BitMEX Exchange: Popoln vodnik

Obstaja ena borza kriptovalut, katere cilj je vlagateljem pomagati ravno do tega, in to po imenu BitMEX. Okrajšano za Bitcoin Mercantile Exchange, BitMEX je zelo zmogljiva trgovalna platforma / platforma za digitalno menjavo valut, ki vlagateljem ponuja dostop do različnih svetovnih trgov samo z uporabo Bitcoin.

Z dnevnim obsegom trgovanja nad 35.000 BTC in več kot 540.000 dostopi na mesec ter zgodovino trgovanja z Bitcoinom za več kot 34 milijard USD od njegovega začetka je BitMEX zlahka ena največjih trenutno delujočih platform Bitcoin.

Platforma je znana po tem, da svojim uporabnikom omogoča izvajanje zapletenih finančnih operacij, kot je trgovanje z vzvodom. Poleg tega BitMEX ponuja širok izbor pogodb, kot so pogodbe o izvedenih finančnih instrumentih, terminskih pogodbah in napovedih, in je edina platforma, ki ponuja tako imenovano “Perpetual P2P Swap”.

Stalne zamenjave so zelo podobne terminskim pogodbam, vendar ni ustreznega datuma izteka in ne vključuje poravnave. Trenutno ima BitMEX podporo za 3 Bitcoin trge: Bitcoin / USD (XBT), Bitcoin / CNY (XBX) in Bitcoin / JPY (XBJ).

Bitmex funkcije izmenjaveZnačilnosti izmenjave Bitmex

Trgovanje s finančnim vzvodom in maržami na BitMEX

Trgovci imajo možnost, da izkoristijo svoj položaj na platformi. To pomeni, da lahko trgovci oddajajo naročila, ki so dejansko večja od obstoječega stanja. Ta način trgovanja običajno povzroči večji dobiček in se imenuje »Margin Trading«. Z BitMEX sta povezani dve vrsti maržnega trgovanja: navzkrižno in izolirano.

Prva vrsta je za trgovce nekoliko tvegana, saj jim omogoča, da ves denar iz svojih denarnic uporabijo za ohranitev svojega položaja. Slednje je nekoliko varnejše, saj trgovcem omogoča, da iz denarnic izberejo določeno količino denarja, ki naj bi jo uporabili za ohranitev svojega položaja po izdaji naročila..

Platforma omogoča uporabnikom, da določijo vzvod 1: 100 glede na Bitcoin in Bitcoin Cash. Če pogledamo v perspektivo, večina drugih borz le redko preseže razmerje 1:20.

Kako začeti z BitMEX

Če želite začeti trgovati, boste morali ustvariti račun na BitMEX. Na spletnem mestu se morate prijaviti tako, da vnesete svoj e-naslov, svoje ime, državo prebivališča, geslo po svojem izboru, izpolnite CAPTCHA in sprejmete pogoje storitve. Navedite pristni e-poštni naslov in pred njegovo uporabo boste morali preveriti račun.

Čeprav ni omejitev trgovanja, velja poudariti, da BitMEX trgovcem s sedežem v ZDA ne dovoljuje. Drug vidik, ki ga je vredno izpostaviti, je dejstvo, da ni treba predložiti dokumentov KYC / AML.

Zaščita vašega računa

Ko je vaš račun ustvarjen, ga zaščitite tako, da ga zaščitite. Poskrbite, da uporabljate priloženi dvofaktorski mehanizem za preverjanje pristnosti za izmenjavo in e-poštni račun. Ni treba posebej poudarjati, da mora biti geslo močno, vsaj 20 znakov, s kombinacijo velikih in malih črk, številk in znakov.

Nadzorna plošča za trgovanje BitMEX – razloženo


BitMEX svojim uporabnikom ponuja uporabniku prijazno nadzorno ploščo, ki vsem pomaga, da kar najbolje izkoristijo izkušnjo trgovanja. Da bi novim uporabnikom olajšali stvari, smo vmesnik razdelili v tri kategorije:

  1. Informacije o trgu
  2. Informacije o računu
  3. Orodja za trgovanje

Prevladujoči segment vmesnika je Informacije o trgu odsek. Ta odsek je sestavljen iz naslednjih segmentov: Pregled trga, Izbira trga, Informacije o trgu in Podrobnosti o tržni pogodbi.

Pregled trga najdete v zgornjem delu vmesnika in vsebuje simbole oznak vseh razpoložljivih trgov. Spodaj lahko najdete Market Selection, ki vsebuje ustrezne tržne informacije o katerem koli izbranem trgu. Tržne informacije so daleč največji odsek tega razdelka o vmesnikih in na njem lahko najdete karte, knjige naročil in nedavno zgodovino trgovine.

Nazadnje so podrobnosti tržne pogodbe na spodnji levi strani vmesnika. Tu lahko vidite informacije o pogodbi ali trgu, ki je izbran v razdelku Izbira trga.

Nadzorna plošča Bitmex ExchangeNadzorna plošča Bitmex Exchange

The Informacije o računu Odsek je sestavljen iz odsekov, kot so zavihki na armaturni plošči, prikaz stanja in segmenti informacij o računu. Prva dva segmenta sta povsem samoumevna, medtem ko odsek z informacijami o računu omogoča prilagajanje uporabniške izkušnje in dostop do drugih nastavitev računa / povezanih nastavitev..

The Orodja za trgovanje odsek je verjetno najbolj zanimiv del celotnega vmesnika. Sestavljen je iz razdelkov Naročilo naročil, Pregled položajev ter Upravljanje naročil in pozicij. Prvi je kraj, kjer lahko oddate naročila z izbiro zahtevanih parametrov (količina, cena itd.). Drugi odsek omogoča ogled širokega izbora informacij, kot so pogodbe, vstopna cena, donos lastniškega kapitala (ROE), likvidacijska cena in uporabljeni vzvod. Aktivna naročila in odprte pozicije se bodo pojavile v zadnjem segmentu, ki se nahaja pod razdelkom Tržne informacije.

Ko so posli registrirani, si jih lahko ogledate v razdelku za trgovanje. BitMEX uporablja tehnologijo, imenovano samodejno razdolževanje. Skratka, uporablja se za zagotovitev, da se lahko likvidirane pozicije zaprejo tudi na nestanovitnih trgih.

BitMEX podpira naslednje vrste naročil: omejeno naročilo, tržno naročilo, zaustavitev omejenega naročila, ustavitev tržnega naročila, sledenje ustavitvenega naloga, prevzemanje mejnega naročila in prevzem dobička.

Bonus: Kako izračunati dobiček BitMEX

Seveda vam platforma ponuja možnost upravljanja naročil in njihovih položajev. Ko oddate naročilo, bo prikazano v srednjem spodnjem delu nadzorne plošče za trgovanje. To je tudi kraj, kjer si lahko ogledate zgodovino naročil, izpolnitve in druge položaje.

Provizije BitMEX

Platforma ponuja svojim trgovcem celovit razpored provizij. Kot smo že omenili, BitMEX ponuja do 100-odstotni vzvod. Seveda se ta odstotek razlikuje od izdelka do izdelka. Za dodatne informacije lahko obiščete namenski odsek na spletnem mestu platforme.

Provizije BitmexProvizije Bitmex

Če želite več informacij o platformi, vas prosimo, da dostopate do platforme trgovanje, terminske pogodbe, zamenjave vodniki, ki pokrivajo impresivno paleto vprašanj. Preberete lahko o varnostnih funkcijah tukaj, in o API-ju platforme tukaj.

Ali pa preprosto pojdite na naše dodatno branje: Kaj je Bitmex: Vse, kar morate vedeti

Upamo, da vam ta članek nudi veljaven vpogled v uporabo Trgovska borza BitMEX storitev.

Vso srečo pri trgovanju!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map