Kako kupiti Dash na Binance

Dash je okrajšava od “Digital Cash”, danes ena najdaljših kovancev s srednjo tržno kapitalizacijo. Preden je bil pred nekaj leti eden največjih altcoinov, zdaj ohranja mesto tik pred top 10 najbolj dragocenimi kovanci. Vendar pa moramo biti nad Dashom in njegovim nenehnim razvojem zelo navdušeni.

Ta priročnik vam bo pokazal, kako lahko dobite svoje prve kovance Dash prek priljubljenih Izmenjava Binance.

Kaj je Dash?

Dash je transakcijska kriptovaluta, ki zaseda močan položaj na dveh različnih trgih. Skupaj z Monero in ZCash je Dash postavljen kot eden najmočnejših kovancev, osredotočenih na zasebnost, s funkcijo omrežja “PrivateSend”. To omogoča uporabnikom, da pošiljajo in prejemajo Dash, ne da bi drugi lahko spremljali transakcijo (in s tem tudi uporabniške denarnice).

Pomembnejši pa je napredek, ki ga je Dash dosegel pri resničnem sprejemanju kripto. Zaradi enostavne uporabe za transakcije je Dash postal vodilna alternativa boju proti nacionalnim valutam v državah, kot sta Venezuela in Kolumbija. Na hrbtni strani virov, ki jih je razvojna skupina namenila širjenju njihovega dosega v Južni Ameriki, trenutno več kot 3000 trgovcev v državi sprejema Dash kot plačilo, zaradi česar je ena izmed najbolj razširjenih kriptovalut v resničnem svetu.

Poleg teh dveh prodajnih točk Dash vlagateljem predstavlja tudi vabljiv primer z možnostjo zaslužka pasivnega dohodka z vodenjem Dash Masternode.

Vas zanima? Evo, kako lahko kupite žetone Dash.

1. korak: Registrirajte se za račun na Binance

Trenutno je najboljša možnost za nakup žetonov Dash zamenjava Bitcoina ali Ethereuma na veliki borzi, kot je Binance. Trenutno nekaj glavnih fiat prehodov ali borz ponuja možnost nakupa Dash z možnostmi, kot so kreditna ali debetna kartica ali bančno nakazilo.

Prvi korak, če tega še niste storili, je registracija za račun na Binance.

binance register 2

2. korak: Preverite svoj račun

Po odprtju računa boste morali začeti trgovati z več dokumenti za preverjanje.

Poleg tega si vzemite čas, da nastavite dvofaktorsko overjanje za zaščito svojega računa.

3. korak: Pošljite BTC ali ETH na svoj račun Binance


Ko je vaš račun nastavljen in preverjen, boste morali v denarnici Binance imeti nekaj Bitcoin ali Ethereum za trgovanje.

Če še nimate nobenega od teh kovancev ali želite kupiti več, lahko na spletnem mestu kupite s kreditno ali debetno kartico, kot je npr. Coinmama in Changelly, ali prek izmenjave fiatov, kot je Coinbase.

Če želite kovance poslati na svoj račun Binance, pojdite v meni na vrhu strani in izberite »Sredstva«, nato »Dvigi«.

V spustnem meniju izberite kovanec, ki ga boste poslali.

depozit 1

Prikazan vam bo naslov denarnice, na katero boste poslali svoje kovance. Poskrbite, da boste na ta naslov poslali le navedeni kovanec (tj. BTC v denarnico BTC ali ETH v denarnico ETH). Vsak drug kovanec, ki je poslan tukaj, se lahko izgubi.

4. korak: Počakajte na potrditev

Počakajte, da Binance potrdi transakcijo. Pogosto se konča skoraj takoj, čeprav lahko traja do nekaj ur, odvisno od obremenitve omrežja.

5. korak: Poiščite in izberite par BTC ali ETH

Ko je vaša transakcija uspešno zaključena, se premaknite v razdelek za izmenjavo na spletnem mestu. Do tu pridite tako, da izberete »Exchange«, nato »Basic«.

Pojdite v iskalno polje na desni strani. Izberite kovanec, s katerim trgujete, in poiščite »Dash«. Kliknite par, ki se prikaže (DASH / BTC ali DASH / ETH).

pomišljaj binance 21

Izbirno: Uporabite napredna orodja Binance za nakup ob pravem času

Binance ponuja podatke, kot so analitične karte v realnem času, obseg trgovanja in zgodovina naročil, ki vam pomagajo, da se pravočasno premikate ob pravem času.

Omogočajo vam tudi določanje omejitev naročil. To pomeni, da vnesete ceno, za katero želite kupiti ali prodati Dash, in borza bo samodejno opravila vaš posel, ko cena doseže to točko.

6. korak: Izberite znesek Dash za nakup

V polju pod trgovalnimi kartami izberite znesek Dash, ki ga želite kupiti, in ceno, po kateri želite kupiti. Pojdite tudi na zavihek »Trgi«, kjer lahko Dash kupite po trenutni tržni ceni (to je priporočljivo za začetnike ali začetnike).

pomišljaj binance 2

7. korak: Nakup Dash!

Kliknite zeleni gumb »Kupi DASH« in končali ste!

8. korak: Premaknite kovance v varno denarnico Dash

Najboljša praksa v kripto je, da kovance hranite v varni denarnici, zunaj borze, kadar ne trgujete. Na ta način imate popoln nadzor nad varnostjo svojih sredstev, namesto da bi zaupali varnostnim ukrepom borze.

Za to boste potrebovali denarnico, ki podpira Dash. Za najvišjo raven varnosti lahko vlagate v strojno denarnico, kot je Ledger Nano S ali Trezor Model T. Alternative vključujejo denarnico Dash Core za namizne ali mobilne naprave in denarnice z več kovanci, kot je Izhod (za namizje) oz Coinomi (za mobilne naprave).

Ko pripravite denarnico Dash, boste morali kovance dvigniti iz Binancea. Če želite dvigniti, pojdite na “Skladi”, nato “Dvigi”.

Na naslednjem zaslonu v spustnem meniju izberite Dash.

pomišljaj binance 3

Zdaj vnesite naslov iz denarnice Dash. Še enkrat preverite, ali je naslov pravilen, in pritisnite Submit.

Še enkrat počakajte, da Binance potrdi, da je vaša transakcija zaključena. Ko se zbriše, se kovanci pojavijo v vaši denarnici Dash.

Nauči se več

Preberite več o DASH na UseTheBitcoin! Preberete lahko o tem, kako deluje Dashov inovativni sistem masternode, ali pa kako rudarite priljubljeni kovanec.

Za vlagatelje lahko preberete o ekonomskih delih podjetja Dash ali preverite članek o napovedovanju cen in tehnični analizi cen DASH, ki se redno posodablja.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map