Binance Jersey: Vse, kar morate vedeti

Binance Jersey (Binance.je) je varna in zanesljiva borza za trgovanje z britanskim funtom (GBP) in evrom (EUR) z Bitcoini in Ethereumom v Združenem kraljestvu in Evropi. Platforma uporabnikom po vsem svetu ponuja tudi storitve upravljanja digitalnega premoženja.

V sporočilu za javnost prejšnji teden, Binance napovedal da na novo tržišče vstopajo prek nove platforme. Binance Jersey bo podpiral neposredno fiat za kripto trgovanje z evrom (EUR) in britanskim funtom (GBP). Z obema valutama bodo uporabniki lahko trgovali z Bitcoini (BTC) in Ethereumom (ETH).

Trgovski pari, ponujeni na Binance Jersey

Platforma bo uporabnikom omogočil trgovanje s štirimi novimi pari, vključno z BTC / GBP, ETH / GBP, ETH / EUR in BTC / EUR, potem ko zaključijo preverjanje računa v skladu s postopkom Spoznaj svojo stranko (KYC).

Binance je v sporočilu za javnost opozoril, da bi širitev na evropske trge zagotovila: 

„Osvoboditev od grozeče negotovosti glede brexita, kjer gre tudi za funt in evro. Preko podjetja Binance Jersey želimo pomagati pri premostitvi kripto-fiat kanala za Evropo in Združeno kraljestvo kot del naše globalne širitve za podporo širšemu sprejemanju kriptovalut. “

Lastnosti Binance Jersey

Nova platforma uporabnikom ponuja vrhunsko izkušnjo trgovanja.

  • Je hiter, varen in zanesljiv. – Ponaša se z vodilno zmogljivostjo v industriji z zmožnostjo obdelave do 1,4 milijona transakcij na sekundo. Ima tudi najsodobnejšo tehnologijo shranjevanja, ki zagotavlja največjo varnost.
  • Ponuja svetovno podporo s 24-urno podporo strankam v živo in hitro obdelavo KYC.
  • Je uporabniku prijazen z intuitivnim in enostavnim vmesnikom.

Kako začeti

  • Pojdi na uradna spletna stran in registrirajte račun, po katerem vas bodo vodili skozi postopek KYC.
  • Depozitna sredstva v EUR, BDP, BTC ali ETH.
  • Začnite trgovati

Kako je začel Binance Jersey

Junija 2018 Binance podpisan memorandum o soglasju (MOU) z Digital Jersey, neodvisno organizacijo, ki zastopa otoško digitalno industrijo. Sodelovanje je pripeljalo do rojstva Binancea Jerseyja.

V sodelovanju bosta Binance in Digital Jersey izvedla usposabljanje prek programa digitalnih veščin in nekaterih drugih storitev z namenom promocije verige blokov v Jerseyju. Podpiral bo Binance tudi pri pogajanjih o skladnosti s predpisi o preprečevanju pranja denarja.

Digital Jersey bo podpiral tudi kripto izmenjavo, ko gre za vzpostavljanje licenc in bančnih odnosov na tleh.

Digital Jersey ima podporo vlade otoka in Komisije za finančne storitve, ko gre za razvoj verige blokov v fintehu in tudi za rast lokalnih talentov.

Takrat je Tony Moretta, direktor podjetja Digital Jersey, ugotovil, da:

»Za inovativna kripto podjetja lahko omogočimo dopusten peskovnik, da uspevajo, ne da bi se oddaljili od splošno visokih predpisov, ki veljajo v naši jurisdikciji. Veselimo se sodelovanja z Binanceom, da bi razvili njihovo funkcijo izmenjave in skladnosti v Jerseyju, zagotovili usposabljanje za blockchain kot del našega programa digitalnih veščin in podprli rast novih zagonskih podjetij na tem področju. “


Po besedah ​​Weija Zhouja, finančnega direktorja podjetja Binance, ima otok Jersey že obstoječi pravni in regulativni okvir za kripto, ki omogoča, da se Binance popolnoma prilega. Prav tako je pionir v razvoju verige blokov, ki jo izkorišča njegov močan okvir in sklad talentov.

Z zagonom v Jerseyju nova kripto platforma upa, da bo povečala otoško konkurenčno prednost v bančni industriji med drugimi jurisdikcijami, ki prav tako tekmujejo za kripto povezana podjetja.

Otok Jersey ni del Evropske unije; vendar ohranja ugodne odnose z EU prek Združenega kraljestva. Vendar pa otok velja le za del EU za trgovino z blagom.

Prav tako ima formalne odnose z Združenim kraljestvom, kot je določeno v protokolu 3 pristopne pogodbe Združenega kraljestva iz leta 1972. Otok je naredil svoje namere Veliki Britaniji jasno povedal, da želi ohraniti odnos z EU in Združenim kraljestvom po brexitu.

Torej Jersey služi kot načrt ukrepov po Brexitu za Binance. Izmenjava je sledila stopinjam Coinbase, ki odprl pisarno lani v Dublinu.

Sprejem cene Binance Jersey in Binance Coin

Registracija na platformi se je začela takoj in po direktorja, Zhao Changpeng je bil doslej presenetljiv. To še doda “Že obstaja zaostanek preverjanj KYC.”  Za zmanjšanje pa so namenili več sredstev.

Uvedba Binance Jersey je pozitivno vplivala tudi na ceno kovanca Binance. The BNB je skočil več kot 18 odstotkov po napovedi nove platforme.

Pridruži se zdaj

Binance Jersey ponuja nekaj popustov, ko se začne. To je odličen način za pridružitev kripto trga za Evropejce z uporabo ene največjih in najbolj zanesljivih trgovskih platform na trgu. Pojdite na Binance Jersey z uporabo to povezavo in preverite sami.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map