5 Donosne kriptovalute z dokazili o deležu – 1. del

S kriptovalutami lahko nekaj dodatnih zaslužite:

  • Nakup in prenašanje kriptovalut – kot skoki cen, tako da boste ustvarili nekaj kul dohodka. Težava pri tem je, da gre lahko tudi v drugo smer in izgubite tono denarja.
  • Trgovanje s kriptovalutami – poskušam kupovati nizko in prodajati visoko. Kolikor preprosto se sliši, morate imeti ustrezno znanje, da se boste v to podali.
  • Rudarstvo kriptovalut – to vas bo stalo nekaj denarja za nakup strojne opreme, potrebne za zaslužek. Izbira napačnega kovanca je sicer lahko zabavna, vendar je lahko katastrofalna. Dober del je, da rudarska naprava običajno deluje za več kot eno kriptovaluto, tako da jo lahko preprosto zamenjate.
  • Vplačilo kriptovalut – s postopkom, imenovanim Proof-of-Stake, lahko zaslužite nekaj dodatnega denarja, medtem ko hranite tiste kriptovalute, ki skrbijo za še več dobička.

V tem članku bomo preučili četrto možnost, da se naučimo, kako zaslužiti nekaj dodatnega denarja iz kriptovalut Proof-of-Stake.

Kako deluje vložek kovancev?

Vložki, imenovani tudi Proof-of-Stake, vključujejo nakup določenih kovancev in njihovo določeno hrambo v določeni denarnici, ne da bi jih porabili. To lahko povežete s fiksnim depozitom v poslovni banki. Ko se določeni čas izteče, lahko porabite svoje kovance + obresti ali znova naložite za več dobička.

Čeprav se vse to sliši zanimivo, morate imeti v mislih nekaj slabosti in prednosti.

Za razliko od rudarjenja za kriptovalute vlagateljem z vložki ni treba kupovati naprav z visoko konfiguracijo, da bi zaslužili. Ta denar bi porabili za nakup kovancev za hodl in več kovancev imate, več jih zaslužite.

Ena glavnih pomanjkljivosti pa je, da ko so kovanci zaklenjeni za naložbe, teh sredstev ne morete uporabiti, dokler se naložbeno obdobje ne konča. No, ker je vaš denar pri vas, medtem ko vložite, se lahko vseeno odločite, da ga boste porabili, vendar to pomeni, da boste izgubili kakršen koli dobiček, ki bi ga lahko imeli, če bi morali v tem obdobju držati svoje kovance.

Poravnava za najboljši PoS kovanec

Torej, kako veste, za katere kriptovalute se morate zadovoljiti? No, to vprašanje, čeprav zelo pomembno, nima neposrednega odgovora. Najprej se morate identificirati Proof-of-Stake kovanci, in drugič, izbrati morate tiste kovance, ki so ugledni. Če želite to narediti, se morate zavezati dolgim ​​uram raziskav, da ne boste dobili kovancev, ki bodo nekje vzdolž črte prenehali obstajati.

Na srečo ste pristali na pravem članku. Spodaj so navedeni najboljši izbori, za katere bi lahko samozavestno vlagali nekaj težko prisluženega denarja in dolgoročno vlagali.

Top 5, ki jih morate poskusiti

Ne glede na poseben vrstni red, tukaj je nekaj odličnih izbir, za katere menimo, da imajo velik ugled na trgu. Z vložitvijo teh kovancev boste zaslužili odstotek od 20%, 50% in celo 99% vrednosti vaših vloženih kovancev.

NavCoin (NAV)

To je decentralizirana kriptovaluta, ki za delovanje uporablja tehnologijo peer-to-peer, pri čemer odpravlja posrednike, ki so osrednji organi ali poslovne banke, ki bodo transakcijo upravljali proti plačilu. S NavCoin kriptovaluta, nihče ni lastnik ali nadzornik njegovih transakcij in kdor koli je lahko njegov del.

Kako vložiti NavCoin (NAV)

V prvi vrsti potrebujete osnovno različico denarnice za kriptovalute NavCoin z vrednostjo kovancev, v katere želite vložiti.

Če želite vložiti nekaj žetonov, morate kupiti z uporabo fiat (EUR) ali zamenjati kriptovalute BTC, ETH, BNB ali USDT za to na kripto borzah..

Ko najprej pošljete nekaj kovancev v denarnico, bi morali kovanci preiti v nezrelo stanje, ki zahteva, da počakate približno 2 uri ali natančneje 240 blokov. Nato se vložitev začne samodejno brez dodatnih naporov.

Na vsakem NavCoin vložen, dobite 5% kar je 0,05 NAV letno. Če želite torej narediti kaj bistvenega, morate vložiti nekaj oprijemljivega. Tukaj je NavCoin kalkulator za pomoč pri vodenju, koliko boste zaslužili s svojim proračunom.

Če želite prenesti NavCoin Core Wallet za svojo napravo, Klikni tukaj.

Če želite največ koristi, mora biti vaša naprava, v kateri imate nameščeno denarnico, vklopljena in denarnica aktivna.

NEO (NEO)

Neo žeton ni le kriptovaluta; je tudi platforma za zagon decentraliziranih aplikacij (dApps), tako kot veriga Ethereum.

Neo, sicer kitajski Ethereum, je platforma, ki uporablja tehnologijo veriženja blokov za avtomatizacijo digitalnih sredstev s pomočjo pametnih pogodb.

Kako vložiti NEO (NEO) žetone

Z vložitvijo svojih NEO kovancev dobite GAS, še en žeton, s katerim plačujete storitve na bloku NEO. Z žetonom GAS lahko na borzah trgujete tudi za druge kriptovalute.

Na svoje NEO žetone lahko vložite na dva načina, na borzah in v NEON denarnici.

Če se odločite za vložek na borzi, je priporočljivo zaprositi za podporo vaše borze, če boste na platformi dobili GAS za svoje NEO. Dve priljubljeni borzi, ki sta potrdili, da uporabnikom prinašata nagrade GAS, sta borzi kriptovalut Binance in KuCoin.

Po drugi strani pa boste z denarnico NEON morali namestiti denarnico NEON v računalnik. Ti lahko Klikni tukaj da dobite povezavo za prenos.

Dobiš 3,34% letno na vložene kovance. Za vsak NEO, ki ga imate, letno dobite 0,0980 PLINA. Lahko uporabite NEO kalkulator vedeti donosnost vaše naložbe.

Z NEO vam denarnica ni potrebna, če želite prejemati nagrade GAS.

Lisk (LSK)

Lisk je platforma, podobna Ethereumu in NEO. Platforma ponuja razvijalcem SDK, ki temelji na JavaScriptu, in razširijo funkcionalnost na izdelavo želene aplikacije.

Kriptovaluta Lisk (LSK) je domača valuta za platformo Lisk. Te žetone lahko pridobite na nekaterih borzah kriptovalut, kot so YoBit, CoinEgg, Bit-Z, Binance, HitBTC, Livecoin in številnih drugih. Z rizikom lahko trgujete za dolarje, funte in evre. Z njim je mogoče tudi trgovati / zamenjati za druge kriptovalute.

Kako vložiti žetone za tveganje (LSK)

Prvi korak, da začnete zaslužiti nekaj pasivnega dohodka z Liskom, je prenos denarnice Core za vaše žetone LSK. Če želite to narediti, Klikni tukaj za prenos aplikacije za denarnico Lisk Nano za računalnik.

Ko namestite in nastavite denarnico, ji pošljite nekaj kupljenega Liska. Pomembno je, da je vaše seme shranjeno na varnem, da ne boste izgubili žetonov.

Hkrati lahko volite do 33 delegatov in največ 101 predstavnika. Kliknite zavihek »Voting« in izberite svoje najljubše delegate, tako da potrdite polja pred njihovimi imeni.

Glasovanje bo stalo 1 LSK. Več kot delegatov voliš, več zaslužiš. Za denarnico Nano bo potrebna potrditev, kliknite »Potrdi« in to je to.

Ker je zaslužek LSK žetonov povezano z glasovanjem za delegate, ti delegati določijo odstotek, ki ga dobite od vaše naložbe. Stopnja se giblje med 6,25% – 100% odvisno od izbranega pooblaščenca. Tukaj je odličen vir, v katerem so navedeni delegati Lisk in odstotek, ki ga plačajo. Uporabite lahko tudi kalkulator vedeti povprečni donos.

Zdaj, ko ste to storili, vam denarnice ni treba ohraniti aktivne, saj imajo delegati, za katere ste glasovali, svoja vozlišča zagnana. Za več novic o Lisk-u si lahko ogledate našo Revija Lisk

ARK (ARK)

ARK zagonskim podjetjem, razvijalcem in uporabnikom ponuja inovativne blockchain rešitve, ki ustvarjajo ekosistem povezanih verig. Platforma ARK je varna in dobro razvita za množično uvajanje in bo zagotavljala storitve, ki jih potrošniki in razvijalci želijo in potrebujejo.

Razvili so tudi tehnologijo SmartBridge, ki je ustvarjena tako, da omogoča več blokovnih verig, da komunicirajo med seboj.

Žeton ARK deluje v verigi blokov ARK in se uporablja za plačilo storitev, opravljenih v omrežju. Žetone lahko vložite v pasivni dohodek. Če jih želite dobiti, lahko zanj zamenjate druge kriptovalute na Binance, Bittrex, Upbit, OKEx in Cryptopia.

Kako vložiti žetone Ark (ARK)

ARK uporablja algoritem konsenza DPoS, tako kot platformo Lisk lahko tudi imetniki ARK glasujejo za enega delegata naenkrat. Glasovanje za izbranega delegata stane 1 ARK. Več kot imate ARK žetonov, močnejši je vaš glas.

Kot rečeno, morate naložiti Core denarnico za shranjevanje kriptovalut Ark. Da bi to dobil, Prenesite tukaj.

Zdaj, ko ste dobili pravo denarnico, pošljite svoje žetone Ark na ustvarjeni naslov denarnice in vsi boste pripravljeni na vložitev teh žetonov.

Za začetek vložka kliknite zavihek “Glasuj” in gumb “DODAJ DELEGAT” v svoji denarnici. Izberite ime pooblaščenca, ki ga podpirate, in kliknite na gumb “Dodaj pooblaščenca”.

Od tod bi morali opaziti povečanje ravnotežja. Vse kar morate storiti je, da nenehno vlagate, da še naprej zaslužite.

Tukaj je najboljši vir na spletu, ki smo ga našli za izračun, koliko boste zaslužili z naložbo Ark. Vse, kar morate storiti, je, da vnesete znesek in svoj Ark naslov, ki vsebuje te žetone. Videti bi morali tabelarno poročilo o tem, koliko zaslužite dnevno, tedensko, mesečno in letno.

Reddcoin (RDD)

Družbena valuta, kot je omenjena, Kriptovaluta Reddcoin naredi virtualne valute enostavne za uporabo javnosti, kot trdijo. Platformo za digitalne valute je mogoče brez težav integrirati z večjimi socialnimi omrežji, tako da je pošiljanje in prejemanje nasvetov ter majhnih plačil enostavno, hitro in enostavno.

Kako vložiti svoje rdeče kovance (RDD)

Za začetek prenesite denarnico RDD na njihovo uradno spletno stran za osebni računalnik. Kupite nekaj kovancev, če tega še niste storili, in jih pošljite v denarnico, ki ste jo pravkar namestili.

Kovanci bi morali nekaj časa dozoreti, ko pa se to zgodi, bi morali začeti zaslužiti na svojih neporabljenih kovancih.

Dobiš 6,1% letni donos na vašo naložbo Reddcoin. Torej, če imate 100 RDD-jev, morate z začetnim pologom dobiti dodatnih 6.183 RDD žetonov. Tukaj je Reddcoin kalkulator vložkov s pomočjo katerega lahko izračunate, koliko boste zaslužili v skladu s svojim naložbenim proračunom.

Zaključek

Vlog ni hiter program za obogatitev. Z izplačili želite zaslužiti tono, nato pa bodite pripravljeni vložiti tono. No, dobra stvar je, da so vaši kovanci v rokah z vložki. Kadar koli lahko prekličete.

Ko se cena dviguje, ko zaslužite več žetonov, narašča tudi vrednost (cena) žetonov, tako da gre za dvosmerno zmago.

Vedite, da imate znanje, nadaljujte in ga uporabite v praksi. Večino teh kriptovalut lahko najdete na Izmenjava Binance.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map