Kako kupiti Ethereum s kreditno kartico?

Obstaja veliko načinov za nakup Ethereuma s kreditno kartico. Glavni izziv pa je najti pravilno platformo za to. Zato smo ustvarili to objavo. Povedali vam bomo, kako kupiti Ethereum s kreditno kartico. Poleg tega boste vedeli tudi, kje lahko kupite Ethereum s kreditno kartico. 

To bi vam pomagalo imeti jasno predstavo o tem, kako priti do izpostavljenosti drugi največji kriptovaluti na svetu. Poleg tega boste vedeli tudi, katere najboljše platforme ponujajo dostop do virtualnih valut s kreditnimi karticami.

Kaj je Ethereum?

Ethereum je ena največjih kriptovalut na svetu. Dandanes lahko kriptovaluto ETH na platformi Ethereum uporabljamo za najrazličnejše stvari. Uporabniki ga lahko uporabljajo tudi na trgu decentraliziranih financ (DeFi). To je eno prvih omrežij, ki izvaja pametne pogodbe.

ETH je postal druga največja kripto valuta na svetu in je vrsto let ostal na drugem mestu. Danes ima ETH tržno kapitalizacijo več kot 100 milijard USD. Različni primeri uporabe in rešitve, ki jih ponuja Ethereum, so povečali povpraševanje po virtualni valuti ETH.

Zaradi teh razlogov obstaja več vlagateljev, ki se želijo izpostaviti ekosistemu Ethereum. Čeprav je dostop do Ethereuma in dostop do njega možen s široko paleto načinov plačila, so kreditne kartice med najlažjimi razpoložljivimi rešitvami.

Druge virtualne valute Ethereumu še niso oporekale. Tretja največja kriptovaluta je stabilcoin, ki ima tržno vrednost skoraj 100 milijard dolarjev manjši od Ethereuma. Poleg tega druga omrežja blockchain, kot sta EOS ali Tron (TRX), v zadnjih letih niso mogla doseči prvih 3 mest.

Kako kupiti Ethereum s kreditno kartico

Če želite kupiti Ethereum s kreditno kartico, boste morali poiskati pravilno platformo za to. Platforma, ki jo uporabljate, bo odvisna od številnih stvari. Na primer, preveriti morate, ali so v vaši regiji na voljo borze kriptovalut, ki sprejemajo kreditne kartice.

Kje kupiti Ethereum s kreditno kartico

Če želite kupiti Ethereum s kreditno kartico, morate izbrati borzo kriptovalut. Te platforme uporabnikom omogočajo nakup Ethereuma in drugih virtualnih valut, kot sta Bitcoin ali Litecoin.

Kljub temu bo vsaka od teh borz ponudila drugačne rešitve. Zato je vsekakor pomembno vedeti, katere platforme ponujajo podporo s kreditnimi karticami. Poleg tega nekatere od teh borz morda niso na voljo v vaši regiji. Posledično boste morali sami raziskovati platforme, ki jih lahko uporabite.

Poleg tega obstaja majhna možnost, da bi našli osebo, ki bi sprejemala kreditne kartice. Na platformah P2P je to lahko dobra izbira, če ne želite uporabljati borz. Kljub temu bi bilo to v vaši regiji težko najti.

Kupite Ethereum z Coinbase

Kot morda že veste, je Coinbase ena izmed najbolj priljubljenih trgovskih platform na trgu. Z njim trgujejo novi in ​​izkušeni uporabniki. Dobra stvar pri tem je, da lahko Ethereum enostavno kupite s kreditno kartico.

Zaradi platforme je to zelo enostavno in enostavno za uporabnike. Coinbase vas bo vodil skozi celoten postopek. Če ste nov na kripto trgu, bo to prava platforma za uporabo.

Coinbase vam bo omogočil ne samo nakup Ethereuma, temveč tudi drugih virtualnih valut. Poleg tega boste lahko s svojimi storitvami sodelovali v širokem spektru blokovnih omrežij.

coinbase logotip z modrim ozadjem. V tej menjalnici lahko kupite Ethereum s kreditno kartico

Kripto platforma Cex.io.

CEX.io je med najučinkovitejšimi trgovalnimi platformami v kripto industriji. Uporabniki lahko v samo nekaj sekundah dobijo dostop do široke palete virtualnih valut, vključno z ETH. Poleg tega je platforma zgrajena tako, da imajo uporabniki nemoteno izkušnjo.

Uporabniki lahko Ethereum kupijo s kreditno kartico VISA ali Mastercard s pomočjo platforme CEX.io. Plačujete lahko v različnih valutah, vključno z USD, EUR in GBP. To je odvisno od države, v kateri se nahajate, ali od uradne valute vaše kartice.

Postopek bo zelo preprost. Vnesti boste morali podatke o kartici in dokončati nakup. Nekatere informacije, ki jih boste morali zagotoviti, med drugim vključujejo ime, številko kartice, datum izteka in kodo CVV.

prozoren logotip cex.io

Podpora za Binance ETH Nakupi s kreditno kartico

Binance je še ena platforma, ki uporabnikom ponuja dostop do ETH in drugih digitalnih sredstev. To je zagotovo najboljši način za nakup Ethereuma s kreditno kartico. To je odvisno od razpoložljivosti te platforme v vaši regiji. Če želite Ethereum kupiti s kreditno kartico brez preverjanja, potem to ne bo prava možnost. 

Uporabniki te platforme se bodo morali registrirati, da bodo lahko kupili ETH. Prav tako boste morali opraviti preverjanje osebnega dokumenta, ki bi bilo skladno z vsemi predpisi KYC in AML, ki jih izmenjava sledi. Ko sledite vsem korakom, boste lahko do te virtualne valute dostopali s kreditno kartico.

Omeniti velja, da Binance uporabnikom ponuja tudi druge načine dostopa do ETH. Zato, če metoda kreditne kartice v vaši regiji ni na voljo, lahko vsekakor preizkusite nekatere druge rešitve, ki jih ponuja ta borza.

Logotip in moto Binance

Poloniex: nadomestna borza za nakup Ethereuma s kreditno kartico

Poloniex je ena najstarejših borz na trgu. V zadnjih letih je svoj položaj izgubil na drugih platformah, kot sta Binance ali Coinbase. Vendar je Poloniex med platformami, ki uporabnikom omogočajo nakup Ethereuma s kreditno kartico.

Kot morda že veste, morate na borzi ustvariti račun. Ko to storite, boste lahko dobili dostop do možnosti, ki vam omogoča nakup Ethereuma s kreditno kartico.

Kjer koli kupujete Ethereum s kreditno kartico, vključno s Poloniexom, Binanceom ali Coinbaseom, bi morali deliti svoje osebne podatke. Kot smo že omenili, je to posledica dejstva, da so zdaj za kripto izmenjave potrebni predpisi KYC.

Če torej iščete zasebnost, to morda ni najboljši način za nakup Ethereuma s kreditno kartico.

poloniex logotip

Zaupajte denarnici: z denarnico kupite ETH s kreditno kartico

Zaupajte denarnici je drugačen način, kjer Ethereum kupiti s kreditno kartico. Ta platforma deluje na drugačen način. Glavna razlika z drugimi platformami je povezana s tem, da je Trust Wallet le denarnica za kriptovalute. Coinbase, Poloniex in Binance so izmenjave.

Kljub temu denarnica Trust omogoča nakup digitalnih sredstev. To je eden najboljših načinov nakupa ethereuma s kreditno kartico, o katerem trenutno govorijo uporabniki Reddita, če ne želite uporabljati borze.

Naložiti morate le Trust Wallet za Android ali iOS, tapniti gumb »Kupi«, ki so ga postavili v aplikacijo, in deliti podatke o kreditni kartici za obdelavo plačila. To lahko traja le nekaj sekund, celoten postopek pa je zelo preprost in hiter.

Nato lahko svoj ETH varno shranite na Trust Wallet. Tako bi lažje kupili in imeli ETH, namesto da bi kupili in vas skrbelo, kje shraniti to digitalno sredstvo. Ker njegova cena še naprej raste, je morda dober način, da svoj ETH shranite zunaj menjalnice.

Upoštevajte, da je po svetu še veliko drugih borz. Te platforme vam omogočajo nakup Ethereuma s kreditno kartico. Cilj je najti najboljšo platformo, ki bi ustrezala vašim potrebam.

Prednosti nakupa Ethereuma s kreditno kartico

Ena pozitivnih stvari nakupa Ethereuma s kreditno kartico je ta, da pozabite na ravnanje z gotovino ali bančnimi nakazili. Samo vstavite želeni znesek ETH, podatke o kreditni kartici in to je vse. To je eden najboljših načinov za nakup virtualnih valut.

Poleg tega bo celoten postopek precej hiter kot počasen. Plačila s kreditnimi karticami se obdelajo v nekaj sekundah. To pomeni, da lahko kripto platforme sredstva na vaš račun dodajo v samo nekaj urah ali celo minutah.

Druga pozitivna stvar pri nakupu Ethereuma s kreditno kartico je ta, da vam ne bi bilo treba uporabljati drugih kriptovalut. Eden od načinov nakupa Ethereuma je tako, da to storite z BTC. Trgovinski par BTC / ETH ima veliko likvidnost. Kljub temu uporabnikom morda ne bo všeč, da najprej kupijo BTC in nato pridobijo ETH.

Borze in kripto platforme običajno uporabnikom zelo olajšajo dostop do kriptovalut. Poleg tega vam pri uporabi kreditne kartice ni treba skrbeti za zamenjavo valute. Sistem bo obdelal vaše plačilo v tuji valuti (ali v vaši lokalni valuti), ne da bi ga vi opazili.

Uporabniki ne potrebujejo posebnega znanja ali veščin za nakup Ethereuma s kreditno kartico. Ta nakup bo dejansko videti kot kateri koli drug spletni nakup, ki od uporabnikov zahteva izmenjavo podatkov o kreditni kartici.

Proti nakupu Ethereuma s kreditno kartico

Obstaja tudi nekaj negativnih točk nakupa Ethereuma s kreditno kartico. Na primer, podatke o kreditni kartici boste morali deliti z borzo kriptovalut. To je lahko zelo negativno za vašo zasebnost.

Če se vdre v platformo za kriptovalute, kjer ste se odločili za nakup Ethereuma s kreditno kartico, lahko pride do uhajanja vaših podatkov. To bi lahko bilo finančno uničujoče. Številne izmenjave so v preteklosti doživljale vdore in kršitve podatkov.

Poleg tega lahko nakazila s kreditno kartico vključujejo nekatere višje provizije kot bančna nakazila. Razmisliti morate, ali imate raje hitrost kot pristojbine. Bančno nakazilo je lahko počasnejše, vendar lahko cenejše. Vendar se to spreminja glede na platformo, s katero boste Ethereum kupili s kreditno kartico.

Kako kupiti Ethereum s kreditno kartico brez preverjanja?

Če želite Ethereum kupiti s kreditno kartico brez preverjanja, bodo stvari bolj zapletene. Dejansko bo to nekako nemogoče. Na borzah morate potrditi svojo identiteto. To je posledica naraščajočih predpisov KYC in AML, ki jih izvajajo vlade z vsega sveta.

Eden od načinov nakupa Ethereuma s kreditno kartico brez preverjanja je uporaba osebnih rešitev. To pomeni, da bi se morali srečati z osebo, ki je pripravljena sprejeti plačila s kreditno ali debetno kartico.

To morda ni tako enostavno storiti. Upoštevajte, da obstaja več spletnih platform, ki uporabnikom ponujajo možnost nakupa kriptovalut brez preverjanja osebnih podatkov. Kljub temu je večina prevar. Zato se morate držati stran od podjetij, ki vam to obljubljajo.

Najbolje je, da se vedno držite blizu največjih kripto trgovalnih platform na trgu. Na ta način boste lahko prepričani, da so vaša sredstva zaščitena. Skupna raba podatkov o kreditni kartici ali pošiljanje sredstev na spletno platformo brez ugleda je lahko nevarno.

Če želite Ethereum kupiti s kreditno kartico brez preverjanja, boste morda morali dvakrat premisliti, preden uporabite senčne platforme.

Zadnje besede o nakupu Ethereuma s kreditno kartico

Če ste želeli vedeti, kje kupiti Ethereum s kreditno kartico, je ta objava z vami delila odgovor. Izmenjave kriptovalut so najboljši način za nakup Ethereuma s kreditno kartico. Vendar pa obstajajo tudi druge platforme, ki vam to tudi omogočajo. Ena od teh platform je denarnica za kriptovalute, imenovana Trust Wallet.

Če želite Ethereum kupiti s kreditno kartico brez preverjanja osebnega dokumenta, je morda nekako zapleteno. Zato morate biti previdni pri platformah, ki jih uporabljate. Najbolje je uporabiti najbolj priljubljene in priznane platforme na kripto trgu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map