Saturn se je pridružil ekosistemu OKExChain

Ko premikamo OKExChain TestNet 0.10 naprej, OKEx s ponosom pozdravlja Saturn v ekosistem OKExChain!

Omrežje Saturn gradi odprtokodno infrastrukturo, ki olajša delo s kriptovalutami, tako da odpravlja ovire za zagonska blokchain podjetja in vsem omogoča dostop do finančne svobode, ki jo zagovarja decentralizacija.

Leta 2018 je ekipa Saturn izdala Saturn Wallet, prvo kripto denarnico z vgrajeno večverižno podporo za dostop do decentraliziranih aplikacij, običajno imenovanih DApps, na Ethereum in Ethereum Classic. Izdaji je sledil njen vodilni izdelek, Saturn Protocol v1, decentraliziran protokol za izmenjavo podatkov za varno trgovanje z ETH, ETC ter žetoni ERC-20 in ERC-223.

Zdaj je na platformi naštetih več kot 870 žetonov – več kot 8.800 uporabnikov se je odločilo za omrežje Saturn, da varno trguje s svojim premoženjem, medtem ko uživa v trgovanju z eno denarnico na denarnico.

Pregled protokola Saturn

Trenutno ekipa dela na tem Saturnov protokol v2, velika nadgradnja infrastrukture, ki bo uvedla več novih funkcij za izboljšanje splošnega protokola za vse vlagatelje, uporabnike in zainteresirane strani. Ključne nove funkcije vključujejo:

  • Avtomatsko trženje: S premikom proti modelu AMM z dodajanjem likvidnostnih bazenov in vložki je omogočeno ustvarjanje likvidnostnega sklada OKB.
  • Trgovinski pari žeton-žeton: Z rešenimi likvidnostnimi težavami bo Saturn Network lahko podpiral tudi pare žetonov.
  • DAO upravljanje: Saturnov protokol je v skupni lasti z žetoni upravljanja. Saturn DAO bo lastnikom žetonov omogočil tudi redna izplačila dobička v obliki dividend.
  • Medverižne atomske zamenjave: Izboljšana interoperabilnost med različnimi ekosistemi blockchain v obliki atomskih zamenjav omogoča denimo decentralizirano trgovanje med OKT in ETH.
  • Saturnovi obroči: Pooblastila protokola Saturn spodbujajo pridruženi model za zagon lastne borze.

Saturn Protocol v2 z likvidnostnim skladom OKB

Saturn Network in OKExChain sodelovanje

Saturn Network in OKExChain sta navdušena nad izmenjavo več konceptov oblikovanja in razvojnih načrtov, ki bi lahko odprli prihodnje medsebojne sinergije med protokolom Saturn in OKExChain / OpenDEX.

Seznam omrežij Saturn OKB

OKB je globalni uporabniški žeton za izmenjavo kriptovalut OKEx. Ker je OKExChain del ekosistema OKEx, je odličen način za spodbujanje nadaljnjega sprejemanja uvrstitev žetona OKB v omrežje Saturn.

Ekipa Saturn bo pomagala podjetju OKExChain pri vzpostavitvi likvidnostnega sklada OKB na protokolu Saturn v2 – kar bo omogočilo nadaljnjo integracijo z rastočim ekosistemom DeFi na Ethereumu..

Vozlišče preverjevalnika OKExChain

Saturn Network se je pridružil testni mreži OKExChain z upravljanjem vozlišča za potrjevanje. Ko se OKExChain premakne na svoj mainnet, bi lahko nastale nadaljnje sinergije – na primer, da bi Saturn Network postal operater OKExChain / OpenDEX.

Uvedba OKDex-a, namenjenega partnerstvu OKExChain / Saturn Network, bo služila kot likvidnostni most med obema ekosistemoma, tako da bo omogočila trgovalne pare SATURN / OKT in STRN / OKT.

Interoperabilnost z Ethereum Classic

Obe ekipi si skupno prizadevata za nadaljnjo interoperabilnost z Ethereum Classic (ETC) in OKExChain. Kot del ekosistema OKEx je OKExChain dom največjih trgov ETC po obsegu trgovanja. Saturn Network je trenutno najpogosteje uporabljen DApp na Ethereum Classic.

Ekipa Saturn priporoča, da OKExChain uvede most sredstev med njim in digitalnimi sredstvi, ki temeljijo na Ethereum Classic, za podporo trgovanju in trženju za žetone ETC in ETC na OpenDEX. Da bi olajšali posvojitev, bo ekipa Saturn uporabila ogledalo OpenDEX in prednji del za premoženje sredstev.

Promovirajte OKB v DeFi na več verigah

Saturn Network bo kot vodilna v tehnologiji DeFi v svoje decentralizirane finančne protokole vključil sintetična digitalna sredstva OKB in / ali OKB. To bo spodbudilo OKB v uporabniškem ekosistemu DeFi na Ethereum, Ethereum Classic in drugih podprtih verigah navideznih strojev Ethereum. Prav tako bo promoviral DeFi med uporabniki OKExChain in OKCoin.

Ekipa Saturn priporoča, da OKExChain zažene lahkotno vozlišče Saturna s svojim Saturn Ringom, arbitražnimi boti, atomskimi zamenjavami za bote za prenos vrednosti med verigami, poleg tega pa vzdržuje decentralizirane cene o OKB skupaj s Teamom Saturn in drugimi člani skupnosti DeFi..

O OKExChain

Tehnična skupnost OKExChain: https://t.me/okexchaintech

Uradni splet OKExChain: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Zahteva TOKT: https://okex.me/drawdex

OKExChain Doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map