Vrhunske borze kriptovalut

Na naših lastnih izkušnjah s trgovanjem imamo 5 najboljših borz kriptovalut. To so najboljše borze za nakup najrazličnejših kriptovalut. Če preprosto želite kupiti bitcoin, obiščite našo stran Nakup Bitcoin.

Binance

Binance – Globalna borza kriptovalut, ki ponuja platformo za trgovanje z več kot 100 kriptovalutami. Od začetka leta 2018, Binance velja za največjo in najboljšo borzo kriptovalut na svetu glede na obseg trgovanja.

Provizije za trgovanje so nekatere najnižje in so naslednje:

Provizije se začnejo pri 0,10% na transakcijo in glede na obseg lahko znašajo do 0,02%. To je veliko nižje kot pri večini borz, ki se začnejo pri 0,15%. Provizije za transakcije so lahko tudi 25% nižje, če imate določen obseg žetonov BNB.

Če iščete veliko izmenjavo provizije za transakcijo, je priporočljiva Binance.

ID napotitve: EE59L0QP za 10% povračilo denarja za vse provizije za trgovanje.

Kraken

Kraken je ena najdaljših kripto borz v tej panogi. Delujejo že več kot desetletje in s tem so v panogi med trgovci poželi široko spoštovanje.

Njihove nizke pristojbine pomagajo Kraken zelo privlačna izbira za trgovce. Dve najbolj priljubljeni in edinstveni funkciji trgovanja, ki ju najdete pri Krakenu, sta zmožnost trgovanja s kripto terminskimi pogodbami in priložnost za trgovanje s kripto maržami z obsežnim vzvodom do 50: 1. To je super za naprednejše trgovce in to je mogoče storiti s pomočjo inovativnih trgovskih platform Kraken.

Na voljo so trgovalne platforme, ki ustrezajo različnim ravnem trgovalnih izkušenj, zato boste ugotovili, da Kraken dobro poskrbi za vas, ne glede na kateri ravni trgujete. Tu je poskrbljeno za vse, od popolnih začetnikov do prekaljenih veteranov.

V kraju Kraken boste našli tudi: Širok nabor več kot 40 drugih kriptoslov, vključno z Bitcoin, (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) in drugimi.

Za več informacij lahko vedno preverite naš celoten pregled Kraken ali pojdite naravnost na Kraken na spletnem mestu, če želite izvedeti več.

Poloniex

Poloniex – Napotitvena koda: P44N7LQZ za 10% povračilo denarja za vse provizije za trgovanje.

V nekem trenutku je bila to najbolj priljubljena borza na svetu. Še vedno imajo brezhiben sloves.

Pristojbine za “Maker” in “Taker” se začnejo pri 0,09% in padajo s količino. To je bistveno manj od industrijskega standarda, ki znaša 0,20%, in to so najnižje provizije na vseh borzah, ki jim zaupamo.

The Poloniex trgovalna platforma je v obliki spletnega trgovalca, zato prenos programske opreme ni potreben. Prav tako je zelo prijazen do načina, na katerega je zasnovan in postavljen. Zaradi tega je izmenjava zelo dostopna za vse ravni trgovalcev in se ne razlikuje od tega, koliko drugih vrhunskih kripto borz je zasnovanih glede na funkcionalnost.

Vse s trgovsko platformo Poloniex poganja Trading View, sama platforma pa je zelo prilagodljiva glede na postavitve grafikonov in kazalnike, ki jih lahko uporabite za svoje potrebe. Knjiga naročil, zlasti s platformo za trgovanje, daje zelo interaktiven občutek trgovanju pri Poloniexu, ko poudarja ravni aktivnosti na določenem trgu, ne da bi bilo treba uporabniško sodelovanje.

Bittrex

Bittrex – Ameriška borza kriptovalut s sedežem v Seattlu v Washingtonu. Kot opomba tudi delujejo Bittrex International, ki je Bittrexova evropska divizija, v kateri so navedeni nekateri žetoni, ki so na voljo samo na platformi Bittrex International – ne pa tudi ameriškim uporabnikom.

Bittrex se je zavzel za sprejemanje plačil za uvrstitve žetonov. Žetoni so navedeni na podlagi zaslug in kakovosti projekta. To je še posebej pomembno pri vlaganju v tiste, ki se štejejo za visoko tvegane kovance ALT.

Verjamemo, da je to ena boljših možnosti, saj je Bittrex zelo pregleden, ko gre za njihovo delovanje.

Pristojbine znašajo 0,10% na transakcijo in se lahko nadalje znižajo na 0,01% glede na količino in če gre za transakcijo „izdelovalec“ ali „prevzemnik“.

Kriptomat

Kriptomat je razburljiva storitev izmenjave kriptovalut in denarnic, ki deluje že od leta 2018 in ima sedež v Estoniji, priljubljeni lokaciji za nekatere najbolj zaupanja vredne industrijske projekte. Podjetje je zraslo in zdaj ponuja storitve trgovanja in shranjevanja kripto podatkov v več kot 80 državah po vsem svetu, vključno z vso Evropo in večino Azije, vključno s Singapurjem..

Ker ima sedež v Evropi, se lahko zanesete na Kriptomat, da bo zagotovil zelo pregledno storitev, skladno z vsemi lokalnimi in mednarodnimi predpisi. Prav tako uporabljajo hladilnice za kar 98% kmetijskih gospodarstev, da zagotovijo, da vaša sredstva ostanejo varna.

Tu lahko pri Kriptomatu zelo enostavno kupite z uporabo kreditne ali debetne kartice s provizijami, ki ostajajo zelo konkurenčne poleg drugih storitev. Za transakcijo s kartico bo dodana provizija v višini 3,65%, hkrati pa obstajajo številni načini e-denarnice, ki jih lahko uporabite za nakup po nekoliko višjih stopnjah provizij..

Kriptomat na splošno ponuja zelo varno, dostopno in večplastno storitev, ki vam omogoča, da kupujete, prodajate ali shranjujete svoja imetja kriptovalut, ne glede na to, ali trgujete s sedežem v Singapurju ali iz številnih drugih držav po svetu..

V Kriptomatu boste našli tudi: Za trgovanje je na voljo več kot 30 drugih kriptovalut.

Za več informacij si oglejte naš Kriptomat Review ali se odpravite na Kriptomat neposredno za začetek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map