Predlog za ekološko sodelovanje YeeCo in OK

Uvod v sodelovanje

YeeCo je postavljen na decentralizirano, visoko zmogljivo internetno infrastrukturo, ki omogoča, da vrednost po vsem svetu prosto kroži. YeeCo se integrira v realno gospodarstvo po scenariju hitrih množičnih povezav, ki ga predstavlja tehnologija 5G, tvori pametni internet, doseže kombinacijo blokovne verige YeeCo z umetno inteligenco, internetom stvari in tehnologijo 5G ter spodbuja razvoj pametnega zdravstva, pametni prevoz, pametna mesta, digitalna družba in tokenizacija premoženja. YEE je žeton za obtok v ekologiji YeeCo in tudi najosnovnejši medij za obtok vrednosti v verižni ekologiji.

Za izboljšanje povezanih tehnoloških raziskav in razvoja je YeeCo pred zagonom v glavnem omrežju razdeljen na 7 PoC faz. YeeCo trenutno izvaja raziskave in razvoj v skladu z načrtovanjem v beli knjigi. YeeCo Testnet je bil uradno predstavljen marca, YeeCo Mainnet pa naj bi bil predstavljen junija.

OKExchain se je kot vodilni ekosistem v industriji vedno zavzemal za izgradnjo visoko učinkovitega ekosistema brez meja v javni verigi. Značilnosti "visokozmogljivo", "večverično sožitje" in "decentralizacija" povzročajo široko zaskrbljenost v industriji. Hkrati se OKExchain zelo strinja z YeeCo v zvezi z osnovnimi tehnološkimi okviri, kot sta arhitektura ostrenja in razporejanje podatkov.

Zato bosta YeeCo in OKExchain po nenehnih razpravah in raziskavah skupaj spodbujala poglobljeno sodelovanje na treh področjih: tehnična arhitektura, pristanek aplikacij in ekološka gradnja na verigi. Obe strani sodelovanja bosta izkoristili svoje moči, izkoristili lastno tehnologijo in vire ter razširili ozemlje decentralizirane ekologije in v procesu hitrega razvoja vlivali močnejšo vitalnost obema stranema.

Načrt sodelovanja

YeeCo&OKExchain: Arhitektura z več verigami, ki temelji na popolni shemi ostrenja

Ttehnično ozadje

YeeCo temelji na novi inovativni in visoko zmogljivi "drobec + plast" arhitektura, sprejme popolnoma izostreno inovativno rešitev PoW in razbije vse štiri vidike delovnih obremenitev omrežne komunikacije, izvrševanja transakcij, shranjevanja stanja in delovnih obremenitev za shranjevanje podatkov ter doseže nemoteno zmanjševanje, da se z razvojem poslovnega obsega izboljša učinkovitost poslovanja.

Hkrati lahko YeeCo-jeva originalna končna deterministična tehnika realizira odklenjene transakcije z več drobci in tako zagotovi, da učinkovitosti transakcij z več drobci ni mogoče omejiti s številom drobcev, zmogljivost pa lahko linearno raste s številom drobcev, in rešiti težave z učinkovitostjo in varnostjo pri medsebojnih transakcijah in transakcijah.

Poleg tega YeeCo uvaja plast poslovne verige med osnovno korensko verigo in centraliziranim sistemom za nadaljnjo decentralizacijo dela aplikacije, ki bi lahko deloval le v centraliziranem sistemu, da bi izpolnil zahteve glede odprtosti, verodostojnosti in odpornosti proti nedovoljenim posegom. itd. Podružnična veriga lahko izbira med obsegom konsenza in računsko zapletenostjo, ki je podprta za izpolnjevanje zahtev glede zmogljivosti aplikacije.

OKExchain tehnično vztraja pri "ostrenje s poslom kot dimenzijo", ki izvaja ostrenje podatkov glede na poslovanje, rešuje problem spreminjanja velikosti tradicionalnih shem ostrenja in tako podpira pristajanje velikih aplikacij. Hkrati je OKExchain zasnoval princip delovanja "ena aplikacija, ena veriga", uporaba OKExchain za izgradnjo komplementarnega ekosistema aplikacije in ustvarjanje a "zavezništvo trgovinske verige".

Vnaprejšnje načrtovanje sodelovanja

Po preiskavi in ​​preverjanju je YeeCo predlagal, da bo OKExchain po izpustu mrež obeh strani razvil ustrezne storitve na neodvisnih drobcih glavnega omrežja YeeCo kot razširitev ekološkega poslovanja podjetja OKExchain. Večplastni mehanizem YeeCo lahko podpira uvajanje več podružničnih verig z različnimi poslovnimi scenariji. Glede na dejanske poslovne potrebe lahko različne podružnične verige sprejmejo različne modele uvajanja in diferencirane algoritme soglasja, da izpolnijo različne zahteve različnih scenarijev aplikacij za delovanje sistema, varnost in decentralizacijo ter razširijo poslovno postavitev verige OKExchain.

Medtem pa lahko zaradi obstoja YeeCo tehnologije za več rudarjenja en del računalniške moči uporabimo na vseh drobcih, tako da bo težava vsake verige drobcev potisnjena na enako raven kot celotno omrežje, s čimer se izognemo varnostnemu tveganju napadov hekerjev; medtem ko multi-mining tudi na vseh drobcih uporablja računsko moč posameznih drobcev, se bo dohodek rudarja povečeval tudi s povečanjem števila drobcev, kar bo rudarjem pomagalo povečati svoj rudarski dohodek.

YeeCo&OKExchain: Sodelovanje na področju ekoloških virov na podlagi velikih podatkov in drugih področij

Ttehnično ozadje

Kar zadeva sceno pristanka, YeeCo izkoristi 5G kot priložnost, da začne z dobavno verigo in ponudi popolno rešitev, ki vsebuje YeeCo za resnično industrijo. Z namenom združevanja in uporabe velikih podatkov se YeeCo uporablja za inovacije poslovnega modela za javne službe.

Trenutno se YeeCo osredotoča na dve panogi: ena je področje avdio in video komunikacije visoke ločljivosti, ki uporablja blockchain žeton za spodbujanje družbenih virov, da se pridružijo vozlišču za video komunikacijo, da bi izboljšali učinkovitost video komunikacije; drugi je scena nadzora in polnjenja v rudarski industriji, ki v celoti uporablja kriptografijo, žetone in pogodbe, oblikuje modele za zaračunavanje dovoljenj programske opreme za potrebe programske opreme, ki so lahko velika vozlišča naprav.

Vnaprejšnje načrtovanje sodelovanja

YeeCo ima zmogljivost do 50.000 ali celo milijon TPS, ki se zlahka spopade z eksplozivno rastjo podatkov, ki jih prinaša obsežna popularizacija inteligentnega interneta stvari. Na podlagi visoke zmogljivosti ohranite visoko stopnjo decentralizacije in s konsenzom POW in končno deterministično tehnologijo CRFG močno izboljšajte varnost inteligentnega interneta stvari; prilagodljive čezmejne rešitve in nova generacija pametnih pogodb bodo zagotovili bogate temelje za razvoj aplikacij za inteligenten internet stvari.

Po izidu YeeCo Mainnet bo prevzel vodilno vlogo pri pristanku okoli video komunikacij visoke ločljivosti, upravljanja in polnjenja rudnikov ter drugih scenarijev. V tem obdobju YeeCo pozdravlja OKExchain in druge družbene vire, da se naselijo v ekosistemu in skupaj pomagajo hitrim pristajanjem scenarijev. Poleg tega se bo YeeCo osredotočil tudi na internet stvari, velike podatke, 5G in druga navodila za izvoz industrijskih rešitev, da bi olajšal hitro uvajanje partnerjev in pospešil njihov lasten poslovni napredek..

YeeCo&OKExchain: Ekološki proizvodi javne verige in ekološka gradnja razvijalcev

Ozadje načrtovanja

Ekologija javne verige zajema širok spekter, vključno z izmenjavami, denarnicami, vizualnimi brskalniki, orodji za upravljanje (glasovanje, predlogi), forumi skupnosti in drugimi komponentami, testiranjem zmogljivosti izdelkov in infrastrukturnih storitev skupine za razvoj javne verige..

Zaradi velikih tehničnih razlik med različnimi javnimi verigami pa mora skupina za razvoj javne verige zagotoviti tudi osnovni sistem razvojnih dokumentov, ki podpira SDK, odprte zabojnike za denarnice in vtičnike, tečaje za razvijalce itd., Da pomaga posameznim razvijalcem. hitro začnite in zmanjšajte stroške razvoja in učenja.

Vnaprejšnje načrtovanje sodelovanja

YeeCo lahko zagotavlja ekologijo OKExchain s standardiziranimi razvojnimi rešitvami, vključno z denarnicami, programi A / N rudarjenja, razvojem programa rudarskega bazena, blok brskalniki, orodji za upravljanje (glasovanje, predlogi) in drugimi izdelki ter nudi podporne razvojne dokumente, odprtokodno kodo in številne druge potrebne razvojni viri za pomoč razvijalcem pri ekološki gradnji.

Hkrati se YeeCo namerava tudi pridružiti ekologiji OKExchain kot partner za ekološko sodelovanje, uvoziti zrelo ekipo razvijalcev za ekologijo OKExchain pod predpostavko, da bo pridobil licenco za razvijalce, in pomagati YeeCo in OKExchain hitro zgraditi ekosistem na verigi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map