3Commas Review: Obvladajte vodnik za kripto trgovalne bote

3komski pregled

3Commas je pametna platforma za kripto trgovanje, ki uporablja avtomatizirane bote za ustvarjanje poslov. Ustvarite lahko svojo osebno strategijo trgovanja ali kopirate dejavnosti trgovanja drugih uporabnikov na več borzah.

Ko se razvijajoči se trg kriptovalut in naložbeni svet razvija, od analize grafikonov trgovanja do uporabe najboljšega sistema trgovanja z bitcoini, nič ne bo zagotovo delovalo in predstavlja resnična tveganja. Oglejmo si terminal 3commas SmartTrading, da ugotovimo, ali se lahko funkcije avtomatiziranega trgovalnega bota dejansko uresničijo v dobiček z izvajanjem gesla “kupuj nizko in prodaj visoko” s samodejnim odpiranjem in zapiranjem poslov.

Kaj je 3Commas?

kaj je 3commas trgovalni bot

3Commas, ki ga najdete na spletnem mestu 3Commas.io, je platforma za kripto trgovanje, ki olajša ustvarjanje in izvajanje strategij avtomatiziranega trgovanja.

S storitvijo 3Commas lahko kopirate trgovsko dejavnost drugih trgovcev. Lahko pa svoje trgovalne strategije ustvarite na podlagi več meritev.

3Commas ne zaračunava provizije. Vendar pa trgovci za dostop do 3Commas plačujejo od 22 do 75 USD na mesec. 3Commas je pred kratkim predstavil tudi brezplačno različico svoje platforme: če ustvarite račun Binance na 3Commas, lahko trgujete brezplačno. 3Commas ponuja tudi brezplačno 3-dnevno preskusno različico.

Na splošno je 3Commas platforma za upravljanje trgovanja s kriptovalutami. Platformo lahko uporabljate, kakor želite. Nekateri bodo preprosto kopirali trgovinsko dejavnost najuspešnejšega trgovca platforme. Drugi bodo prilagodili različne strategije glede na izpostavljenost tveganju in želene donose.

Od novembra 2019 ima 3Commas več kot 120.000 registriranih uporabnikov, dnevni obseg trgovanja 60 milijonov USD in 23 podprtih borz.

3commas pregled trgovalnih botov

3commas pregled trgovalnih botov

3commas pogled na zbirna stanja in zgodovino

3commas pogled na zbirna stanja in zgodovino

3Commas funkcije


Prednosti 3commas trgovanja

3Commas ponuja vse naslednje osnovne funkcije:

Portfelj uporabniške nadzorne plošče 3commas

Portfelj uporabniške nadzorne plošče 3commas

Avtomatizirano trgovanje 24/7: Glavna značilnost 3Commas je, da lahko samodejno sklepate posle 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

23 podprtih izmenjav: 3Commas podpira 23 glavnih borz kriptovalut, med njimi Binance, Bittrex, Coinbase Pro, BitMEX, Bitfinex, Poloniex, Bitstamp, Bybit, Cex, Kraken, KuCoin, OKex, Huobi, Exmo, Gate.io, HitBTC in YoBit (tudi Binance DEX, Binance Jersey, Binance ZDA).

Sočasni poslovni izid in zaustavitev izgube: Prilagodite posle z ukazi za prevzem dobička ali zaustavitve izgube, kar vam pomaga zakleniti dobiček ali zmanjšati izgube.

Končni dobiček in stop izguba: Še bolj prilagodite ukaze stop loss in take profit z zaostankom take profit in stop loss, tako da se omejitve samodejno povečajo, če kovanec podraži.

Prodaja po več ciljih: Prodajajte svoje kovance po več tarčah. Prodajte na primer polovico svojih kovancev za 10.000 USD, nato prodajte 25% za 11.000 USD, preostanek pa za 11.500 USD. 3Commas vam omogoča samodejno nastavitev teh možnosti.

Signali in grafikoni TradingView: 3Commas vam omogoča ogled istočasnih grafikonov tečajev valut in signalov TradingView v enem oknu.

3commas-smarttrade-vodič

Trgovanje s papirjem: 3Commas ima funkcijo trgovanja s papirjem, ki vam omogoča, da v celoti preizkusite trgovinske značilnosti platforme, preden jo kupite. Ko aktivirate trgovanje s papirjem z brezplačno 3-dnevno naročnino, dobite popoln dostop do platforme za celotno preizkusno obdobje.

Pametna prevleka: Z nepričakovanimi premiki na trgu ustvarite dodaten dobiček s funkcijo 3Commas Smart Cover, ki vam omogoča prodajo in odkup kovancev.

Preprosti in sestavljeni roboti: 3Commas ponuja preproste bote (ki vam omogočajo vodenje enega trgovalnega para) in sestavljene bote (omogočajo upravljanje več trgovalnih parov)

Dolgi algoritmi: 3Commas lahko uporablja dolge ali kratke algoritme. Z dolgimi algoritmi bot kupi kovanec z nastavitvami, ki jih zgradite, nato pa navede naročila za prodajo po višji ceni. Bot lahko na primer kupi po ceni 10 USD in proda po ceni 11 USD.

Kratki algoritmi: 3Commas vam omogoča izvajanje kratkih algoritmov. Po ustvarjanju nastavitev bot proda kovanec, nato pa naročilo za nakup določi po nižji ceni. Bot se bo na primer prodal po 10 dolarjih in kupil za 9 dolarjev.

Signali za zapiranje ponudbe: S funkcijo bližnjih signalov 3Commas obravnavajo, da roboti trgujejo v skladu s signali TradingView, vključno z RSI-7, ULT-7-14-29, TA predstavlja, skaliranjem CQS in trgovalnimi signali TradingView po meri.

Analizirajte in kopirajte bote: Boti 3Commas lahko analizirajo delovanje, nato pa si ogledajo in kopirajo druge nastavitve bota prek 3Commas.

Ustvarjanje in prilagajanje portfeljev: 3Commas vam omogoča ustvarjanje portfeljev s poljubno količino kovancev. Lahko na primer ustvarite portfelj, ki trguje samo z 0,1 BTC, medtem ko je vaš glavni račun 1 BTC nastavljen za kopiranje najuspešnejšega trgovca. Portfelj lahko uravnotežite z določenimi razmerji kovancev, si ogledate prihodek svojega portfelja skozi čas ter kopirate in urejate razmerja kovancev v svojem portfelju.

3commas-user-settings-strategy

Obvestila: 3Commas vas bo poslal v brskalnik, prek mobilne aplikacije, prek Telegrama ali po e-pošti.

Tržnica signalov: 3Commas vam omogoča, da med drugimi ponudniki s svojega trga kupite premium trgovalne signale od Cartelsignals in Crypto Quality Signals Premium

Aplikacije za mobilne naprave: 3Commas ima mobilne aplikacije za iOS in Android. Aplikacije vam omogočajo trgovanje in spremljanje poslov prek pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

Referenčni program: 3Commas nagrajuje uporabnike, ki druge uporabnike napotijo ​​na platformo. Kripto boste naložili neposredno na svoj račun glede na znesek denarja, ki ga vsi, na katere se sklicujete, položijo na 3Commas. To je tristopenjski sistem napotitev, ki lahko plača do 50% (25% na prvi stopnji, 15% na drugi stopnji in 10% na tretji ravni).

Angleščina in ruščina: 3Commas je na voljo v angleščini in ruščini.

24-urna podpora strankam: 3Commas ima 24-urno skupino za podporo strankam, ki je pripravljena rešiti vsa vprašanja. Z ekipo se lahko obrnete prek centra za pomoč 3Commas ali prek Twitterja, skupine Telegram in Facebooka.

Dostop do API-ja: Nastavite in uporabite funkcijo API, da se 3Commas lažje integrira z vašo obstoječo namestitvijo.

3commas-bot-trading-features

Kako deluje 3Commas?

pogled na 3commas kripto trgovanje bot nastavitve in sledenje uspešnosti

pogled na 3commas kripto trgovanje bot nastavitve in sledenje uspešnosti

3Commas je zasnovan tako, da je za začetnike in napredne trgovce enostaven za uporabo. Začetni uporabniki kriptovalut lahko na primer odprejo račun, povežejo borzo in se preprosto ukvarjajo s trgovanjem s kopijami. Naprednejši uporabniki lahko svoje strategije samodejnega trgovanja prilagodijo na več načinov.

Ko prvič nastavite svoj račun, boste prilagodili nastavitve glede na odstopanje cene za varnostne posle, želeni dobiček (točka, ko bo bot prodal) in pogoje, s katerimi začnete trgovati. Izbirate lahko med preprostimi roboti (z enim trgovalnim parom, kot je BTC / USD) ali sestavljenimi roboti (z več trgovalnimi pari).

Kako deluje 3Commas

Po nastavitvi bota lahko uporabniki začnejo izvajati dolge in kratke posle. Za kratke posle bo dvig cene v izbrani valuti povzročil izvedbo prodaje osnovne kriptovalute, ko bo 3Commas zaznal želeno stopnjo dobička. Če pride do spremembe cen, lahko oddate varnostna naročila, s katerimi zagotovite, da bot kupuje tudi z določenim odstotkom.

Za dolge posle bot odpre novo trgovino v skladu z enim od pogojev, ki ste jih izbrali. Ko ti pogoji zaznajo, bot takoj da kovanec v prodajo. Če se cena dvigne in je naročilo izpolnjeno, je dosežen cilj dobička. Če cena pade, bot odda varnostna naročila pod nakupno ceno glede na vaš želeni odstotek trgovine z varnostjo.

3komske nastavitve

3Commas je znan po pametnem trgovanju, ki z ukazi zaustavitve in izgube dobička omejuje izgube in ustvari varnostno mrežo za vaš portfelj. Te funkcije pametnega trgovanja lahko prilagodite z ukazi za nakup ali prodajo po določeni ceni.

Recimo, da za doseganje največ dobička uporabite funkcijo končnega dobička. Kupite večkratnike BTC po 10.000 USD, nato pa nastavite standardni nalog za prevzem dobička pri 11.000 USD. Na ETH ustvarite dobiček v višini 1000 USD. Če pa se cena ETH še naprej dviguje nad 11.000 ameriških dolarjev, vam funkcija zaključnega dobička omogoča prodajo v najvišjem delu trenda s prodajo v odstotkih najvišje vrednosti. Če na primer nastavite končni nalog dobička v višini 10% in BTC pred padcem doseže 12.000 USD, se prodajni nalog aktivira, ko cena pade za 10% ali pod 10.800 USD..

Sledeča zaustavitev izgube deluje podobno, vendar za omejitev izgub. Prav tako temelji na odstotkih in se samodejno prilagodi nihanju cen. Naročila stop-loss lahko nastavite tako, da na primer izgube omejite na 5% ali 15%, v tem primeru bot samodejno proda vašo kriptovaluto, ko izgube padejo pod ta znesek. S končno stop-izgubo bot seveda gleda na prilagojene cene, zaradi česar se razlikuje od običajnega stop-loss naloga.

3commas bitcoin trgovalni bot

Še ena lepa lastnost 3Commas je, da lahko svoj portfelj prilagodite razmerju med kovanci. Če želite, da vaš portfelj na primer enakomerno drži 9 najboljših kriptovalut po tržni kapitalizaciji, potem lahko to storite. Če želite, da ima vaš portfelj top 100 kriptovalut po tržni kapitalizaciji, lahko to storite tudi vi.

preizkusite 3commas kripto bot

Na splošno je vmesnik 3Commas enostaven za začetnike in napredne uporabnike, zato je 3Commas tako priljubljen.

kako deluje 3commas bot

3Skupne cene

3Commas vam omogoča brezplačno tridnevno preskušanje platforme. Podjetje je sodelovalo tudi z Binanceom, da bi ustvarilo brezplačno možnost naročnine. Skupno obstajajo štiri ravni cen 3Commas, vključno z:

Trgovec Binance (0 USD)

 • Ustvarite račun Binance na 3Commas in nato trgujte brezplačno
 • Dostop do trgovalnega terminala
 • Sočasni dobiček in stop izguba
 • TradingView signali po meri
 • Preprosti roboti
 • Kratek in dolg algoritem
 • Ogled in kopiranje botov
 • Sestavljeni roboti
 • Plačajte 0,1% provizije na izpolnjeno naročilo za nakup ali prodajo (Binanceu ni treba plačati dodatne provizije; 0,1% je vse, kar plačate)

Starter (22 USD na mesec, plačano letno)

 • 24 USD na mesec (plača se vsakih 6 mesecev) ali 29 USD na mesec (plača se mesečno)
 • Dostop do trgovalnega terminala
 • Sočasni dobiček in stop izguba

Napredno (37 USD na mesec, plačano letno)

 • 41 USD na mesec (plača se vsakih 6 mesecev) ali 49 USD na mesec (plača se mesečno)
 • Dostop do trgovalnega terminala
 • Sočasni dobiček in stop izguba
 • TradingView signali po meri
 • Preprosti roboti
 • Kratki in dolgi algoritmi
 • Ogled in kopiranje botov

Pro (75 USD na mesec, plačano letno)

 • 84 USD na mesec (plača se vsakih 6 mesecev) ali 99 USD na mesec (plača se mesečno)
 • Dostop do trgovalnega terminala
 • Sočasni dobiček in stop izguba
 • TradingView signali po meri
 • Preprosti roboti
 • Kratki in dolgi algoritmi
 • Ogled in kopiranje botov
 • Sestavljeni roboti
 • BitMEX in ByBit boti

3kom-cena-stroški

Če se prijavite za brezplačno 3-dnevno preskusno različico, dobite dostop do naročnine Pro (najvišja raven, 74 USD mesečne naročnine).

Kako uporabljati 3Commas

Ustvarjanje računa 3Commas je enostavno. Tu je osnovni postopek prve registracije in nastavitve vašega trgovalnega računa:

Korak 1) Ustvarite račun

Obiščite 3Commas.io in vnesite svoj e-poštni naslov in geslo ter kliknite Registriraj se.

Provizije za 3commas račun

Kliknite povezavo, ki ste jo prejeli v svojem e-poštnem sporočilu, da dobite dostop do nadzorne plošče 3Commas.

začnite 3kom

Korak 2) Povežite Exchange

Če 3Commas uporabljate brezplačno, se lahko povežete samo z Binanceom. Vendar pa lahko plačljivi naročniki povežejo eno od 23 podprtih borz.

3komatske izmenjave

Prepričajte se, da je vaš račun povezan prek dostopa do API-ja (za nastavitev dostopa do API-ja se boste morali prijaviti v svoj račun za izmenjavo). Če uporabljate Binance, se morate prepričati tudi, ali ima vaš račun BNB in ​​ali je vklopljena funkcija plačila provizije BNB.

Kripto izmenjave 3commas

Korak 3) Izberite svojo vrsto bota

3Commas ponuja štiri vrste botov, vključno s kratkimi, enostavnimi, sestavljenimi in sestavljenimi kratkimi roboti. Preprosti roboti uporabljajo samo en trgovalni par, medtem ko sestavljeni roboti uporabljajo več trgovalnih parov. Na nadzorni plošči 3Commas je na voljo na desetine botov. To so le štirje najbolj priljubljeni roboti v času pisanja:

3komatske vrste botov

Korak 4) Izberite svoj trgovalni par in nastavite osnovno velikost trgovine

V spustnem meniju izberite trgovalni par, s katerim želite, da bot trguje. Nato nastavite osnovno velikost trgovine in povejte platformi, koliko želene valute želite uporabiti med začetnim trgovanjem.

3commas kripto trgovalni pari

5. korak) Nastavite varnostne posle

Morda boste želeli uporabiti funkcijo varnosti trgovine 3Commas, ki vam omogoča nadzorovano nakupovanje po potopitvi. Če na primer trgujete z BTC / USD in cena BTC po nakupu BTC pade, potem trgovanja z varnostjo omogočajo, da kupite več BTC z zneskom USD, določenim v velikosti varnostne trgovine..

6. korak) Nastavite ciljni dobiček

3Commas vam omogoča, da nastavite ciljni dobiček, ki ga želite zaslužiti. To botu pove, kdaj naj proda. Temelji na odstotkih: če je vaš ciljni dobiček nastavljen na 3%, bo trgovalni bot samodejno prodal vaš denar, ko bo ta znesek dosežen.

Korak 7) Izberite vrsto dobička

3Commas ima dve možnosti prevzemanja dobička, vključno z odstotkom osnovne prodaje ali odstotkom celotnega obsega.

Korak 8) Nastavite Max Safety Trades

Pred zaustavitvijo sporočite trgovskemu botu, koliko varnostnih poslov lahko sklene. To je največje število varnostnih poslov, ki jih bot lahko opravi v danem trenutku.

Korak 9) Nastavite odstopanje cene za varnostne posle

Nastavitev odstopanja cene botu pove, kdaj lahko začne izvajati varnostne posle. Nastavljen je v odstotkih. Če je na primer nastavljeno na 3, bo bot začel kupovati, ko cena pade pod 3% od začetne trgovinske cene.

Korak 10) Nastavite pogoje za začetek trgovine

Povejte botu, kdaj naj opravi začetno trgovanje, tako da nastavite pogoje za začetek trgovanja. Izbirate lahko med TradingView Signal Buy ali Strong Buy, na primer TradingView Signal Strong Buy (Ročno) ali Open New Trade ASAP. Na podlagi vaših možnosti prilagajanja bo trgovalni bot konfiguriran za zagon nove trgovine.

3 commas bot nastavitve

O 3Commas

Razvoj 3Commas se je začel leta 2017. Skupina je bila motivirana za zagon 3Commas, ker je bila večina drugih trgovalnih platform ročna – ne avtomatizirana. Želeli so ustvariti sistem, ki bi lahko uporabnikom ves dan ustvarjal dobiček.

Sedež podjetja 3Commas je v kanadskem Vancouvru. Podjetje ima tudi pisarno v Talinu v Estoniji. Ključni člani ekipe so Yuriy Sorokin (izvršni direktor), Mike Goryunov (CMO) in Egor Razumovsky (CTO).

Končna beseda

Večino trgovalnih botov je težko uporabljati. 3Commas pa je ustvaril trgovalnega bota, ki ga je enostavno nastaviti, prilagoditi in uporabiti. Prav tako deluje zanesljivo v primerjavi s konkurenco nižje kakovosti in je eden izmed najbolj priljubljenih botov za kripto trgovanje, kot je CryptoHopper.

3Commas velja za najuglednejšega trgovalnega bota, ki je danes na voljo, čeprav v vesolju obstaja nekaj novosti, ki temeljijo na bitcoinih. Družba je na primer popolnoma pregledna glede svojega poslovanja in lokacije in natančno vemo, kdo jo vodi. Zahvaljujemo se tudi storitvi za stranke 3Commas, ki je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, prek različnih kontaktnih metod.

Kot smo že omenili, obstaja tveganje pri trgovanju s kakršnimi koli kriptoaseti, toda ker mnogi pričakujejo, da se bo cena bitcoinov v naslednjih nekaj letih povečala zaradi prepolovitve med drugimi dejavniki (glej napovedi BTC), je pametno začeti z dokazano trgovalni sistem, kot je 3commas, da vidite, ali lahko zaslužite več bitcoinov, in vidite, kako se bo vrednost v prihodnosti zvišala.

Zahvaljujoč funkcijam, kot so ustvarjanje in sledenje portfelja, prilagajanje botov, vse najboljše združljivosti z izmenjavo kriptovalut in še več, je 3Commas ena izmed najboljših platform za trgovanje z roboti, ki so danes na voljo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map