Začnejo se posodobitve OKExChain in izbira validatorja

OKEx (www.okex.com), največja svetovna borza kriptovalut in borza izvedenih finančnih instrumentov, je napovedala različico 0.10 OKExChain, komercialne javne verige, ki jo je razvil OKEx, 25. maja. Pravila izbire in mehanizma za izplačilo dividend razkrita hkrati. Uporabniki, ki so vložili žeton OKT, lahko z enim glasovanjem glasujejo za do 30 kandidatov in ustvarijo 21 potrjevalcev.

Po posodobitvi bo OKExChain postala prva javna veriga, ki jo je kripto izmenjava razvila za podporo dostopa tretjih institucij. Hkrati je OKExChain sprožil nabor kandidatov za potrjevalce po vsem svetu in k sodelovanju povabil uporabnike in ustanove..

“Upamo, da bo v OKExChain sodelovalo več uporabnikov in ustanov. Temelj ekološke gradnje OKExChain je pomembna priprava pred zagonom omrežja OKExChain, «je povedala Alysa Xu, direktorica strategije za OKEx. »Na podlagi nove različice 0.10 lahko uporabniki uresničijo svojo voljo z glasovalnim mehanizmom in sprejemajo odločitve, ki so v skladu z njihovimi lastnimi interesi in so diverzificirali razvoj OKExChain. Veselimo se sodelovanja pri oblikovanju odprtega, decentraliziranega, praktičnega in raznolikega ekosistema z našimi globalnimi uporabniki. “

OKExChain, nedovoljena in decentralizirana javna veriga

V primerjavi z drugimi izmenjevalnimi javnimi verigami se OKExChain ponavadi drži idealov decentralizacije, pri čemer v celoti izkorišča naravo peer-to-peer omrežja, nepovratnost in učinkovito avtonomijo v svoji izvorni kodi. Glede na to vsi udeleženci, vključno z OKExom kot razvijalcem, ne morejo nadzorovati te javne verige.

Poleg tega OKExChain namesto da bi vozlišča pred vsakim dejanjem v tradicionalni javni verigi oddali predlog javni verigi “guverner”, sprejme “omrežje enakovrednih omrežij”, ki omogoča voznikom vozlišč, da razvijejo DEX in dApp ali se odločijo, kateri kriptovalut in trgovalnih parov za seznam, ne da bi morali pridobiti dovoljenje “guvernerja”. Na kratko je OKExChain popolnoma neodvisna javna veriga skupnosti.

Pravila o glasovanju volivcem omogočajo visoko stopnjo avtonomije

OKExChain sprejme reprezentativni sistem. Imetniki OKT, ki so vložili žeton OKT, bodo postali volivci, ki se bodo lahko odločili, da postanejo „navadni volivec“, da glasujejo za potrjevalce ali prenesejo svojo glasovalno moč na drug račun, imenovan „proxy voter“, ki glasuje v njihovem imenu..

Vsak volivec lahko voli do 30 kandidatov za potrjevanje. Če je uporabnik na primer zastavil 100 OKT, lahko odda vsak po 100 glasovnic za do 30 kandidatov za potrjevalce. Najboljših 21 kandidatov z največjim številom glasov bo sestavljalo osrednji sklop potrjevalcev, drugi pa bodo kandidati za potrjevalce.

Dokazano je, da je z 21 validacijskimi rešitvami najbolj zrela rešitev, ki lahko poveča ravnovesje med stopnjo decentralizacije v ekologiji in učinkovitostjo ekološkega delovanja. Glede mehanizma glasovanja v primerjavi z "izbira najboljšega" in "izbere nekaj dobrih", slednji je bolj odporen na napake. Poleg tega lahko tudi učinkovito oslabi vpliv velikih imetnikov OKT v začetni fazi lansiranja omrežja OKExChain, tako da bodo rezultati glasovanja bolje odražali želje vseh imetnikov OKT v ekosistemu OKExChain.

OpenDEX & DEX Operator, nove koncepte je predstavil OKExChain

V različici 0.10 je OKExChain prvič predstavil koncepta “OpenDEX model” in “DEX Operator”. Po modelu OpenDEX bo OKExChain vozliščem ponudil vso potrebno osnovno tehnologijo, pri čemer bo ločil operaterja javne verige od operaterja DEX, ki so bili v večini primerov prej.

Z novimi koncepti je odnos med operaterjem DEX in operaterjem javne verige bolj podoben odnosu med verigo ETH in ERC20. OKExChain omogoča vsem vozliščem, da oblikujejo lastne DEX in trgovalne pare brez kakršnega koli praga. Še več, vozliščem ne samo, da jim ni treba plačevati visokih stroškov za strežnike in tehnologijo, temveč bodo tudi v prihodnosti v lasti.

Več virov dohodka iz OKExChain

"Osnovni cilj testne mreže OKExChain z različico 0.10 je nadalje pojasniti pravice in interese, ki jih lahko uporabniki vozlišč delijo v ekosistemu OKExChain, “je dejala Alysa Xu.” Uporabniki, ki sodelujejo pri gradnji ekosistema OKExChain z različnimi identitetami, lahko pridobijo številne koristi, vključno z nagrada za generiranje blokov, nagrada za glasovanje, pristojbina za ujemanje, provizija za transakcije itd. “

Po javnih informacijah bo 100% genetskega bloka OKT preslikanih na imetnike OKB, kar pomeni, da bodo imetniki OKB postali prva serija imetnikov OKT in dobili prednost na nekaterih področjih, vključno s postajanjem supernodij, glasovanjem, delovanjem DEX itd. Poleg tega bodo letno izdani dodatni OKT 1-5%, od katerih naj bi del deloval kot nagrada za generiranje blokov, drugi pa kot nagrada z glasovanjem. Poleg tega bodo operaterji DEX kot dohodek prejemali tudi ustrezne provizije, provizije za transakcije itd.

KONEC

O OKEx

Največji in najrazličnejši trg kriptovalut na svetu, OKEx, je kraj, kjer globalni trgovci s kripto valutami, rudarji in institucionalni vlagatelji prihajajo upravljati kripto sredstva, izboljšati naložbene priložnosti in tvegati varovanje pred tveganjem. Ponujamo trgovanje s promptnimi finančnimi instrumenti in izvedenimi finančnimi instrumenti, vključno s terminskimi pogodbami, trajnimi zamenjavami in opcijami, za glavne kriptovalute, vlagateljem pa ponujamo veliko prilagodljivosti pri oblikovanju svojih strategij za povečanje dobička in zmanjšanje tveganj.

Kontakt z mediji:

Vivien Choi

E-naslov: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map