4 znani ljudje, ki so podpirali valovanje (XRP)

Valovanje je ime, ki ga delita blockchain platforma in valuta, ki sta bili prvič predstavljeni leta 2012 kot naslednja ponovitev Ripplepay. Spodaj boste našli nekaj največjih ljudi, ki so podprli Ripple na poti, da postane ena izmed najboljših kriptovalut doslej!

Platforma Ripple ima veliko funkcij, saj je sistem bruto poravnave v realnem času (BPRČ), menjalnica valut in mreža nakazil. Ta večnamenskost je omogočena z uporabo skupne knjige, ki jo nadzira in nadzoruje omrežje, sestavljeno iz neodvisno potrjevalnih strežnikov, ki nenehno primerjajo zapise transakcij. Ima tudi odprtokodni protokol, ki je bil ustvarjen za omogočanje hitrih in poceni denarnih transakcij.

Ripple (XRP) uporablja javno bazo podatkov v skupni rabi, ki izvaja postopek soglasja med potrjevalnimi strežniki, da se zagotovi njihovo delovanje v najboljšem interesu omrežja. Strežniki za preverjanje veljavnosti je lahko v lasti vsakogar, ne glede na to, ali gre za posameznika ali ustanovo.

Kovanec XRP in Bitcoin nimata enake zasnove, saj prvi nikoli ni bil namenjen zgolj obliki elektronske valute. Ker Ripple ni miniran, ne zahteva nobenih energijskih in računalniško intenzivnih ukrepov, kot v primeru Bitcoina.

Ko je konec leta 2017 in v začetku leta 2018 cvetel celoten kripto trg, je imel Ripple najvišjo vrednost v višini 3,83 dolarja, ko pa je kripto trg padel to poletje, je sledil tudi Ripple, ki je pripeljal do trenutne cene 0,297389 USD..

Po podatkih iz Coinmarketcap, Rippleov žeton XRP je zdaj največji altcoin, saj je dosegel tržno mejo 15 milijard dolarjev in presegel 13 milijard dolarjev Ethereuma. Posledično je ETH umaknjen s svojega položaja in je postal tretja največja kriptovaluta, ki XRP postavlja na vodilno mesto kot druga največja valuta na svetu.

Novo pridobljeni status XRP je lahko posledica stalne reklame, ki jo je Ripple videl v zadnjih mesecih.

valovanje XRP

Vir: pixabay.com

Storitev je našla naslove za svoj razvoj in uporabo, postalo pa je tudi očitno, da so številna znana imena podpirala Ripple, njegovo platformo in domači kovanec.

Seznam najbolj znanih ljudi, ki so podpirali valovanje

Snoop Dogg

Snoop Dogg, Snoop Doggy Dogg ali Snoop Lion – kot so ga radi imenovali leta 2013 – enega najbolj znanih glasbenih reperjev, je Ripple povabil, da nastopi na njihovem skupnem srečanju med konsenzno konferenco 2018.

Čeprav o vlaganju ali obvladovanju XRP ni navedel ničesar, domnevamo, da je Ripple in projekt na splošno podpiral, saj se je nastopil na dogodku. Občinstvo je lahko uživalo v intimni predstavi v izvedbi Snoopa, ki ji je nato sledil začetek XRP rebrand.

Čeprav gre le za ugibanja, mnogi verjamejo, da je Ripple umetniku plačal ne samo v gotovini, temveč tudi v žetonih XRP.

Ashton Kutcher

Morda veste Ashton Kutcher od njegovih vlog v filmu Dva moža in pol, Šov iz 70-ih, Človek, kjer je moj avto in Punk’d, toda Kutcher je tudi pametni tvegani kapitalist in eden najbolj glasnih zagovornikov XRP.

Glede na nagnjenost Kutcherja k tehnološkim naložbam je bilo le vprašanje časa, kdaj bo pokazal zanimanje za Ripple in njegov kovanec XRP. Maja 2018 je razkril, da so Ellen DeGeneres skupaj s svojim poslovnim partnerjem Guyem Osearyjem podarili XRP v vrednosti 4 milijone dolarjev za njen dobrodelni sklad za prostoživeče živali..

“Vedno razmišljaš o vseh drugih,” je Kutcher dejal voditelju pogovorne oddaje. “Želeli smo vam pokazati, da ljudje mislijo na vas.”

“Ripple je v bistvu platforma, ki ljudem omogoča prenos denarja z bančnega računa na bančni račun, osebo na osebo, res varno, res preprosto, zelo hitro,” je bila kratka Kutcherjeva razlaga platforme občinstvu sejma DeGeneres.

Podprl je Ripple s soustanovitvijo podjetja tveganega kapitala A-Grade Investments in investiral v več kot 60 podjetij in zagonskih podjetij iz tehnološke industrije, med katerimi so najpomembnejša Skype, Foursquare, Airbnb, Path in Fab.com.

Ashton Kutcher - eden od ljudi, ki je podpiral Ripple

Vir: Ripple XRP News Tech

Madona

Na seznamu zvezdnikov, ki so podprli Ripple, je tudi sama kraljica popa. To leto, Madona je na svojem Twitter računu objavila, da je njen cilj za njen 60. rojstni dan s pomočjo kovancev Ripple poslati znatno donacijo sirotam v Malaviju. Po javni objavi partnerstva je Ripple (XRP) na svoji spletni strani objavil, da se bodo ujemali z vsemi donacijami prek pevčeve Facebook strani.

Prvotni cilj sta si Ripple in Madonna postavila na 60.000 ameriških dolarjev, vendar je dobrodelni ustanovi Malavi uspelo zbrati veliko več, vsota je znašala do 200.000 dolarjev (pozneje jih je prispevalo 800 posameznikov).

Starejši podpredsednik operacij Eric van Miltenburg je glede partnerstva dejal naslednje:

“Počaščeni smo, da smo lahko del neverjetnega dela Raisinga Malawija z nekaterimi najbolj pomanjkljivimi otroki na svetu in smo hvaležni našim vlagateljem pri podjetju Sound Ventures, da so nam predstavili to pomembno vlogo.”

Bill Clinton

Nekdanji 42. predsednik ZDA., Bill Clinton, je bil povabljen kot slavnostni govornik na konferenci Ripple’s Swell v San Franciscu, ki je potekala oktobra letos.

Ripple je izjavil, da so se za Clintona odločili, ker je “pomagal uvesti obdobje ekstremne rasti in prevzema interneta, ki je oblikoval to, kar je danes”.

Clinton je podprl Ripple ter kripto in blockchain svet na splošno, pri čemer je dejal, da ima tehnologija porazdeljene knjige (DLT) “osupljive” možnosti in se ne zanaša na državne meje.

»Ta celoten posel z verigami verig ima potencial, ki ga ima samo zato, ker se uporablja čez državne meje [in] dohodkovne skupine. Permutacije in možnosti so neverjetno velike, «je dejal nekdanji predsednik. »Vse bi lahko uničili z negativno identitetno politiko ter ekonomsko in socialno politiko. Razmislite o tem. “

Bill Clinton - slavni navijač Ripplea

Vir: ripple.com

Končne besede

Ripple je že od svojih začetkov zelo napredoval pri privabljanju številnih finančnih institucij na svojo platformo. Trenutno omrežje vključuje stotine nekaterih največjih svetovnih bank in plačilnih sistemov.

Poleg tega je Ripple Labs še dodatno pridobil podporo in pozornost znanih ljudi, kar bo povečalo sprejemanje platforme in kovanca za splošno uporabo, pa tudi žeton uporabnikom prijazno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map