8 najboljših XRP denarnic v letu 2019 – Kako varno shraniti valovanje

V tem priročniku najboljših XRP denarnic v letu 2019 bomo prebrali sedem kripto denarnic, kjer lahko uporabniki shranijo svoj XRP. Vendar je pomembno omeniti, da za razliko od denarnic Bitcoin, ki so običajno brezplačne, Ripple denarnice zahtevajo, da imajo uporabniki 20 XRP za rezervacijo naslova denarnice. Zato je zelo pomembno, da prvič izberete pravo denarnico, da ne bi porabili 20 XRP na več naslovih.

Valovite denarnice spadajo v štiri kategorije. Imamo programske denarnice, ki vključujejo mobilne in namizne denarnice. Potem so tu denarnice za strojno opremo, papirnate denarnice in na koncu zamenjajte ponujene denarnice, kjer lahko uporabniki kupijo in shranijo XRP na platforme. Brez posebnega odlašanja začnimo.

Kako kupiti Ripple (XRP)

XRP je bil uvrščen na veliko borz in ga je mogoče kupiti z uporabo fiat valut in ga zamenjati za katero koli pomembnejšo kriptovaluto..

Med številnimi možnostmi, ki so na voljo za nakup XRP, Binance, Changelly in ShapeShift so nekatere izmed najboljših borz kriptovalut, kjer lahko Ripple enostavno kupite z drugimi kriptovalutami. V nasprotju z drugimi borzami menjava enega kovanca z drugim na Changellyju ali shapehift ne zahteva pošiljanja sredstev na platformo ali registracije računa za uporabo platforme. Vse, kar potrebujete, je, da pošljete (na naslov, ki ga ustvarjajo te platforme) kovance / žetone iz denarnice, v kateri imate kovance, ki jih želite zamenjati za XRP (lahko Ether ali Bitcoin), in nato vnesite svojo Ripple denarnico, kamor želite vaš XRP shranjen. Kovanci bodo takoj preneseni na. Brez nadaljnjih ukrepov morate svoje Ripple kovance dobiti v predvidenem časovnem okviru.

Pred tem smo že napisali članek o Najboljših mestih za nakup valovanja; boste morda želeli to preveriti.

Če ste registrirani na borzi Binance, si oglejte članek o nakupu XRP pri Binance.

Najboljše XRP denarnice

Tu so naši najboljši izbori za denarnice Ripple v nobenem posebnem vrstnem redu:

Ledger Nano S

Naprava Ledger Nano S je strojna denarnica za kriptovalute za več kriptovalut – vključno z Ripple (XRP). Zaradi česar je Ledger popolna denarnica, je dejstvo, da uporabnikom daje popoln nadzor nad svojimi sredstvi kriptovalut. Ne samo, da vam omogoča dostop do vaših zasebnih ključev, temveč tudi shrani ključne fraze, ki se uporabljajo za dostop do vaše denarnice, šifrirane neposredno v napravi. Nihče ne more dostopati do teh tipk, če jim ne poveš.

Poleg tega, da so vaši zasebni ključi zaščiteni, so dodane še varnostne funkcije, zaradi katerih je Ledger popolnoma primeren za shranjevanje vaših Ripple kovancev..

Transakcije v napravi zahtevajo fizično preverjanje pristnosti s pritiskom gumbov na napravi, preden se začnejo. Kar pomeni, da nihče ne more prenesti vaših kriptovalut, če niso fizično v vaši denarnici. To vam daje nekaj zagotovila, da ste varni v primerih, ko kibernetski napadalci ogrozijo vaš računalnik.

Imeti knjigo ni samo za shranjevanje valovanja, ampak tudi za veliko drugih kriptovalut. To pomeni, da je nakup Ledger stroškovno učinkovit, saj vam ni treba kupiti več denarnic za hrambo drugih kriptovalut.

Toast denarnica

Toast Wallet je brezplačna odprtokodna programska denarnica Ripple XRP za iOS, Android, Windows, Mac in naprave Linux.

Toast je enostaven za uporabo, tako začetniki kot tudi giki se zlahka znajdejo skozi aplikacijo. Denarnica vam omogoča tudi dostop do vaših zasebnih ključev, kar vam omogoča popoln nadzor nad vašo naložbo. Na voljo je tudi denarnica Toast Brskalniki Chrome.

Denarnica Guarda

Denarnica Guarda je ena najnaprednejših in najbolj priznanih denarnic za shranjevanje ne samo XRP, temveč tudi velikega števila digitalnih sredstev na trgu kriptovalut.. Guarda je spletna multivalutna denarnica, ki posameznikom omogoča sprejemanje, shranjevanje, pošiljanje in izmenjavo kriptovalut. 

Ker podjetja XRP po vsem svetu pogosto uporabljajo podjetja in uporabniki, si Guarda prizadeva, da bi lahko ponudil najboljše rešitve uporabnikom, ki zahtevajo storitve za XRP. Ena glavnih prednosti te denarnice je ta, da lahko shranite druge digitalne valute in ne samo XRP. Denarnica Guarda s preprostim vmesnikom pomaga vlagateljem, da se ukvarjajo s svojimi sredstvi v virtualnih valutah. 

Denarnica je na voljo namiznim in mobilnim uporabnikom. S to rešitvijo, ki ni skrbniška, bodo uporabniki lahko varno shranili svoja digitalna sredstva in se zaščitili pred napadi tretjih oseb in hekerji. Izmenjave kriptovalut so občutljive na te težave in za imetnike XRP je najbolje, da kupijo želene kovance in jih čim prej pošljejo v kripto denarnico.. 

Nekatere kriptovalute, ki so na voljo uporabnikom za shranjevanje na digitalnem sredstvu Guarda, vključujejo Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP, Litecoin (LTC), Ethereum Classic (ETC), Bitcoin Gold (BTG) in mnoge druge. 

Poleg tega denarnica sodeluje z različnimi fundacijami, med drugim z Ethereum Classic, Zcash (ZEC), Binance in Bitcoin Gold. Čeprav se bo imetnikom XRP ta denarnica zdela zelo koristna, je mogoče shraniti tudi širok spekter kripto sredstev. 

Najboljše denarnice XRP: Denarnica za brskalnik Exarpy

Niso vse spletne denarnice varne, vendar imajo funkcije Exarpy če upoštevate vsa navedena pravila, je videti varno. Ne gre toliko za spletno denarnico, čeprav je do nje mogoče dostopati s pomočjo spletnega brskalnika, do funkcij te denarnice je še vedno mogoče dostopati, ko je prekinjena povezava z internetom.

Exarpy je gostiteljska denarnica Ripple, ki se uporablja za shranjevanje, pošiljanje in prejemanje poljubne količine kovancev Ripple brez vpletenosti tretjih oseb..

Upoštevajte, da je uporaba te denarnice stroškovna, saj za vsako transakcijo zaračuna 0,025 valovanja, kar vključuje tudi pristojbino za omrežje Ripple.

Izmenjava Gate.io

Zakaj smo omenili, Gate.io je zaradi enostavnosti uporabe. Pomembno je opozoriti, da shranjevanje kriptovalut na borzah ni najboljša ideja. Borze bi morali uporabljati za nakup ali prodajo, medtem ko imate kovance / žetone v denarnici, nad katero imate popoln nadzor. Če boste izmenjave uporabljali za ohranjanje valovanja, se prepričajte, da ni ogromno; tistega, ki si ga lahko privoščite, da ga izgubite.

Izmenjava Gate.io ponuja a mobilna aplikacija poleg spletne platforme, ki omogoča enostavno pošiljanje in prejemanje Ripple kovancev v vseh napravah.

Najboljše XRP denarnice: Binance

Binance je druga izmenjava, kot je Gate.io. To je ena izmed zaupanja vrednih borz, ki načrtuje decentralizacijo.

Binance je hitro rastoča borza, ki se je začela leta 2017 in pritegne pozornost milijonov uporabnikov kriptovalut po vsem svetu.

Kupite XRP na Binance danes!

Če shranite svoj XRP (Ripple) na Binance, imate prednost pretvorbe kovancev v druge kriptovalute in nazaj z lahkoto. Vendar na borzi ne smete imeti preveč svojih kovancev Ripple; vedno lahko prenesete v denarnico strojne ali programske opreme, nad katero imate popoln nadzor.

Oglejte si ta priročnik za nakup XRP na Binance

Atomska denarnica

najboljše XRP denarnice

To je brezplačna zapora namizna denarnica ki podpira XRP in nekatere druge 300+ kripto kovance. Denarnica uporabnikom ne samo omogoča upravljanje XRP, temveč jim pomaga tudi pri izmenjavi valute prek vgrajenega menjalnega mehanizma, ki ga poganja Changelly. Uporabniki lahko XRP kupijo tudi s kreditno kartico.

Funkcije so na voljo v preprostem vmesniku, ki ga nudi mnemotehnično seme. Ko uporabniki prvič zaženejo aplikacijo, se seme ustvari in ga morajo varno shraniti. Odlična stvar te denarnice je, da uporabniki popolnoma nadzorujejo svoja sredstva in da so njihovi zasebni ključi šifrirani v napravi.

Papirnata denarnica

najboljše XRP denarnice

Čeprav papirnate denarnice predstavljajo korak nazaj glede na obstoj denarnic s strojno opremo, so pri varnem shranjevanju sredstev enake kot pri njih. Papirnate denarnice so le košček papirja, na katerem so natisnjeni javni in zasebni ključi denarnice. Zanimivo je, da se ključi večinoma ustvarjajo brez povezave, zato zunanji, zlasti hekerji, težje vedo o njihovem obstoju.

Njihova glavna pomanjkljivost je ta, da se papir lahko zlahka izgubi, izgubi ali poškoduje zaradi vode ali ognja. Za varovanje pred tem lahko uporabnik naroči denarnico z zaščitnim pečatom in jo nato laminira, nato pa shrani v sef ali celo pokoplje na svojem vrtu.

Zaključek

Natančno preglejte vse zgoraj omenjene denarnice in verjetno boste želeli še nekaj raziskati, kako deluje vsaka od njih, tako da si ogledate video YouTube.

Sčasoma bi moralo biti več denarnic, ki bi vključevale Ripple v njihovo aplikacijo, zaradi česar bi bila lahko dostopna.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map