13 najboljših zbiralcev novic za kriptovalute

Ker trg kriptovalut nenehno raste, morajo vlagatelji kriptovalut, navdušenci in trgovci skoraj v realnem času spremljati dogajanje na trgu. Najzanesljivejši način za dosego tega je, da spremljate novice o kriptovalutah.

Toda v 24-urnem obdobju poročajo o stotinah dejavnostih kriptovalut; od predpisov, prevar, naložbenih priložnosti, novih kriptokovancev itd. Za pomoč pri filtriranju so se pojavili agregatorji novic za kriptovalute. To so spletna mesta ali platforme, ki vsebujejo naslove dogajanja v kripto svetu in povezave do dejanskih člankov o novicah na spletnih mestih tretjih oseb..

Spodaj si bomo ogledali 14 najboljših agregatorjev novic za kriptovalute.

1. CryptoPanic

Preprosto najboljši agregator, ki smo ga našli na trgu CryptoPanic. Na enem zaslonu lahko obiskovalci vidijo novice iz celotne kriptosfere in kako nove so te novice.

Vklopljeno CryptoPanic, bralci lahko novice razvrstijo v kategorije, kot so “bikovski” ali “naraščajoči”, da vidijo pozitivne novice iz kovancev in kripto projektov. Uporabniki se lahko tudi prijavijo in izpolnijo svoj portfelj, da novice razvrstijo po kovancih, ki jih “prenašajo” – ali po projektih, ki jih zanimajo.

Cryptopanic ima veliko več funkcij, vključno z močno iskalno vrstico, funkcijo na anketah in stransko vrstico, ki vključuje vse glavne cene in gibanja kovancev.

Preverimo CryptoPanic vsak dan, da bi razumeli, kaj se dogaja v tem ekosistemu. Vsak resen vlagatelj kripto ima CryptoPanic zaznamke in se vsak dan vsaj nekajkrat vrne nazaj, da vidi, kaj se dogaja.

kripto panični logotip

2.. CryptoGoat

To spletno mesto ponuja enostavno in čisto platformo za tiste, ki želijo biti v koraku z dogajanjem v kriptovalutah in blockchain krogih. Da bi zagotovili le kakovostne in zaupanja vredne novice do uporabnika, CryptoGoat predstavlja samo najboljše založnike. Vključujejo AMBcrypto, blokt, chepicap, CoinDesk, NewsBTC, Zycrypto, Finance Magnates, med drugimi vodilnimi spletnimi mesti za kriptovalute / blockchain.

Platforma ne vsebuje novic s platform družbenih medijev, kot sta Reddit ali Twitter. Zanje bi to pomenilo podvajanje, ker menijo, da platforme socialnih medijev delujejo kot zbiralci novic.

Poleg tega CryptoGoat ne ponuja možnosti filtriranja novic glede na npr. Kovanec ali kategorijo itd. Če mešate vire novic, je najboljši način, da uporabniku pomagate, da ima splošen pregled dogajanja v kriptosferi..

Za nepristransko stališče med zbiranjem novic CryptoGoat ne daje nobenih priporočil na nobenem predstavljenem spletnem mestu z novicami in ne zagotavlja lastne vsebine, brezplačne ali plačljive.

3.. Coinna

To je še ena odlična platforma za zbiranje kripto novic. Zbira novice iz uveljavljenih virov novic v virtualni valuti in prikazuje povezave na osrednji točki. Nekaj ​​mest, na katerih platforma dobiva svoje novice, med drugimi vrhunskimi založniki vključuje Bitsonline, CoinCodex, Finance Magnates.

Da bi bralcu prihranili vrvež pri zajemanju najnovejših novic, ima platforma črno-belo temo. Med glavnimi značilnostmi Coinna je privzeti razdelek z novicami, ki prikazuje novice, ko se pretakajo. Stare objave so potisnjene navzdol po vrsti, nove objave pa zasedajo najvišje mesto.

Vsebuje tudi filtre, ki bralcu pomagajo izbirati med temami, kot so Bitcoin, blockchain, kriptokopanje, posamezni kovanci itd.

Spletno mesto ima razdelek, namenjen trgovanju ali drugim vidikom kriptovalut / blokov, zapakiran v obliki vadnic. Vendar pa članki v tem oddelku prihajajo z uglednih kripto / blockchain spletnih mest.

Coinna ima samo razdelek Coinbase, ki vsebuje vse in vse, kar je povezano z Coinbase, vodilno kripto izmenjavo in denarnico v Združenih državah..

Še en pomemben odsek na tej spletni strani je tisti, ki združuje informacije o začetni ponudbi kovancev in startupih, ki pripravljajo ali so pred kratkim predstavili storitev ali izdelek v kripto svetu..

4.. FAWS

To je edinstven agregator novic za kriptovalute. Poleg zbiranja dogajanja okoli kriptovalut ponuja tudi opozorilo o ceni kovancev, portfelje in preverjanje cene kovancev..

Zaradi tega je platforma na enem mestu za vse kriptovalute. Poleg kriptičnih spletnih mest CoinDesk, CoinTelegraph in Bitcoin.com, FAWS vir novic iz 37 drugih najboljših virov.

Ob obisku platforme boste najprej srečali stran z novicami. Na strani lahko iščete, kar koli želite, da ostanejo zavihki. To se lahko giblje od posameznih kriptovalut do sporočil za javnost. Za razdelek kovanci FAW združujejo cene kovancev z najboljših borz kriptovalut, kot sta Gemini in Poloniex. Podatke črpa tudi iz CoinMarketCap, vodilne platforme za zbiranje kripto cen.

FAWS razume, da portfelj vključuje različne digitalne kovance, zato ima odsek portfelja, kamor lahko uporabniki vnesejo vse svoje premoženje, platforma pa jim poda oceno, koliko so vredni glede na njihovo digitalno bogastvo..

5.. CoinSpectator

Tu so vlagatelji in trgovci dobrodošli, da spremljajo cene kripto in novice. Platforma pridobiva informacije z drugih visoko letečih spletnih mest s kriptovalutami.

Za cene kriptovalut, CoinSpectator vsebuje samo ceno šestnajstih najboljših kovancev na podlagi njihove tržne kapitalizacije.

Poleg tega spletno mesto vsebuje informacije o kripto projektih, ki se bodo začeli v bližnji prihodnosti. Za razliko od drugih platform za zbiranje novic, CoinSpeaker vsebuje vir novic s platform socialnih medijev, npr. Twiter. Vsebuje tudi informacije o ICO, ki se trenutno izvajajo ali bodo kmalu predstavljene.

Da boste lažje obveščeni na poti, vam platforma ponuja možnost, da neposredno v mapo »Prejeto« prejmete posodobljen seznam dogajanja.

logotip kovancev

6.. Ccowl

Ccowl je dobro postavljeno spletno mesto, ki bralcu pomaga lažje preiti od kripto novic do cen in nazaj. Za novice platforma prinaša svoje novice samo z najboljšega spletnega mesta za kripto novice. Na primer, na Ccowl, med drugim boste našli novice iz CoinDesk, NewsBTC, CCN, Bitcoin.com.

Spletno mesto ponuja svoj indeks kriptovalut, ki pomaga dati pregled skupne tržne kapitalizacije 50 kriptovalut. Vendar, če želite pošteno povedati, indeks ne vsebuje najvišje kriptovalute, Bitcoin. To pomaga bralcu, da nepristransko ve, kako trg kriptovalut v danem trenutku deluje, na prvi pogled.

Platforma ima opozorilo o spremembi ranga, ki prikazuje, ali je kriptovaluta spremenila svoj rang. Tu spremljamo petindvajset kriptovalut. Cene različnih kriptovalut, ki jih spremljamo na platformi, prihajajo iz Kraken, HitBTC, Binance, Bittrex, Poloniex in Bitfinex, ki so vse spoštovane borze kriptovalut..

Za splošno tržno kapitalizacijo Ccowl uporablja CoinMarketCap za pridobivanje ponudbe vseh kovancev in pomnoži s tečaji, ki jih ponujajo borze.

7.. CryptoCoin

To je še en ugleden agregator kripto-novic, ki obstaja od konca leta 2014. Spletno mesto ponuja posodobitve novic iz različnih platform novic o kriptovalutah. Poskrbljeno je tudi za tiste, ki jih zanima tehnologija, ki podpira kriptovalute, Blockchain.

CryptoCoin ponuja možnosti iskanja in razdelek za začetno ponudbo kovancev, ki je trenutno na voljo vlagateljem, ter nove kovance na trgu. Za razdelek z novicami platforma omogoča uporabniku filtriranje z uporabo parametrov, kot so določen kovanec, leto, mesec itd.

Za razliko od drugih platform, o katerih smo do zdaj že razpravljali, ima CryptoCoin namenjen odsek za e-knjige, povezane s kripto in verigami blokov, ter možnost prenosa.

Da bi bili uporabniki angažirani, vsebuje razdelek »Ali ste vedeli?«, Kjer vsebuje zanimiva, a informativna dejstva o kriptovalutah. Uporabniki lahko tudi vprašajo ali najdejo odgovore na svoja vprašanja v razdelku »Pogosto zastavljena vprašanja«.

Za nadaljnje spodbujanje sodelovanja uporabnikov CryptoCoin uporabnikom omogoča, da na platformo dodajo virtualno valuto.

8.. CoinLive

Platforma se ponaša s spletnim mestom, ko išče zbirni seznam analiz in novic na trgu kriptovalut v realnem času. S svoje spletne strani, CoinLive je globoko vložen v zagotavljanje več kot novic v virtualni valuti. Oddelek z novicami o kriptovalutah je enostaven za uporabo. Vključuje novice z vrhunskih kripto-novic in vključuje ICO-je, ki so se nedavno začeli ali nameravajo začeti v bližnji prihodnosti.

Na platformi boste našli video intervjuje ter podrobne in strokovne tržne analize in raziskave. Platforma pozdravlja prispevke trgovcev v obliki vpogledov, analiz ali tez. To se naredi tako, da se pridruži gibanju platforme za množično izvajanje.

S takim pristopom želi platforma spodbujati sprejemanje kriptovalut z zagotavljanjem novic, analiz trga in prispevkov trgovcev, ki so kripto izkusili iz prve roke. S tem posameznik, ki preizkuša vodo kriptovalut, bolje razume trg.

združevalni logotip coinlive

9.. CoinLib

CoinLib ponuja več kot le sveže novice o digitalnih valutah, opozorila, grafikone, podatke o posameznih kovancih in portfelj. Vse so pridobljene in prikazane v realnem času in so dostopne brezplačno.

CoinLib ločuje od drugih spletnih mest za zbiranje novic o kriptovalutah, tako da uporabniku omogoča, da sestavi portfelj, ki mu lahko sledi. Portfelj lahko vključuje tudi kriptovaluto, ki je nimate v lasti, zanima pa vas, kako deluje med svojimi kolegi.

Spletno mesto vsebuje odsek, v katerem lahko uporabnik vidi uvrstitve, ki jih zasedajo različne kriptovalute, in je opozorjen na spremembo, če ena kriptovaluta odstrani drugo s svojega položaja. Poleg tega CoinLib omogoča uporabniku, da aktivira “nočni način”, ki sproži temno temo, kar izboljša vidnost vsebine spletnega mesta.

S CoinLib lahko izberete posamezno kripto valuto in skavta za najboljšo ceno na trgu. To olajša orodje Best Price Explorer, ki je vgrajeno v spletno stran.

10.. Flipboard

To spletno mesto je bilo rojeno leta 2018 in ponuja kombinacijo novic o kriptovalutah in drugih novic, povezanih s tehnologijo. Flipboard ima edinstven pristop, saj vsebuje poddaje, preboje, mnenja, mnenja strokovnjakov in številne druge finančne novice.

Flipboard daje tudi priporočila o knjigah z različnih področij. Tudi s Flipboard, obstaja ekskluziven odsek, kjer lahko vaši soigralci dostopajo do vsebin in dejanj ter jih delijo z drugimi. Platforma je dostopna tako na namiznih kot na mobilnih telefonih. Vendar pa je za boljši pregled novic o kriptovalutah, ki spadajo v tehnološki oddelek, najboljša namizna različica platforme.

Če ne želite biti stalno na platformi za najnovejše kripto novice, a morate vseeno posodobiti, Flipboard omogoča uporabnikom, da se prijavijo, dnevne posodobitve novic pa dobijo v mapo »Prejeto«. Namesto splošnih novic platforma omogoča uporabniku, da izbere vrsto novic, ki jih želi vsak dan prejemati v mapi »Prejeto«.

kripto logotip zbiralnika novic flipboard

11. Kripto novice

To je še ena odlična platforma za zbiranje novic. Kripto novice se osredotoča na kriptokopanje, začetno ponudbo kovancev, verigo blokov in splošne novice o kriptovalutah. Platforma je zapakirana v obliki aplikacije za Android. To pomeni, da je platforma dostopna samo iz mobilnih naprav, ki jih poganja Android.

Med glavnimi viri novic o kriptovalutah so Forklog, CoinDesk, Bit Media in CoinTelegraph. Platforma občasno doda tudi druge vire.

Crypto News ponuja novice o kriptovalutah, povezane s tržno analitiko, napovedmi in mnenji; različni menjalni tečaji, ki jih ponuja izbrano število borz kriptovalut; napovedi o prihodnosti tehnologije porazdeljene knjige; perspektive trgovanja s kriptovalutami; najnovejši trendi v dejavnostih rudarjenja kriptovalut, plus novice o rudarjenju digitalnih valut in stanje začetnih ponudb kovancev.

Lahko prenesete Crypto News Android aplikacija in Crypto News iOS aplikacija 

12. Algorije

S tem je zaključen naš seznam 11 top agregatov kripto novic. Vendar ne zamenjujte, da je nazadnje slabši med zbiralci novic.

Platforma je bila zgrajena leta 2018 z mislijo na vsakodnevni kripto trgovec. Algory se ponaša kot največji agregator kripto novic na trgu do zdaj. Poleg združevanja novic z najboljših spletnih strani z novicami o kriptovalutah, Algory zbira tudi podatke o kripto od podjetij, ki ponujajo izdelke ali storitve s kriptovalutami in / ali z blockchainom.

Poleg tega pridobi podatke, povezane z navidezno valuto, s Twitterja, Reddita in drugih platform socialnih medijev. Vendar se podatki, zbrani na teh platformah, analizirajo in dodajo v vir samo, če vplivajo na celotna nihanja cen kripto.

Med lansiranjem avgusta lani, Algory je navedla, da bo zagotavljala kripto / blockchain novice iz skoraj 1000 virov.

Platforma vsebuje filtre, ki uporabniku pomagajo, da jo uporabi v najkrajšem možnem času, tako da dostopa samo do tistega, kar ga zanima. Tudi ob tako velikem številu virov novic platforma ne ogroža hitrosti. Ena od njegovih edinstvenih lastnosti je omogočiti uporabnikom, da ustvarijo namenske delovne prostore in novice o zračnih kapljicah in zaklepanju vplačil / dvigov.

13. Coinjoy

Coinjoy je agregator novic za kriptovalute in blockchain, ki zagotavlja informacije o trgu in dnevne novice, ki se odvijajo v panogi. Stran je že dodala podporo največjim in najbolj priljubljenim spletnim mestom s kriptovalutami na svetu, vključno z UseTheBitcoin.

Spletno mesto ima temen vmesnik, zaradi katerega naše oči zelo prijetno vidijo in spremljajo najnovejše novice. Hkrati ima Coinjoy meni s tremi različnimi razdelki: Viri, Novice in Mediji. Na strani Viri lahko izberete in počistite mesta, s katerih želite prejemati posodobitve in novice. Če prekličete izbiro ene od teh strani, ne boste prejeli več informacij in novic, objavljenih na njej.

Poleg tega spletno mesto s skupnostjo deli tudi cene virtualnih valut na desni strani zaslona v živo. To bo uporabnikom zelo olajšalo najnovejše informacije o kripto trgu in ali najnovejše novice pozitivno, nevtralno ali negativno vplivajo na Bitcoin (BTC) in druge virtualne valute..

V prihodnosti bi lahko Coinjoy dodal nove funkcije in informacije o kripto trgu, spletnih mestih in mnogih drugih stvareh.

Zaključek

Iz naše zgornje razprave se lahko udobno obveščate o najnovejših novostih s trga kriptovalut. To se giblje od splošnih novic do določenih informacij, ki vplivajo na borze kriptovalut ali podjetja ali posamezne projekte kriptovalut.

Naš zgornji seznam najboljših združevalcev kripto novic sega od preprostih platform do dovršenih platform, ki ponujajo več kot le novice. Te platforme vsebujejo stvari, kot so iznajdljivi video intervjuji, kripto / blockchain e-knjige, portfelj in najboljši kripto menjalni tečaji in vodiči.

Še naprej preverjajte, ali so v tem članku posodobitve, ko prihajajo novi zbiralniki. Obveščali vas bomo o vseh odličnih, ki bi jih morali brati.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map