Noah Coin (NOAH) ostaja več kot 88% nižji od najvišje vrednosti v vseh časovnih obdobjih kljub 1500-odstotnemu porastu

Noah Coin (NOAH), kriptovaluta, za katero se zdi, da se ni pojavila od nikoder, se je po podatkih CoinMarketCap povečala za 1.500% v manj kot 24%.

Kljub temu ostaja za 88% nižja od najvišje vrednosti vseh časov. Kaj je Noah Coin in kateri so razlogi za ta val?

Zakaj je Noah Coin skočil 1500%?

V času pisanja trenutno ni ustreznih dogodkov, ki bi pojasnili takšno povišanje cen, povezano z morebitnim opuščenim projektom Noah za kriptovalute.

Na uradni strani so prikazane stare informacije o kriptovaluti, vključno z njeno tržno kapitalizacijo in obsegom v zadnjih 24 urah.

Medtem ko ima kriptovaluta trenutno ceno na kovanec 0,004259 USD in tržno kapitalizacijo 139,2 milijona USD, spletno mesto prikazuje tržno kapitalizacijo 9,2 milijona USD.

Kar zadeva količino, uradna stran prikazuje 24-urno vrednost 271 USD, CoinMarketCap pa 143.000 USD..

Poleg tega ne deluje povezava Google Play za prenos aplikacije. To kaže, da projektu ni bilo niti do tega, da bi spletno mesto aktualizirali.

Nazadnje je projekt v medijih objavil svoje rešitve in izdelke pred več kot enim letom. Njihov spletni dnevnik pa ostaja posodobljen nekajkrat na mesec.

Kaj je Noah Coin?

Kot piše na njihovi uradni strani, je Noah Coin projekt, katerega namen je zgraditi ekosistem, ki ga poganja „Noah Coin“.

Glavni cilj projekta, ki se je začel leta 2016, je ustvariti platformo za kriptovalute, ki se osredotoča na izboljšanje japonsko-filipinske trgovine in trga.

O projektu ni več informacij in kaj želijo doseči, saj zavihek ‘Projekti’ ne preusmeri nikamor.

Dejansko družba v bistvu prikazuje splošni predlog veriženja blokov za krepitev trgovinskih odnosov med Japonsko in Filipini..

Družba je na primer pojasnila:

»Tehnologijo razdeljene knjige je mogoče uporabiti na več načinov – za zagotovitev hitrih in nemotenih plačil, preglednih in poštenih transakcij, zaščite premoženja in ranljivih zaupnih podatkov. Navidezne valute, ki so oblika izvajanja verige blokov, imajo ogromen potencial, zlasti na področju financ, bančništva in naložb. Z veseljem ugotavljam, da je svet bolj prijazen do digitalnega denarja in daje nove priložnosti za ustvarjanje in rast podjetja, ki ga poganja blockchain. Zagotovo je to šele začetek. “

V sporočilu za javnost so v projektu pojasnili, da želijo delati na različnih vprašanjih, vključno s sodobnim plačilnim sistemom, ki temelji na virtualni valuti Noah Coin – ki je čarobno naraščala za 1500% – priročno kripto denarnico Noah Ark in prvo kripto mesto na svetu.

“Po Noetovem načrtu bo prihodnje mesto postalo raj za vse kripto navdušence – katere trgovine, restavracije, hoteli in celo letovišča,” je Noah pojasnil pred dobrim letom.

Fundacija Noah, ki je videti, da stoji za projektom Noah, je pojasnila, da želijo zgraditi nov ekosistem, ki ga poganja nov NOAH..

V tej objavi v blogu pojasnjujejo, da so sredstva porabljali za različna vprašanja in težave, za katere niso predvideli, da se bodo zgodile. Tudi Noahjeva fundacija pravi, da ne morejo našteti vseh težav, s katerimi so se morali soočiti.

Na koncu so omenili, da bodo generirali in izdali nove žetone za ekipo inženirjev, ki bodo razvijali verigo blokov in “močno žetonsko gospodarstvo”.

Kaj pričakovati od Noah Coin?

Projekt Noah ne ponuja jasne razlage, kaj želijo doseči. V nekaj urah so brez katalizatorja narasli za več kot 1500%.

Hkrati ekipa, ki stoji za projektom, nima jasne strukture. Ni podatkov o izvršnem direktorju podjetja, ki razvija ekosistem blockchain ali je odgovoren za različna partnerstva..

Bea Rose Santiago, Miss International in filipinska igralka leta 2013, je obraz podjetja.

Trdijo, da želijo sodelovati pri obsežnem projektu, ki ustvarja mesto Noah, v katerem “finančni konglomerati in velike korporacije načrtujejo sodelovanje”.

Najbolj presenetljivo je, da je moral projekt Noah izdati nove žetone, s katerimi je plačal ekipi razvijalcev za ustvarjanje ekosistema, ki naj bi zaživel med letoma 2023 in 2025..

Ali bodo mestni in blockchain projekti ustvarjeni, bomo še videli, saj družba niti po dveh letih izvajanja začetne ponudbe kovancev (ICO) ne ponuja uradnih izdelkov ali storitev..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map