10 najboljših YouTuberjev kriptovalut, ki jih je treba preveriti

Biti nov v kripto prostoru je lahko izjemno. Dobra novica je, da internet ponuja obilo koristnih informacij, čeprav je iskanje kakovostnih informacij včasih lahko težavno.

Eno najboljših krajev za iskanje kripto vsebine je YouTube, največja svetovna storitev za izmenjavo videov. Ne glede na to, da ste bolj podatkovno usmerjen in “tehten” tip osebe, vlagatelj ali vas preprosto zanimajo splošni vidiki kriptovalut, obstaja YouTube kanal za vse.

Sestavili smo seznam 10 najboljših kripto-YouTuberjev, ki jih morate preveriti, če resno razmišljate o kriptovaluti:

  1. Kripto zombi

Ponaša se z enim najbolj domiselnih imen na YouTubu, Kripto zombi je kanal, ki ima odlične ocene kriptovalut. To je tudi kraj, kjer ste lahko obveščeni o najnovejših dogodkih v kriptosferi. Kanal vključuje predstavitve ICO, intervjuje in vse vrste splošnih razprav o različnih trendnih temah, povezanih s kriptovalutami.

Trenutno ima kanal 32.000 naročnikov, vendar glede na “pretok” K-DUB-a ne bodite presenečeni, če bo kanal hitro postal eden najbolj priljubljenih te vrste na YouTubu.

2. DataDash

DataDash Zdi se, da je nesporni YouTubeov kriptokript, zato ima ogromen seznam naročnikov skoraj 311.000. Obraz kanala je Nicholas Merten, mladi navdušenec nad kripto in nekdanji analitik podatkov. Kanal ponuja široko paleto kripto informacij in splošnih nasvetov, pa tudi Nicholasova lastna mnenja o različnih zadevah.

Gledalci, ki jih zanimajo pregledi kovancev, nasveti za trgovanje, razlage diagramov poteka in druge napredne tehnične podrobnosti, bodo zagotovo našli ta kanal zelo informativen.

Data Dash

3. Kripto vlagatelj

Če so vaše glavne prednostne naloge kripto naložbe in razumevanje dinamike trga Crypto vlagatelj je kanal, ki ga boste najverjetneje uživali, saj ga vodi strokovnjak s finančnimi izkušnjami. Kanal ni tako aktiven kot drugi podobni v YouTubu, zato, če ostajate na tekočem z najnovejšimi novicami, to verjetno ni za vas.

Večina vsebine kanala se vrti okoli temeljne analize kriptovalut in naložbe vrednosti. Kanal se ponaša tudi z veliko vsebine, ki bi vam morale pomagati, da se ne boste prevarali.

4. Ivan na Tech

Ivan na Tech je zelo priljubljen YouTube kanal, ki ga vodi Ivan Liljeqvist, švedski mednarodni govornik blockchainov, pedagog in vplivnež. Z močnim razvojem programske opreme Ivan navadno dobro obvešča vseh svojih 183.000 naročnikov o vseh pomembnih tehničnih lastnostih kripto prostora.

Ivan vsebuje najrazličnejše ustrezne novice, zgodbe in celo intervjuje z nekaterimi najpomembnejšimi ljudmi na kriptosferi, dovolj, da so se vsi ure in ure zabavali. Ne glede na to, da ste začetnik v kripto prostoru ali trdi kripto veteran, je Ivan na Tech kraj, kjer se boste počutili kot doma.

Ivan

Vir: https://www.ivanontech.com/

5. Doug Polk Crypto

Doug Polk je eden redkih ljudi na YouTubu, ki lahko kriptovalute zabava. Poklicni igralec pokra, ki se zanima za kriptovalute, je s svojim YouTubom našel uspeh kanal trenutno ima 201.000 naročnikov.

6. Suppoman

Definitivno eden najbolj karizmatičnih likov v kripto prostoru, Suppoman se ima za kripto superheroja. In ima YouTube kanal in dovolj privržencev (147.000 naročnikov), da to dokaže. SuppomanMogoče slog ni primeren za vse, vendar je njegov kanal odličen, če želite le dobiti vpogled v najnovejše novice in dobiti jasno predstavo o prednostih in slabostih različnih kriptovalut.

7. Boxmining

Vodi Michael Gu, Boxmining je zelo koristen in poučen kanal z močnim poudarkom na zagotavljanju vsakodnevne analize svojim naročnikom na trgu verig blokov. Kanal vsebuje dobro narejene videoposnetke, ki razčlenjujejo nekatere najpomembnejše teme in so dostopni tako za začetnike kot strokovnjake. Eden od vrhuncev kanala so Michaelovi pogledi na različne dogodke tako iz kitajskega kripto prostora kot mednarodnega.

Na tem kanalu ne boste našli nasvetov in namigov za trgovanje in, če upoštevamo, kako nestanoviten in nepredvidljiv je kripto trg, je to verjetno dobro.

8. Obvladovanje kovancev

Če se s tem ukvarjate s kripto trgovanjem, potem Obvladovanje kovancev je eden najboljših kanalov na YouTubu. Kanal ima 131.000 naročnikov in ponuja dnevne posodobitve na trgih kriptovalut in različne kripto trende, razprave o najnovejših novostih in dostojne tržne napovedi. Kanal Carterja Thomasa je večinoma namenjen potrebam poklicnega vlagatelja in ne potrebam povprečnega trgovca.

9. Kripta0

Crypt0 je eden najobsežnejših kanalov v YouTubu, ki pokriva široko paleto tem, povezanih s kripto, od razprav Reddit do nekaterih najnovejših in razburljivih novic o blockchainu / kripto. Obraz kanala je Omar Bham, ki kaže globoko razumevanje tehnologije, ki stoji za kriptovalutami, ter njihovih socialnih in finančnih posledic in učinkov.

Tudi Omar je zelo rad svojih privržencev, saj je stopnja angažiranosti precej visoka. Običajno se odziva na komentarje in gosti redni Q&Seje.

10. Andreas M. Antonopoulos

Andreas M. Antonopoulos je eno največjih imen v kriptosferi, ki ne zahteva veliko predstavitve. Ni presenetljivo, da je YouTube kanal dolgoletnega evangelista in zagovornika Bitcoinov obvezen za vse kripto ljubitelje. Na njegovem kanal, trenutno ima 154.000 naročnikov, boste našli Andreasove fascinantne in navdihujoče govore in pogovore ter različne Q&Kar zadeva Bitcoin in Ethereum.

cz portret 3

Vir: https://antonopoulos.com/

Zaključek

Poznate še kakšnega dobrega Youtuberja? Kaj pa nekateri prihajajoči kanali? Spodaj v komentarjih pustite svoje najljubše osebnosti ali videoposnetke!

Fotografija vljudnost

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map