Kaj je Genesis Vision (GVT)? Vse kar morate vedeti

Jasno je, da Genesis Vision je vznemirljiv podvig, ki združuje borze, vlagatelje, trgovce in posrednike na decentralizirani platformi. Ta koncept omogoča, da je finančni trg zaradi različnih razlogov dostopen vsem. Še več, projekt Genesis Vision je certificiran, zaradi česar je privlačnejši za industrijske strokovnjake.

Kaj je Genesis Vision?

Platforma Genesis Vision združuje borze, vlagatelje, trgovce in posrednike v enem decentraliziranem omrežju. To pomaga, da je finančni trg globalno dostopen vsem iz različnih razlogov. Še več, Genesis Vision je certificiran, zato je najboljša izbira za industrijske strokovnjake.

Za nadaljnjo razlago, kaj počne Genesis Vision, je platforma, kjer vlagatelji kupujejo žetone pri upravljavcih naložb. Uspešnosti trgovanja v preteklosti presojajo upravitelje naložb. Menedžerji z uspešno zgodovino donosnih poslov lahko distribuirajo več žetonov kot vlagatelji z manj ali slabšo zgodovino trgovanja.

Preko te platforme lahko uporabniki dobijo dostop do vrste finančnih storitev, ne da bi bili omejeni na določenega posrednika ali upravitelja. Ljudje lahko izbirajo finančne menedžerje po svoji izbiri.

Kako deluje Genesis Vision

Z vmesnikom, ki je enostaven za uporabo in je privlačen tudi za vlagatelje, menedžerje in posrednike, je platforma zgrajena na tehnologiji blockchain in jo vodijo pametne pogodbe.

Platforma uporabnikom omogoča izdelavo naložbenih strategij, ki jim ustrezajo. Uporabniki lahko tudi izberejo določeno strategijo, ki jo na platformi ponujajo vlagatelji in posredniki. Te strategije temeljijo na umetni inteligenci in jo izboljšujejo, da bi sčasoma postale zelo učinkovite.

Vsak upravitelj bo imel tudi svoj žeton za kriptovalute. Te žetone kupijo tisti, ki jih ti upravitelji zanimajo za vlaganje v določene strategije. Za vsako uspešno strategijo se število žetonov, izdanih vlagateljem, poveča. To je edinstven pristop v primerjavi s tradicionalnimi naložbami, vendar je gotovo, da bo to v prihodnosti spodbudilo trg.

Značilnosti platforme Genesis Vision

Pametne pogodbe:

Temelj projekta temelji na pametnih pogodbah Ethereum. Te pogodbe se izvajajo za razdelitev dobička med imetniki kovancev, izdajo upraviteljske kovance, ustvarijo upraviteljske račune, registrirajo posrednike in vlagatelje, menjalnice in še veliko več.

Notranja izmenjava kriptovalut upraviteljev:

Ta funkcija platforme Genesis Vision vlagateljem omogoča nakup ali prodajo kovancev upraviteljev. Upravitelji bodo lahko vlagateljem prodali le omejeno količino kovancev, odvisno od njihove ravni. Te kovance je najprej mogoče kupiti pri samih upraviteljih po določeni ceni. Nato se lahko z njimi trguje med vlagatelji prek notranje borze, kar vlagateljem daje pravico, da določijo svoje cene za kovance upraviteljev.

Integracija s trgovalnimi platformami:

Da je posrednik del mreže Genesis Vision, mora posrednik namestiti integracijski vtičnik za svojo trgovalno platformo. Ta vtičnik je povezava med verigo blokov in trgovalno platformo posrednikov za interakcijo s pametnimi pogodbami in denarnico Ethereum Broker, prenos denarja na upraviteljev trgovalni račun in tudi za sprejemanje transakcij upravitelja in pisanje v IPFS v realnem času.

Programi strank:

Uporabniki lahko sodelujejo s platformo Genesis Vision prek enostavnega vmesnika za mobilne in spletne aplikacije. Aplikacija bo vlagateljem in menedžerjem omogočala različna dejanja, ki vključujejo ogled seznama menedžerjev, izmenjavo kovancev menedžerjev, vlaganje v portfelje menedžerjev in ogled zgodovine trgovanja menedžerjev.

Genesis Vision Token

Izvorni žeton za platformo Genesis Vision je GVT (žeton Genesis Vision), ki je žeton ERC20. GVT se bo uporabljal za naložbene operacije, razdelitev dobička, žetone upraviteljev, s katerimi se trguje na interni borzi na platformi.

Vsi žetoni so ustvarjeni med Obdobje prodaje žetonov. Število ustvarjenih žetonov je omejeno in prihodnja dobava žetona je tehnično nemogoča. Neprodani žetoni so bili spali na koncu prodaje žetonov.

The Ethereum blockchain temelji na žetonu ustreza široko razširjenemu standardu, ki imetnikom žetonov omogoča njihovo učinkovito shranjevanje in upravljanje z uporabo obstoječih izvedb Denarnice Ethereum.

The Žetoni GVT trguje tudi na borzah kriptovalut.

Kje kupiti žetone Genesis Vision (GVT)?

Žetone GVT, ki so bili konec leta 2017 uvrščeni na borze kriptovalut, je mogoče v času pisanja zamenjati za druge kriptovalute na treh borzah. Žetone GVT lahko kupite na Binance, KuCoin, in HitBTC izmenjave.

Genesis Vision Tokens (GVT) je mogoče zamenjati samo za kriptovalute Bitcoin (BTC) in Ethereum (ETH).

Po drugi strani pa CoinSwitch platforma vam omogoča zamenjavo več kot 20 kriptovalut za žetone GVT.

Najboljše denarnice za shranjevanje žetonov GVT

GVT, če je žeton ERC20, pomeni, da je združljiv s katerim koli Standardna denarnica Ethereum.

Imetniki žetonov lahko svoje žetone GVT varno shranijo v denarnice strojne opreme, kot so Trezor ali Ledger denarnice.

Obstajajo tudi druge možnosti denarnice, kot je MyEtherWallet, MetaMask, Megla, Parnost, in Zaupanje Denarnice Ethereum.

Analiza cen GVT

The Genesis Vision je bil od uvrstitve na borze precej impresiven glede na spremenljivo naravo trga kriptovalut. Pošteno je reči GVT je izjemno dobro opravil žeton, ki obstaja le štiri mesece z manj kot 4.000.000 BDP krožna oskrba.

Z rešitvijo, ki jo ponuja platforma, se pričakuje, da bi bilo veliko več vlagateljev, ki so že imeli težave s finančnimi posredniki, potencialni vlagatelji na platformi Genesis Vision, s čimer se bo na trgu povečalo povpraševanje po žetonih GVT in ljudje bodo spoznali platforma Genesis Vision.

Po žetonu, ki se trenutno uvršča na 102. mesto s 146. mesta, je povpraševanje pokazalo potencial njegove cene, ki od danes znaša 25,21 USD. Potencial platforme je dodal tudi vrednost kriptovalute, ki se je samo februarja 2018 zvišala za več kot sto odstotkov.

Tako kot pri večini žetonov je bil tudi GVT nestanoviten in dosegel je najvišjo vrednost v višini 42,92 USD nekje decembra 2017 in najnižjo točko pri 5,57 USD. Vendar ima kriptovaluta tržno kapitalizacijo 93.951.774 USD (USD).

Načrti za prihodnost

The Projekt Genesis Vision je še vedno v začetni fazi, ekipa pa dela na razvoju alfa različice svoje blockchain platforme. V načrtu je tudi integracija MetaTrader 3 in 4 s projektom Genesis Vision.

Leta 2019 naj bi izšla uradna izdaja platforme Genesis Vision, s katero bi bila integracija borze končana.

Ekipa za projektom Genesis Vision

Ruslan Kamenskiy, Generalni direktor Genesis Vision je razvijalec finančne programske opreme z več kot sedemletnimi izkušnjami.

Dmitrij Nazarov, soustanovitelj Genesis Vision je tudi razvijalec programske opreme z več kot šestletnimi izkušnjami v različnih mednarodnih finančnih organizacijah.

Drugi pomembni člani ekipe so:

Aleksej Kutsenko, Izvršni direktor podjetja Tools for Brokers, katerega fintech podjetje deluje že več kot osem let in ima več kot 300 posrednikov.

Vlad Roskov, konkurenčen heker, ki je odgovoren za varnost sistema.

Casimir Compaore, višji inženir programske opreme z več kot deset let izkušenj.

Zaključek

Platforma Genesis Trading bo združila vse stranke v finančnem svetu, ne glede na njihovo trgovalno platformo. Investicijski strokovnjaki se lahko na podlagi doslednega ustvarjenega dobička povzpnejo na vrh razpredelnice in jim tako omogočijo več zaslužka. Ko menedžerji izdajajo svoje kriptovalute, jih vlagatelji kupijo za sodelovanje v upravnikovi trgovinski dejavnosti.

Več o projektu Genesis Vision lahko izveste v uradna spletna stran.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map