Kaj je GXChain (GXS) – vse, kar morate vedeti

Uvod v GXChain

Od razvijalcev pri Gongxinbao (GXB) prihaja GXChain, javni blockchain, ki ponuja decentralizirane rešitve za izmenjavo podatkov, ki je prva tovrstna izmenjava na svetu.

Izmenjava podatkov GXS ne shranjuje osebnih podatkov v predpomnilnik in svojim strankam ponuja zasebnost. Poleg tega izmenjava ščiti avtorske podatke, preprečuje prevare in ponarejanje podatkov ter podpira dvostranske anonimne transakcije. Izmenjava podatkov GXS, ki je bila dana v promet 24. septembra 2017, se lahko uporablja za izmenjavo podatkov v kateri koli panogi.

Trenutno platforma ponuja rešitve za podjetja, ki se ukvarjajo z omrežnimi posojili, avtomobilskimi financami, osebnimi posojili v internetnih financah in bankami. Zagotavljajo tudi rešitve za izmenjavo podatkov za vladne institucije in pomembne panoge, ki zahtevajo izmenjavo podatkov, kot so zavarovanje, zdravstvena oskrba in logistika.

Tehnologije, ki stojijo za GXChain

GXChain je veriga blokov, ki podpira razvoj velikega števila aplikacij. Za razliko od drugih javnih verig GXChain ne podpira samo pametna pogodba ali blockchain kot storitev (BaaS) ponuja pa tudi številne ekskluzivne storitve, kot so Preverjanje osebne izkaznice, večdimenzionalni podatki, KYC, in hitro prijavo.

GXChain ima trenutno 100.000 TPS, ki lahko podpira večino poslovnih aplikacij, prav tako pa podpira izdajanje novih sredstev.

Aplikacije, ustvarjene z uporabo GXChain, bodo prerasle v kritičen del ustvarjanja in porabe podatkov. Razvijalci in uporabniki bi lahko imeli koristi od uporabe te aplikacije.

Izmenjava podatkov GXS, prva aplikacija blockchaina, je dokaz izvedljivosti GXChain. Podatkovna transakcija na platformi za izmenjavo podatkov GXB je do danes minila 700 milijonov krat.

Druga aplikacija, ki temelji na GXChain, Decentralizirana aplikacija GXB (Dapp), se ukvarja z osebnim upravljanjem kreditov in osebnim preverjanjem kreditne sposobnosti.

GXChain zaposluje delegirati dokazilo o vložku (DPoS) za sledenje zapisom na verigi blokov in dokazilo o kreditnem deležu (PoCS) za soglasje o izmenjavi podatkov.

DPoS je alternativni sistem soglasja, ki zahteva, da imetniki kovancev glasujejo za “delegate”, ki so nato odgovorni za preverjanje pristnosti transakcij in upravljanje verige blokov. Zainteresirane strani lahko imenujejo tudi priče, ki so odgovorne in nagrajene za ustvarjanje novih blokov.

PoCS je soglasni algoritem, ki ga je skupina GXB zasnovala kot rešitev za neskladje pri izmenjavi podatkov med velikimi in malimi podjetji. Vsak rezultat PoCS zavezniških članov bo izračunan, ko bo izmenjava podatkov končana. To pomeni, da ocena PoCS temelji na pravilnosti transakcije, rezultat pa se dodeli proviziji za transakcijo. Člani z nižjo oceno PoCS bodo morali plačati več transakcijske provizije za podatke, medtem ko bodo člani z višjo oceno plačali manj.

Značilnosti GXChain

GXChain ima naslednje funkcije:

Moč obdelave in razširljivost

GXChain lahko obdela 10000-100000 transakcij na sekundo s 3 sekundami blokade. Ker se poslovanje v verigi nenehno povečuje, ima GXChain prednost, da se lahko horizontalno širi in omogoča še večjo hitrost transakcij, ne da bi bilo treba trdo vilico.

Nastavitev parametrov v realnem času

GXChain lahko z glasovanjem spreminja čas blokade, velikost bloka, provizijo za transakcije itd., Ne da bi zahteval vilice kot večina verig.

Podpora za več industrij

Izmenjava podatkov GXB omogoča prenos podatkov ali izmenjavo v različnih panogah. Podjetja in ljudje lahko kupujejo take podatke.

Podpora za razvoj aplikacij

Aplikacije, razvite na GXChain, bodo podprte z različnimi podatki iz različnih panog o izmenjavi podatkov.

Uporabniško izdana sredstva

GXChain omogoča uporabnikom in podjetjem, da razvijejo in izdajo svoja lastna digitalna sredstva.

Komplet za razvoj GXChain

Razvijalci lahko za razvoj aplikacij na verigi blokov uporabljajo tudi modulirane storitve, kot so DES, BaaS, Cli-API, API za statistično analizo in API za Blockchain Explorer.

Storitev izmenjave podatkov (DES)

DES podpira pametne pogodbe, ki podpira tristransko knjigovodsko pogodbo in protokol za izmenjavo podatkov med peer-based IPFS. Protokol ponuja dosledno in varno izmenjavo podatkov ter samodejno beleženje zgodovine izmenjave podatkov. DES se lahko uporablja za trajno dokazovanje obstoja in snemanje avtorskih pravic.

Blockchain kot storitev (BaaS)

Blockchain podpira tudi storitve API. V tem času, BaaS podpira shranjevanje podatkov, dokazovanje obstoja in preverjanje. Razvijalci lahko GXChain uporabljajo za shranjevanje podatkov aplikacij, s čimer se doseže odprtost računovodstva podatkov.

Cli-API

Omogoča uporabo denarnice ukazne vrstice, ki lahko obišče knjigo in neposredno obdela transakcijo.

API za statistično analizo

Podpira statistično analizo knjige GXChain, ki omogoča razvoj funkcij za vizualizacijo podatkov.

API za raziskovalec blokov

Omogoča preverjanje veljavnosti različnih informacij, kot so blokiranje, transakcije, podatki o računih in podpora razvijalcem pri uporabi spletnih protokolov in protokolov API.

Ekipa

Minqiang Huang je ustanovitelj in izvršni direktor, ki ima več kot 10 let izkušenj na področju izmenjave podatkov, veriženja blokov in finančne tehnologije. Za kriptovalute se je prvič začel zanimati že leta 2012 in od takrat je na tem trgu začel več projektov.

ekipa GXChain

Bil je nekdanji tehnični direktor podjetja Hakim Unique Internet Co Ltd in direktor finančnih storitev podjetja HAKIM UNIQUE. Diplomiral je iz računalništva na Univerzi za znanost in tehnologijo Shandong, magistriral pa iz menedžmenta na Hong Kong Finance and Economics College.

Guojun Tu je soustanovitelj in podpredsednik ter je serijski podjetnik, ki ima več kot 21 let izkušenj na področju informacijske varnosti, finančnih transakcij in računalništva. Guojun je bil aktiven kot izvršni direktor v 3 informacijskem podjetju, s katerim se je trgovalo. Diplomiral je iz računalništva na Univerza Hunan.

O kovancu GXS

GXchain je izdal GXSshares (GXS) lastno kriptovaluto, ki ima ne samo vrednost obtoka, ampak je tudi šifrirana kriptovaluta, razvita z aplikacijami GXChain.

GXS se zahteva od uporabnikov, ko razvijejo in potrdijo aplikacijo in uporabljajo verižne storitve (kot so provizije za transakcije – prenosi v verigi) na GXchain. Do zdaj je edini žeton, ki deluje kot verižna aplikacija.

Ekipa bo odkupila del žetonov GXS po ceni takratnega sekundarnega trga z 10% provizije in jih spalila.

grafikon gxchain

Napovedovanje cen

GXS ima zelo neredno gibanje na trgu. Imela je pomembne konice, a tudi trenutke, ko je cena ostala stabilna. To je zelo zanimiva grafika, ki si jo je vredno ogledati in prepoznati trenutke, ko lahko valuta doživi gibanje navzgor.

V smislu BTC Z njim se je začelo trgovati po zelo visokih cenah, vendar je od avgusta 2017 ostalo razmeroma nespremenjeno. Večina alt-kovancev v primerjavi z BTC ponavadi izgubi del svoje cene..

Zdi se, da ima GXS pomembno raven podpore, ki se nahaja blizu 2,5 dolarja in bo v prihodnosti morda delovala tako, da bo ohranila ceno. Hkrati se zdi, da je 5 dolarjev odporna stopnja, ki je pravkar nekajkrat uspešno prestopila.

Kje shraniti GXS

Kovance GXS lahko shranite samo v denarnici GXS, ki jo lahko ustvarite na Spletno mesto GXB.

Kje lahko kupite GXS

GXS je trenutno mogoče kupiti na naslednjih borzah: OEX, Bit-Z, Binance, Gate.io, QBTC ali Veliko, in še več, ki jih lahko najdete na CoinMarketCap (CMC).

GXS trenutno trguje po ceni 3,02 USD, tržna kapitalizacija je 181.324.200 USD in krožna ponudba 60.000.000 GXS od skupne ponudbe 100.000.000 GXS.

Sodba

GXChainCilj je ustvariti zanesljivo in uporabno omrežje za izmenjavo podatkov, ki bo omogočilo prenos in shranjevanje zasebnih podatkov. Ta vrsta sredstev ponuja številne prednosti vsem vpletenim stranem, zaradi česar je potencialno dragoceno sredstvo za finančni in bančni prenos osebnih podatkov.

Kontakt za GXChain in dodatne informacije:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map