Kaj je Fusion (FSN) – vse, kar morate vedeti

Kaj je Fusion?

Fuzija je projekt, ki je sestavljen iz vseobsegajoče finančne platforme, ki temelji na blockchain-u, ki ponuja storitve medsektorske, medorganizacijske in medsebojne uporabe virov podatkov s pomočjo pametnih pogodb. FUSION je ustanovil izvršni direktor BitSE, inkubacijske družbe, ki je razvila QTUM Blockchain in VeChain blockchain, kripto projekte, ki sta oba uspešna.

Fusion želi rešiti glavna vprašanja, s katerimi se trenutno srečuje tehnologija veriženja blokov, in sicer interoperabilnost in razširljivost. Cilj projekta je tudi omogočiti prenos kriptovalut iz različnih vrednostnih razredov na različne verige, kar ima za posledico blok verigo, ki združuje vse žetone in kovance.

Fusion uporablja hierarhični hibridni mehanizem soglasja (HHCM), ki si sposoja stvari od PoW in PoS. Hkrati uporablja vzporedno računanje tako, da vozlišča združuje, kar ustvarja učinkovito in varno platformo.

Tehnologije za fuzijo

Internet vrednot (IoV)

Ekipa Fusion je v svoji beli knjigi uporabila izraz Internet vrednosti, ki se večinoma nanaša na zadeve, povezane s kriptovalutami, kot sta izmenjava in upravljanje digitalnih sredstev varno in brez posrednikov..

Upravljanje porazdeljenih kontrolnih pravic (DCRM)

Distributed Control Right Management je varnostna plast, ki ščiti vsa zaklenjena sredstva kriptovalut v verigi blokov Fusion. Razdeljena shramba in ostrenje zasebnega ključa zagotavljata, da nihče nima dostopa do celotnega zasebnega ključa, kar pomeni, da nobeno vozlišče ne more pridobiti nadzora nad digitalnimi sredstvi.

dcrm

Kripto finančna pametna pogodba

Kripto-finančna pametna pogodba (CSC) je pametna pogodba, ki zaključi finančno transakcijo med eno od več kriptovalut, ki so v verigi FUSION preslikane z Lock-in operacijo.

Več sprožilni mehanizem (MTM)

Skupaj s tradicionalnim mehanizmom za sprožitev transakcij je FUSION v svoje pametne pogodbe vključil sprožilce, ki temeljijo na času in dogodkih. Ti trije sprožilni načini so posledica različnih finančnih razmer in so bili zasnovani tako, da ustrezajo zahtevam zapletenih finančnih pametnih pogodb.

Hierarhični hibridni mehanizem soglasja (HHCM)


HHCM uporablja tako PoW kot PoS z uporabo vzporednega računalništva, da sprejme ustrezen mehanizem soglasja v različnih plasteh, da lahko združi vozlišča in doseže zadovoljivo ravnovesje učinkovitosti, varnosti, obsega in drugih vidikov..

Kriptofinančne funkcije

DCRM omogoča različna digitalna sredstva za interakcijo na platformi Fusion. Posledično ima CSC (kripto-finančna pametna pogodba) možnost uporabe funkcij z višjo stopnjo zapletenosti, kot so večnamenske funkcije, večkratni žetoni in ločevanje užitkov..

Večnamensko je zmožnost pametne pogodbe, da podpira več različnih vrst računov in hkrati definira interakcije med različnimi uporabniki in različnimi pametnimi pogodbami.

Multi-žeton vključuje sočasno opredelitev razmerja med več različnimi digitalnimi sredstvi s pametno pogodbo, potem ko so bila sredstva prek sistema Lock-a preslikana v FUSION.

Ločevanje užitkov pomeni, da je mogoče ločiti plodouživanje in lastništvo digitalnega premoženja. Tradicionalne pametne pogodbe lahko prenašajo žetone samo z ene strani na drugo kot celoto, ne da bi se eni stranki omogočilo lastništvo digitalnega sredstva, medtem ko druga stranka pridobi plodouživanje digitalnega sredstva, kar pomeni, da sta lastništvo in plodouživanje neločljiva. Po drugi strani kriptofinančna pametna pogodba zlahka opredeli več kot dva uporabniška računa ali pogodbene račune v eni pogodbi, zato lahko opredeli račune lastništva in neodvisno opravlja finančne transakcije.

Primeri uporabe za pogodbe Fusion Smart

Pametne pogodbe FUSION se lahko uporabljajo kot sistem zaupanja za nekatere finančne pogodbe med strankami. Pametno pogodbo lahko prilagodite med sestavljanjem pogodbe, a ko je pogodba poravnana, njene vsebine ni mogoče spreminjati. Uporabljajo se lahko na primer za legalizacijo posojilne pogodbe med stranko in banko.

S pametno pogodbo FUSION finančni instituciji, ki daje posojilo, ni treba, da se pri podpisu sporazuma zanese na organe ali posojilojemalca. Če posojilojemalec ne vrne kredita, bo finančna institucija samodejno dobila skrbništvo nad hišo (kot je določeno v sporazumu).

Ekipa

BitSE, podjetje, ki stoji za projektom Fusion, je leta 2013 ustanovil Dejun Qian, odgovoren pa je tudi za ustvarjanje QTUM in VeChain. QTUM in VeChain sta obe verigi blokov, ki sta se razvili v neodvisna podjetja.

Osrednjo ekipo FUSION sestavlja 22 redno zaposlenih članov, od tega 14 s strokovnim znanjem na različnih tehnoloških področjih.

Dejun Qian je izvršni direktor in ustanovitelj podjetja BitSE, prav tako pa je tudi ustvarjalec Qtum in Vechain. Prej je bil generalni direktor podružnice pri IBM-u. Na univerzi Fudan je diplomiral iz računalništva.

fuzijska ekipa

Dr. Jiangang Wu je zadolžen za razvoj fundacij in je doktoriral iz finančne matematike in inženirstva na Šanghajski univerzi za finance in ekonomijo. Dela tudi kot raziskovalec na Mednarodni poslovni šoli China Europe in predavatelj na šoli za upravljanje na univerzi v Šanghaju.

Handling Foundation Communication je Noam Cohen, ki je bil prej podpredsednik za trženje in razvoj podjetja v Orbotehu. Ima več kot 15 let izkušenj s trženjem številnih organizacij iz tehnološke industrije. Diplomiral je iz elektronskega inženirstva pri Technionu (Haifa, Izrael) in MBA pri INSEAD.

O žetonu FSN

Izvorni žeton platforme Fusion, FSN, bo uporabljen za plačilo omrežnin. Pametne pogodbe zahtevajo FSN, da se lahko izvršijo, podobno kot uporaba ETH v omrežju Ethereum.

Trenutno cena Fusion znaša 5,43 USD, tržna omejitev pa je več kot 161.063.619 USD in krožna ponudba 29.684.331 od skupaj 57.344.000 žetonov.

Kje shraniti FSN

Žeton FSN je ERC-20, zato bo katera koli denarnica, združljiva z ERC-20, lahko shranila FSN.

Kje kupiti FSN

Trenutno je žeton FSN mogoče kupiti na Bibox, Kriptos, IDEX, in Cobinhood. Lahko preverite CoinMarketCap (CMC) da ostanete na tekočem.

Napovedovanje cen

Fusion (FSN) ima na trgu kriptovalut kratko zgodovino, ki nam dolgoročno ne omogoča napovedi. Fusion cryptocurrency bo svoj Fusion mainnet začel pred 30. junijem. Zaradi tega lahko pričakujemo majhno podražitev.

Trenutno lahko vidimo, da cena raste glede na USD in BTC. Že marca se je z njo trgovalo okoli 1,6 dolarja, maja pa je dosegla 9,6 dolarja, kar je pomembno povišanje cen v zelo kratkem času.

Pomembno bo slediti, kako se bo trg obdržal v naslednjih mesecih, da bomo razumeli, katere so dolgoročne odpornosti in ravni podpore, na katerih deluje ta kriptovaluta.

Sodba

FUSION je projekt, katerega namen je olajšati postopek transakcije med digitalnimi sredstvi v kripto ekosistemu, ki služi kot infrastruktura za internet vrednot. Tržno povpraševanje po IoV je veliko in zaradi tega se bo povečalo tudi povpraševanje po žetonih FSN.

Fusion kontakt in dodatne informacije:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map