7 najboljših razlogov za lastno denarnico Ledger

Ledger Nano je denarnica za strojno opremo / hladilnik in ena najboljših denarnic za kriptovalute, ki se uporablja za shranjevanje kovancev. Poleg shranjevanja digitalnih valut na papirnati denarnici bi bila zaradi njenih varnostnih funkcij strojna denarnica naslednja. Glavni razlog, da ljudje uporabljajo denarnice strojne opreme, kot je denarnica Ledger, je zavarovanje zasebnih ključev, ki so vrata do kriptovalut, ki jih imate. Kljub napravi, na kateri je bil morda ustvarjen zasebni ključ, je do njega mogoče dostopati prek katerega koli drugega kanala, na primer iz namizne denarnice, mobilne denarnice ali izmenjave, ki vsakomur omogoča dostop do njihovih kovancev z uporabo njihovih zasebnih ključev.

Varni ste lahko le tako, da zagotovite, da so vaši zasebni ključi skriti tam, kjer jih nihče ne vidi, in tudi niso v napravah, povezanih z internetom, niti jih ne bi smeli dostopati prek svojega e-poštnega naslova.

Če je varnost za vas bistvenega pomena, boste želeli vedeti glavne razloge, zakaj bi morali biti lastnik Ledger Nano Hardware Denarnica ki je trenutno najvarnejši in najcenejši na trgu.

Varnost

Ker je vaše ponudnike internetnih storitev mogoče zlahka vdreti in ukrasti informacije, so zaradi tega ranljivi tudi naši majhni sistemi in mobilne naprave. Najpomembnejša stvar pri vaši denarnici je vaš semenski ključ / zasebni ključ / ključ za obnovitev. Zato ne želite, da se ustvari ali shrani v napravi, ki bi jo zlahka vdrli.

Z Ledger Nano denarnica, zasebne ključe vidite samo vi na zaslonu OLED naprave. Do njega ni mogoče dostopati prek osebnega računalnika in ga tudi ne morete kopirati. S tem so vaši zasebni ključi varni neposredno na napravi, da jih vidijo samo vaše oči.

Z nastavitvijo gesla za napravo dobite še eno stopnjo varnosti. Če jo izgubite ali jo ukradejo, nikomur ne bo všeč, če jo oseba ne bo našla vaše kode PIN v treh preskusih. Če tega ne storite, se naprava vrne na tovarniške nastavitve in znova bodo potrebni vaši zasebni ključi.

Tako je shranjevanje virtualnih valut v denarnici strojne opreme, kot je Ledger Nano, ena najboljših odločitev, ki jih lahko vlagatelj sprejme, če ima veliko število virtualnih valut, če s svojimi sredstvi ravna prek centralizirane borze..

Podpora za kriptovalute

Če imate denarnico Ledger Nano, boste prihranili, da boste morali naložiti in namestiti različne denarnice za vse pomembne kriptovalute. Z Denarnica Ledger, lahko shranite Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, ZCash, Dash, Stratis, Ripple, Bitcoin Cash, Ethereum Classic in še veliko več. Predstavlja vam priložnost, da na enem mestu shranite vse svoje premoženje.

Ta denarnica strojne opreme nudi podporo velikemu številu digitalnih valut, kar uporabnikom omogoča, da na tej napravi shranijo vsa svoja digitalna sredstva. To olajša vlagatelje, ki imajo raznolik portfelj in jim ni treba imeti svojih virtualnih valut z ločenimi denarnicami.

Poleg tega bodo lahko uporabniki v isti denarnici hitro in enostavno pošiljali, prejemali in sčasoma izmenjevali svoje digitalne valute..

Enostaven za uporabo

Zaslon OLED in razširitve brskalnika za Ledger Nano vam ni treba biti tehnični strokovnjak, da bi to ugotovili. Nastavitev naprave je precej enostavna, vse kar morate storiti je, da sledite preprostim navodilom, prikazanim na zaslonu naprave, da shranite svoje zasebne ključe, tako da jih zapišete in nastavite tudi različne denarnice za kriptovalute s pritiskom na gumbe na napravi, da spremenite zaslone in tudi za izbiro znakov in številk.

Kljub temu, da gre za strojno denarnico, je uporaba ni zapletena, če poznate virtualne valute in če poznate naslove, zasebne ključe in različne načine shranjevanja kriptovalut..

Če ga želite nastaviti, morate le slediti navodilom na zaslonu. Ledger Nano S je najbolj priljubljena in najpogostejša denarnica za strojno opremo, ki ima dva gumba, ki omogočata enostavno upravljanje prikazanih informacij.

Hkrati bo z aplikacijo, ki jo je Ledger ustvaril za mobilne telefone in namizne uporabnike, olajšal stvari tistim, ki imajo digitalna sredstva. Poleg tega ga je mogoče integrirati tudi z velikim številom drugih programov drugih proizvajalcev. Več o tej temi kasneje.

Potrditev varnih transakcij

Z dodatno plastjo potrditve ste prepričani, da nihče ne more poslati nobenega vašega premoženja, ne da bi imel dostop do same naprave. V primeru, da lahko hekerji na daljavo upravljajo vaš osebni računalnik, tudi ko je vaša naprava Ledger Nano priključena na vrata USB, lahko počnejo vse druge stvari, razen da pošljejo vaše kripto. To je zato, ker imate napravo s seboj in samo transakcijo lahko odobrite tako, da držite gumbe na napravi. Do takrat se transakcija obdela in transakcija potrdi. Dokler tega ne storite, potem ni treba skrbeti.

Kot smo že omenili, je naprava varna, ker ni povezana z internetom in ima daljšo življenjsko dobo kot običajna papirnata denarnica. Če izgubite napravo, lahko sredstva vedno izterjate s pomočjo stavka za obnovitev, ki ga je denarnica dodala ob prvi nastavitvi. Tako bi si olajšali ravnanje s svojimi sredstvi, če ne bi imeli dostopa do svoje denarnice Ledger.

Ledger Nano S - varna denarnica za strojno opremo

Eleganten dizajn

S svojo kompaktno zasnovo lahko gladko vstopi v obesek za ključe ali na verižico na vratu in služi kot obesek. Seveda pa ga nočete nositi s seboj povsod, da ga lahko izgubite.

Integracija programske opreme

Ledger Nano naprava ni zgrajena za delo samo z njenimi razširitvami; lahko deluje tudi z različnimi programi neodvisnih proizvajalcev, kot so Electrum, MyCellium (samo z Legacy, Not Segwit), GreenBits, Bitgo, MyEtherWallet in Copay. To vam ponuja veliko možnosti za dostop do vaših kriptovalut.

Cena

Ledger Nano je najcenejši izmed svojih parov na trgu. Ne glede na to, ali ste kriptovalute novi ali ste že dolgo tam ali morda svoje kovance uporabljate za vsakodnevne transakcije ali ste le dolgoročni vlagatelj, denarnica Ledger ponuja cenejšo in varnejšo način varovanja svojih naložb.

Kaj se zgodi, ko naprava Ledger Nano podpira novo kripto valuto?

Ni vam treba kupiti nove naprave vsakič, ko se v denarnico Ledger doda nova kriptovaluta; neposreden vodnik vas popelje skozi postopek dostopa do naslova vaše denarnice za to kripto.

Zaključek

Zaradi velikega števila vdorov in napadov, ki so vplivali na različne borze kriptovalut, je najboljši način hrambe kriptovalut to storiti s pomočjo strojne denarnice, denarnica Ledger pa je eno najbolj priznanih podjetij, ki to počne.

Ledger Nano je varen, ima futuristično zasnovo, enostaven za uporabo za posameznike s predhodnim znanjem o virtualnih valutah in vlagateljem omogoča, da se z eno samo napravo ukvarjajo z velikim številom kriptovalut. Poleg tega je ta denarnica združljiva tudi z drugimi neodvisnimi storitvami in ustvarja veliko boljšo uporabniško izkušnjo.

Trenutno obstajata dve glavni denarnici strojne opreme, ki jih Ledger prodaja za maloprodajne kripto uporabnike, med njimi Ledger Nano S in Ledger Nano X. Več o tem lahko preberete na uradni strani Ledger.

Nazadnje ima Ledger denarnica tudi odlično ekipo, ki bi bila pripravljena zagotoviti podporo glede vaših potreb in kako rešiti težave, ki bi lahko vplivale na normalno uporabo denarnice. Čeprav denarnica ni brezplačna, je vedno pomembno, da se zaščitite pred vdori, napadi in prevaranti.

Vir slike: HardwareWallets.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map