Kako kupiti Bitcoin s kreditno kartico na Binance

Binance je ena izmed najbolj priljubljenih borznih platform na kripto trgu. Vendar je imela vedno eno slabost – ne podpira trgovanja s fiat valutami. Zdaj platforma spreminja spremembe, ki bodo strankam omogočile nakup kripto s fiatno valuto. Pred kratkim je izmenjava sodelovala z Simplex, plačilni procesor za zagotavljanje nakupov kripto s kreditno kartico. 

Uporaba kreditne kartice v kripto je sporna, saj so se vrhunske borze o tej temi vrtele naprej in nazaj. Na primer, Coinbase leta 2018 ni več dovoljeval nakupov s kreditnimi karticami, toda ko je včasih to dovoljeval, bi stranke dodatno zaračunavale. 

Vendar se je Binance odločil za to drzno potezo, vendar je s kreditnimi karticami mogoče kupiti le omejen nabor žetonov, in sicer Bitcoin, Litecoin, Ethereum in XRP. 

Po besedah ​​izvršnega direktorja podjetja Binance Changpeng Zhao, “Kriptoindustrija je še vedno v začetni fazi in večina svetovnega denarja je še vedno v fiatu … Gradimo fiat prehode, kar potrebujemo zdaj za rast ekosistema, večjo uporabo in uvedbo kriptografije za več uporabnikov.”

Kljub temu obstaja nekaj omejitev. Prvič, način plačila v nekaterih državah ni podprt, niti v ZDA ne zajema več zveznih držav, kot so Washington DC, Nova Mehika, New York in Gruzija. Prav tako podpora bankam ni univerzalna in tiste, ki lahko uporabljajo storitev, bodo zaračunale 3,5-odstotno provizijo in bodo morale na svoje žetone čakati 10–30 minut. 

Glede na to si oglejmo, kako lahko Bitcoin kupujete s kreditno kartico Binance.

1. korak: Registrirajte se na Binance 

Kupite Bitcoin s kreditno kartico na Binance

Izpolnite prazna mesta s svojimi podatki in jih uporabite za prijavo v račun. 

2. korak: Dostop do strani kreditne kartice Binance 

Pojdite na Sredstva v orodni vrstici Binance in izberite Nakup s kreditno kartico možnost. 

Kot kriptovaluto, ki jo želite kupiti, izberite Bitcoin, nato vnesite znesek naročila. V drugi vrstici bo prikazan skupni znesek, ki vam ga bomo zaračunali, vključno s 3,5% pristojbinami. 

Kupite Bitcoin s kreditno kartico na Binance

Nato boste morali potrditi svoje naročilo. Za razumevanje postopka nakupa preberite kratko izjavo o omejitvi odgovornosti. Po branju in razumevanju izjave o omejitvi odgovornosti kliknite Prebral sem izjavo o omejitvi odgovornosti in se strinjal z njo, potem Pojdite na Plačilo

Kupite Bitcoin s kreditno kartico na Binance

Ta funkcija je bila posodobljena februarja 2019. Nekateri zastareli blogi vam bodo povedali, da morate za nakup Bitcoina položiti neko obliko altcoina. To ni nakup Bitcoina, temveč trgovanje ali menjava enega kovanca za drugega. 

Vendar Binance ponuja podporo za fiat-to-crypto. 

Nasvet 1: Za prvi nakup priporočamo, da začnete z majhno količino, da boste varni. Ko je majhen znesek na vašem računu Binance, lahko nadaljujete z nakupom večkrat in celo pogosteje, ne da bi vas skrbelo, ali bodo vaši kovanci pripisani na vaš račun. 

Nasvet 2: Deponiranje kovancev z ene borze v Binance ima lahko nekatere omejitve in je povzročeno s stroški dviga. Priporočamo, da uporabite novo funkcijo in uživate v njenem udobju, saj jo lahko položite neposredno v denarnico. 

3. korak: Vnesite svoje podatke 

Preusmerjeni boste na spletno mesto Simplex. Izpolnite prazne podatke s potrebnimi podrobnostmi, nato preverite telefonsko številko in e-poštni naslov, ki ste ga navedli med odpiranjem računa Binance. 

V telefon boste prejeli potrditveno kodo. V telefon vnesite 4-mestno kodo. 

Poleg tega boste po e-pošti, ki ste jo navedli, prejeli povezavo za preverjanje. Po tem koraku kliknite nadaljevanje. 

V naslednjem koraku morate izpolniti podatke o kreditni kartici. Poskrbite, da se podrobnosti ujemajo z naslovom za izstavitev računa. Vendar vaše kartice še ne bomo bremenili – kliknite Plačaj zdaj da vas pripelje do preverjanja osebne izkaznice. 

Kupite Bitcoin s kreditno kartico na Binance

4. korak: Preverjanje 

V tem koraku boste morali potrditi svojo identiteto, tako da se fotografirate, ko držite kreditno kartico, s katero ste plačali. 

Na zahtevo za posredovanje samoportreta navedite:

Vidno mora biti vaše ime ter prva in zadnja štiri števke številke vaše kartice; lahko s prsti prekrijete srednje številke. 

Prav tako lahko naložite veljaven osebni dokument, potni list in vozniško dovoljenje. Poskrbite, da naložite vsako stran dokumenta po vrstnem redu. 

Če ste te korake upoštevali religiozno, je treba vaš Bitcoin knjižiti na vaš račun Binance v 20 minutah ali manj. Vendar pa lahko traja do ene ure, odvisno od nekaterih dejavnikov, na primer prezasedenosti omrežja. 

Čestitamo! Pravkar ste prvič kupili Bitcoin s svojo kreditno kartico. 

Obstaja veliko borz, kjer lahko kupite Bitcoin, toda Binance je daleč najboljša in najbolj likvidna ugledna borza. 

Če še niste odprli računa Binance, je zdaj vaš čas. V konicah lahko borza zaradi velikega števila prosilcev preneha sprejemati nove prosilce, čemur smo bili priča decembra 2017. 

Da bi bili na varnem, takoj registrirajte račun Binance in nakopičite nekaj bitcoinov. Kot je dejal Changpeng Zhao, “Če z vami verjamemo v prihodnost Bitcoina, je najbolje, da zadržite čim več, ko nikogar ne zanima.” Potrpežljivost je vse, kar potrebuješ. 

Sledite tem korakom za nakup Bitcoina s kreditno kartico na Binance. 

Preizkusite Binance danes

Že dve leti je UseTheBitcoin raziskoval, pokrival novice in bralcem pomagal najti najboljše blockchain projekte. Edina stvar, na katero se vedno znova vračamo, je Binance.

Binance se je ločil kot najboljša trgovalna platforma za začetnike in izkušene trgovce in vam ponuja stotine kovancev, v katere lahko vlagate. Začnite trgovati danes Binance!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map