Kje in kako kupiti Kin | Vadnica po korakih

Lani je aplikacija za sporočanje Kik, ki je v lasti kanadskega podjetja Kik Interactive, lansirala lastno kriptovaluto, imenovano KIN. V času ICO je KIN zbrala več kot 50 milijonov dolarjev (več kot 160.000 ETH) – verjetno spodbudijo vlagatelji, ki jih navdušuje Kikova milijonska uporabniška baza.

Skupina Kik in KIN je z žetonom ustvarila nov ekosistem digitalnih storitev; to digitalno sredstvo se uporablja za nagrajevanje razvijalcev za storitve in do neke mere uporabnike za njihovo uporabo teh storitev (kot so igralci iger).

AdobeStock 220858839

Letos je kriptovaluta pridobila oprijem po uvedbi prve mobilna aplikacija, in kripto denarnica. Ta kovanec, ki v času tiska znaša približno 0,0000830 USD s tržno kapitalizacijo 62 094 564 USD, je v načrtih nekaterih vlagateljev nujen, ker lahko hitro prodre v bazo mobilnih uporabnikov..

Kako pa se lotite nakupa KIN-a?

1. Pridobite denarnico KIN

17. julija 2018 je Kin Foundation, podjetje, ki stoji za KIN, objavilo lansiranje denarnice KIN, Kinit Beta, ki je zdaj na voljo v trgovini Google Play. Vendar Kinit ni pripravljen biti popolnoma denarnica KIN, saj ne more sprejeti žetonov ERC-20, kupljenih na borzah.

Ker je KIN zgrajen na verigi Ethereum, lahko uporabite MyEtherWallet, ki podpira kateri koli kovanec, zgrajen na verigi Ethereum. Z denarnico KIN boste lahko shranili žetone KIN, poleg tega pa boste dobili tudi naslov (običajno označen kot Vaš / Moj naslov), s katerim boste lahko prejemali žetone.

Naš celoten vodnik o MyEtherWallet (“MEW”) si lahko preberete tukaj. Ne pozabite slediti vsem trenutnim varnostnim ukrepom, ki jih predlaga spletno mesto.

2. Kupite Ethereum

Trenutno lahko KIN kupite le z nekaj valutami; nobena ni v USD ali EUR. Če želite dobiti KIN, boste morali kupiti ETH, BTC ali XLM (Stellar) in zanj zamenjati. Z največjim dostopnim obsegom trgovanja priporočamo nakup Ethereuma, s katerim boste trgovali s KIN-om.

ETH je naveden za nakup fiatov na številnih znanih borzah; najlažje krmariti je Coinbase, Gemini ali Kraken. ETH denarnice ne boste potrebovali, saj boste svoj ETH prenesli na novo borzo in takoj zamenjali za KIN.

3. Prijavite se za IDEX

KIN je na voljo za trgovanje na več borzah, kar lahko vidite tukaj (navedeno po obsegu). To niso večje izmenjave (ena kritika KIN-a, ampak tudi področje, na katerem lahko raste).

Priporočamo (od septembra 2018), da za trgovanje uporabljate IDEX ali HitBTC. V tem članku se bomo osredotočili na IDEX.

Torej, vaš naslednji korak gre v IDEX uradno spletno mesto, kjer se lahko prijavite z ustvarjanjem nove denarnice. Še enkrat preberite in razumejte pogoje ter zagotovite, da so vaši podatki varni. Prenesli boste datoteko shrambe ključev. Ko prenesete datoteko shrambe ključev in prejmete zasebni ključ v denarnico, se vrnite v svojo denarnico in odklenite denarnico s tisto datoteko shrambe ključev.

Zdaj lahko obiščete svoj profil, kliknete ‘Denarnica’ in poiščete Ethereum, da lahko naslov kopirate v odložišče. To bo naslov, na katerega boste poslali svoj Ethereum (ETH). Ko Ethereum pošljete iz osebne denarnice ali z borze, ki ste jo kupili, na kopiran naslov, se mora prikazati na spletnem mestu ‘My IDEX Balance’.

4. Zamenjajte ETH za KIN

Nato lahko na glavni strani poiščete KIN na seznamu, kamor je IDEX dal vse svoje kovance, s katerimi je mogoče zamenjati. Kliknite možnost KIN in odprla se bo nova stran, na kateri lahko zdaj trgujete s KIN-om s prejetim Ethereumom. Če želite to narediti, lahko kupujete po trenutni ceni, ki je navedena na grafikonu PRODAJA (tj. Nekdo je ponudil prodajo KIn po ceni) ali pa lahko vnesete svojo ceno in določite načrt “KUPI” za svoj ETH. Za začetnike priporočamo uporabo cene, ki jo daje borza, kar naj bi bila najnižja cena, za katero je nekdo naročil PRODAJO.

Če želite to narediti, v spustnem meniju IDEX preprosto kliknite »Tržišče«. Nato vnesite, koliko KIN-a želite kupiti. Povedal vam bo, ali ste poskušali kupiti več, kot vam bo ETH omogočil trgovanje. In nad trgovalnim poljem bo menjalnica prikazala vaše preostalo stanje ETH.

Lahko preverite svojo denarnico (zgoraj desno) in se prepričate, da je vaš KIN šel skozi.

AdobeStock 222424582

5. Pošljite KIN v denarnico

Pomembno je omeniti, da nekatere borze ne bodo imele KIN-a za vas. Če na primer svoje kovance pošljete na borze, kot je Coinbase, bodo izgubljeni. Ko boste uspešno izvedli navedene korake za nakup KIN-kovancev, se bodo prikazali v razdelku »Moje stanje IDEX«. Če želite te kovance premakniti v svojo osebno denarnico, pritisnite »Umik« in sledite korakom za premik KIN-kovancev IDEX na svojo denarnico, tisto, ki ste jo naredili v prvem koraku.

Na tej točki bi morali imeti KIN žetone, ki jih lahko zdaj pošljete v denarnico na MyEtherWallet. Prosimo, ne pošiljajte v svojo aplikacijo Kinit (od zdaj), lahko pa z aplikacijo Kinit zaslužite več KIN (samo ne KIN na osnovi Ethereuma)

Slika vljudnost SNB

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map