Mesečno poročilo OKExChain – junij 2020

Spoštovani uporabniki!

OKExChain še naprej znatno napreduje v svetu tehnologije javnih verig, oblikovanja izdelkov in gradnje ekosistemov.

Trenutno se je testna mreža OKExChain posodobila na v0.10.9. OpenDEX-Desktop in uporabniški vmesnik sta odprtokodna. Trgovanje s finančnim vzvodom je zdaj doseglo 100-odstotno dokončanje, končana pa je tudi zasnova modela OKExChainSWAP. Poleg tega je testna mreža z enim vozliščem OKExChain-wasm zaključila uvajanje omrežja z enim vozliščem ob zaključku razvoja preprostega orodja cosmwasm.

Poleg tega je 23 ekip sodelovalo v prvi kampanji Hackathon, 16 ekip pa je prejelo prijave.

Nadaljujte z branjem, če želite več podrobnosti o mesečnem poročilu OKExChain.

Tehnološki napredek

Posodobitev razvojne različice

OKExChain nadgrajen na v0.10. 9:

https://github.com/okex/okexchain/releases

okexchain-go-SDK nadgrajen na v0.10.0:

https://github.com/okex/okexchain-go-sdk/releases

okexchain-java-SDK nadgrajen na v0.10.0:

https://github.com/okex/okexchain-java-sdk/releases

Nova odprta koda

okexchain-javascript-sdk:

https://github.com/okex/okexchain-javascript-sdk

okexchain-opendex-ui:

https://github.com/okex/opendex-ui

okexchain-opendex-namizje:

https://github.com/okex/opendex-desktop

Preskus stabilnosti za OKExChain v0.10

OKExChain v0.10 je bil ocenjen kot stabilen. Trenutna višina bloka je 7.410.206 in je obdelal 10.974.688 transakcij. Vsak blok vsebuje 10–20 transakcij.

OpenDEX-namizje

OpenDEX-Desktop, prvi namizni program OKExChain, je odprtokoden in je izdal različico 0.0.1.

Poleg funkcij za transakcije in denarnice, ki jih zagotavlja originalni splet OKEx, lahko uporabniki prek programa hitro izdajo svoje žetone in pare transakcij na testni mreži..

Izdelek je še vedno v ponavljanju, podpora lokalnim vozliščem in upravljanju vozlišč ter žetonov pa bo odprta pozneje.

OKExChainSWAP

Končana je zasnova modela OKExChainSWAP. Na osnovi OIP-3: TOKEN SWAP je bil izveden tudi modul zamenjave bazenov OKExChain. Koda je bila združena v Github OKExChain master in bo kmalu začela testiranje.

Trgovanje s finančnim vzvodom

Razvojni napredek je bil 100% zaključen. Stopnja pokritosti UT je 95% ali več. Zdaj je na voljo predstavitvena različica.

Pametna pogodba Wasm

Testna mreža OKExChain-wasm z enim vozliščem je zaključila zrcalno prevajanje, uvajanje in preizkus omrežja z enim vozliščem – medtem ko je cosmwasm-go poc 85% končan

https://github.com/okex/okexchain/tree/okexchain-wasm/docs/smart_contract

Razvoj orodja za simulacijo kozmwasm je končan in naložen v skupnost cosmwasm.

Informacije o projektu OKExChain so bile dodane tudi na domačo stran skupnosti Cosmos.

Izomorfni čezmejni razvoj

Ekipa OKExChain se je pridružila GoZ – tekmovanju za preizkušanje med verigami Cosmos – in v prvi fazi tekmovanja osvojila nagrado Liveness.

Če želite izvedeti več, si oglejte naslednjo povezavo:

https://goz.cosmosnetwork.dev/2020/06/16/announcing-the-liveness-winners-and-challenge-reward-recipients-of-game-of-zones/

Posodobitve ekosistemov

Posodobitve OKNexChain TestNet Supernode

Trenutno se je 59 ekip uspešno prijavilo za supernode na testni mreži OKExChain. Vključujejo:

 • HelloPool
 • ipfsforce
 • verižna straža
 • BitSong
 • Ankr
 • RenrenBit
 • BKBT (Beenews)
 • Newpool

Projekti, ki v fazi testne mreže postanejo supernodiji, bodo prejeli rezervacije v prvi fazi glavnega testnega omrežja OKExChain. Preverite trenutni seznam vozlišč prek spodnje povezave:

https://www.oklink.com/okexchain-test/bp-list

Kampanja OKExChain Hackathon

Od 30. junija je v prvi kampanji OKExChain Hackathon sodelovalo 23 ekip in dva neodvisna razvijalca – prispelo je 16 prijav. Udeleženci prihajajo iz:

 • NewDex
 • NetCloth
 • Ankr
 • BitSong
 • OneChain
 • ChainsGuard
 • BTSPP
 • Stiskalnica
 • AITEX
 • Bi23 Labs
 • DappBirds
 • Tokenview
 • Denarnica FO
 • Cosmostation

NewDex je decentralizirana borza, ki se je začela na EOS in podpira EOS stranske verige, kot so BOS, TELOS, FIBOS, MEETONE, ENU, WAX in LYNX. Postala je največja decentralizirana borza s sedežem v EOS.

NetCloth je naslednja generacija visokozmogljive mreže javnih verig s konsenzom BPoS. NetCloth APP, uvrščen v verigo NetCloth, ponuja storitve uporabnikom – vključno z zaščito osebnih podatkov in denarnicami z več sredstvi.

Ankr je prva platforma Node-as-a-Service za uvajanje vozlišč blockchain.

BitSong, temelji na Cosmos-SDK / Tendermint in je odprtokodna veriga blokov z namenom poenostavitve glasbene birokracije..

OneChain je veriga socialnih omrežij, ki jo je razvila in upravlja fundacija OneChain. OneChain združuje družbene aplikacije, denarnice in trgovine, ki temeljijo na blockchainu.

Peking ChainsGuard Network Technology Co. Ltd se osredotoča na blockchain varnost – vključno, vendar ne omejeno na, varnostne storitve za borze, denarnice, verižna vozlišča in rudarske bazene.

The BTSPP skupina je za skupnost BitShares razvila mobilno denarnico BitShares (BTS ++) btspp.io – ki vključuje transakcije, hipoteke, prenose, zasebne transakcije, predloge z več podpisi, glasovanje v skupnosti itd..

Stiskalnica je rešitev “vse v enem”, ustvarjena z glavnim ciljem dostopa do verig blokov kot storitve in olajšanja dela globalnim razvijalcem pri gradnji in uvajanju aplikacij dApps na različnih verigah blokov.

AITEX člani ekipe so vsi z univerze Beihang, ki so osvojili najvišje nagrade MCM / ICM in objavili akademske prispevke, povezane z industrijo verig blokov.

Bi23 Labs služi kot ponudnik in potrjevalnik infrastrukturnih storitev PoS in je aktiven potrjevalnik pri več kot 10 blockchain projektih.

DappBirds je vse-v-enem dApp platforma, ki ponuja storitve od analize podatkov dApp do načrtovanja verige, spreminjanja, izdaje, delovanja, čezmejnih rešitev in transakcij. Trenutno je na platformi naštetih več kot 5000 dApps in 10.000 pametnih pogodb.

Tokenview, kot ponudnik storitev raziskovalec blokov ponuja storitve povpraševanja po podatkovnih blokih za približno 100 uporabnikov v javni verigi.

Denarnica FO je eden od ekosistemskih partnerjev FIBOS, ki razvija in upravlja izdelek z denarnico.

Cosmostation je vozlišče za preverjanje veljavnosti na ravni podjetja, ponudnik infrastrukture in razvijalec aplikacij za končne uporabnike.

Po izteku manj kot dveh tednov kampanje Hackathon OKExChain lahko razvijalci sodelujejo tako, da predložijo predloge v zvezi s tehničnim razvojem, oblikovanjem izdelkov in ekološkim načrtovanjem OKExChain.

Če želite oddati predlog, to storite na tem naslovu: https://github.com/okex/OIPs. Za sodelovanje v kampanji lahko zgradite orodja za razvijalce, razvijete jezike SDK, izdelate brskalnike in denarnice ter ponudite storitve izdelkov, ki temeljijo na testni mreži OKExChain..

Podrobnosti kampanje:

https://www.okex.com/academy/zh/the-first-okexchain-hackathon-campaign-announcement-cn

Če imate kakšen nasvet ali predlog, se obrnite na nas tukaj:

O OKExChain:

Tehnična skupnost OKExChain: https://t.me/okexchaintech

Uradni splet OKExChain: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Zahteva TOKT: https://okex.me/drawdex

OKExChain Doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Skupnost OKExChain

7. julij 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map