6 najboljših Bitcoin SegWit denarnic za leto 2019

Segwit (ločena priča) je bil aktiviran v Bitcoin omrežju 24. avgusta 2017 kot soft fork, ki je združljiv s prejšnjimi bitcoin transakcijami. Od takrat so razvijalci denarnic za bitcoin in borze kriptovalut počasi izvajali SegWit na svojih platformah. V tem delu pa bomo pogledali šest najboljših denarnic za Bitcoin SegWit, ki so na voljo v letu 2019.

Izvajanje Segwita je zato privedlo do hitrejšega povečanja zmogljivosti in drugih povečanih omejitev, kot je predlagano. Segwit uporabnikom omogoča takojšnje 80-odstotno znižanje pristojbine. Tudi denarnici Segwit in Core lahko med seboj nemoteno poslujejo, za razliko od vseh drugih Bitcoin vilic, ki so se zgodile.

Standardno seme vaše standardne denarnice ne bo delovalo, ko poskušate obnoviti svoje kriptovalute na Segwit aktivirani denarnici. Kljub temu lahko svoje Bitcoine prenesete v denarnico Segwit, kot bi jo poslali v katero koli drugo standardno denarnico. Vse, kar morate storiti, je, da iz svoje denarnice Segwit ustvarite nov naslov Segwit in tam pošljete svoje kovance iz standardne denarnice.

Najboljše Bitcoin denarnice SegWit (Bitcoin denarnice, ki podpirajo SegWit)

Denarnica Ledger

Ledger Nano S - varna denarnica za strojno opremo

Denarnica Ledger je denarnica za strojno opremo, ki vam omogoča varno shranjevanje zasebnih ključev v napravi. Ključev, shranjenih na zaščitenem območju mikrokrmilnika, ni mogoče poslati iz naprave v navadnem besedilu. Naslovi Segwit so bili za naprave Ledger aktivirani 24. avgusta 2017. Čeprav to ni popolnoma nadomestilo starih naslovov, je priporočljivo, da sredstva Bitcoin premaknete na novo ustvarjeni naslov Segwit. Kliknite tukaj za vodnik po korakih o nastavitvi naslova Segwit na napravi Ledger.

Trezorjeva denarnica

Denarnica Trezor je podobna denarnici knjige. To je tudi denarnica Hardware. To je bila druga strojna denarnica, ki je SegWit hitro implementirala v napravo. Dodaja novo podporo za kriptovalute in nadgrajuje svojo programsko opremo za optimalno uporabniško izkušnjo.

Naprava je varna in pametna bitcoin (podpira tudi druge alternativne kriptovalute) denarnica na napravi USB, ki je majhna in lahka.

Denarnica Samourai

Denarnica Samourai je še ena denarnica za shranjevanje kriptovalut bitcoinov, ki podpirajo SegWit za nižje in hitrejše transakcije. Ekipa se je osredotočila tudi na varnost in zasebnost, zaradi česar je bila denarnica ena izmed najboljših odločitev, ko denarnice razmišljajo o varnem shranjevanju vašega premoženja..

Denarnica je v mobilni napravi šifrirana s šifriranjem AES-256. Ima tudi varno prijavo s PIN-om, ki uporabnikom omogoča nastavitev 5-8-mestnega PIN-a za dostop do funkcij v aplikaciji denarnice. Prav tako nikoli ne uporabi naslovov in ne pušča dragocenih metapodatkov o vas ali vaših transakcijah.


Denarnica Electrum

Electrum je lahek odjemalec Bitcoin, ki obstaja že od novembra 2011. Aktivirana denarnica SegWit je bila napisana v Pythonu in ima kratko kodo, ki jo je enostavno pregledati.

Šifrirana denarnica, ki vsebuje vaše bitcoine, je zaščitena z geslom, ki tatovom preprečuje dostop. Pred uporabo aplikacije odjemalcem ni treba prenesti celotne verige blokov, saj te podatke zahteva od strežnika. Transakcije se podpišejo neposredno v napravi in ​​nobeni podatki se ne pošljejo brez vašega obvestila. Zaradi tega je denarnica Electrum sčasoma varna in zaupanja vredna denarnica.

Denarnica GreenAddress

The Denarnica GreenAddress je projekt odprtega vira, ki uporabnikom omogoča pošiljanje in prejemanje ter shranjevanje bitcoinov v napravi, v katero so nameščeni. Aktivirana denarnica SegWit se integrira z namiznimi in mobilnimi napravami in izvaja uporabniku prijazen vmesnik.

Cilj razvojne ekipe je zagotoviti udobje in varnost denarnice GreenAddress. Naprava izvaja večfaktorsko zaščito in preverjanje pristnosti pred zlonamerno programsko opremo, namenjeno svojim uporabnikom.

Papirnata denarnica SegWit

najboljše Bitcoin SegWit denarnice

Na koncu naš seznam najboljših SegWit zaključimo s papirnato denarnico SegWitAddress. Sestavljen je iz papirnatega izpisa, ki vsebuje vaše javne in zasebne bitcoin ključe ter QR kode, ki jo lahko optično preberete in v denarnico pošljete bitcoine. Ta denarnica je namenjena paranoikom uber in shranjevanje zasebnih ključev ni varnejše. Ker pa so denarnice strojne opreme, ki služijo istemu namenu in so učinkovitejše, lahko papirnate denarnice zamudnejše.

najboljše Bitcoin SegWit denarnice

Končne opombe

Zdaj je torej stvar preteklosti, da se godrnjamo zaradi visokih provizij in zakasnitev pri potrditvi transakcij v Bitcoin omrežju. Zgoraj je nekaj možnosti, ki jih lahko začnete uporabljati danes. Pričakujemo, da bomo kmalu na svojih platformah aktivirali več denarnic in celo podporo za izmenjave.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map