6 najboljših IOTA denarnic v letu 2019 | Odlične denarnice iOS in Android IOTA

Poiskati najvarnejšo denarnico za kovance IOTA bo zelo pomembno. Pravilna denarnica lahko zaščiti vašo naložbo, varuje pred vdori in vam omogoča, da svoje žetone uporabljate, kot želite. Ta priročnik predstavlja najboljše denarnice IOTA, s katerimi lahko zaščitite svoja sredstva MIOTA.

image2

Vir: trinity.iota.org

TRINITY

Spletno mesto denarnice IOTA: https://trinity.iota.org/

Tip denarnice IOTA: Namizje

Enostavnost uporabe: Preprosto

Varno: Zelo varno

Stroški: Prost

Trinity, ki jo je ustvarila ekipa IOTA, je uradna namizna denarnica za omrežje IOTA. Pomembno je razumeti, da Trinity podpira samo kovance MIOTA. Zato ni večvalutna denarnica. Kljub temu je Trinity zelo uporabniku prijazen in daje uporabnikom možnost pošiljanja, prejemanja in shranjevanja svojih sredstev. Za pošiljanje MIOTA morajo uporabniki navesti le ustrezen naslov in znesek. Na glavni strani si lahko ogledajo zgodovino transakcij in graf gibanja cen. Vsakdo lahko preveri vrednostne pare za različne kriptovalute, kot so BTC, ETH, USD in EUR.

Z denarnico Trinity lahko uporabniki ustvarijo več računov. Vsak ustvarjeni račun pa mora biti opremljen z edinstvenim 18-mestnim “semenom”, ki je glavni ključ njihovih sredstev. Ustvarjanje semena je preprosto, saj lahko uporabniki naključno izberejo nekatere znake. Priporočljivo je tudi ustvariti varnostno kopijo za seme s kopiranjem ali tiskanjem. Pomembno je, da denarnica Trinity kot dodatno stopnjo varnosti zajema dvofaktorsko preverjanje pristnosti (2FA).

Pri denarnici Trinity je treba omeniti še to, da podpira več jezikov. Možno ga je tudi prilagoditi različnim temam in uporabiti v preprostem ali naprednem načinu. Podprti operacijski sistemi so: Windows, Mac in Linux, pa tudi Android in iOS prek TestFlight.

slika1 2

Vir: medium.com

Denarnica NELIUM

Spletno mesto denarnice IOTA: https://www.nelium.io/

Tip denarnice IOTA: Mobile

Enostavnost uporabe: Preprosto

Varno: Varno

Stroški: Prost

Nelium je verjetno najboljša mobilna denarnica IOTA. Nelium, ustvarjen iz prvotne denarnice IOTA, skuša sprožiti pristop k trgovanju brez trenja. Medtem ko je tradicionalna denarnica vključevala številne korake, na primer ustvarjanje novega naslova in trgovalna vozlišča, je Nelium preprost in zahteva samo znesek in naslov za dokončanje transakcije..

Poleg tega ima Nelium edinstveno funkcijo hrambe naslovov v uporabnikovem imeniku, do katerih so dostopni vsak dan. Ker ima aplikacija dostop do uporabnikovega telefonskega imenika, omogoča avtomatiziran način shranjevanja več naslovov. Medtem ko tradicionalne denarnice IOTA zahtevajo ročno upravljanje, Nelium omogoča enostavno sledenje s samodejnim povezovanjem z različnimi uporabniki.

Da bi zagotovili največjo varnost sredstev uporabnikov, semena ostanejo v denarnici in nikoli ne gredo na noben drug strežnik. Poleg tega lahko uporabniki varnostno kopirajo svoja semena na več načinov, vključno s ključkom USB ali papirnato denarnico. Vzdrževanje različnih vrst vozlišč IOTA pomaga razvijalcem narediti trgovinski postopek učinkovitejši. Ko bodo izdali uradno denarnico, nameravajo vključiti 15 vozlišč IOTA, od katerih ima vsako 20 GB RAM-a. To bo uporabnikom omogočilo, da zaobidejo postopek nastavitve vozlišča.

Opazna omejitev denarnice Nelium je, da podpira samo transakcije med denarnicami Nelium. Uporabniki lahko na primer pošiljajo samo iz ene denarnice Nelium v ​​drugo. Razvijalci so to funkcijo sprejeli za lažje upravljanje nemotenega in učinkovitega trgovalnega procesa v skladu z upravljanjem vozlišč. Tudi v fazi beta je denarnica Nelium na voljo tako za naprave iOS kot Android.

image3

Vir: iotaprice.com

Denarnice GUI IOTA

Spletno mesto denarnice IOTA: https://iotasupport.com/gui-download.shtml

Tip denarnice IOTA: Mobile

Enostavnost uporabe: Preprosto

Varno: srednja

Stroški: Prost

Denarnica GUI IOTA se uvršča na seznam najboljših denarnic IOTA. Dobro deluje z uporabnikom prijaznim vmesnikom IOTA, ki uporabnikom omogoča hiter in varen dostop do njihovih imetjev IOTA.

Denarnica je odlična za začetnike zaradi intuitivnega uporabniškega vmesnika, ki je hkrati hiter in preprost. Poleg tega lahko uporabniki po prenosu denarnice izberejo, ali naj zaženejo svetlo vozlišče ali celo vozlišče. Začetnikom je priporočljivo, da izberejo svetlobno vozlišče, ker jim daje možnost uporabe IOTA, ne da bi morali uporabljati statični IP.

Poleg tega ima GUI Light Wallet preprost, enostaven vmesnik, po katerem je enostavno krmariti tudi za začetnike. Denarnica deluje v operacijskih sistemih Linux, Windows in Mac, kar jo uvršča med najboljše IOTA denarnice za Windows. Raven varnosti je vrhunska, saj uporabnik ves čas obdrži zasebni ključ. Za zagotovitev maksimalne varnosti svojih sredstev morajo uporabniki denarnice GUI uporabiti naslednje:

  • Nikoli nikogar ne delite z nikomer: seme pripada vam in ga nihče ne potrebuje iz kakršnega koli razloga.
  • Nikoli ne ustvarjajte obnovitvenega semena na tujem spletnem mestu: tuja spletna mesta so ranljiva in senčni ljudje v internetu lahko zlahka ogrozijo vaš račun.
  • Svoje seme zapišite na papir in ga hranite na varnem: obnovitveno seme na papirju je izven dosega računalniških hekerjev.

Na splošno je denarnica GUI varna. Človeške napake pa bi lahko ogrozile njegovo varnost. Uporabnikom svetujemo, naj upoštevajo varno internetno prakso, da zagotovijo, da njihova sredstva ostanejo varna.

slika4

Vir: Coindoo.com

Denarnice GUARDA IOTA

Spletno mesto denarnice IOTA: https://guarda.co/

Tip denarnice IOTA: Mobilno, večvalutno

Enostavnost uporabe: Preprosto

Varno: Srednje

Stroški: Prost

Guarda je ena od naprav, ki je prvič izumila večvalutne denarnice. Podpira večino glavnih kriptovalut in žetonov, kot so Bitcoin, Ether in njihovi žetoni ERC20, pa tudi druge več altcoinov. Denarnica ni varna in zanesljiva, vendar je prav tako zelo združljiva, kar jo uvršča med najboljše denarnice IOTA, zlasti za uporabnike Androida.

Uporabniki denarnice uživajo največjo varnost, saj lahko dobijo svoje osebne podatke, podatke denarnice in zasebne ključe. Medtem ko zasebni ključi ostanejo v varnem pomnilniku naprave, se ta takoj izbriše, ko se uporabnik odjavi iz denarnice. Na splošno denarnica Guarda omogoča uporabnikom, da premeščajo svoja sredstva IOTA z enega kraja na drugega. To se zgodi brez zapletenih postopkov preverjanja, nepotrebnih omejitev ali registracije.

Če želite kupiti MIOTO z uporabo kartice Visa, MasterCard ali z bančnim nakazilom, je Guarda idealna možnost. Pomembno je, da je denarnica enostavna. Denarnica ima številne pomembne možnosti, na primer možnost preverjanja zgodovine transakcij, prejemanja in pošiljanja valut, nakupa s fiatom ter uvoza in izvoza zasebnih ključev. Drugi atributi vključujejo vgrajeno izmenjavo, varnostno kopijo denarnice in algoritem varnega šifriranja.

NOSTALGIJA

Spletno mesto denarnice IOTA: https://iotasupport.com/nostalgia.shtml

Tip denarnice IOTA: Namizje

Enostavnost uporabe: Ne čisto; zahteva kodiranje

Varno: Da

Stroški: Prost

Nostalgija je vmesnik brskalnika, ki uporabnikom omogoča dostop do njihovega vozlišča, ustvarjanje naslovov in izvajanje transakcij. Nastavitev je razmeroma enostavna, strokovnjaki pa priporočajo različico Nostalgije v Google Chromu kot najboljšo za uporabo. Uspešno deluje z delujočim vozliščem, ki ga morajo uporabniki namestiti. Na voljo je več informacij o postavitvi lahke denarnice Nostalgia na tej povezavi.

Denarnica Nostalgia Light je idealna za uporabnike, ki v svojem računalniku ne bi želeli zagnati celotnega vozlišča in ne bi želeli uporabljati tudi denarnice GUI. V tem primeru lahko uporabniki denarnico povežejo s strežnikom, združljivim z IOTA, z omogočenim PoW (Proof-of-Work). Pomembno je omeniti, da vsi javni strežniki za denarnico Light ne morejo delovati tako, kot da je samo zato, ker je PoW onemogočen.

Denarnica Nostalgia Light IOTA deluje tudi v napravah, ki podpirajo Windows, Mac in Linux. Ima odlične varnostne funkcije, vendar morajo uporabniki učinkovito obvladati osnovno kodiranje. Zaradi tega je razmeroma slaba izbira za začetnike in tiste, ki ne poznajo kodiranja. Pomembno je, da denarnica omogoča najhitrejši dostop do omrežja IOTA, zato je idealna za uporabnike, ki želijo hitro plačevati.

IOTA Address Observer

Spletno mesto denarnice IOTA: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iota.ao&hl = sl

Tip denarnice IOTA: Mobilni

Enostavna uporaba: Enostavno

Varno: Varno

Stroški: prost

IOTA Address Observer pomaga uporabnikom slediti njihovim naslovom IOTA in klicam semen. Uporabnikom ni treba zapisovati semenske kode. Platforma na napravi varno shranjuje semenske kode. Denarnica uporabnikom omogoča, da vidijo njihova stanja, transakcije in tržne tečaje valut v realnem času.

Preko denarnice je mogoče ustvariti in deliti QR kode; vendar je ta denarnica trenutno na voljo samo prek denarnice Trinity.

Končne misli

Prepričajte se, da razumete najboljše denarnice IOTA in zaščitite svojo naložbo, da ne boste izgubili kovancev.

Želite izvedeti več o IOTA in če je to prava naložba za vas?

V tem priročniku za začetnike preberite več o projektu IOTA, ki podrobno opisuje zgodovino projekta, uporabo žetonov in še več!

Vas zanima vlaganje v IOTO? V prvi vrsti opravite skrbnost. Preberite naš članek o napovedovanju cen IOTA in o tem, kako lahko partnerstva povečajo ceno MIOTA.

MIOTA lahko kupite na Binanceu z informacijami v tem priročniku, MIOTA pa shranite na Ledger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map