Kaj je PrimeXBT – Pregled izmenjave PrimeXBT

PrimeXBT je nova platforma za trgovanje s kriptovalutami, ki trgovcem omogoča uporabo marže in trgovanja z vzvodom na Bitcoin in drugih kovancih do 100-krat. Že danes borza beleži več kot 80 milijonov dolarjev trgovanja – zaradi česar je ena večjih in bolj uveljavljenih platform, zlasti za trgovanje z bitcoini z vzvodom.

Borza gosti preprost in enostaven postopek prijave. Trgovci lahko začnejo uporabljati platformo isti trenutek, ko so se prijavili, postopek registracije PrimeXBT pa traja manj kot minuto. Prav tako pri prijavi ni vidika KYC (poznaj svojo stranko), zato trgovcem ni treba navesti osebnih podatkov, kot so potni list, davčna številka ali identifikacijska številka. Tudi vsi računi se lahko odprejo.

PrimeXBT se ponaša s svojo tehnologijo, ki uporabnikom omogoča enostavno trgovanje. Na močno nasičenem trgu kripto izmenjav PrimeXBT ponuja enostaven vstop in preprost dostop trgovcev do grafikonov, zgodovine trgovanja in trenutnih knjig naročil na svojih trgovalnih parih..

PrimeXBT ponuja še nekaj drugih prednosti:

 • PrimeXBT ponuja brezplačen račun in postopek registracije, ki traja manj kot minuto.
 • KYC ni potreben, vaši osebni podatki pa ostanejo zasebni.
 • Minimalni polog je le 0,001 BTC, nakazila je mogoče opraviti z BTC, kreditno kartico ali 100+ kovanci.
 • Do 1: 100 roba.
 • Sposobnost prodaje sredstev na kratko, izkoriščanje padajočih cen in naraščajočih cen.
 • Neprimerljiva agregirana likvidnost 12 vrhunskih dobaviteljev.
 • 24-urna podpora je 24 ur na dan vedno na voljo, ko jo potrebujete.
 • Vrhunske varnostne funkcije, vključno s seznamom naslovov, dvofaktorsko overitvijo in še veliko več.
 • Podpora za več monitorjev za najresnejše trgovce na trgu.
 • Trgovanje parov za 5 najbolj likvidnih kripto sredstev.

Trgovanje z vzvodom in maržami ter prodaja na kratko

Trgovanje z vzvodom je ključna značilnost PrimeXBT. To je orodje, ki trgovcem omogoča, da izkoristijo manjše gibanje cen, saj lahko pomnoži dobičke ali izgube v katero koli smer.

Tu je primer: recimo, da je trenutna cena BTC 4300 USD, za nakup enega Bitcoina pa imate 4300 USD. Odločili ste se za 100-krat vzvod. To pomeni, da lahko kupite 100 BTC za 4.300 USD. Če se Bitcoin poveča samo za 100 do 4.400 USD, zaslužite 10.000 USD, ker ste povečanje pomnožili s 100-kratnim vzvodom.

Kot pojasnjujejo viri PrimeXBT:

Vzvod deluje tako, da z depozitom, imenovanim “marža”, povečate izpostavljenost. V bistvu vnesete delček celotne vrednosti svoje trgovine – PrimeXBT pa vam zagotavlja ostalo. Naši izdelki trgovcem omogočajo, da pridobijo izpostavljenost velikim kriptovalutam, kot so Bitcoin in Ethereum ter druge, ne da bi vezali veliko kapitala.

Kratka prodaja je še ena možnost, ki je na voljo na PrimeXBT. Trgovec lahko “skrajša” kovanec ali sredstvo, če želi staviti na to sredstvo, ki se znižuje v ceni in vrednosti. Če menite, da je bitcoin preprodani in se bo pocenil, lahko zaslužite kapital tako, da ga »prodate na kratko«. Ta priložnost daje trgovcem možnost, da stavijo na naraščanje ali spuščanje cene Bitcoina, kjer običajno vlaganje (nakup sredstva) običajno pomeni, da vlagatelj misli, da se bo vrednost povečala.

Te tehnike trgovanja so zapletene. Trgovci bi morali opraviti lastne raziskave, preden vstopijo v kakršen koli scenarij trgovanja z vzvodom.

Depoziti in dvigi PrimeXBT

Polog na PrimeXBT je enostavno in enostavno. Novi uporabnik lahko na nadzorni plošči svojega računa klikne na ‘Polog’. Takoj bo ustvarjen varen Bitcoin naslov za uporabo za prenos BTC.

prilepljena slika 0 3


Dvigi so prav tako preprosti, vendar zahtevajo dodaten korak. Pred umikom morajo uporabniki opraviti notranji prenos s svojega trgovalnega računa na nastavljeno osebno denarnico v razdelku Račun.

Ko je to storjeno, trgovec doda želeni naslov BTC na umik. Ena varnostna značilnost PrimeXBT je dvigovanje sredstev samo na račune, ki so na belem seznamu – zaščita sredstev pred odhodom na neželene ali naključne naslove.

Ko je vse to nastavljeno – notranji prenos in dodajanje naslova BTC s seznama dovoljenih, lahko trgovec vnese želeni znesek za dvig in klikne za oddajo.

Vrste naročil PrimeXBT

PrimeXBT ponuja več različnih vrst naročil. Napredne vrste naročil so navedene spodaj s kratkimi opisi. Več informacij o vseh teh vrstah naročil je na voljo tukaj.

prilepljena slika 0 4

 • Tržna naročila – naročilo nastavljeno na prvo izvedbo (v nekaterih primerih lahko takoj)
 • Omejena naročila – določa „omejitev“ cen, po katerih bi trgovec kupoval ali prodajal
 • Ustavite naročila – naročilo za nakup ali prodajo sredstva, ko doseže določeno ceno (stop)
 • Nalogi za zaščito – možnost omejevanja izgub ali zaščite dobička v kateri koli trgovini ali naročilu

Tukaj je pogled na preprost in privlačen glavni trgovalni zaslon PrimeXBT. Od tu lahko spremljate razpoložljive trgovalne pare in vaše posle z vzvodom.

Glavni trgovalni zaslon PrimeXBT

Kateri kovanci so podprti na borzi PrimeXBT?

PrimeXBT trenutno ponuja pet glavnih kriptovalut za trgovanje. Teh pet je:

 • BTC
 • ETH
 • LTC
 • XRP
 • EOS

Vsak od teh kovancev, ki jih podpira PrimeXBT, se ujema s trgovalnim parom USD – kar pomeni, da lahko trgovci uporabljajo fiat valuto (ameriški dolar) za nakup, prodajo in trgovanje s katero koli zgoraj navedeno kriptovaluto. Podprti kovanci na PrimeXBT predstavljajo pet najbolj priljubljenih kriptovalut, ki so trenutno na trgu.

Kakšne so pristojbine za PrimeXBT?

PrimeXBT provizije za trgovanje so tako preproste kot nizke. To bi moralo uporabnikom platforme olajšati enostavno in poceni trgovanje.

Konkurent PrimeXBT, Bitmex, na primer za svoje trgovanje uporablja veliko bolj zapleteno strukturo provizij. Tu si lahko ogledate strukturo provizij Bitmex:

provizije za bitmex traidng

To je veliko bolj zapleteno kot preprost sistem provizij, ki se uporablja na PrimeXBT. Tu je struktura pristojbin PrimeXBT:

provizije za trgovanje s primexbt

Poiščite popolne informacije o pristojbinah in omejitvah tukaj. Kot navaja spletno mesto in poslanstvo, PrimeXBT “sledi jasnim načelom – cene bi morale biti konkurenčne in pregledne ter nikoli ne obremenjene z lažnimi spodbudami.”

Zaključek – Ali je PrimeXBT varen?

Da, borza ponuja storitve, podobne drugim borzam, ter varnost in tehnologijo, ki trgovcem pomagajo.

Vedno obstaja tveganje pri kakršnem koli trgovanju s premoženjem, zlasti pri tako nestanovitnem kot kriptovalute. K temu prispeva tudi trgovanje z vzvodom, ki dodaja tveganja. Več o teh tveganjih lahko preberete na spletnem mestu PrimeXBT na strani o razkritju tveganj. Pregledno govori o tržnih in trgovinskih tveganjih.

Trgovci bi morali pregledati tudi pogoje storitve in politiko zasebnosti PrimeXBT. S tem boste lažje obveščeni o vseh drugih tveganjih, povezanih s trgovanjem.

Poleg tega pa je PrimeXBT varen in varen način za trgovanje s kripto.

Prijavite se danes z uporabo to povezavo!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map