Vlaganje v Kavo – vse, kar morate vedeti

Kaj je Kava?

Kava je decentralizirano posojanje naslednje generacije platformo ki želi na trg vnesti novo prilagodljivost. Mreža je znana po svojih zmogljivostih v več verigah in edinstveni strategiji posojanja. Danes platforma ponuja vrsto izdelkov, pri čemer sta glavna dva zavarovana posojila in stabilkovanci. Do danes je Kava svojim uporabnikom izplačala 1.129.883,32 USD obresti.

Katere težave Kava poskuša odpraviti?

Razvijalci Kava si prizadevajo za racionalizacijo sektorja decentraliziranega posojanja z vključevanjem različnih lastniških pravic tehnologije. Razvijalci so sistem posebej razvili za stabilnejše kovance in decentralizirano posojanje vsem pomembnejšim kripto-sredstvom na bolj pregleden in poenostavljen način. Zato je Kava pionir v sektorju DeFi, ki še naprej opozarja na mednarodne medije.

Kako deluje Kava

Uporabniki omrežja lahko zavarovajo svoja kripto sredstva v zameno za USDX. USDX deluje kot Kavin stabilnik v omrežju. Če želite prejemati USDX posojila, morajo uporabniki samo zakleniti svoj kripto v pametni pogodbi na platformi. Ta zaklenjena kriptovaluta služi kot zavarovanje za vaše posojilo.

Uporabniki lahko najamejo več zavarovanj s premoženjem, da ustvarijo sintetični vzvod za katero koli podprto kripto sredstvo v sistemu. Na primer, s protokolom lahko zaklenete svoj Bitcoin ali XRP. Za nakup več Bitcoinov bi prejeli enakovreden znesek na novo kovanega USDX. Na ta način pridobite vzvod na trgu.

Kava zajema tudi široko paleto aplikacij, ki jih je ustvarila skupnost. Vsak od teh Dappov prispeva k celotnemu UX platforme. Ta interoperabilnost vam omogoča, da svoja sredstva shranjujete z različnimi denarnicami strojne opreme in skrbniki institucionalnega razreda. Ta prilagodljivost je ena glavnih privlačnosti Kave v primerjavi s konkurenco.

Decentralizirana posojila in finančni vzvod

Glavni produkt platforme Kava so decentralizirana posojila. Vsi uporabniki Kave imajo odprt dostop do posojil, vzvodov in stabilkovancev za varovanje pred tveganji. Na ta način Kava deluje kot močno orodje za vlagatelje na trgu.

Stablecoin zavarovanje + obresti:

Druga edinstvena lastnost Kave so njene stabilnostne zmogljivosti. Lahko vložite in povežete USDX stablecoin, da začnete prinašati zdrav pasiven dohodek.

Širitev

Kava ima edinstveno odprto arhitekturo, ki omogoča prihodnjo rast. Platforma bo v prihodnjih mesecih podpirala široko paleto novih kripto sredstev in ponudb. Ti novi sintetični in izpeljani izdelki bodo potisnili Kavo na nove višine.


Dvojni žetoni

Kava uporablja strategijo dvojnih žetonov, s katero zagotavlja, da vsak uporabnik doseže največjo možno prilagodljivost in uporabnost. Platforme z dvojnimi žetoni so pogostejše kot kdaj koli prej na trgu. Ta strategija omogoča razvijalcem in uporabnikom, da povečajo svojo funkcionalnost, ne da bi pri tem odštevali kateri koli sektor. Dva kovanca, ki sta ključna za Kavo, sta USDX in KAVA.

KAVA žetoni

KAVA je izvorni žeton za to verigo blokov. Ta kovanec deluje kot znak upravljanja znotraj ekosistema. Uporabniki potrebujejo te žetone za glasovanje o kritičnih parametrih. Ti glasovi vodijo nadgradnjo mreže. Uporabljajo se tudi za predloge in glasovanje o določenih parametrih sistema zavarovanega dolga (CDP).

Varnost

Ta kripto igra tudi bistveno vlogo pri vzdrževanju varnosti omrežja. Uporabniki za izpolnitev te naloge stavijo na družbo KAVA. Predvsem le 100 vozlišč v omrežju potrdi bloke v tem sistemu. Najboljši imetniki žetonov se določijo z algoritmom, ki preuči tehtani vezani delež vsakega uporabnika v žetonih KAVA. Za svoj trud vlagatelji zaslužijo kripto kot blok nagrade.

Staking Asset

Tudi deležniki v mreži imajo nekaj odgovornosti. Poleg zaščite verige blokov lahko ti uporabniki še naprej vlagajo svoja imetja z uporabo krivulj povezovanja omrežnih potrjevalnikov. Zlonamerna vozlišča lahko izgubijo svojo Kavo. Dejanja, na primer če ne boste zagotovili velikega trajanja neprekinjenega delovanja in dvojnega podpisovanja, vas bodo zagotovo odstranila iz tega omrežja. Kava je znana po ničelni toleranci zlonamernih vozlišč.

Lastnik posojilodajalca

KAVA lahko deluje tudi kot rezervna valuta za omrežje. Če USDX postane preveč zavarovan, bo omrežje kovalo novo KAVA za uporabo pri nakupu USDX. To Kavi omogoča, da zagotovi, da njen stabilcoin ohrani svojo vrednost.

USDX – Kava

USDX je stablecoin za mrežo Kava. Ta finančni instrument je tisto, kar prejmete in vrnete posojila. Deluje tudi kot splošni plačilni sistem. USDX ima hiter čas transakcij, zaradi česar je idealen stabilnik za plače in druge plačilne postopke, povezane s podjetji.

Trženje marž / vzvod

Uporabniki Kave bodo USDX uporabili tudi za nakup dodatnih kripto sredstev na platformi. Ta strategija omogoča usposobljenim vlagateljem, da učinkovito izkoristijo svojo izpostavljenost na nove načine.

Zavarovanje z obrestmi

USDX lahko držite tudi kot stabilno sredstvo. Na ta način USDX deluje kot varno zavetje v času nestanovitnosti trga. Ko imetniki USDX vežejo svoje žetone, prejemajo obresti, enake trenutni stopnji prihrankov USDX.

Blockchain COSMOS

Kava prebiva v futuristični verigi Cosmos. Cosmos je četrta generacija verig blokov, ki želi pomagati pri kategorizaciji in izkoriščanju naraščajočega števila blokov na trgu. Natančneje, platforma je bila zgrajena z uporabo Cosmos-SDK. Ta protokol je odprtokodni okvir za gradnjo javnih verig verig Proof-of-Stake. Cosmos ima izvorni žeton, imenovan ATOM.

Konsenz

Kava deluje z mehanizmom soglasja na osnovi tendermint Proof-of-Stake (PoS). Ta nadgrajeni mehanizem soglasja PoS uporablja bizantinski mehanizem za soglasje tolerantnih napak. Impresivno je, da je ta mehanizem veliko bolj energetsko učinkovit kot zgodnji blockchains, kot sta Bitcoin ali Ethereum. Omrežje je v mnogih pogledih podobno MakerDAO z integracijo CDP-jev. Vendar Kava bolje izkoristi cone od Kozmos dodati dostop do kriptovalut, ki se izvajajo v neodvisnih omrežjih

Statistika KAVA

Statistika KAVA

Modularnost

Cosmos je najbolj znan po svoji uporabi odprtokodnih modulov. Ti protokoli omogočajo razvijalcem, da hitro uvedejo zaželene funkcionalnosti v svoje Dapps. Kava na primer uporablja modul Inter Blockchain Communication (IBC), da platformi omogoči komunikacijo z vsemi verigami blokov Cosmos-SDK.

Moduli, ki se uporabljajo v ekosistemu Kava

V okviru ekosistema Kava se uporabljajo štirje glavni moduli. Ti moduli pomagajo omrežju pravilno delovati in uporabnikom omogočajo dostop do nekaterih edinstvenih finančnih orodij.

Modul za podajanje cen

Prvi modul, ki je integriran v to omrežje, je mehanizem podajanja cen. Ta modul je preprost cenovni prerok. Oracles so zunajverižni senzorji, ki lahko dajejo podatke verigam blokov. Skupina uvrščenih na beli seznam objavlja cene različnih sredstev v sistemu. Nato protokol določi srednjo vrednost vseh veljavnih cen oracle. Ti podatki določajo tudi trenutno ceno v sistemu.

Dražbeni modul

Dražbeni modul uporabnikom omogoča uporabo treh vrst avkcijskih protokolov. Prva možnost je terminska dražba. To je tradicionalna dražba, na kateri bo kupec zahteval zvišanje ponudb za izdelek. Ta strategija se uporablja, kadar platforma zazna presežek zbranih provizij. Ta mehanizem sistemu omogoča, da presežek pretvori v bolj stabilne kovance.

Naslednja vrsta dražb, ki jo omrežje dovoljuje, so obratne dražbe. Kot pove že samo ime, dražba sestoji iz zniževanja ponudb za določen predmet ali serijo predmetov. Ta protokol deluje predvsem tako, da prodaja upravljavske žetone za kovanje novih stabilnih kovancev. Ta strategija se uporablja za nadomestitev razlike med neuspešnimi dražbami zavarovanja s premoženjem in dolgovi.

Modul CDP (zavarovani položaj dolga)

Modul CDP služi kritični funkciji. Uporabnikom omogoča ustvarjanje, spreminjanje in zapiranje CDP-jev za katero koli vrsto zavarovanja. Poleg tega je to kodiranje, ki se uporablja za nastavitev globalnih parametrov sistema. Te nastavitve zajemajo postavke, kot so omejitve dolga in celotni obtok stabilnih kovancev na trgu.

Modul likvidacije

Modul Liquidator je trgovec v omrežju. To je protokol, ki je odgovoren za zaseg zavarovanja s CDP, katerih razmerje zavarovanja je pod pragom, določenim za to vrsto zavarovanja. Ta modul samodejno sledi stanju CDP-jev, da lahko določa. Končna odločitev modula temelji na cenah, prejetih od modula Price-feed.

Zaseženo zavarovanje

Vsa zavarovanja, ki jih zaseže likvidatorski modul, gredo v avkcijski modul. Tu so dražbe zavarovanja za stabilkovance z uporabo terminske povratne dražbe. Cilj tega postopka je izbrisati dolg, ki je bil prvotno v posesti, in dodatek majhne repo provizije.

Kako kupiti Kava

Trenutno obstaja veliko platform, ki ponujajo KAVA. Binance trenutno prikazuje največji obseg trgovanja. Za sodelovanje v trgovanju se morate najprej registrirati za te platforme. Ko ste vse pripravljeni, morate samo financirati svoj račun. Ko imate v denarnici Bitcoin, lahko preprosto pojdite na trgovalni par KAVA / BTC in izberete znesek, s katerim želite trgovati. Celoten postopek je hiter in neboleč.

Vlaganje v Kavo - vse, kar morate vedeti Vlaganje v Kavo - vse, kar morate vedeti Vlaganje v Kavo - vse, kar morate vedeti
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

Najboljše za

Napredni trgovci

Najboljše za

Trgovci iz ZDA

Najboljše za

Enostavnost uporabe

Provizije za trgovanje

0,10%

Provizije za trgovanje

0,16%

Provizije za trgovanje

0,125%

Promocije

10% povračilo denarja

Koda za popust: EE59L0QP

Promocije

Nobenega

Promocije

Nobenega

Kako shraniti Kava

Pri shranjevanju Kave morate upoštevati tri možnosti. Prva je računalniška omrežna denarnica. Kavo lahko prenesete aplikacijo zastonj. Je varen in enostaven za uporabo. Na voljo je tudi vrsta mobilnih denarnic. Preverite svojo mobilno denarnico podpira nagradne nagrade, kot je denarnica JAXX, ki je na voljo v sistemih iOS in Android.

Če želite več naložb v KAVA ali če načrtujete HODLing tega kripto za daljše časovno obdobje, je najboljša možnost strojna denarnica. Strojne denarnice hranijo vašo kripto povezavo brez povezave v »hladilnici«. Ta strategija spletnim grožnjam onemogoča dostop do vašega imetja. The Ledger Nano S ali bolj napredni Ledger Nano X oba podpirata KAVA.

Kava – več priložnosti za nagrade

Najnovejša norost DeFi je kripto sektor naredila še bolj donosnega, kot si je sprva predstavljal. Redni uporabniki s temi platformami zaslužijo velike nagrade. Protokoli, kot je Kava, vsem omogočajo zanesljiv pasivni dohodek. Iz teh razlogov bo Kava zagotovo glavni kandidat v sektorju DeFi, ki napreduje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map