Izboljšajte svojo anonimnost na trgu kriptovalut z uporabo BitMix

S kriptovalutami se ukvarjamo že dlje časa. Čeprav mnogi od nas vemo, da so digitalne valute zelo koristne, nekateri uporabniki menijo, da so tudi anonimne. Kljub temu gre za zelo napačen koncept, ki ga imajo posamezniki.

Navidezne valute niso anonimne. Borze, vlade, hekerji in krade lahko dejansko pridobijo vaše podatke med ravnanjem z digitalnimi sredstvi. Zato je zelo pomembno, da imamo v prostoru boljše lastnosti anonimnosti.

BitMix je ena od rešitev, katere cilj je uporabnikom kriptografije zagotoviti zasebnost, ki jo potrebujejo za nakazila in ravnanje s svojimi sredstvi na trgu.

Težave z anonimnostjo trga kriptovalut

Kot smo že omenili, mnogi uporabniki menijo, da je z digitalnimi sredstvi mogoče ravnati anonimno. Vendar pa so različne kriminalne skupine lahko od uporabnikov dobivale dragocene in zasebne podatke, ki jim omogočajo vedeti, katera je vaša glavna denarnica Bitcoin (BTC) ali Litecoin (LTC).

Borze od uporabnikov zbirajo podatke, kot so naslovi, imena, IP-ji, lokalizacija, davčni podatki in drugo. Zato izmenjave ne smejo razkriti le sredstev uporabnikov – če jih imajo v vročih denarnicah – tudi zasebne podatke.

Te zasebne podatke je mogoče pridobiti in uporabiti za ciljanje na žrtve, ki jih je mogoče kasneje vdreti, napasti ali ogrožati. Če se to zgodi, bi ta uporabnik zagotovo ugotovil, da virtualne valute niso bile anonimne.

Poleg tega so vlade stopile v stik s podjetji, kot je Chainalysis, ki izvajajo analize verig blokov, da bi odkrile kriminalce. Čeprav je to lahko zelo koristno za zajemanje nezakonitih trgovcev, se uporablja tudi za preiskovanje običajnih trgovcev.

Povečevanje anonimnosti z BitMixom

BitMix, eden najbolj priljubljeni in rabljeni mešalniki Bitcoin na trgu kriptovalut, imajo zelo dobro rešitev tega problema. BitMix ščiti kripto uporabnike, da skrbijo za njihovo zasebnost. To bi zmanjšalo možnosti, da bi jih napadli hekerji.

Dejansko napadalci ne bi dobili vaših zasebnih podatkov, ko obrok kupujete v virtualnih valutah. Vse informacije o nakazilih in sredstvih, ki jih imate v lasti, so shranjene v javnih verigah blokov.

BitMix je zelo enostavna storitev, ki ponuja rešitve za tiste, ki morajo imeti boljšo zasebnost pri uporabi svojih digitalnih sredstev. BitMix ponuja podporo v številnih jezikih, da nobene osebe ne izključi iz katere koli regije.

Trenutno podpiramo naslednje jezike: angleščina, ruščina, hindujščina, portugalščina, kitajščina, korejščina, indonezijščina, nemščina, nizozemščina in poljščina. V prihodnosti je mogoče BitMixu dodajati nove jezike.

Čeprav je Bitcoin najbolj priljubljena kriptovaluta na trgu, BitMix upošteva, da obstajajo uporabniki drugih virtualnih valut, ki želijo zaščititi svoje zasebne podatke. Zato ponujajo podporo Bitcoin, Dash (DASH) in Litecoin (LTC).

Omeniti velja tudi, da BitMix ponuja podporo za Clearnet, Tor in NoJS (brez JavaScripta). To je še posebej koristno za najzahtevnejše in najzahtevnejše uporabnike, ki delajo s široko paleto platform.

Trenutno je minimalna količina za mešanje 0,005 BTC ali 0,015 LTC, ki sta trenutno 46 USD oziroma 1,04 USD. To pomeni, da uporabnikom ni treba upravljati z velikimi količinami virtualnih valut, vendar lahko s pošiljanjem le nekaj dolarjev že zaščitijo svoje podatke in zasebnost.

Še bolj anonimni

Mešalnik BitMix Bitcoin je storitev, ki deluje v skladu z najvišjimi standardi v prostoru. Zato se vsi prenosi takoj obdelajo, kovance pa prejme naslov, ki ste ga izbrali po potrditvi s strani omrežja. Prejemnik bo sredstva popolnoma očistil, pri čemer se hekerji ali kriminalci ne bodo lotili tarče.

Za dodatno zaščito zasebnosti in ponujanje najsodobnejše anonimnosti kripto uporabnikom BitMix uporablja šifriranje trdega diska in nikoli ne shrani nobenih dnevnikov. Vsi vnosi se odstranijo po 72 urah ali takoj z zahtevo na strani za naročilo.

Uporabniki bodo lahko izbrali tudi pristojbino, ki jo bodo plačali, da bodo zmanjšali možnosti, da bi napadalci odkrili opravljene prenose. Če napadalec pozna strošek storitve, lahko zlahka analizira verigo blokov in dobi natančen znesek, ki ga uporabnik prenese.

Posamezniki, ki uporabljajo BitMix Bitcoin mešalnik, bodo dobili tudi edinstveno kodo, ki jim bo omogočila, da nikoli ne prejmejo nobenega od prejšnjih kovancev, ki so jih poslali v rezerve. To bi zagotovilo, da bodo uporabniki na trgu kriptovalut ostali popolnoma anonimni pri ravnanju s svojimi sredstvi.

Za bolj zahtevne trgovce in posameznike bo možnost naključnega izbiranja dobro orodje. S samo pošiljanjem 0,1 BTC ali 1 LTC bodo uporabniki preprosto dobili možnost, da prejmejo več kot eno transakcijo na ciljni naslov. To je zelo koristno za zaščito anonimnosti in zasebnosti uporabnikov, ker analizatorjem verig blokov veliko težje razumejo, kako se vedejo transakcije.

Ta storitev mešanja Bitcoinov vam bo zagotovila tudi ročne nastavitve in nastavitve samodejnega prilagajanja. To vam bo pomagalo doseči največjo učinkovitost med mešanjem sredstev. Poleg tega bo ta mešalnik Bitcoin ponudil tudi partnerski program, v katerem bodo strankam ponujali takojšnja izplačila za vsako posamezno transakcijo, ki jo opravi povabljeni uporabnik.

Vsi naslovi, ki jih ustvari BitMix, so digitalno potrjeni, da jih strežnik podjetja resnično in naključno generira.

Nazadnje, za kripto projekte, ki obdelujejo sredstva strank, ponujajo API, ki uporabnikom zelo enostavno pomaga pri čiščenju njihovih kovancev, zaščiti njihovih zasebnih podatkov in pri uporabi svojih najljubših digitalnih sredstev ostane anonimen.

Zaključek

V tem članku smo z vami delili, katere so glavne prednosti uporabe rešitev, ki jih ponuja BitMix in kako so lahko zelo koristni za izboljšanje anonimnosti na kripto trgu.

Z ravnanjem s sredstvi s tem mešalnikom Bitcoin boste zagotovo prepričani, da so sredstva, s katerimi trgujete, zasebna. Poleg tega boste pri izvajanju transakcij vedeli, da so vaši zasebni podatki zaščiteni pred hekerji ali kriminalci.

Če želite izvedeti več o tej storitvi mešanja Bitcoinov, obiščite uradno spletno stran podjetja:

Glavno: https://bitmix.biz/en

NoJS: https://bitmix.biz/en/nojs

TOR (priporočeno): http://bitmixbizymuphkc.onion

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map