6 najboljših platform Crypto Airdrop, ki bi jih morali poznati

Airdrops so predvsem distribucija žetonov obstoječim ali novim imetnikom kot tržna strategija za promocijo izdelka, storitve, kovanca ali menjave.

V zadnjem času to dejanje postaja vse bolj pomembno in ker je več ljudi, zlasti novih ljudi, potrebna platforma, ki bo redno objavljala te zračne luke.

Vrhunske platforme Crypto Airdrop

Tu so priporočene platforme, na katerih lahko prejemate obvestila o dogodkih airdrop in natančno veste, kaj storiti, da se udeležite distribucije žetonov.

99airdrops.com

Platforma 99airdrops

Ta platforma crypto airdrop, ki se je začela leta 2018, je ustvarila ime, ki uporabnike obvešča o airdropsu. To je nedvomno eno najboljših krajev za pridobivanje informacij o zračnih kapljicah, še pomembneje pa je, kako v njih sodelovati. Na voljo so vam vse informacije, objavljene so vse ustrezne informacije, ki vam bodo pomagale pri uveljavljanju, in tudi različni članki z novicami po spletu..

Platforma je enostavna za uporabo; tudi novinec se lahko po njem potrudi. Ekipa, ki stoji za platformo, ima nedvomno veliko izkušenj.

Platforma 99airdrops je spektakularna v svojem delovanju. Algoritem za platformo je razvit tako, da upošteva vsako dejavnost v spletu, zlasti Facebook, Reddit in številne druge. Te meritve se analizirajo, da se ugotovi veljavnost programa airdrop.

Platforma daje samo informacije o veljavnih projektih. Za izboljšanje platforme lahko spletno mesto 99airdrops napoveduje prihodnje cene na podlagi določenih meril.

Platforma je ena najboljših in najhitrejših platform, ko gre za obveščanje uporabnikov o novih letalih. Njihova naročnina na e-novice je prav tako koristna. Drug način za posodobitev platforme je dodajanje strani med zaznamke in redno preverjanje. Če nimate časa, da bi to storili ročno, bi bili prvi dve možnosti najboljši.

Platforma 99airdrops razvršča prihajajoče dogodke po času, vsaj 24 ur prejmete, preden airdrop začne ostati v koraku s prihajajočimi dogodki airdrop. Še več, platforma tedensko nagrajuje svoje uporabnike s kriptovalutami.

Ni dvoma, da je platforma ena najboljših, na katero se lahko naročite za nekaj dodatnega brezplačnega denarja. 99airdrops ima vse, kar morate vedeti o kriptovalutah na splošno. To je končno vodilo; vse kar potrebujete glede zračnih kapljic.

Opozorilo Airdrop

Opozorilo Airdrop

Z AlertAirdop lahko skoraj vsak dan dobite brezplačne kovance. Njegove številne funkcije navdušencem kriptovalut veliko lažje sledijo.

Tako kot 99airdrops.com je tudi ta platforma dobro zasnovana in urejena. Zračne kapljice na spletnem mestu je mogoče filtrirati glede na trenutne ali tekoče dogodke do tistih, ki se kmalu končajo.

Še veliko več, to kripto zračna kapljica platforma ima veliko več funkcij kot druge platforme airdrop.

Kovanca Airdrop

Kovanca Airdrop

Kovanca Airdrop je namensko spletno mesto, ki se redno posodablja, da daje vrhunska letalska obvestila. Njegov čist vmesnik daje uporabnikom vse, kar morajo vedeti o prihajajočih dogodkih, pa tudi informacije o zahtevanju letalskih kapljic.

Novi uporabniki kriptovalut ne zaostajajo, spletno mesto ne le deli možnosti zračnega kapiranja, temveč tudi nove uporabnike izobražuje v svetu kriptovalut, ki jim omogoči, da čim hitreje ujamejo preostali svet.

Platforma je v lasti in pod vodstvom navdušenca nad kriptovalutami, znanega pod imenom Midas. To platformo lahko podprete tako, da jim s svojo računalniško močjo izkopljete kriptovalute.

Airdrop Paddict

Airdrop Paddict

Ta platforma vsebuje tudi seznam najbolj zaupanja vrednih platform, kjer ste prepričani o natančnih izdajah airdrop.

Platforma uporablja sistem razvrščanja za ocenjevanje najvišjih zračnih kapljic in ločuje nezaupljive zračne kapljice.

Težko je zamuditi kateri koli dogodek, saj odštevalnik opozori, koliko časa je še na voljo.

Crypto Airdrop (Twitter Channel)

Twitter je eno najboljših krajev za pridobivanje informacij v spletu. Ta kanal pa pomaga ljubiteljem in strokovnjakom, kako dobiti kripto zračne kapljice.

To pomeni, da platforma morda ne bo mogla na poseben način izdajati podrobnosti, lahko pa jo uporabljate za spremljanje najnovejših zračnih kapljic, ki so na voljo v določenem trenutku.

ERC20 Airdrops (Telegram Channel)

Kot da obstaja aplikacija Twitter. Tudi tisti, ki niso na Twitterju, ali tisti, ki raje uporabljajo aplikacijo Telegram za twitter, niso izpuščeni.

Preden postanejo udeleženci, platforma vodi uporabnike na vsakem koraku. Tudi novincem ne bo težko slediti, z malo pomoči pa bodo kmalu dosegli svoje najboljše višine.

Več o zračnih kapljicah

Verjetno bi si mislili, da gre le za žetone Ether (ETH) in ERC-20, ki se redno distribuirajo. To ni res. Čeprav je to trenutno prevladujoča distribucija kriptovalut, kot projektne vilice, je včasih treba žeton predati naokoli in je eden najboljših načinov, poleg prodaje žetonov pa je tudi njegovo prikazovanje v računih udeležencev..

Odvisno od tega, katero kriptovaluto želite dobiti, boste morda potrebovali varno denarnico za kriptovalute ERC-20. Najboljša izbira, ki mi pride v poštev, bi bila MyEtherWallet. Če airdrop ni žeton, ki je skladen z ERC-20, bodo informacije o tem, kako dobiti potrebno denarnico.

Airdrops zagotovo niso načini hitrega zaslužka, sčasoma pa boste morda videli tiste kovance, ki v fazi distribucije žetonov niso bili skoraj nič vredni v tisočih dolarjev v prihodnjih letih, saj platforma, na kateri naj bi delovala, še naprej raste.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map