Pregled CryptoHopper: Navodila za uporabo Bitcoin Crypto Trading Bot

CryptoHopper je trgovalni bot z bitcoini, ki v vašem imenu samodejno kupuje in prodaja kriptovalute. Je CryptoHopper resnična stvar? Ali je to še ena pretirano pretirana bitcoin prevara? Izvedite danes v našem pregledu.

Kaj je CryptoHopper?

CryptoHopper je robot za trgovanje s kriptovalutami, ki obljublja poenostavitev izkušenj s kripto trgovanjem. Če se danes naročite na CryptoHopper, lahko trgovci z vsemi izkušnjami zmanjšajo tveganja in povečajo dobiček – vsaj tako trdi CryptoHopper.  kaj je kriptohopper Izdelovalci CryptoHopper previdno trdijo, da njihov program ne zagotavlja dobička. Namesto tega robot preprosto trguje na podlagi svojih algoritmov. Ti algoritmi preučujejo zunanje signale, nato pa kupujejo ali prodajajo kriptovalute glede na to, kaj ti signali pomenijo.

Z CryptoHopper lahko izvajate privzete strategije trgovanja z bitcoini. Lahko pa v svoj profil dodate bolj napredne signale, kopirate poklicne trgovce z zrcalnim ali kopiranim trgovanjem in celo sestavite lastno strategijo trgovanja.

cryptohopper-crypto-izmenjave-seznam

CryptoHopper morda ne zagotavlja dobička, vendar je spletno mesto polno zahtevkov za “lahek denar”. Obstajajo pričevanja ljudi, ki trdijo, da so na primer hitro obogatili z uporabo trgovalnega robota. Številni trdijo, da so denar lahko zaslužili brez tveganja: pravkar so se prijavili za CryptoHopper in vse ostalo prepustili trgovskemu robotu.

CryptoHopper lahko sedem dni preizkusite brezplačno. Naročnine se začnejo pri 19 USD na mesec.

CryptoHopper funkcije

uradni kriptohopper

Slika prvega Cryptohopperja

Ključne značilnosti kripto trgovalnega bota CryptoHopper vključujejo:

Avtomatizirano 24/7 trgovanje: Ne želite trgovati ročno? To je vredu. CryptoHopper bo to storil namesto vas, v vašem imenu bo kupoval in prodajal kriptovalute na podlagi robotove analize trgovalnih signalov.

Arbitraža: CryptoHopper ima orodje za arbitražo, ki spremlja razlike v cenah med menjalnicami. Na eni borzi lahko kupite visoko, na drugi pa nizko, da ustvarite dobiček.

Kratko: CryptoHopper podpira kratek stik, ki vam omogoča, da ob padcu cen ustvarite dobiček.


Kopiranje: Tržnica CryptoHopper ponuja trgovanje s kopiranjem (znano tudi kot zrcalno trgovanje) več kot 40 strokovnjakov, kar vam omogoča, da kopirate vsako trgovanje teh trgovcev in zaslužite enake donose, kot jih imajo..

kriptohopper-prednosti-funkcije

Oblikovalec strategij: CryptoHopper vam omogoča, da ustvarite lastne strategije trgovanja z uporabo več kot 130 kazalnikov in vzorcev svečnikov.

Simulirano trgovanje: CryptoHopper ima simuliran trgovalni peskovnik, kjer se lahko zmešate, ne da bi uporabili pravi denar.

Povežite se z 9 glavnimi kripto izmenjavami: CryptoHopper se prek API-ja poveže z 9 borzami kriptovalut, vključno z Huobi, Binance, Poloniex, Bittrex, Coinbase Pro, Kraken, Bitfinex, KuCoin in Cryptopia.

Brez provizij za trgovanje: CryptoHopper razen vaše mesečne naročnine ne zaračuna dodatnih stroškov. Kljub temu boste še vedno plačevali kakršne koli provizije za trgovanje, ki jih zaračuna vsaka borza.

Zgodovinsko backtesting: Če ste ustvarili novo strategijo in jo želite preizkusiti v različnih tržnih pogojih, lahko z orodjem za preteklo testiranje CryptoHopper preverite, kako bi bil izveden vaš algoritem.

Sledeča stop izguba: Omejite svoje izgube z omejeno stop-loss možnostjo Cryptohopperja. S to možnostjo lahko preprečite, da bi vaše izgube kdaj presegle določen odstotek.

CryptoHopper ne hrani vaših sredstev: API CryptoHopper lahko trguje z vašega računa za izmenjavo. Vendar z vašega računa ni dovoljeno dvigovati denarja. Vaša sredstva ostanejo na izbrani borzi. CryptoHopper ne hrani vaših sredstev.

Ogled celotne zgodovine trgovine: CryptoHopper vam omogoča ogled celotne zgodovine trgovanja in vam olajša sledenje, katere posle je opravil bot in kdaj. Prav tako lahko vidite odstotek dobička ali odstotek izgube pri vsaki trgovini.

Več kazalnikov: Oglejte si kazalnike, kot so pasovi Bollingerja, MACD, RSI, Stoch in drugi.

Kako deluje CryptoHopper?

CryptoHopper se na izmenjave poveže prek vmesnika za programsko programiranje (API). Odobrite dostop CryptoHopper API do vašega trgovalnega računa, nato pa lahko program v vašem imenu izvaja posle in poskuša samodejno zaslužiti bitcoin.

Da bi bilo jasno, CryptoHopper ne more dvigniti sredstev z vašega računa. API lahko preprosto pregleda vaše stanje in izvrši posle. Ta dostop lahko kadar koli onemogočite.

Glavna prednost CryptoHopperja je, da se čustva odstranijo iz trgovalnega procesa. Pri trgovanju se zanašate na robota – ne na lastna čustva. Zelo nestanoviten in tvegan trg, kot je kripto, je za čustvene trgovce težaven. Robot izloči vaše občutke iz enačbe in vam pomaga pri trgovanju, podprtem z resničnimi podatki – in ne občutki.

CryptoHopper lahko uporabljajo tako začetniki kot napredni trgovci.

Začetni trgovci se lahko prijavijo za CryptoHopper in pustijo, da robot začne takoj trgovati. Ni vam treba prilagajati nobenih nastavitev, se ukvarjati s trgovanjem s kopijami ali razvijati lastnih strategij trgovanja. Namesto tega lahko preprosto zaženete CryptoHopper in pozabite.

strategije trgovanja s kriptohopperji

Medtem pa lahko naprednejši trgovci različne dele svojega portfelja namenijo različnim strategijam kripto trgovanja. Morda bodo ustvarili lastne strategije in jih v veliki meri preizkusili. Tudi to je v redu.

Nekatere prilagodljive nastavitve znotraj CryptoHopper bitcoin trgovalnega bota vključujejo:

 • Strategija (izberite določeno strategijo ali izberite »nobena strategija« in uporabite samo ročne ali zunanje signale
 • Odstotek dobička
 • Odstotek nižje ponudbe in višje povpraševanje
 • Stop-loss in zadnji stop-loss (omogočen ali onemogočen)
 • Odstotek stop-izgub
 • Stop-loss na koncu roke pri (izberite številko)
 • Uporabi samo končno izgubo izgub (omogočeno ali onemogočeno)
 • Zadrži sredstva, če je nov cilj enak (omogočen ali onemogočen)
 • Samodejno zapiranje pozicij v roku (1 mesec)
 • Največja prodajna doba in največja odprta prodajna doba
 • Največ odprtih položajev
 • Največji odstotek odprtih pozicij na kovanec
 • Odstotek zneska nakupa
 • Najmanjši znesek BTC na naročilo

Izberete lahko poljubne nastavitve glede na želene donose, izpostavljenost tveganju in druge meritve.

Cene CryptoHopper

kriptohopper-cena-cena

CryptoHopper ima tri možnosti naročnine in brezplačno preskusno različico.

Brezplačni lijak (preizkus)

 • 7-dnevno brezplačno preskusno obdobje
 • 80 položajev
 • Največ 15 izbranih kovancev
 • Največ 2 sprožilca
 • Tehnična analiza vsakih 10 minut

Explorer Hopper (zaganjalnik)

 • 19 USD na mesec
 • Največ 15 izbranih kovancev
 • Največ 2 sprožilca
 • Tehnična analiza vsakih 10 minut

Pustolovski lijak (srednji)

 • 49 USD na mesec
 • 200 položajev
 • Največ 50 izbranih kovancev
 • Največ 5 sprožilcev
 • Tehnična analiza vsakih 5 minut
 • Menjalna arbitraža

Hero Hopper (Pro)

 • 99 USD na mesec
 • 500 položajev
 • Največ 75 izbranih kovancev
 • Največ 10 sprožilcev
 • Tehnična analiza vsaki 2 minuti
 • Vsi kovanci za signale
 • Tržna arbitraža
 • Market maker

Vsi računi vključujejo tudi nekatere standardne funkcije, vključno z 0 dodatnimi provizijami za trgovanje s strani CryptoHopper, več vrst naročil (končni stop, stop loss, TSL, samodejno zapiranje in DCA), osebno in globalno statistiko trgovanja ter dostop do 120+ kazalnikov in sveč vzorci.

Kako uporabljati vadnico CryptoHopper

Prijava in prva uporaba CryptoHopperja je enostavna.

Korak 1) Ustvarite račun tako, da obiščete CryptoHopper.com. Vnesite svoje ime, e-poštni naslov, uporabniško ime in geslo.

join-cryptohopper-prijava

2. korak) Potrdite svoj e-poštni naslov s klikom na aktivacijsko povezavo.

cryptohopper-račun-preverjanje

registracija kriptohopperja

3. korak) Nastavite svoj račun s čarovnikom CryptoHopper. Izberite izmenjavo in konfigurirajte bota s ključi API želene izmenjave. Nastavite osnovne konfiguracije lijaka. Ko to storite, lahko takoj začnete uporabljati lijak. Nastavitve lahko tudi dodatno prilagodite z armaturno ploščo.

4. korak) Prijavite se za signalne storitve. CryptoHopper vam omogoča, da se prijavite za profesionalno kurirane zunanje signale. Te storitve signalizatorjev ponujajo izkušeni trgovci. Dober signal lahko na primer opazi tržne razmere in vam reče, da kupujete ali prodajate. Naročnine na brezplačne in plačljive signale so na voljo prek CryptoHopper.

5. korak) Odobrite dostop CryptoHopper API do vašega računa za izmenjavo. Za uporabo CryptoHopperja boste morali dovoliti, da v vašem imenu trguje (dostop za trgovanje in branje)..

kriptohopper-kripto-trgovanje-zgodovina

O CryptoHopperju

CryptoHopper ima omejeno preglednost glede svoje vodstvene ekipe in drugih informacij. Vendar se zdi, da je družba zakonito registrirana nizozemska korporacija. Na kontaktni strani so navedeni naslov v Amsterdamu, dva e-poštna naslova, številka COC in številka za DDV.

Vendar še vedno ne vemo, kdo vodi podjetje ali kdo je ustvaril CryptoHopper.

Uradna spletna stran trdi, da sta podjetje, ki je uradno registrirano kot CryptoHopper BV, ustanovila dva brata. En brat je bil dnevni trgovec, drugi pa spletni razvijalec. Na Raspberry Pi so z uporabo 3D tiskanega ohišja izdelali prototip CryptoHopperja. Model so sčasoma izboljšali in sčasoma ustvarili CryptoHopper, ki ga vidimo danes.

Domena CryptoHopper.com je bila registrirana julija 2017.

Končna beseda

cryptohopper-pregled

CryptoHopper je avtomatiziran trgovalni bot za kriptoasset, ki trguje v vašem imenu z uporabo trgovalnih algoritmov. Bota lahko prilagodite z različnimi strategijami. Lahko kopirate na primer druge trgovce ali v svoj profil dodate različne signale. Lahko celo sestavite svojo strategijo, ki temelji na pridobivanju več bitcoinov z mikro trgovanjem.

Nato odobrite dostop API-ja CryptoHopper do vašega računa za izmenjavo. Ta dostop omogoča API-ju, da trguje v vašem imenu. CryptoHopper se lahko poveže z devetimi različnimi borzami, vključno z nekaterimi najbolj priljubljenimi borzami, ki so danes na voljo (podprte so Binance, Bitfinex, Bittrex, Coinbase Pro, Huobi, Kraken in Poloniex).

Eno redkih vprašanj, ki jih imamo s CryptoHopper, je pomanjkanje preglednosti podjetja. Vemo naslov podjetja, ne vemo pa nič o ljudeh, ki vodijo podjetje. Na srečo nam CryptoHopperju ni treba zaupati nobenih sredstev: imajo samo dostop do API-ja.

Če iščete neposreden način za nakup in prodajo kripto, potem je CryptoHopper morda dobra izbira – če ne pričakujete ogromnih dobičkov brez tveganja in truda. Medtem ko so vsi fiksirani na ceno bitcoinov in imajo napovedi BTC za luno, je pametno uporabiti avtomatiziran, samonastavljiv in prilagodljiv kripto trgovalni bot, kot je CryptoHopper, ki vam lahko pomaga pri zlaganju satošijev in upa na eno od teh futurističnih napovedi. dejansko zgodilo in vaše uspešne posle v prihodnosti bolj vredno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map