6 najbolj zanimivih NEO projektov

Projekt NEO je v zadnjem času ustvaril precej zanimanja, zlasti ker je bil prepoznan kot eden največjih konkurentov Ethereuma. Vlagatelji z vsega sveta so prav tako pokazali veliko zanimanje za številne projekte, razvite na tej platformi.

V našem članku bomo zajeli 6 najbolj obetavnih projektov, ki so bili razviti na platformi NEO.

  1. Ontologija

Ontologija je javna platforma, zasnovana za podporo številnim verigam blokov ali tradicionalnim projektom IT. Izvaja nabor protokolov, ki omogočajo uporabo različnih funkcij. Najpomembnejši primeri takšnih funkcij so preverjanje pristnosti digitalnih identitet, avtorizacija različnih operacij in izmenjava podatkov.

Glavni cilj platforme Ontology je ustvariti “ekosistem zaupanja”, ki svojim uporabnikom omogoča razvoj njihovega poslovanja.

Ontologija je zbrala veliko in nadarjeno ekipo z veliko mero kripto izkušenj in znanja. Projekt ima veliko skupnega z NEO. Na primer, oba projekta imata skupnega ustanovitelja, kitajsko podjetje za tehnološki razvoj, Onchain. Da Hong Fei, soustanovitelj NEO, je tudi izvršni direktor podjetja Onchain. Jun Ji, še eden od soustanoviteljev Onchaina, je tudi eden od ustanoviteljev Ontologije.

Potem ko je Ontology marca 2018 zaključil svojo letalsko akcijo, kjer je brezplačno razdelil 20 milijonov žetonov, je cena žetona skupaj s splošno objavo projekta naglo naraščala.

Ontologija ima ambiciozen načrt in je doslej v razmeroma hitrem napredovanju dosegla mejnik za mejnikom. Z močno ekipo, ki podpira ta projekt, podporo Onchaina in skupnosti NEO ter pomemben seznam partnerjev, je Ontologija trenutno na jasni poti do uspeha.

Ontologija2

Tako NEO kot Ontologija imata partnerstvo da bi zgradili odprto platformo za več verig, ki bi delovala za prihodnost interneta naslednje generacije. Ti dve omrežji in projekti verig blokov bodo sodelovali z namenom uporabe protokolov interoperabilnosti. Na ta način se bo NEO osredotočil na razvoj protokola in komponent, medtem ko bo Ontology gradil v prihodnosti zanesljiv decentraliziran okvir identitete. 

O tem je ustanovitelj Ontologije Li Jun komentiral:

“Z izgradnjo odprtega in globalnega medsektorskega sistema bosta NEO in Ontology spodbujali medsebojno izmenjavo vrednosti in poslovno sodelovanje za vzpostavitev temeljne infrastrukture za internet naslednje generacije.”

Omenil je tudi, da bi izboljšali svojo tehnologijo in skupnost, da bi zagotovili primere dejanske uporabe tehnologije blockchain. 

Ontology (ONT) je 25. največja kriptovaluta na trgu, trenutno pa se z njo trguje zelo blizu NEO, 20. največje. Vsak kovanec ONT lahko kupite za 0,76 USD in ima tržno kapitalizacijo 405 milijonov USD.

  1. NASH – (nekdanja borza NEX)

To je projekt, ki je v skupnosti NEO povzročil hrup. The NEX izmenjavo je ustvarila ekipa City of Zion (CoZ), ne samo za obdelavo preprostih transakcij kupoprodaje, ampak tudi bolj zapletenih transakcij.

Primarni cilj te platforme je kombiniranje hitrosti in splošne udobnosti centraliziranih borz z bistveno boljšo varnostjo, ki jo zagotavljajo decentralizirane..

Borza ima zunaj verižni motor za ujemanje. Z uporabo tega modela bodo naročila podpisana in poslana z različnih uporabniških naslovov, usklajena in nato podpisana zunaj verige. Nato bo naročilo prek blockchaina napotilo nazaj na račune. To omogoča NEX-u, da doseže hitrost, ki jo imajo centralizirane borze, hkrati pa podpira decentraliziran model uporabniškega računa.

NEX se zaveda možnih navzkrižij interesov, ki so lahko posledica transakcij zunaj verige. Da bi se temu izognili, bodo vse tekme zunaj verige delovale v skladu z javno sledljivim algoritmom. Tako lahko vsakdo preveri, ali se menjava uporablja pošteno.

NEX

Čeprav smo pisali o NEX, je izmenjava kriptovalut zdaj poklical Našo borzo. To platformo je ustanovil Fabio Canesin in njen namen je bil razdeljeno financiranje ponuditi množičnemu občinstvu. 

Podjetje meni, da je njihov cilj mogoče doseči s ponudbo varne in uporabniku prijazne kripto izkušnje. 

Kljub temu, da se je NEX spremenil v Nash, se digitalno sredstvo, povezano s tem projektom, še vedno imenuje NEX. Zasnova njihovega novega logotipa je bila namenjena prikazovanju “gibanja, hitrosti in tudi dostopnosti.” 

To ime blagovne znamke je potekalo v začetku leta 2019 in je bilo o tem obveščeno v četrtletnem poročilu, ki ga je objavilo podjetje. 

Canesin je pojasnil, da bo izmenjava vključevala tudi sistem, ki ni popolnoma skrbniški, ki uporablja dokaz o ničelnem znanju za upravljanje uporabniških ključev, ne da bi morali imeti znanje samih ključev. Hkrati je borza uvedla tudi čezmejno trgovanje, ki bi uporabnikom omogočilo hitro in enostavno izmenjavo različnih digitalnih sredstev.. 

Nekatere digitalne valute, ki jih ponuja Nash, vključujejo Ethereum (ETH), NEO in USD Coin (USDC). Poleg tega bo trgovalni par trgovan na različnih trgih, kot so NEO, GAS, Ethereum Classic (ETC), USDC, Basic Attention Token (BAT), OmiseGO (OMG), 0x (ZRX), PHX, NOS, AVA, GUARD in tudi LX, med drugim. 

Cilj te platforme je zgraditi sistem, ki bi lahko obvladal ves obseg trgovanja in uporabnikom zagotovil prednosti “dokazljivo poštenega” mehanizma za ujemanje. 

  1. DeepBrain

DeepBrain veriga je decentralizirana nevronska platforma, ki je bila zgrajena na vrhu verige blokov NEO. Njegov glavni namen je dobava računalniške moči AI podjetjem z umetno inteligenco.

Tehnična knjiga o projektih natančno opisuje, da je cilj platforme ponuditi “poceni, zasebno, prilagodljivo, varno in decentralizirano računalniško platformo za umetno inteligenco za izdelke umetne inteligence”.

AI

Današnja podjetja z umetno inteligenco morajo svoje računalnike “naučiti” procesirati izračune nevronskih mrež. To je naporen postopek, ki zahteva veliko časa in sredstev za ustvarjanje zahtevanih inteligenčnih algoritmov.

DeepBrain znatno zmanjša te računalniške stroške. Z uporabo edinstvenega poslovnega modela platforme vsako vozlišče prejme 70% dohodka od rudarjenja in 30% od pristojbin, ki jih plačujejo podjetja, ki želijo usposobiti računalnike z umetno inteligenco.

Nameravajo namestiti “decentralizirano nevronsko mrežo”, kjer se računski stroški, ki se zaračunajo za testiranje algoritmov, razdelijo po vozliščih v omrežju.

Poleg delitve računalniške moči, potrebne za razvoj sistemov umetne inteligence, bo platforma DBC delovala tudi kot varno, decentralizirano trgovinsko okolje. Vsakdo bo lahko kupoval in prodajal podatke na svojem trgu, kar zagotavlja trdno varnost.

Globoko

V zadnjih nekaj mesecih je bil opazen napredek na področju DeepBrain Chain. Podjetje je objavilo poročilo, v katerem so sporočili, da so razvili API za zavezujoč e-poštni naslov za rudarje, ki oddaja njihove stroje v najem. 

Poleg tega so člani skupnosti s Kitajske, ki so sodelovali pri testiranju DBChain, poslali zelo koristne povratne informacije, ki jih je mogoče uporabiti za izboljšanje celotne mreže. 

Poleg tega so zgradili kitajski forum skupnosti razvijalcev umetne inteligence, na katerem lahko razvijalci umetne inteligence objavljajo svoje članke in se pogovarjajo o trenutnem razvoju mreže. Forum je www.dbctalk.org. Podpisali so tudi različne sporazume z drugimi omrežji in podjetji. 

Glede glavnega omrežja DeepBrain so sporočili, da so izvedli različne varnostne popravke. Izboljšana sta tudi stališča in demokracija. Glede tega so zdaj določene nagrade in izplačila za igralce. Po končani seji se nagrada nagradi s pravočasnostjo blokov, izdelanih v vnaprej določenem obdobju. 

Glede posodobitev demokracije je ekipa za DeepBrain Chain obvestila, da bo to glavna značilnost decentralizacije omrežja. 

Prvi korak je priložen predlogu. Da bi ga lahko ustvaril, predlagatelj sredstva pošlje na račun upravičenca in lahko vključuje “set_code”, ki bi nadgradil čas izvajanja. Potem bo potekal referendum, ki bo predlogu omogočil glasovanje. 

  1. QLC veriga

QLC veriga (prej Qlink) želi biti prva platforma na svetu za distribuirane telekomunikacije. Cilj platforme je ustvariti sisteme, ki uporabnikom omrežja QLC omogočajo, da postanejo decentralizirana telekomunikacijska skupina.

QLC

QLC uporabnikom ponuja možnost, da neuporabljeno pasovno širino oddajo drugim vrstnikom na platformi. V zameno za ponudbo pasovne širine bodo ti prodajalci nagrajeni z žetoni QLC.

QLC svojim uporabnikom ponuja štiri ključne storitve: skupno rabo Wi-Fi, mobilni dostop do podatkov, skupno rabo vsebine in storitev SMS med podjetji. Da bi to omogočil, bo QLC uporabil mobilno in namizno aplikacijo. S pomočjo mobilne aplikacije lahko uporabniki dostopajo do mobilnih podatkov in spletnih strani prek povezav Wi-Fi.

Namizna aplikacija QLC ponuja v bistvu enake funkcije kot mobilna aplikacija. Poleg tega namizna aplikacija uporabnikom omogoča, da kupijo neuporabljeni SMS za podjetja (peter-peer) (E2P), ki ga lahko nato uporabite za izdajo vsebine prek QLC.

Za zdaj ni podjetij, ki bi poskušala narediti enake stvari kot QLC, zaradi česar bi postali pionirji na tem področju. Platforma QLC odpira vrata povsem novemu trgu, ki omogoča Wi-Fi dostopnejši, cenejši in veliko bolj usposobljen od tistega, kar je trenutno na voljo.

QLC2

QLC Chain je pred kratkim odobren 23 hroščev iz nagrade. Hkrati so objavili tudi drugo dvomesečno poročilo za julij, v katerem obveščajo o razvoju beta testiranja strojne opreme Confidant za QDEX in tudi številnih posodobitvah Q-denarnice.. 

Confidant je strojna oprema, ki se osredotoča na zasebnost in ki uporabnikom omogoča gostovanje zasebnih klepetalnih omrežij in shrambe v oblaku. Poleg tega je QLC Chain pred kratkim izvedla beta testiranje za e-poštno platformo, ki jo trenutno razvijajo. 

Kot oni obveščeni, program nagrajevanja za napake Confidant se je končal s 37 hrošči, ki so jih poslali štirje sodelujoči. Udeleženci nagrade bodo predvidoma prejeli 70.000 QLC, ki bodo razdeljeni med udeležence nagrajevanja. 

Kar zadeva Q-denarnico, zdaj ponujajo funkcije trgovanja z OTC. Poleg tega želijo olajšati nakup in prodajo kriptovalut in žetonov za fiat valute, uporabnikom omogočiti, da vložijo žetone QLC in izboljšati izkušnjo telekomunikacijskih storitev. 

QLC Chain vabi tudi 50 udeležencev, da beta preizkusijo svoje aplikacije QDEX in kako te aplikacije trenutno delujejo. 

Trenutno je QLC 441 največja kriptovaluta na trgu z oceno 3,8 milijona dolarjev in ceno na kovanec 0,0162 dolarja. 

  1. Zeepin

Zeepin je prilagodljiva platforma, ki se osredotoča na decentralizacijo in zaščito ustvarjalnih del. Skratka, glavno poslanstvo Zeepina je omogočiti umetnikom, pisateljem in oblikovalcem, da si zagotovijo svoje delo. Uporabnikom ponuja tudi načine, kako najti lokacije, kjer se lahko igrajo, kako zaposliti nove talente in ustanoviti skupna podjetja.

Zeepin2

Ustanovitelj in izvršni direktor Zhu Fei ima več kot 15 let izkušenj v kreativni industriji in je aktivno prispeval k številnim start-upom.

Trenutni postopki zaščite ustvarjalnih del so težki in zapleteni. Pogosto je težko najti, kdo je avtorsko zaščiteno umetniško delo, in skoraj nemogoče je dokazati, da je del izviren in sploh ni bil spremenjen.

Z Zeepinom bodo uporabniki lahko obdržali svoje delo na verigi blokov in prejeli “Copyright Pros”, iz katerih bodo lahko nato dodelili “Authorization Pros”, kar bo zaporedoma omogočalo enostavno organizacijo dostave njihovega dela. S tem boste odstranili vsa tveganja, da se njihovo delo spremeni ali uporablja na nepooblaščen način.

Zeepin bo omogočil tudi integracijo neodvisnih finančnih institucij, da bo omogočil samodejno dostavo plačil avtorju / ustvarjalcu po nizkih stroških.

Zeepin

Po mnenju Zeepina je cilj je, da se v celoti osredotoči na “nedokončano obljubo o dostavi ZeeSeries dApp in krepitev moči kulturnih in ustvarjalnih industrij, da bo odmeval svojo prvotno zavezanost vsem.” 

Poleg tega so sporočili, da v zadnjih letih in pol sodelujejo s CryptoGalaxy, da bi preizkusili nove stvari. CryptoGalaxy je ena prvih virtualnih iger, ki temelji na tehnologiji veriženja blokov. 

Poleg tega si bo Zeepin prizadeval za promocijo različnih projektov, da bi dosegel nove potencialne uporabnike, ustvarjalce in oblikovalce, ki želijo podpirati razvoj Zeepin.

      6. Red Pulse Phoenix

To je še en projekt, ki je temeljil na vrhu omrežja NEO in je bil namenjen zbiranju in analiziranju storitev, zgrajenih na vrhu verige blokov NEO. Tako kot mnogi drugi projekti tudi večina uporabnikov in podjetij prihaja s kitajskega trga. 

Red Pulse je znan kot prva začetna ponudba kovancev (ICO), ki je temeljila na verigi blokov NEO. Podjetje se nahaja v Hongkongu in je pri projektu začelo delati leta 2015. Po nekaj letih razvoja je bil na omrežju NEO uveden Red Pulse. Cilj je zajeti vse tržne dogodke na kitajskih trgih, vključno s podjetji, sektorji in celotnim gospodarstvom države.

Namen tega projekta je ponuditi vse potrebne finančne in ekonomske podatke o kitajskem trgu. To naj bi postalo rešitev za številne vlagatelje, ki poskušajo vlagati v to rastoče gospodarstvo. 

Red Pulse je uporabil digitalno sredstvo RPX, ki je poganjalo projekt na vrhu omrežja NEO. Vendar so se stvari spremenile pri tem projektu, ki se je razvil v Red Pulse Phoenix. Nova platforma Phoenix je “naslednja evolucija v Red Pulse, ki prinaša revolucionarno novo infrastrukturo in nadgrajen žeton.” Ta novi kovanec se zdaj imenuje PHX. 

Kot poročali s strani priznane borze kriptovalut Binance se je nov žeton PHX iz NEP5 preselil v BEP2 in se imenoval PHB. Oznaka je bila spremenjena tako, da predstavlja nov kovanec, ki temelji na Binance Chain, novem omrežju verig blokov, ki podjetjem in posameznikom omogoča, da uvedejo svoje projekte in digitalna sredstva. 

Novi trgovalni pari na borzi Binance vključujejo PHB / BNB, PHB / BTC, PHB / USDC in PHB / PAX. Po navedbah CoinMarketCap se s PHB trguje kot z 372 največjimi kripto s tržno kapitalizacijo 5,25 milijona dolarjev in ceno na kovanec 0,00633 dolarja.. 

To je 6 najbolj zanimivih projektov, ki temeljijo ali so temeljili na platformi NEO. NEO si trenutno prizadeva za uvedbo svojega blokovnega omrežja NEO 3.0 s številnimi različnimi izboljšavami v svojem delovanju. Glavni namen tega je, da omrežje blockchain NEO pripravi na uporabo komercialnih podjetij, institucij, vlad in organizacij. 

Če želite izvedeti več o NEO, si lahko preberete naš začetni vodnik za NEO.

NEO lahko kupite pri Izmenjava Binance, ena najboljših borz kriptovalut v letu 2019.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map