OKEx Chain & OKEx DEX – Revolucionarni ekosistem DeFi

Blockchain tehnologija je revolucionarna internetna infrastruktura in je dosegla svojo izjemno višino. V dobi blokovne verige centralne banke po vsem svetu eksperimentirajo s tehnologijo in vzniknejo številne novosti, kot je tehtnica. Takšna decentralizirana tehnologija enakovrednih tehnologij ni zgolj tehnološki napredek, temveč bo preoblikovala svetovno gospodarstvo, kot je to storil internet.

V podjetju OKEx verjamemo, da bo tehnologija veriženja blokov postala temeljna infrastruktura in katalizator za naslednji človeški preboj. Z izkoriščanjem razvoja globalne decentralizacije poskušamo premakniti meje, kaj opredeljuje kripto izmenjavo in kaj lahko prinese na trg. Aprila 2019 smo objavili, da razvijamo lastno verigo blokov – OKExChain, da bi z našimi decentraliziranimi aplikacijami prispevali k skupnosti.

OKExChain Vision

OKExChain je decentralizirana veriga blokov, zasnovana za temelj za obsežne komercialne aplikacije, ki jih poganja blockchain. Želimo zgraditi decentralizirano in odprto javno verigo, ki bo opolnomočila vsa sodelujoča vozlišča, tako da bodo uporabniki lahko sproščali in upravljali decentralizirane aplikacije, izdajali lastne kriptovalute, ustvarjali trgovalne pare in prosto trgovali. Tehnologija, ki vključuje več verig, je ključna za uresničitev njenega poslanstva.

Preko svojih verižnih modulov lahko uporabniki delijo vrednost in uporabne scenarije blockchain tehnologije, uporabniki in primeri uporabe so povezani, da dosežejo enostavno in hitro gradnjo ekosistemov in sistemov z dodano vrednostjo.

Tehnične prednosti OKExChain

Cilj OKExChain je zagotoviti novo stopnjo svobode za trgovce in uporabnike, ki želijo ustvariti svojo decentralizirano borzo. Razvit z notranjimi in zunanjimi ekosistemskimi partnerji, ki jih vodi OKExChain, podpira OKExChain večverižni vzporedni razvoj ki lahko bistveno pospešijo razvojni proces in podpirajo zagon obsežnih aplikacij. Medtem ko lahko isto aplikacijo razvije več strank hkrati, lahko spodbuja blag notranji natečaj za izdelke za izvajanje rednih posodobitev, kar posledično izboljša uporabniško izkušnjo.

Razširitev podatkov v verigi je še ena edinstvena lastnost OKExChain. Podatki v verigi so ločeni v 3 plasti: blok podatki, podatki o operacijah in podatki zunaj verige; in ohranijo prednosti tehnologije veriženja blokov – nepovratne in brez posegov. S posebnimi algoritmi za izračunavanje v verigi se hranijo samo operativni podatki, da se zmanjša količina prenesenih podatkov, kadar je treba veliko količino podatkov doseči soglasje. To lahko učinkovito izboljša učinkovitost javne verige, hkrati pa zmanjša stroške priklopa podatkov zunaj verige.

Nezaupljiv in pregleden OKEx DEX

Poleg OKExChain smo lansirali še OKEx DEX, odprta, vključujoča in varna decentralizirana borza, ki uporabnikom omogoča boljši nadzor nad lastnimi sredstvi in ​​njihovo prosto upravljanje.

Kot prva aplikacija DeFi na OKExChain želi OKEx DEX ustvariti lastno skrbništvo in finančno decentralizirano trgovinsko okolje brez meja, da se zagotovi varnost premoženja, tako da lahko različni igralci v panogi sodelujejo v kripto trgovanju s popolno preglednostjo na verigi..

Z izkoriščanjem tega izjemnega orodja za izdelavo lastnega DEX-a na OKExChain bodo uporabniki imeli popoln nadzor nad svojim premoženjem in si lahko prilagodijo, katero sredstvo in trgovalne pare želijo našteti; vsakodnevno poravnavanje dobička za zagotovitev boljših izkušenj pri trgovanju in likvidnosti; in dostop do preglednih evidenc o trgovanju tudi na OKExChain.

Trikotnik OKExChain-OKB-OKT

Kot izvorni znak ekosistema OKEx je OKB že od svojega rojstva doživel velik uspeh, saj je februarja 2020 dosegel najvišjo vrednost pri 5,9 USD. Po uvedbi lastne verige blokov bomo OKB v bližnji okolici preselili na glavno omrežje OKExChain. prihodnosti za razširitev ekoloških aplikacij žetona in skupaj bomo zažgali 700 milijonov neizdanih OKB prek sheme odkupov in opeklin. Verjamemo, da bo OKB z zmanjšano cirkulacijo vsak dan naraščal.


Kot eden od izvornih žetonov na OKExChain bo OKB odprt za trgovanje na OKEx DEX in bo izkoristil odprto in nezaupljivo okolje v verigi, da se bo povezal z decentraliziranimi borzami in uporabniki trgovalnih parov, zgrajenimi na platformi. OKT, še en izvorni žeton, izdan na bloku geneze in vozlišču OKExChain, bo 100% preslikan imetnikom OKB glede na njihovo imetje. OKT in OKB sta na OKExChain neločljiva, medsebojno povezani bosta spodbujali ekološki razvoj OKExChain.

Testna mreža OKExChain

Čakanja je konec – danes z veseljem sporočamo, da OKExChain deluje!

Da bi optimizirali delovanje testne mreže OKExChain kot temeljne infrastrukture na decentraliziranem področju, so vsi uporabniki vabljeni, da izkusijo moč OKExChain. Uporabniki, ki sodelujejo, lahko prejmejo tudi brezplačen testni kovanec OKT!

Kako namestiti OKExChain: https://okexchain-docs.readthedocs.io/zh_CN/latest/getting-start/install.html

OKT testna mreža: https://www.okex.com/dex-test

Naslov DEX & vodnik: https://okexchain-docs.readthedocs.io/zh_CN/latest

Zahtevajte svoj brezplačni OKT: https://www.okex.com/activities/pro/drawdex

Sledite OKEx na:

Spletno mesto: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map