Kako kupiti graf (GRT)

BRT je na voljo na številnih najboljših svetovnih borzah. Natančneje, Binance, Kraken, in Poloniex ponudite to edinstveno digitalno sredstvo trgovcem. Trenutno ni na voljo trgovalnih parov fiat / GRT, zato boste morali svojo fiat valuto najprej pretvoriti v Ethereum, Bitcoin ali enega od izvornih žetonov omrežja. Od tam morate samo izbrati, koliko BRT želite pridobiti, in vaša trgovina se bo izvedla v nekaj sekundah.

Priporočamo Binance zaradi obsega in likvidnosti.

Vlaganje v graf (BRT) - vse, kar morate vedeti Vlaganje v graf (BRT) - vse, kar morate vedeti Vlaganje v graf (BRT) - vse, kar morate vedeti
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulatornimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulatornimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulatornimi organi in naložbenimi možnostmi.

Najboljše za

Napredni trgovci

Najboljše za

Trgovci iz ZDA

Najboljše za

Enostavnost uporabe

Provizije za trgovanje

0,10%

Provizije za trgovanje

0,16%

Provizije za trgovanje

0,125%

Promocije

10% povračilo denarja

Koda za popust: EE59L0QP

Promocije

Nobenega

Promocije

Nobenega

Kako shraniti graf (GRT)

GRT je združljiv s katero koli denarnico ERC-20. Metamask je brezplačna možnost, ki je na voljo trgovcem v namizni in mobilni različici. Dodatek spletne strani vam omogoča, da svojo denarnico povežete neposredno s stranmi, ki podpirajo Web3, in DEX-ji, kot je Uniswap. Ta funkcija olajša trgovanje z vašimi žetoni.

Če želite veliko naložiti v GRTor, če načrtujete HODLing tega kripto za daljša obdobja, je najboljša možnost strojna denarnica. Strojne denarnice hranijo vašo kripto povezavo brez povezave v »hladilnici«. Ta strategija spletnim grožnjam onemogoča dostop do vašega imetja. The Ledger Nano S ali bolj napredni Ledger Nano X oba podpirata graf (GRT).

Graf (GRT) – Gradniki za svetlo decentralizirano prihodnost

Graph ponuja prepotrebno storitev za industrijo na robu novega prebojnega leta. Omrežje še naprej pomaga spodbujati nadaljnje inovacije in razvoj decentraliziranega sektorja. Pričakujete lahko, da bo še več platform DeFi izkoristilo to varno in učinkovito metodo za pridobivanje podatkov o verigi blokov Ethereum, ko bo industrija razcvetela. Za zdaj naj bi Graph še naprej opravljal svojo vlogo kot temeljna tehnologija na trgu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map