8 najboljših svetovalnih podjetij za blockchain

V zadnjih nekaj letih je tehnologija veriženja blokov dokazala, da gre za enega najbolj obetavnih dogodkov našega časa, ki lahko moti več kot le finančni sektor. Ko tehnologija raste, raste tudi industrija blockchain svetovanja, da bi blockchain in poslovanje vodila v pravo smer.

Dejansko je tehnologija veriženja blokov tako uspešna in njen potencial je tako neizmeren, da si vedno več podjetij trenutno želi izkoristiti njeno moč, da bi izboljšalo svoje poslovanje. Če ne zaradi drugega, je blockchain pomemben, saj decentralizira moč obstoječih oblasti z uporabo pametnih pogodb, kriptoskupin in lastništva sredstev. Blockchain tehnologija je tudi veljavna rešitev za druge vrste težav, ki jih imajo običajno poslovna podjetja, na primer izpad omrežja in kršitve varnosti.

Brez dvoma lahko tehnologija veriženja blokov igra pomembno vlogo pri načrtovanju prihodnje poti katerega koli podjetja. Edina (potencialna) težava je dejstvo, da so blockchain in kriptovalute na splošno zelo zapleteni koncepti. Tu nastopajo podjetja svetovalci za blockchain.

Seznam Blockchain Svetovalna podjetja

Ta podjetja ponujajo storitve strokovnega svetovanja, obvladajo pa tudi ustvarjanje aplikacij za tehnologijo blockchain. Naš seznam vsebuje nekaj največjih imen v blockchain svetovanju in razvoju blockchain-a, oblikovanju, izdelavi aplikacij itd.

LeewayHertz

Ustanovljeno leta 2007 s sedežem v San Franciscu, LeewayHertz je eno izmed najbolj priljubljenih svetovalnih podjetij za kripto / blockchain ali storitev ponudnikov blockchain tehnologije.

Podjetje je igralo ključno vlogo pri ustvarjanju več kot sto velikih digitalnih platform poslovnega razreda in je znano po tem, da se osredotoča na verigo blokov, umetno inteligenco, mobilne aplikacije, IoT, AR / VR rešitve in platforme v oblaku..

Razvojno skupino sestavljajo usposobljeni razvijalci z veliko izkušnjami na področju verige blokov. Leeway Hertz je znan tudi po tem, da uporablja nekatere najboljše tehnologije veriženja blokov, kot so Ethereum, Hyperledger, R3Corda in Hashgraph.

LeewayHertz Blockchain svetovalno podjetje

Vir: Medium.com

Ali imate na trgu projekt Blockchain? Poskusite uporabiti službo za javnost Blockchain UseTheBitcoin!

Altoros

Altoros je še eno priljubljeno svetovalno podjetje za IT, ki je znano po razvoju, uvajanju in upravljanju rešitev za oblak in programsko opremo na ravni podjetja. Druga področja, na katerih je podjetje usposobljeno, so razvoj velikih podatkov, umetne inteligence in razvoj tehnologije veriženja blokov.

Podjetje s sedežem v Sunnyvale (Silicijeva dolina) se ukvarja z izboljšanjem delovnih procesov, doseganjem preglednosti in izboljšanjem izkušenj strank v podjetjih. Podjetje je znano tudi po tem, da ponuja rešitve in okvire, ki temeljijo na verigah verig, ter prilagojene rešitve za storitve. Podjetje ima pisarne v zahodnem Massachusettsu, pa tudi na Norveškem, Danskem, v Veliki Britaniji, Minsku, Belorusiji, Buenos Airesu in Santa Feu v Argentini.

Appinventiv

Appinventiv je podjetje s sedežem v New Yorku, ki svojim strankam ponuja veliko število storitev, povezanih s kripto / verižnimi verigami, vključno s svetovanjem ICO, razvojem pametnih pogodb, pa tudi tehnološkimi revizijami in implementacijo interneta stvari v verigi blokov.

Čeprav je Appinventiv razmeroma novo podjetje (ustanovljeno leta 2014), je uspelo številnim podjetjem pomagati z revolucijo v njihovem delovnem toku z integracijo verige blokov, kar je danes bistveni del potenciala za rast katerega koli podjetja..

Nekatere storitve podjetja za razvoj blockchain vključujejo razvoj in revizijo pametnih pogodb, uporabo Hyperledgerja, razvoj denarnice, razvoj kripto izmenjave, razvoj strategije ICO, razvoj blockchain dobave in integracijo blockchain v IoT.

ArcTouch

ArcTouch je podjetje za razvoj mobilnih aplikacij in verig blokov, ki slovi po tem, da podjetjem pomaga doseči konkurenčno prednost na trgu, da izvaja intenzivne tehnološke delavnice in zagotavlja strategijo aplikacij, oblikovanje, inženiring in upravljanje življenjskega cikla.

Podjetje ima tehnične izkušnje pri delu s platformami Blockchain-as-a-Service AWS, Microsoft in IBM, z vodilnimi platformami blockchain, kot je Ethereum, Hiperledger, BigChain, in Zvezdnik, pa tudi vrhunske storitve za denarnice in pametne pogodbene jezike, kot so TestRPC, Solidity in Truffle.

Kar zadeva storitve veriženja blokov, storitve ArcToucha vključujejo izvajanje prototipov, ki temeljijo na verigah blokov, razvoj dApp na blockchain platformah, ocenjevanje zasebnih blokovnih mrež za eksperimentiranje in razvoj ter izvajanje in ustvarjanje pametnih pogodb.

Treehouse Technology Group

Treehouse Technology Group je eno najbolj vsestranskih svetovalnih podjetij za blockchain. Podjetje je znano po tem, da pomaga vrhunskim podjetjem pri razvoju in uvajanju zanesljivih in varnih pogodb z uporabo Ethereuma.

Skupina obvlada tudi varnostno revizijo, izvajanje samodejnih in ročnih testov, ustvarjanje testnih primerov in svetovanje v skladu s standardi žetona ERC-20.

Treehouse Technology Group

Vir: treehousetechgroup.com

Laboratorij ABES

Laboratorij ABES je novo podjetje (ustanovljeno leta 2017) s sedežem v Philadelphiji in je hčerinsko podjetje velikega podjetja za razvoj programske opreme, imenovano Aplana Software Inc. Skupina strokovnjakov ponuja široko paleto storitev, ki vključujejo zasnovo arhitekture, svetovanje v zvezi z verigami blokov, podporo in vzdrževanje, storitve in razvoj aplikacij ter pametne pogodbe.

Podjetje je močno osredotočeno na izvajanje inovativnih rešitev, povezanih z blockchain tehnologijo pri upravljanju oskrbe, pa tudi na upravljanje in izvajanje pogodb. Njegov cilj je tudi preoblikovanje upravljanja pogodb v popolnoma avtomatiziran postopek, ki temelji na odobritvi, izvedbi, ustvarjanju in sledenju brez napora. Ekipa je visoko usposobljena za ustvarjanje dApps, pa tudi za delo s Hyperledger, Solidity in Ethereum.

ChromaWay

ChromaWay je podjetje, ki se ukvarja z izvajanjem pametnih pogodbenih rešitev v državnih agencijah, finančnih institucijah in nepremičninskih podjetjih. Podjetje je znano po uvedbi “Postchain«(Konzorcijska baza podatkov) ali za ustvarjanje SofiWay, inovativnega programa, ki je izboljšal način plačevanja od osebe do osebe. ChromaWay stoji tudi za vznemirljivim projektom e-valut, imenovanim E-krona.

Od ustanovitve leta 2014 je podjetje s sedežem v Stockholmu trdo delalo na področju pionirstva v blockchain industriji in pomagalo podjetjem, da kar najbolje izkoristijo to, kar ponuja ta tehnologija.

Kamtor

Kamtor ponuja novoveške rešitve, ki temeljijo na zasebnih in javnih verigah blokov za podjetja in posameznike. Storitve, ki jih ponuja podjetje, vključujejo razvoj in uvajanje ICO, razvoj pametnih pogodb (dne Ethereum, EOS, ali HyperLedger), ustvarjanje kriptovalut in denarnic, razvoj porazdeljenih aplikacij na Ethereumu in EOS-u, pa tudi ustvarjanje zasebnih blokov.

kamtor blockchain svetovalno podjetje

Vir: www.kamtor.com

Druge častne omembe na našem seznamu blockchain svetovalnih podjetij vključujejo VironIT, Unicsoft, Neoterično, Coinfabrik, Empirica, N-iX, Espeo, Kratka programska oprema, LimeChain, 10 Oblaki, in Ciklum.

Upamo, da vam bo naš seznam pomagal izbrati pravo svetovalno podjetje za blockchain ali ponudnika tehnologije blockchain, ki bo vaše podjetje čim bolj spodbudilo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map