11 razburljivih projektov na platformi Stellar (XLM)

(Posodobljeno) Platforma Stellar je bila v zadnjem času deležna velike pozornosti in je sredi trga navzdol v razmerju do Bitcoinov ostala močna. Eden od razlogov za vznemirjenje Stellarja so projekti, ki se ustvarjajo in uporabljajo njegovo platformo.

Ethereum je bil zaslužen za odprtje novega obzorja za vse vrste blockchain usmerjenih aplikacij, Stellar pa si je s projekti, kot so spodnji, prislužil verodostojnost in ohranil svoj ugled močnega igralca v kripto prostoru.

Spodaj je enajst razburljivih projektov na platformi Stellar, ki ponujajo rešitve za resnične probleme.

# 1. IBM Universal Payment Solution

Vodilni tehnološki velikan IBM uporablja mrežo Stellar za večjo preglednost njihove plačilne strukture. Čeprav je tehnološki velikan sodeloval z veliko bankami vseh vrst, zasebnimi in zveznimi ter s podporo države, vključno s centralnimi bankami, zlasti v azijsko-pacifiški regiji, želi videti, kaj ji lahko Stellar zagotovi.

Po besedah ​​vodje Blockchain rešitev v podjetju Jesseja Lunda je podjetje blizu, da bi centralni banki pomagalo premakniti papirnati denar v omrežje blockchain Stellar.

Analitiki so predvidevali, da bi partnerstvo Stellar / IBM sčasoma lahko nadomestilo plačilno infrastrukturo SWIFT / IBAN kot globalni standard. Če se to zgodi, bo to na velik način vplivalo na kriptovaluto XLM.

# 2. Veridij

Veridij je v partnerstvu z IBM-om in Stellarjem za globalno trženje ogljičnega trga. Nov začetek je namenjen vključitvi njihovega izvornega žetona VERDE v trgovalne platforme, ki se ukvarjajo z nafto in plinom, da bi avtomatizirali postopek izravnave emisij ogljika.

To pomeni, da ima posameznik ali obrat možnost, da kupi ustrezno količino ogljikovega dobropisa, da nadomesti svoje dejavnosti. Za velike korporacije in uveljavljene institucije bi lahko bil podlaga za doseganje ogljikove nevtralnosti. Med drugim lahko pomaga tudi pri doseganju okoljske odgovornosti.

# 3. Zvezdni X

V prizadevanjih, da bi postal glavni igralec in avtoriteta v decentralizirani industriji izmenjav med izmenjavami, Stellar X daje vse roke na palubo, da ustvari odlično uporabniško izkušnjo. Če imamo za sabo Stellarja, to povzroča nekaj zaskrbljenosti glede “decentraliziranega” vidika, če pa je to dobra izmenjava, bi to lahko povečalo obseg dejavnosti Stellarja in DEX-a..

Glavna značilnost bi mu lahko dala prednost pred drugimi platformami DEX, saj je lahko izkoristila Stellar Anchor Network.

# 4. Odprti vrt

Odprti vrt svojim uporabnikom omogoča, da svoj telefon spremenijo v dostopno točko wifi in dobijo plačilo v Lumenu za uporabljene podatke.

Morda se ne bo razširila v ZDA in Evropi, vendar se popolnoma prilega Stellar Market Base, saj je njegov cilj večinoma krajev, kjer internetna povezljivost ni na voljo večini ljudi.

# 5. TillBilly

razburljivi projekti na Zvezdnici

Platforma načrtuje ustanovitev čistokrvnega storitev na prodajnem mestu v Zvezdnem omrežju. To bi bilo precej cenejše, če bi tehtali s kreditnimi in debetnimi karticami ter plačilom Apple, hkrati pa samodejno izračunali točke zvestobe.

Da bi olajšali breme prejema papirja, bo platforma ponudila digitalno alternativo za odpravo te težave.

# 6. Rezina

Nepremičnine so hit med vlagatelji vseh vrst. Ker je Slice razmeroma tvegano kupovati nepremičnine v tuji državi z veliko pravili in predpisi, nepremičninski projekti, ki so bili prej dostopni samo institucijam s sedežem v ZDA, označujejo kot žig.

Čeprav je konkurenca na tem trgu in nepremičninah po vsem svetu močna, Rezina je precej prepričan v svoje preživetje.

# 7. Seveda Remit

Afrika je velik trg, število Afričanov v tujini pa pomeni, da bodo morali denar poslati domov. Seveda Remit je mreža nakazil, s katero lahko Afričani pošiljajo denar domov svojim najdražjim. Sodelovala je tudi s podjetjem Stellar s podružnicami v Keniji, Ruandi in drugih afriških državah. Afrika naj bi bila njen največji trg, saj Afričani vsako leto domov pošiljajo milijarde dolarjev.

Z njim lahko plačujete tudi račune za komunalne storitve prek spleta in tudi e-trgovin.

# 8. SmartLands

SmartLands se ukvarja s tokenizacijo kmetijskih zemljišč na Zvezdni mreži. To je točka v pravo smer, saj kriptovaluta postopoma opušča fiat valuto in omogoča uporabo kriptovalut za pridobivanje zemljiških nepremičnin. To je predvidevanje, ki bi se lahko izplačalo z veliko dividendo, če bi kriptovalute postale dovolj dragocene za doseganje naložb in razvoja na podeželju in kmetijstvu.

Ste navdušeni nad temi projekti? Za Stellarjev domači kovanec (XLM) lahko kupite ali zamenjate Binance—Naše želene izmenjave. Tukaj je naš vodnik o nakupu XLM.

# 9. Tempo 

razburljivi projekti na Zvezdnici

12. julija 2018 je ekipa Stellar napovedal partnerstvo s podjetjem za nakazilo denarja Tempo. Denarna nakazila Tempo so dobro uveljavljena platforma, nanje pa lahko gledate kot na „Evropsko zahodno unijo“. Včasih so Tempo znižali provizije s 4–150 EUR na transakcijo. Vendar pa bo s Stellarjem platforma prihranila veliko denarja. Poleg tega lahko opravijo več kot 60.000 transakcij za manj kot peni. 

Storitev je bila prvič preizkušena na Filipinih, enem največjih svetovnih trgov nakazil. Ko prejemnik prejme sredstva, mu pošljejo obvestilo in lahko se odločijo, ali bodo sredstva prevzeli na lokaciji ali jim bodo sredstva dostavili na vrata v lokalni valuti.. 

To partnerstvo pomeni, da je Stellar digitalna valuta z največjim realnim omrežjem. Tempo ima več kot 200 lokacij po Evropi, kjer je XLM zdaj na prodaj, uporabniki aplikacije Tempo pa lahko digitalno valuto kupijo neposredno na svojem telefonu. 

# 10. Trdnjava 

razburljivi projekti na Zvezdnici

Stellarjev sidrni sistem je že nekaj časa teorija. Zdaj pa, Trdnjava je pripomogel k temu, da je postal prvo sidro platforme v USD. Platforma sprejema vloge v USD in lahko v omrežju Stellar izda kakršne koli žetone, vključno z BTC, ETH in USD. 

Stronghold sodeluje tudi s PrimeTurst, da bi zagotovil sredstva, kar zagotavlja preglednost in odgovornost pri upravljanju fiat vlog. 

To lahko privede do množičnega sprejetja Stellarja, saj deluje kot protiutež nestanovitnosti, ki ovira več primerov uporabe digitalnih valut. Poleg tega lahko partnerstvo pomaga Zvezdi, da reši nekatere enake potrebe kot Tether, vendar upam, da z malo manj polemik. 

# 11. SatoshiPay

razburljivi projekti na Zvezdnici

Ko se pozornost ljudi skrajša, se mnogim zdi, da se s težavo prijavijo na posamezna spletna mesta za ogled vsebine. Poleg tega včasih želite prebrati en članek na spletni strani, ne da bi se nanjo naročili. 

SatoshiPay se je začel kot platforma za mikroplačila za spletne vsebine v Bitcoin omrežju, nato se preselil na IOTA, preden je končno sodeloval s platformo Stellar. 

Spletna mesta, ki vsebujejo pripomoček SatoshiPay, zahtevajo, da obiskovalci za ogled ali prenos vsebine plačajo kar nekaj centov. Pripomoček od uporabnikov niti ne zahteva namestitve vtičnika ali denarnice, ravnotežje pa sledi uporabnikom od spletnega mesta do spletnega mesta. To odpira model zaslužka za ponudnike vsebin. 

Micropayments je še en vroč trg in SatoshiPay je eden izmed njegovih voditeljev. To je še ena pot, ki lahko bistveno prispeva k množičnemu posvojitvi Stellar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map