5 Blockchain projektov z uporabo umetne inteligence

Skupaj s pojavom verige blokov je umetna inteligenca novost, ki bi lahko spremenila svet. Ker so kriptovalute postale bolj priljubljene pri uporabi in uporabi, je tudi število projektov osredotočenih na združevanje teh dveh tehnologij skupaj.

Blockchain projekti, ki uporabljajo umetno inteligenco (AI)

Tu je pet perspektivnih blockchain projektov, ki uporabljajo umetno inteligenco:

SingularnostNET

To blockchain projekt je po vsem svetu znan po ustvarjanju robota Sophia, prvega robota, ki je kdajkoli imel državljanstvo. Zahvaljujoč temu je to eden najbolj priznanih in vidnih projektov, ko gre za blockchain in AI.

Singularnost je decentraliziran trg umetne inteligence, ustvarjen za razvoj in financiranje projektov umetne inteligence. Poganja ga mreža, sestavljena iz algoritmov za umetno inteligenco, ki prihajajo z vsega sveta.

Blockchain projekt z uporabo umetne inteligence

Ta odprta tržnica omogoča blockchainu in podjetjem, da razvijajo lastne projekte umetne inteligence z nakupom in prodajo algoritmov in podatkov AI. Ta uveljavljeni projekt veriženja blokov vodijo člani ekipe, ki imajo bogato znanje in izkušnje na področju tehnologije veriženja blokov, umetne inteligence in strojnega učenja.

Dr. Ben Goertzel – njen ustanovitelj – želi z uporabo SingularityNET ustvariti omrežje blockchain na osnovi umetne inteligence, ki bo delovalo kot Sophini možgani.

SingularityNET je bil najpomembnejši za Sophinin razvoj, saj je bil odgovoren za ustvarjanje in izvajanje modulov njenega sluha, empatije in vida.

AICoin

AICoin je platforma, ki svojim uporabnikom omogoča trgovanje in vlaganje v kriptovalute na način, ki prinaša dobiček vpletenim stranem.

aicoin - veriga blokov & amp; umetna inteligenca

Z uporabo umetne inteligence lahko vlagatelji ustvarijo prihodek z izoliranjem edinstvenih donosnih vzorcev, ki se nato uporabljajo za vse njihove posle..

Vlagatelji morajo za sodelovanje kupiti žetone. Lastniki žetonov lahko nato z uporabo integrirane tehnologije pametnih pogodb glasujejo za trgovino, ki jim je naklonjena.

Cilj AICoin je ustvariti dobiček za svoje vlagatelje tako kratkoročno kot dolgoročno. Trgovanje zagotavlja, da se dobiček ustvarja kratkoročno, medtem ko ponovno vlaganje in rast cen žetonov zagotavljata dohodek za daljše časovno obdobje

Ocene za to platformo so bile izjemno pozitivne, vlagatelji so trdili, da so v obdobju od septembra 2017 do junija 2018 ustvarili 100-odstotni donos.

Projekt podpira ekipa, sestavljena iz izkušenih in profesionalnih posameznikov, ki so v celoti predani svojim vlagateljem čim boljše rezultate.

DeepBrain veriga

DeepBrain veriga (DBC) se je začel kot ICO, ki se je začel na verigi blokov NEO. Ta računalniška platforma uporablja blockchain za ustvarjanje algoritmov AI. Ker so izračuni umetne inteligence izjemno dragi, si prizadevajo razvijalci v DeepBrain Chain te stroške znižati za 70%.

globoki možgani

Platforma se opisuje kot “decentralizirana nevronska mreža”. Nevronska mreža predstavlja zapleten sistem elementov, potrebnih za obdelavo in uporabo podatkov. Vozlišča mreže DeepBrain Chain zagotavljajo računsko moč, potrebno za njegovo umetno inteligenco. V zameno za dobavo te računske moči se žetoni DBC razporedijo na vozlišča.

Poleg zagotavljanja potrebne računske moči za razvoj umetne inteligence bo platforma DBC služila tudi kot varna platforma za trgovanje s podatki. Ta tržnica bo vsem uporabnikom omogočila, da kupujejo in prodajajo podatke, ne da bi se ukvarjali z varnostnimi težavami.

Z uporabo tehnologije veriženja blokov se bomo izognili različnim vrstam zlorabe podatkov in uhajanja.

Ekipa, ki stoji za DeepBrain Chain, je pred kratkim objavila, da se bo njihovo obdobje zaklepanja podaljšalo, kar pomeni, da novi DBC žetoni v tem času ne bodo izdani na trgu.

Pekulij

The Pekulij projekt je platforma, ki temelji na blockchainu in je namenjena spodbujanju posameznikov, da shranijo svoje premoženje. Peculium to doseže s kombiniranjem običajnih prihrankov s kriptovalutami.

Umetna inteligenca se v tem primeru uporablja za poenostavitev prehoda s tradicionalnih prihrankov na digitalne valute, da bi tako rednim strankam kot tudi poklicnim trgovcem in posrednikom pomagala pri ponovnih naložbah..

Platformi je nedavno uspelo pritegniti začetne naložbe v višini 8,1 milijona dolarjev. Projekt podpira skupina strokovnih trgovcev in razvijalcev programske opreme.

Matrix AI Network

Matrica je odprtokodna platforma s pogonom na verige blokov, ki bo podpirala uporabo pametnih pogodb in rešitev strojnega učenja. Infrastruktura platforme je bila razvita in temelji na sistemih umetne inteligence, tehnologija pa se bo uporabljala za nenehno izboljševanje platforme z neodvisno samodejno optimizacijo njenih blokovnih omrežij.

Matrix Blockchain AI projekt

Matrix spreminja način izvajanja pametnih pogodb z izboljšanjem hitrosti, enostavnosti, varnosti in prilagodljivosti.

Platforma bo uporabila tudi rudarsko moč mreže Matrix za reševanje zapletenih in dragih izračunov umetne inteligence.

Ustvarjalec pametnih pogodb v naravnem jeziku vsakomur omogoča razvoj in izvajanje pametnih pogodb v svojem maternem jeziku (tj. Angleščini, španščini, francoščini itd.). Tako bodo lahko vsi sklepali in uporabljali pametne pogodbe za različne vrste nalog. Izkazalo se je, da izvajanje kitajskega naravnega jezika deluje učinkovito.

Omrežje AI bo delovalo na lastni verigi blokov. Glavni matrični sistem Matrix naj bi zaživel v tretjem četrtletju 2018. Medtem se vse trenutne različice njihovih storitev izvajajo z uporabo verige blokov Ethereum. Po zagonu glavnega omrežja bo Matrix z lastnega žetona, ki temelji na ERC-20, prešel na lastno kriptovaluto. Žeton MAN bo uporabljen za izvajanje programov in dostop do storitev AI.

Projekt je tudi del pobude Belt and Road, enega največjih infrastrukturnih projektov na Kitajskem. Projekt je osredotočen na izgradnjo infrastrukture, na kateri bodo nove in učinkovite pomorske in kopenske poti olajšale prevoze med Evropo, Kitajsko, Rusijo in Afriko.

Cole je samostojni pisatelj, ki se osredotoča na kriptovalute in nove tehnologije. Prejšnji članki o Masternodes so bili objavljeni na vodilnih kripto spletnih mestih in citirani v Whitepapers

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map