Kaj so valovi (WAVES) – vse, kar morate vedeti

Valovi (WAVES) je ruska, decentralizirana in širokopasovna platforma za izmenjavo, ki je zgrajena na vrhu okvira Scorex. Platforma svojim uporabnikom ponuja preprosta sredstva za ustvarjanje, izdajanje in prenos sredstev in žetonov po meri.

Eden glavnih ciljev platforme je svojim uporabnikom ponuditi stabilno okolje veriženja blokov, kar jim omogoča prenos fiat valute prek verige blokov brez težav z nestabilnostjo.

Zaradi tega je še posebej privlačen za vlagatelje, ki iščejo projekte množičnega financiranja, ali tiste, ki želijo učinkovit način ustvarjanja lastnih digitalnih valut in valutnih sistemov v aplikacijah..

delo

Začenši z Wavesom

Vaš žeton lahko ustvarite v samo nekaj minutah; vendar upoštevajte, da pri registraciji vašega račun, morali boste shraniti svojo skrivno besedno zvezo (SEED) in zaščititi svoj račun z geslom.

Kako deluje platforma Waves

Cilj Waves je izboljšati tipični blockchain protokol, kjer je treba programsko opremo odjemalca omrežja posodobiti z vsako novo vrsto transakcije, običajno znano kot trde vilice. Skratka, nove vrste transakcij se izvajajo prek vtičnikov, kot razširitve, na vrhu osnovne programske opreme.

Platforma deluje tudi s pametnimi pogodbami, vendar nimajo veliko skupnega z drugimi vrstami pogodb, na primer z Ethereumom. Pametne pogodbe pišejo vgrajeni vtičniki, s čimer se poenostavi celoten postopek.

Žetoni po meri (CAT), decentralizirana izmenjava (DEX) in različne funkcije anonimnosti so le nekatere vrste elementov, vključene v osnovno programsko opremo.

Žetoni po meri – CAT

Kot smo že omenili, je eden glavnih ciljev platforme enostavno ustvarjanje in lahek prenos žetonov po meri. Žetone lahko ustvarite z vašo mobilno napravo prek Android in iOS ali prek spletni odjemalec. To lahko storite tudi tako, da namestite Razširitev WavesLiteApp v brskalniku Chrome v računalniku.

Obstaja tudi namizna denarnica na voljo. Vendar ne pozabite, da je zelo eksperimentalen.

Platforma vam omogoča, da te žetone prilagodite do te mere, da lahko predstavljajo skoraj vse. Upoštevajte, da stane žeton 1 WAVE.

app

Decentralizirana izmenjava – DEX

Strankam omogoča, da svoje BTC, ETH ali druge kriptovalute zamenjajo za Waves. Lahko pa jih zamenjate v zameno za druge izdaje žetonov na platformi Waves.

Glavna prednost uporabe decentralizirane menjalnice, ki jo ponuja Waves, je izboljšana varnost in dejstvo, da imate popoln nadzor nad svojimi sredstvi in ​​računom. Ker je decentraliziran, pomeni tudi, da ni vpletenih tretjih oseb.

Decentralizirani sistem izmenjave platforme uporablja avtomatizirano ujemanje za seznanjanje naročil za nakup / prodajo in izmenjavo žetonov. Kot je bilo pričakovano, so najbolj priljubljeni posli na trgu DEX med Wavesom in Bitcoinom.

Celoten seznam trgovalnih parov je na voljo na CoinMarketCap.

spretno

Waves Token

Žetoni so odgovorni za vse transakcije na platformi. Žetoni Waves bodo varovali omrežje in vsa sredstva na tej platformi. Na primer, kadar želite sredstva prenesti ali ko želite v denarnico dvigniti različna sredstva v obliki valute, bodo uporabljeni isti žetoni.

Waves uporablja tudi dvotirno arhitekturo, predvsem za preprečevanje težav s skaliranjem. Ta vrsta arhitekture za ohranjanje omrežja uporablja tako lahka kot polna vozlišča, ki se bistveno razlikujejo od tistih, ki jih trenutno uporablja večina kriptovalut..

Lahka vozlišča so zelo odvisna od celotnih vozlišč za potrditve transakcij, saj nikoli ne prenesejo verige blokov. Njihova povezava je omogočena s pomočjo platforme Scorex. Preprosto povedano, lahka vozlišča uporabljajo trenutno stanje omrežja, v nasprotju s prenosom celotne zgodovine transakcij. Stanje omrežja se uporablja za določitev podrobnosti postopka preverjanja plačila.

Trenutno je v obtoku približno 1 milijon žetonov Waves, ki jih drži algoritem soglasja Proof-of-Stake. Ta sistem Leasing Proof-of-Stake vam omogoča, da svoje žetone vložite tako, da jih začasno dodelite celotnim vozliščem.

Če želite zagnati celoten način vložka, potrebujete 10.000 WAVES. Sodelovanje pri vložku je še vedno mogoče doseči, tudi če nimate potrebne količine žetonov, tako da WAVES oddate v najem enemu od številnih javnih rudarskih bazenov.

Ekipa

Skupina, ki stoji za projektom, ima v mislih en velik cilj, in sicer izboljšanje vsega, kar je na voljo za izboljšanje žetonov blockchain, in čeprav so žetoni Waves res preprosti, so tudi izjemno enostavni za uporabo.

Vključena je bila večina članov ekipe NXT za dolgo časa. Vendar so nesrečni ICO, kontroverzne razvojne odločitve in rotacijske razvojne ekipe privedli do odločitve, da namesto tega zapustijo in začnejo svoj projekt.

Ekipa je projekt Waves začela od točke nič; zato se Waves že sam po sebi razlikuje od NXT, z močnejšim poudarkom na fiat integraciji. Še eno omembe vredno dejstvo je, da se je podjetje nedavno pridružilo družbi Deloitte in ruskemu nacionalnemu poravnalnemu depozitarju..

Ekipa

Kako kupiti WAVES

Pri nakupu WAVES imate na voljo več možnosti, vključno z nekaterimi najbolj priljubljenimi izmenjave tam zunaj všeč Tidex, Binance, BCEX, Exmo, Bittrex, in Livecoin, ampak tudi interna decentralizirana borza platforme DEX.

Če se odločite za zunanje borze, kot sta Binance in Bittrex, morate najprej kupiti Bitcoin ali Ethereum in šele potem, ko jih trgujete za WAVES.

Napovedovanje cen

Kriptovaluta se je začela zelo pozitivno, lahko bi zelo zvišala svojo ceno v primerjavi z BTC in ameriškim dolarjem. Kasneje je bil zelo stabilen, kar je dober znak. Seveda je imel vzpone in padce, vendar vedno v jasnem razponu – med 2,5 in 5,5 USD.

Ko so se vse virtualne valute in Bitcoin (BTC) razširili v decembru 2017 in v začetku leta 2018, so valovi dosegli 16 dolarjev. Trenutno se trguje okoli 4 dolarjev.

V prihodnosti lahko še vedno opazimo podobno vedenje. Vzorec cen se sčasoma ponavlja. Z lahkoto lahko vidimo, da se premika nad 8 USD v naslednjem premiku navzgor, kar se zdi, da se je šele začelo. Dolgoročno se zdi, da se tudi cena dviguje.

Seveda moramo upoštevati, da so virtualne valute zelo nestanovitna sredstva. Če pride do pomembnega dogodka, zaradi katerega cene strmo padajo, bi Waves sledil trendu.

Zaključek

Waves (WAVES) je obetaven kripto projekt, ki mu je v zelo kratkem času uspelo doseči omembe vredno tržno kapitalizacijo. Platforma vam omogoča preprost način ustvarjanja lastnih žetonov z vsemi sosednjimi koristmi, povezanimi z verigo blokov. Valovi delujejo tudi kot decentralizirana borza, dejstvo, da ima fiksno ponudbo 100 milijonov, pa jo bo zagotovo še bolj priljubljeno v naslednjem obdobju.

Zdi se, da ekipa, ki stoji za projektom, želi projekt popeljati v nove višine, pomembna partnerstva z rusko vlado pa bodo zagotovo pomagala podobi izdelka pri bodočih vlagateljih.

Valovi Stiki in dodatne informacije:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map