(BTC) Bitcoin v primerjavi z Bitcoin Cash (BHC)

V kriptovalutnem prostoru je veliko spornih tem o Bitcoin in Bitcoin Cashu. Proof-of-Work proti Proof-of-Stake, resnična vrednost enega Bitcoina, ne glede na to, ali imajo altcoini dolgoročno vrednost (BTC maksimalizem) … Toda morda najbolj kontroverzna in najbolj znana tema v kriptovalutah od leta 2017 je bila argument Bitcoin (BTC) v primerjavi z Bitcoin Cash (BCH).

Bitcoin Cash (BCH) vilice

1. avgust 2017 je označil uradni začetek zloglasne razprave BTC / BCH, pri čemer je Bitcoin v omrežju videl vilice, namenjene povečanju velikosti blokov (razširljivost). Ta vilica je povzročila dva ločena kovanca (BTC in BCH), imetniki BTC pa so prejeli 1 BCH za vsak 1 BTC, ki so ga imeli v času vilic..

Bitcoin Vs. Bitcoin Cash

Fork BCH je v skupnosti kriptovalut povzročil pomembne polemike, deloma tudi rezultat notranjega konflikta, še preden je BCH hard fork. BCH vilice so bile posledica razlike v mnenjih razvijalcev Bitcoin, s glede na visoke provizije za transakcije, “pritožbe ekonomske teorije v zvezi z željo po celotnih blokih” in cenzura, če naštejemo le nekatere.

Eden glavnih argumentov za BTC pred BCH je v smislu njegovih razvijalcev. Bitcoin je bil izjavil imeti večjo in bolj izkušeno bazo / skupnost razvijalcev v primerjavi z BCH.

Razdeljene stranke

Po razcepu BCH sta v središče pozornosti stopili dve pomembni številki, ki pozitivno govorita o BCH. Roger Ver (nekdanji direktor of MemoryDealors.com) in Craig Wright (terjatve Satoshi Nakamoto) sta morda dva najbolj odkrita zagovornika BCH. Eden glavnih argumentov tabora BCH je, da je BCH natančnejši primer tega, kar si je prvotno zamislil Satoshi, nekateri zagovorniki pa celo trdijo, da je “BCH BTC”.

Vendar se zdi, da se mnogi v skupnosti kriptovalut ne strinjajo, saj mnogi ugledni ljudje izražajo svoje nestrinjanje z BCH. Eric Voorhees (Izvršni direktor Shapeshift) je tvitnil, da je »Bitcoin veriga, ki izvira iz bloka geneze in ima največ nabranih dokazov o delu. Bitcoin Cash fork ni uspel pridobiti večine, zato ni Bitcoin «. Vitalik Buterin (ustvarjalec Ethereuma) je Craig Wrighta imenoval tudi “goljufije”Na konferenci Deconomy 2018 aprila.

Znano je, da Bitcoin.com (ki ga vodi Roger Ver / BCH) zmede javnost, ki je vodila predstavnike javnosti, da so se združili v poskusu tožbe proti Bitcoin.com, češ da so bili zmedeni, da so zaradi zmede kupili BCH namesto BTC.

Veljavne točke

Bitcoin Cash pa ima nekaj argumentov, ki spodbujajo razmišljanje. Eden glavnih argumentov predstavlja stališče, da BCH bolj ustreza resnični viziji Satoshija Nakamota za “sistem enakovrednih elektronskih gotovin” (kot je razvidno iz izvirnika BTC knjiga). Konec leta 2017 / v začetku leta 2018 je bila mreža BTC preobremenjena s transakcijami, kar je povzročilo predolge in drage transakcije BTC. To je razkrilo glavno težavo takratne sposobnosti Bitcoin-a za obsežno merjenje in s tem potrdilo nekatere trditve kampa BCH.

Množica BCH daje zanimive točke tudi o cenzuri in trdi, da skupnost BTC (/ r / bitcoin zlasti) ne reagirati pozitivno do izjav, ki nasprotujejo splošni misli.

Bitcoin proti Bitcoin Cash Debate

Pred kratkim se je pomembnega BTC-jevega maksimalističnega Jimmyja Songja udeležil načrtovana razprava proti Rogerju Veru (BCH) na križarjenju po Coinsbank Blockchain. Razprava je bila podobna politični, pri čemer je vsaka stran nekaj zabadala v drugo. Vendar sta obe strani imeli po nekaj točk za razmišljanje, ki kažejo, da bi lahko obstajal primer za katero koli stran.

BTC ima najdaljšo verigo, za seboj ima največ ljudi (kar se vidi v njegovi ceni) itd. Vendar je treba nekaj povedati o BCH in njegovi sposobnosti, da je transakcijska valuta (hkrati pa ohranja največjo ponudbo 21.000.000) . V idealnem primeru bi se zdelo, da je najboljša možnost kovanec, ki predstavlja zanesljivo zalogo vrednosti in je tudi transakcijski, ne glede na to, kako zasedeno je omrežje. Mogoče je strelovodno omrežje za BTC odgovor na to, ali pa ne. Zdi pa se, da se javnost / večina, ko je vse rečeno, odloči, kaj želi, da je kovanec z najvišjo tržno kapitalizacijo, in to je zdaj BTC.

Napisal UseTheBitcoin Guest Writer – Benjamin Pirus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map