OKB dosegel najvišjo raven, medtem ko je OKT, izvorni žeton OKExChain, kmalu lansiran

OKEx, največja svetovna borza kriptovalut in borza izvedenih finančnih instrumentov, je pred kratkim napovedala uvedbo OKExChain, komercialne javne verige blokov v lasti OKEx, in OKEx DEX, prve decentralizirane aplikacije, ki temelji na OKExChain. S sprejetjem mehanizma soglasja o delegiranih dokazilih o deležu (DPOS) je OKEx izdal OKT kot izvorni žeton OKExChain. Izdaja OKT bo na bloku geneze in vozlišču, vsako leto pa naj bi se povečala za 1-5%. To je pomenilo ključni mejnik za OKEx, zato je spodbudilo tudi ekosistem OKB.

Glede na to se je OKB, globalni uporabniški žeton, ki ga je sprejel OKEx, v 7 dneh povečal za več kot 24% na 7,44 USD (16. februarja 2020) in dosegel novo najvišjo vrednost.

OKT, izvorni žeton OKExChain

OKT je izvorni žeton OKExChain, ki deluje kot osnovni žeton za mehanizem soglasja delegiranih dokazov o vlogi OKExChain (DPoS). Tako kot izvorni žetoni drugih javnih verig DPoS lahko tudi imetnik OKT sodeluje pri volitvah ali glasovanju vozlišč, cena OKT pa se določi z razvojem ekosistema javne verige, na primer DEX in drugih aplikacij DeFi na njem..

Zato je OKT neodvisen žeton, vendar ne viličasti kovanec OKB z različnimi funkcijami in različnimi dejavniki, ki vplivajo na njihove cene.

Kar zadeva pravila izdaje, bo OKT izdan najprej v bloku geneze, kasneje pa vsako leto z 1-5% dodatne izdaje in 100% genetskega bloka OKT bo preslikanih imetnikom OKB v skladu z napovedjo.

Soobstoj OKB in OKT

Bistvena razlika med OKB in OKT je operativna logika. Vrednost OKB se odraža v poslovni uspešnosti OKEx in podpori sheme odkupov in opeklin OKB. OKB je že vstopil v deflacijsko starost po sežigu 700 milijonov neizdanih OKB in obljubil, da nikoli ne bo izdal dodatnih OKB. Trenutno je model deflacije postal pomemben steber cene OKB in učinkovito sredstvo za zaščito interesov uporabnikov.

Vendar je OKT kot osnovni znak domače javne verige, ki sprejme mehanizem soglasja DPOS, zasnovan tako, da izpolnjuje zahteve OKExChain po večji svobodi pri motiviranju mednarodnih uporabnikov, da vzdržujejo svoj zelo avtonomen ekosistem. Zato, potrebna sta stalna shema izdajanja žetonov in prožnejši spodbudni mehanizmi, kar je v nasprotju z OKB-jevo idejo deflacije. To pomeni razlog za izdajo OKT kot izvornega žetona OKExChain namesto OKB.

Tržni pomisleki OKT bo zmanjšal vrednost OKB. Glede na to je cena OKB v zadnjem času jasno govorila sama zase. Glede na to, da so stebri cen dveh žetonov popolnoma različni, lahko OKT dejansko izboljša razvoj ekosistema OKB tako, da spodbudi vitalnost aplikacij in primerov uporabe, ki temeljijo na OKExChain. Trg mora upoštevati, da je poslovna uspešnost OKEx pomemben dejavnik za ceno OKB.

Če povzamemo, OKT in OKB se bistveno razlikujeta, a si vzajemno koristita.

Prihodnji koraki za povečanje vrednosti OKB

Od izdaje je OKB dosegel velik uspeh. Zdaj je v ekosistemu OKB že 11 notranjih in 32 zunanjih primerov uporabe aplikacij. Kar zadeva trgovinske kanale, odprli fiat prehode za 8 glavnih valut, vključno z ameriškim dolarjem, evrom, korejskim win, indonezijsko rupijo in vietnamskim dongom. Poleg tega je bilo 13.978.364 OKB že odkupljenih in požganih. Po podatkih CoinMarketcap je donosnost naložbe OKB kar 322,29%.

»Zadnji dve leti sta bili za nas neprekinjeno raziskovanje ustvarjanja vrednosti prek OKB. Prišli smo daleč in zdaj smo izredno prepričani v svojo sposobnost, da uporabnikom posredujemo vrednost prek OKB in jo obravnavamo kot bistveni temelj našega trgovinskega ekosistema in most, ki povezuje OKEx z našimi cenjenimi uporabniki, Predsednik uprave OKEx v nedavnem odprtem pismu. »Ustvarjanje trajnostne vrednosti za naše uporabnike je bilo v OKExu vedno prednostna naloga. Ko se hype zmanjša ali naletimo na medvedji trg, bo naša ekipa tiho gradila in izboljševala svojo platformo. Letos bo razvoj ekosistema OKB naša glavna prednostna naloga. «

KONEC

O OKEx

Največji in najrazličnejši trg kriptovalut na svetu, OKEx je kraj, kjer globalni trgovci s kripto valutami, rudarji in institucionalni vlagatelji prihajajo, da upravljajo kripto sredstva, povečujejo naložbene priložnosti in tvegajo varovanje pred tveganji. Ponujamo trgovanje s promptnimi finančnimi instrumenti in izvedenimi finančnimi instrumenti, vključno s terminskimi pogodbami, trajnimi zamenjavami in opcijami, za glavne kriptovalute, vlagateljem pa ponujamo veliko prilagodljivosti pri oblikovanju svojih strategij za povečanje dobička in zmanjšanje tveganj.

Kontakt z mediji:

Vivien Choi

E-naslov: [e-pošta zaščitena]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map