Kaj je WaykiChain (WICC) ​​- vse, kar morate vedeti

WaykiChain je platforma za igre na srečo, ki temelji na blockchainu in podpira naprave Turing. Drugi poudarki vključujejo dejstvo, da uporablja mehanizem soglasja DPoS (delegirani dokaz o stavi), da vsakih deset sekund ustvari nov blok in da uporablja enajst volilnih vozlišč. Po mnenju ekipe, ki stoji za hongkonškim projektom, lahko omrežje obdeluje tudi 1000+ transakcij na sekundo.  

Glavni cilj platforme je uporabnikom ponuditi stabilno in varno okolje za igre na srečo. Zaradi svoje decentralizirane narave pomeni, da je sistem tudi veliko manj nagnjen k korupciji ali drugim vrstam nezakonitega dobička, ki je običajno povezan s tovrstno industrijo. Na primer, ker je WaykiChain decentralizirana platforma, nobena stranka ne more nadzorovati podatkov. Pomeni tudi, da je ni mogoče spremeniti, da bi dobili lažne rezultate stav.

Druga prednost poleg očitne preglednosti so nižji operativni stroški, brez provizij tretjih oseb in z 99-odstotno donosnostjo. Zaradi tega je platforma zelo odprta za nove vlagatelje in uporabnike; Vsakdo lahko uporablja infrastrukturo WaykiChain za izdelavo zmogljivih blockchain aplikacij.

tech

Aplikacije

WaykiChain je glede na vse povedano vsestranska platforma za razvoj aplikacij. Čeprav jo je mogoče uporabiti za raznovrstno paleto različnih aplikacij, je platforma večinoma namenjena razvoju stavnih aplikacij (športne stave in stave na prireditve). Skupina, ki stoji za projektom, je že izdelala uradno decentralizirano aplikacijo Windows, imenovano WaykiChain Betting, ki deluje kot denarnica. Uporabniki lahko WaykiChain Betting uporabljajo za prenos svojih sredstev WICC in tudi za hitro objavo stavne pametne pogodbe.

Tehnična knjiga projekta tudi napoveduje, da sta trenutno pripravljeni aplikaciji iOS in Android, ki naj bi kmalu prispeli nekje v drugi polovici leta 2018. Te aplikacije bodo uporabnikom omogočile udobno shranjevanje kovancev Wayki na svojih mobilnih terminalih.

Blokirani brskalnik je dApp, posebej razvit za WaykiChain, in ima vlogo, da prikaže zapise o prenosu kovancev Wayki in superkovancev, pa tudi stanje na računu, vse tekoče stavne transakcije in rezultate risanja. Vsi podatki so po naravi nepovratni, odprti in pregledni.

app

Kako deluje WaykiChain

WaykiChain uporablja mehanizem soglasja DPoS z enajstimi računovodskimi vozlišči. Letna stopnja donosa je prvo leto 5%, vsako leto pa 1%. Vsakič, ko se ustvari blok, je računovodsko vozlišče naključno povezano. Računovodsko vozlišče pridobi vse provizije za transakcije v svojem računovodskem bloku. Uporabniki lahko zaslužijo obresti z zaklepanjem kovancev WaykiChain. Obresti se samodejno določijo vsakič, ko se spremenijo glasovi za ustrezen uporabniški račun.

Stavne pogoje sproži pobudnik s pametnimi pogodbenimi transakcijami. Uporabniki lahko sprožijo različne transakcije stavnih pogodb, ki jih lahko vse poiščejo in prepoznajo v brskalnikih blokov. Ko je stava končana, bo začetek stav objavil končne rezultate in dobiček bo nato ustrezno razdeljen. Skratka, stavni bonus se po prikazu rezultatov stav samodejno izda uporabnikovi denarnici.

Pametna pogodba, ki jo zagotavlja platforma, omogoča pobudam za ustvarjanje pravil o delitvi dividend. Ta pravila sprožijo le različni pogoji. Zato bo končna cena sredstev v obtoku odvisna od vedenja trga do predmeta v transakciji.

delo

Kako kupiti WaykiChain?

Če želite kupiti WaykiChain (WICC), morate najprej kupiti nekaj BTC ali ETH (največji trgovalni par) z borze, ki jih sprejme. Nato boste morali najti tržnico, ki prodaja WICC v zameno za zgoraj omenjene kriptovalute.

Pri shranjevanju kovancev WICC priporočamo uporabo uradne denarnice WICC. Čeprav izbira borz, od koder lahko kupite WaykiChain, ni obsežna, obstaja nekaj veljavnih možnosti, kot je npr. Huobi, BCEX, ChaoEX, in Hotbit. Za več informacij o tej zadevi lahko obiščete CoinMarketCap.

Ekipa

Glavni cilj ekipe je, da celotna spletna stavna platforma WaykiChain deluje pred svetovnim prvenstvom 2018, ki naj bi potekalo v Rusiji med 14. junijem in 15. julijem. Skupino sestavlja štirideset posameznikov z ustreznimi izkušnjami na področju trženja, poslovanja, stav, loterije, iger na srečo in kripto industrije..

Wayki Sun je glavni strateški direktor podjetja in tudi eden prvih investitorjev z več kot deset let izkušenj v finančni in internetni industriji. Za strateško načrtovanje in upravljanje WaykiChaina je odgovorna Valentina Chai, nekdanja višja vodja znane kitajske varnostne družbe.

Z globokim razumevanjem komercialnih modelov poslovanja in popolnim finančnim znanjem je Tony Chau, glavni operativni direktor, še en izkušen član ekipe.

Ekipa je ustanovila tudi neprofitno korporacijo, WaykiChain Foundation. Glavni cilj fundacije je shranjevanje, uporaba in dodelitev sredstev za projekt.

ekipo

Napovedovanje cen

WaykiChain je imel zelo neverjetno leto. Njegova cena v dolarjih in v BTC se je znatno povečala. To je precej impresivno, ker je trg kriptovalut v medvedjem trendu. WaykiChain kaže, da je ob dobrem projektu in brez vetra mogoče napredovati tudi na trgu kriptovalut..

V začetku februarja se je s to virtualno valuto trgovalo okoli 0,27 USD. Ko se je začel maj, se je njegova cena povzpela do 2,4 dolarja! Poleg tega raste tudi njegova cena v primerjavi z BTC.

Možno je, da bo kratkoročno virtualna valuta delovala stabilno. A ker kriptovalut že dolgo ni bilo na trgu, ne moremo uganiti, koliko lahko raste. Ima pomemben potencial, da lahko ob pravilnem izkoriščanju doseže pomembno raven cen.

Zaključek

Čeprav ta trenutek v kriptosferi ni zelo priljubljen projekt, ima WaykiChain zaradi svoje decentralizirane platforme za igre na srečo potencial, da razširi svoj doseg in sproži zanimanje ljudi. Čas je tudi zelo posrečen, saj se zdi, da ima ekipa vse na mestu pred začetkom svetovnega pokala FIFA 2018.

Projekt ima z imenom povezan močan dApp. Stave WaykiChain svojim uporabnikom omogočajo stavne možnosti v realnem času na pregleden in odprt način. Vsi stavni podatki so javni, jih je mogoče iskati, dobro organizirani in jih ne morejo spreminjati ali vplivati ​​tuji interesi. Vsa morebitna nezakonita dejanja je zato mogoče zlahka odkriti.

WaykiChain kontakti in dodatne informacije:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map