Posodobitev OKExChain Hackathona, manj kot dva tedna

OKExChain Hackathon, ki ga je organiziral OKEx, se je začel 5. junija in v njem so sodelovali številni znani subjekti z vsega sveta. Medtem se je javilo deset priznanih ustanoviteljev projektov, glavnih znanstvenikov in tehnoloških analitikov, ki bodo izvedli skupni pregled predlaganih projektov..

Udeleženci hackathona

Od danes se je za Hackathon prijavilo 23 ekip in 2 posamezna razvijalca in oddanih je bilo 16 prispevkov, ki zajemajo različne vidike, vključno z decentraliziranimi izmenjavami, digitalnimi denarnicami, navideznimi stroji, brskalniki blockchain, storitvenimi izdelki, razvojnimi orodji in čezmejno verigo. interakcije.

Kar zadeva prijave za plačilne storitve in digitalne denarnice, so ekipe, kot so Squeezer, Beijing ChainsGuard, OneChain in DappBirds, zaporedoma predložile svoje načrte za razvoj izdelkov..

Squeezer je čezmorska platforma, ki integrira mikro storitve z industrijo verig blokov za podporo razvijalcem aplikacij. Peking ChainsGuard je specializiran za varnostne rešitve in storitve, OneChain pa socialni element vnaša v transakcije in uporabo denarnice. DappBirds je platforma DApp, ki vključuje analizo podatkov, načrtovanje, distribucijo, delovanje in druge vidike ter vključuje skoraj 5000 DApps in več kot 10.000 pametnih pogodb.

Poleg tega sta v kampanji za razvoj aplikacij sodelovala tudi znana ustvarjalca blockchain TokenView in Cosmostation. Blokirani brskalnik, ki ga je ustvaril TokenView, trenutno podpira skoraj 100 podatkovnih poizvedb v verigi blokov, medtem ko je Cosmostation operater vozlišča vozlišča v razredu podjetja in razvijalec aplikacij za končne uporabnike.

Več skupin in razvijalcev je predložilo predloge tudi na področju vložka izdelkov, zavarovanja blokov, API-jev, razvojnih orodij, SDK-jev in navideznih strojev. Nekateri med njimi so NewDEX, AITEX, Ankr, NetCloth, Bi23 Labs in wallet.fo itd. Med drugimi ekipami, ki še ne bodo predložile svojih izdelkov, pa so Bit Dimension, Navigato.io, Tavitt in Zxplus..

Nagrade, pravila in podrobnosti hackathona

Namen OKExChain Hackathon je spodbuditi uporabnike k kreativnemu razvoju aplikacij, ki temelji na sistemu javne verige OKExChain. Rok kampanje je 20. julij. Zmagovalci bodo javno objavljeni konec avgusta, OKExChain pa bo ekipam in posameznikom nagradil do 5000 USD v žetonih OKB.

V skladu s pravili Hackathona bodo v primeru oddaje predlogov za izboljšanje OKExChain samo zmagovalci prejeli OKB v vrednosti do 500 USD. Prispevki, ki vključujejo OIP-je in izdelke, bodo upravičeni do nagrad v višini do 5000 USD OKB.

Ocenjevalci hackathonov

Med vodilnimi v industriji, ki bodo skupaj pregledali prispevke, so ustanovitelj DappOS-a, FengNiao, ustanovitelj financ, soustanovitelj in glavni znanstvenik IPFS Force Zone, Xin Li, ustanovitelj FIBOS-a, Ma Xiang, izvršni direktor kitajske različice CoinDesk, Leiyang Xin, Dapp. ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Kyle Lu, soustanovitelj in izvršni direktor podjetja Ankr, Ryan Fang, partner TokenInsight, Wei Zhao, glavni analitik TokenInsight, Johnson Xu, višji tehnični strokovnjak za industrijo blokov AWS Wang Shiyu in programski inženir AWS Yuan Ye.

Še dva tedna

Cilj OKExChain je spodbujati razvoj obsežnih komercialnih aplikacij blockchain. Tehnologija več verig, ki jo je sprejel OKExChain, olajša izmenjavo vrednosti in ustvarjanje celotnega ekosistema storitev z dodano vrednostjo, ki se medsebojno dopolnjujejo. Trenutno je testna mreža OKExChain izvedla številne vodilne tehnične funkcije v industriji, vključno s prilagojenimi aplikacijami, večverižnim ekosistemom in razporejanjem podatkov.

Kampanja Hackathon ima na voljo manj kot dva tedna, razvijalci pa lahko sodelujejo tako, da oddajo svoje predloge o tehnološkem razvoju, oblikovanju izdelkov in ekološkem načrtovanju OKExChain ali z izdelavo razvojnih orodij, SDK-jev, brskalnikov, denarnic in izdelkov za vložke na podlagi testne mreže OKExChain..

O OKExChain

Povezave do predlogov: https://github.com/okex/OIPs

Tehnična skupnost OKExChain:

Uradni splet OKExChain: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Zahteva TOKT: https://okex.me/drawdex

OKExChain Doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Za kakršna koli vprašanja, povratne informacije ali predloge nas kontaktirajte na

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map