Pospeševanje OKExChain TestNet 0.10

Dragi cenjeni uporabniki,

Testna mreža OKExChain je izšla 10. februarja. Po treh mesecih natančnih funkcij poliranja in večkratnih posodobitvah izdelkov je izšel dokument o razvoju orodja in ver. 0.10 testne mreže OKExChain bo uradno objavljen 25. maja 2020. Hkrati bo infrastruktura decentralizirane izmenjave – OpenDex – na osnovi OKExChain – začela beta različico in vsi uporabniki in razvijalci po vsem svetu so dobrodošli, da pridejo in izkusijo na njem gradimo DEX.

1. Posodobitve OKExChain

Tehnične posodobitve

  • Objavljeni so bili zelo dovršeni dokumenti o razvoju orodij OKExChain, ki podpirajo razvijalce iz vseh družbenih slojev za izkušnje in razvoj izdelkov in funkcij, ki temeljijo na različici 0.10 testne mreže OKExChain, objavljeni 25. maja 2020 (povezava do dokumentacije o orodju https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/)
  • Izdana so pravila za izbiro potrjevalnikov OKExChain in vse institucije in posamezniki so dobrodošli, da po zagonu verzije pridejo in jih zaženejo. 0,10 testne mreže OKExChain.

Po zagonu glavnega omrežja OKExChain bo delovanje OKExChain sestavljalo in podpiralo 21 najboljših super vozlišč. Tri vloge super vozlišč so Validator, Delegator in Common Users, kar posamezni stranki omogoča izvajanje več vlog.

Trenutno je tek za super vozlišča OKExChain vstopil v fazo ogrevanja in objavljeni so podprti podatki o napravi, pravila o nagradi in kaznovanju, posebne odgovornosti med vlogami in sestava prihodkov super vozlišča. Zainteresirane ustanove in uporabniki se lahko za sodelovanje sklicujejo na pravila pod to povezavo: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

  • Beta različica OpenDex, razvita na vrhu testne mreže OKExChain, ki je zdaj uradno zagnana in bo služila kot infrastruktura decentraliziranih borz, ko bo glavna mreža vzpostavljena na spletu..
  • Predstavljen je OKEx DEX Beta. In uporabniki so dobrodošli, da pridobijo OKT in druge preizkusne žetone, da jih lahko izkusijo na tej decentralizirani izmenjavi.

Uporabniki lahko trenutno registrirajo naslove za trgovanje in izkušnje v javni beta različici OKEx DEX ter lahko pridobijo testne žetone v skladu s pravili in izvajajo testne transakcije na OKEx DEX.

OKEx DEX bo kot popolnoma decentralizirana borza podpiral vse uporabnike, da bodo po vzpostavitvi povezave postali operaterji trgovalnih parov, naštevali in upravljali trgovalne pare ter pridobili provizije za trgovanje drugih uporabnikov, ki nastanejo v okviru trgovalnega para.

Uporabniki lahko vabijo na testiranje in izkušnje: (povezava OKEx Dex: https://www.okex.com/dex-test in pošljite e-pošto na [e-pošta zaščitena] za predstavitev vaših dragocenih mnenj bo ekipa OKExChain pozorno prisluhnila, skrbno preučila in odgovorila na vaše predloge.

Posodobitve ekosistemov

Trenutno vlaga več kot 30 znanih strokovnih institucij in projektnih skupin, vključno z javnimi verigami & rudarski bazeni, brskalniki blockchain, denarnice in varnostne agencije so pristali v ekosistemu OKExChain. Vsi obljubljajo sodelovanje z OKExChain za izgradnjo prostega in avtonomnega ekosistema za dosego obsežne komercialne uporabe tehnologije veriženja blokov.

Sodelujoče stranke v tej kampanji vključujejo:

Javna veriga I BYTOM, IRISnet, KAVA, CertiK, Terra, PlayList
Ekosistemski partnerji Denarnica: Cosmostation, CertiK Explorer: CertiK, MintScan, OKLink, TokenView
Javna veriga II FIBOS, NULS, VITE, YEECO, TrueChain
Staking Pool BTC.com, Infstones, HelloPool, Cosmostation
Revizije varnosti BEOSIN, SlowMist, PeckShield

Ker OKExChain podpira odprt in raznolik odnos, pozdravlja več institucij in projektnih skupin, da se pridružijo ekosistemu OKExChain.

2. OKExChain nedavni načrti:

Izdaja glavnega omrežja OKExChain bo končana v tretjem četrtletju 2020, skupaj pa bodo doseženi naslednji načrti in cilji:

1. Načrtujte začetek volilne kampanje za super vozlišča in izvedite popravilo za zagon glavne mreže;

2. Pogovorite se o načrtovanju lansiranja mainnet in pritožbene skupnosti za izvedbo vaje;

3. OpenDex bo uradno izdan, da bo več institucij in uporabnikov lahko izdelalo svoj DEX;

4. Začetek zagona OKEx DEX bo končan, sprožene bodo transakcije in uvrstitev na seznam.

OKExChain kot nova zvezdna javna veriga, ki ji je bilo posvečeno veliko pozornosti, se ne more razviti brez podpore in sodelovanja vseh uporabnikov. Nadaljevali bomo od vira gradnje infrastrukture, da bomo OKExChain postali resnično svoboden in avtonomen ekosistem; in pomagati blockchain tehnologiji uresničiti uporabo obsežnih poslovnih scenarijev; spodbudi več institucij, projektnih strank, skupin in posameznikov, da se pridružijo gradnji ekosistema OKExChain in volitvam super vozlišč ter se pridružijo ekipi OKExChain, da bo blockchain tehnologijo vztrajno vodila naprej.

Pošta:[e-pošta zaščitena]

t.me/okexchaintech

Uradna spletna stran OKExChain: https://www.okex.com/okexchain

OKEx DEX: https://www.okex.com/dex-test

Žeton za testiranje: https://www.okex.com/drawdex

OKExChain doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map