9 odličnih NEO denarnic za plin – najboljše denarnice za NEO in zaslužek PLINA

NEO je ena najbolj obetavnih kriptovalut, ki pritegne pozornost tako ambicioznih kot prekletnih vlagateljev. Od leta 2017 je NEO doživel pomembne spremembe vzponov in padcev. V času pisanja je kriptovaluta na CoinMarketCap ocenjena na 9,85 USD. Če iščete trgovanje s kovanci NEO, je povsem naravno, da jih hranite v najboljših NEO denarnicah.

Vemo, da se lahko uporabniki NEO spopadajo z različnimi izzivi, na primer s pomanjkanjem znanja o tem, katere denarnice NEO je najbolje uporabiti. Tu je seznam varnih in varnih NEO denarnic, ki jim investitorji lahko zaupajo svoje imetje.

NEON-Denarnica

Vir: coinelitist.com

NEON denarnica

Spletno mesto NEON Wallet: https://neonwallet.com/

Tip denarnice NEON: Namizje

Enostavnost uporabe: Enostaven za uporabo

Varno: Varno

Stroški: Prost

Denarnica NEON je ena najboljših NEO namiznih denarnic, idealna za pošiljanje, sprejemanje in shranjevanje NEO in GAS. Pomembno je, da ta denarnica omogoča uporabnikom, da zahtevajo avtomatsko generiran GAS, če imajo v svoji denarnici NEO.

Pri tem ni razloga za skrb glede varnosti sredstev, ker zasebni ključ nikoli ne zapusti naprave. Zato ima uporabnik popoln nadzor nad sredstvi. Denarnica NEON ima polno podporo razvijalcev NEON, kar pomeni, da je 100% varna za uporabnike. Naprava je na voljo v operacijskih sistemih Windows, Linux in Mac – vendar samo v angleščini.

Namestitev je enako enostavna, saj lahko uporabniki preprosto prenesejo napravo in jo namestijo v svoje računalnike. Po prenosu zasebni ključ nikoli ne zapusti uporabnikovega računalnika in ne preide prek katere koli tretje osebe. Vendar pa morajo biti uporabniki v času prenosa pozorni na kakršno koli napako ali zlonamerno programsko opremo, da bi odpravili kakršne koli možnosti vdora.

Denarnica sicer ni stvar ustvarjalcev NEO, vendar so jo pregledali in jo razglasili za varno za omrežje in uporabnike.

Denarnica LEDGER NANO S


Vir: tokenclub.co

LEDGER NANO S | Denarnice NEO

Spletno mesto LEDGER NANO S Denarnica: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

LEDGER NANO S Denarnica: Strojna oprema; Večvalutna podpora

Enostavnost uporabe: Enostavno; podpira Windows, Linux in Chrome OS

Varno: Zelo varno

Stroški: Plačano

Denarnica Ledger Nano S je nedvomno najboljša strojna denarnica na trgu in ena najboljših denarnic za kriptovalute nasploh. Denarnica, ki je podporo NEO izrazila v zadnjem četrtletju 2017, je idealna za uporabnike, ki nameravajo svoje kovance NEO držati srednjeročno ali dolgoročno stran od radovednih oči kiber kriminalcev. Deluje skupaj z denarnico NEON, zato lahko uporabniki zaslužijo svoje prislužene žetone GAS s kombinacijo Nano S in NEON – saj je to najvarnejši in najbolj varen uporabnik, ki si ga lahko predstavljajo.

Najboljše od vsega je, da uporabnikom s to kombinacijo ni treba vnašati zasebnega ključa ali ga hraniti v računalniku. To močno zmanjša možnosti vdora. Poleg tega nihče ne more poslati NEO ali GAS, razen če ima dostop do uporabniške strojne naprave Ledger Nano S.

Druga prednost Ledger Nano S je sposobnost namestitve več kot 30 drugih kriptovalut. Denarnica je enostavna za uporabo, ima le dva gumba in OLED zaslon, ki je enostaven za navigacijo. Uporabniki morajo preprosto potrditi oba gumba hkrati, da potrdijo kakršen koli nakup, in to izključuje vsako možnost vdora. Pomembno je, da je denarnica opremljena tudi z varno kodo PIN kot dodatno stopnjo zaščite (2FA).

ANSY Wallet Najboljše NEO denarnice

Vir: pecguesthouse.com

Denarnica Guarda

Spletno mesto denarnice Guarda: https://guarda.co/

Tip denarnice Guarda: Namizje, mobilno omrežje, splet

Enostavnost uporabe: Enostaven za uporabo

Varno: Varno

Stroški: Prost

Guarda je ena izmed najbolj priljubljenih denarnic za kriptovalute za shranjevanje NEO. Ta denarnica deluje na trgu že nekaj let in uporabnikom ponuja možnost shranjevanja, pošiljanja, prejemanja in izmenjave NEO kovancev na hiter in enostaven način.

Ena najpomembnejših lastnosti te denarnice je, da uporabnikom omogoča, da v katerem koli pripomočku, za katerega se počutijo bolj udobno, obravnavajo veliko število digitalnih sredstev iz istega vmesnika. Denarnico lahko uporabite kot razširitev za Chrome, kot aplikacijo na pametnem telefonu ali kot namizno denarnico.

Uporabniki NEO se bodo lahko ukvarjali s svojimi NEO sredstvi, pa tudi z drugimi kriptovalutami, ki jih morda imajo. Vse bi potekalo v enem in uporabniku prijaznem vmesniku, ki ga je ustvaril Guarda.

Nekatere virtualne valute, ki jih podpira Guarda, med drugim vključujejo Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC) in Litecoin (LTC). Podprti so tudi žetoni ERC-20.

Poleg tega Guarda ponuja podporo za uporabnike 24 ur na dan, 7 dni v tednu, kar pomeni, da bi lahko uporabniki, če imajo težave z denarnico ali s svojim premoženjem, našli potrebne rešitve v kratkem času, namesto da bi čakali več tednov je rešen.

Če želite izvedeti več o tej denarnici, se lahko obrnete na skupino na [e-pošta zaščitena].

Atomska denarnica

Atomska denarnica

Atomic je eden najbolj priljubljenih Neo denarnice na kripto trgu. To je programska aplikacija, ki ni skrbniška in je bila od uvedbe leta 2018 ponovno prepoznana kot priročen način upravljanja NEO, BTC, ETH, LTC, ADA, DOT in drugih 40+ verig blokov in 500+ žetonov v enem samem uporabniku. prijazen vmesnik več kot 500.000 uporabnikov.

Morda se vam zdi privlačno, da vam denarnica poleg osnovnih funkcij, kot sta pošiljanje in prejemanje kriptovalut, ponuja tudi nakup, izmenjavo in vplačilo digitalnih sredstev. Poleg tega so uporabniki kot prva denarnica z lastnim programom zvestobe dobili povratno plačilo za zamenjavo 60+ kriptopara s takojšnjo in anonimno izmenjavo znotraj aplikacije..

Če želite razširiti svoj portfelj, lahko z bančno kartico po vsem svetu enostavno kupite najboljša kripto sredstva. Podprtih je 19 lokalnih fiat valut. Poleg tega se lahko potopite v decentralizirano vložitev v Atomic. Na voljo je 10 (in šteje) priljubljenih sredstev PoS, vključno z XTZ, ATOM, ZIL in Atomicovim matičnim žetonom AWC, s 5–23% APR.

Končno je Atomic Wallet na voljo na glavnih platformah za namizne sisteme ter iOS in Android. Lahko ostanete anonimni, saj noben KYC, preverjanje ali ustvarjanje računa ni obvezno za začetek uporabe aplikacije. Kot denarnica, ki ni skrbniška, Atomic ne hrani nobenih vaših zasebnih podatkov ali sredstev. Vedno prevzamete nadzor nad svojo kripto, ker so zasebni ključi šifrirani samo v vaši napravi in ​​je nikoli ne zapustijo. Zadnji, v primeru kakršnih koli vprašanj, vas prosimo, da vedno kontaktirate službo za stranke, ki je učinkovita in deluje 24 ur na dan.

ANSY denarnica

Spletno mesto ANSY Wallet: https://snowypowers.github.io/ansy/

ANSY vrsta denarnice: Papir

Enostavnost uporabe: Preprosto

Varno: Varno (dokler je papir varen)

Stroški: prost

Druga možnost za uporabnike NEO je papirnata denarnica, preprosto košček papirja, na katerega uporabnik napiše javni in zasebni naslov. Z razpoložljivim javnim naslovom lahko uporabniki na to denarnico pošljejo poljubno količino NEO. Zasebni naslov uporabnikom omogoča tudi porabo žetonov. Oba ključa ostaneta brez povezave, v varnem hrambi po lastni izbiri.

Dokler je papir zavarovan in varen, ni nevarnosti. Papirnata denarnica je idealna za shranjevanje žetonov NEO in GAS. Vendar uporabniki prek te vrste denarnice ne morejo zahtevati žetonov, ustvarjenih s plinom. Papirnato denarnico lahko ustvarite v brskalnikih, kot sta Chrome ali Edge. V času pisanja je denarnica na voljo samo v angleščini.

Najboljše pri papirnati denarnici Ansy je, da je uporabnik edini skrbnik javnih in zasebnih ključev. Dokler denarnica ostane na varnem mestu, kovanci ostanejo na varnem. Nekatera najboljša mesta za shranjevanje papirnate denarnice vključujejo ognjevarni sef ali predal s ključavnico, kamor lahko dostopa samo uporabnik – vendar je to odvisno od izbire vsakogar.

NEO denarnica NEO denarnice

Vir: coinsutra.com

NEO denarnica | Denarnice NEO

Spletno mesto NEO Wallet: https://neowallet.cn/

Tip denarnice NEO: Splet

Enostavnost uporabe: Preprosto

Varno: Varno

Stroški: prost

NEO denarnica je ena od možnosti, ki jo je treba razmisliti za uporabnike, ki iščejo nekaj intuitivnega in preprostega. Lahka denarnica na osnovi API-ja ima uporabniku prijazen vmesnik, ki uporabnikom olajša sledenje transakcijam. Tako izkušeni kot tudi začetniki lahko z denarnico brez težav ravnajo.

Uporabniki denarnice NEO, ki jih je razvila skupnost NEO, so lahko prepričani, da so vse informacije, ki jih pošiljajo, šifrirane za popolno varnost. Zaradi tega je ena izmed najboljših denarnic NEO, ki jo je treba upoštevati. Spletna denarnica je tudi zelo lahka, hitra in enostavna za uporabo. Glede varnosti je med najvarnejšimi, saj na njegove strežnike ne gredo nobene informacije. Datoteka denarnice kot uporabnik ostane v napravi, kar pomeni, da so vsa vaša sredstva NEO in zasebni ključ na varnem.

Z denarnico NEO lahko uporabniki varnostno kopirajo denarnico, da ostane varna. Tako kot denarnica NEON tudi ta daje uporabnikom možnost shranjevanja in izmenjave sredstev NEO in GAS. Denarnica NEO je trenutno na voljo za spletne brskalnike, kot sta Chrome (Google) in Edge (Microsoft). Poleg tega podpira samo kitajski in angleški jezik in bo kmalu v svoj sistem dodal še več brskalnikov. Pomembno je, da denarnica omogoča uporabnikom, da zahtevajo generiranje GAS, ker imajo svoje žetone NEO.

NEO GUI Najboljše denarnice NEO

Vir: docs.neo.org

Denarnica NEO GUI | Denarnice NEO

Spletno mesto NEO GUI Wallet: https://neo.org/client

Tip denarnice NEO GUI: Namizje

Enostavnost uporabe: Preprosto

Varno: Varno

Stroški: prost

NEO GUI, ki ga je razvila skupnost NEO, je uradna namizna denarnica za imetnike NEO. Deluje prek grafičnega uporabniškega vmesnika (GUI). Ker gre za sinhronizacijsko napravo, traja nekaj časa, da se zlije s celotnim verižnim blokom NEO. Ko je postopek sinhronizacije končan, lahko uporabniki ustvarijo novo denarnico, ki je zaščitena z geslom.

Po tem lahko denarnico varnostno kopirajo z uvozom zasebnega ključa v obliki HEX ali WIF. Pomembno je vedeti, da lahko uporabniki prihranijo čas za sinhronizacijo tako, da prenesejo že sinhronizirane podatke blokovne verige NEO in kopirajo datoteko neposredno na imetnika korenskega odjemalca.

Poleg tega je denarnica kot nalašč za pošiljanje, sprejemanje in shranjevanje NEO in GAS. Uporabniki lahko ustvarijo tudi nagrade GAS za hrambo svojih NEO žetonov. Trenutno denarnica deluje samo v servisnem paketu Windows 7 s servisnim paketom 1 in novejših različicah.

Denarnica NEO GUI podpira samo angleščino in kitajščino ter ponuja najboljšo možnost za uporabnike, ki niso zadovoljni z vmesnikom ukazne vrstice (CLI). Zaradi privlačnega vmesnika je enostaven za uporabo tako za začetnike kot tudi za izkušene ljubitelje NEO. Za kronanje je denarnico enostavno nastaviti in traja le nekaj korakov.

NEO Tracker NEO najboljše denarnice

Vir: blockonomi

Denarnica NEO Tracker

Spletno mesto NEO Tracker Wallet: https://neotracker.io/wallet

Tip denarnice NEO Tracker: Splet

Enostavnost uporabe: Preprosto

Varno: Varno

Stroški: prost

NEO Tracker je odprtokodna spletna denarnica, ki uporablja JavaScript. Naprava je uporabniku prijazna in idealna za pošiljanje, sprejemanje in shranjevanje NEO in GAS. Uporabniki te denarnice lahko zahtevajo tudi nagrade GAS za znesek, ki ga imajo v NEO.

Pomembno je omeniti, da gre za uradno denarnico brez povezave, ki z brskalnikom računalnika ustvarja samo potrebne podatke. Na strežnikih denarnice ni shranjeno nič, kar pomeni, da uporabnik v celoti nadzoruje sredstva. Čeprav denar ni izdelek razvijalcev NEO, denarnica izvaja najboljše prakse, s katerimi zagotavlja, da sredstva uporabnikov ostanejo na varnem.

Po ustvarjanju denarnice uporabniki dobijo datoteko shrambe ključev, ki jo morajo prenesti za dostop do svojih popolnoma šifriranih zasebnih ključev. NEO Tracker je na voljo uporabnikom Microsoft Edge in Google Chrome.

Pomembno je, da je izdelek enostaven za namestitev, saj morajo uporabniki ustvariti le en račun za vse vključene dejavnosti. Ogledajo si lahko svojo zgodovino transakcij, si ogledajo svoja stanja in terjajo GAS ter pošiljajo in prejemajo NEO, GAS in druge žetone, zajete v blok verigi NEO..

O3 NEO denarnica NEO denarnice

Vir: reddit.com

O3 NEO denarnica

Spletno mesto O3 NEO Wallet: https://o3.network/

O3 NEO denarnica: Mobile / Desktop

Enostavnost uporabe: Preprosto

Varno: Varno

Stroški: prost

Če iščete NEO denarnico na poti, potem je O3 lahko idealna možnost. Ta denarnica velja za mobilno omrežje in podpira naprave Android in iOS. V dobi interneta je ena izmed odličnih denarnic NEO, ki uporabnikom omogoča, da si svoje transakcije ogledajo na dlani. Denarnica je odprtokodna, kar pomeni, da zagotavlja najvišjo raven preglednosti, ki je značilna za tehnologijo veriženja blokov.

Denarnica podpira večino glavnih operacijskih sistemov in redno posodablja omrežje NEO. Poleg tega uporabnikom omogoča nadzor na visoki ravni nad njihovimi digitalnimi sredstvi. Medtem ko zasebni ključ ostaja šifriran in ga shranjuje šifrirani ključ, morajo uporabniki zagotoviti, da so njihove naprave varne, preden zaženejo denarnico, da se izognejo kakršni koli možnosti za privabljanje škodljive programske opreme.

Ima privlačen in intuitiven vmesnik, ki uporabnikom omogoča udobno interakcijo in upravljanje njihovih NEO kovancev. V denarnici so tudi vsa sredstva v omrežjih NEO in Ontology, vključno z žetoni NEO, ONT in NEP-5, uporabniki pa lahko zahtevajo tudi nagrade GAS in ONG. Na splošno je idealen tako za začetnike kot za veterane, saj jim pomaga upravljati svoja sredstva NEO neposredno iz svojih naprav Android.

Končne misli

Mnogi uporabniki ne vedo, ali denarnica NEO ustvarja GAS ali ne, in tudi katere denarnice lahko uporabijo za pošiljanje ali prejemanje žetonov NEO ali GAS. Prav tako se trudijo vedeti razliko med NEO zakonitimi denarnicami in prevarami. Vendar ima NEO sredi vsega tega nekaj možnosti, ko gre za pošiljanje, prejemanje ali shranjevanje kovanca. Ta priročnik vsebuje Najboljše denarnice NEO o tem bi vsekakor morali razmisliti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map