Kako kupiti žetone EOS na Binance

EOS je šesti največji kovanec na svetu s tržno kapitalizacijo, katerega skupna ponudba žetonov je trenutno skoraj 5 milijard dolarjev. Ko se uporaba blockchaina in decentraliziranih aplikacij v splošnem povečuje, se lahko kovanec EOS zlahka še poveča. Kovanec je vodilnim na trgu že zagrozil aprila 2018, ko je na kratko prebil 21 dolarjev. Za več analiz si lahko preberete članek o napovedovanju cen UseTheBitcoin EOS.

V nadaljevanju si preberite vodnik o nakupu kovancev EOS na priljubljenem Binance izmenjava.

Kaj je EOS?

EOS, ki ga je ustvarilo podjetje Block.one, je platforma, ki je zelo podobna Ethereumu. Kot pametna pogodbena platforma lahko vse vrste uporabnikov gradijo blockchain aplikacije v omrežju EOS. Cilj je biti bolj prilagodljiv in razširljiv kot omrežje Ethereum.

Dosedanji znak EOS je bila prodaja žetonov, ki je trajala skoraj eno leto in zbrala več kot 4 milijarde ameriških dolarjev, kar je bila doslej največja prodaja žetonov do zdaj. Istočasno se je prodaja žetonov končala sredi leta 2018, skupina je zagnala glavno mrežo EOS in izvedla zamenjavo žetonov z nadomestnih žetonov ERC20 na izvorne žetone EOS. Od takrat je bilo v verigi blokov EOS že sproženih več dApps in ICO.

Zdaj pa poglejmo, kako lahko kupite svoje prve žetone EOS.

1. korak: Registrirajte se za račun v Binance

Ta vodnik bo opisal, kako kupiti žetone EOS na borzi Binance z BTC ali ETH. V tem trenutku ima zelo malo borz na voljo parov EOS in Fiat.

Če tega še niste storili, je prvi korak ustvariti račun Binance. Postopek mora biti hiter in enostaven ter odprt za ljudi skoraj povsod po svetu.

binance register 3

2. korak: Preverite svoj račun

Preden začnete trgovati, boste morali skupini Binance predložiti več dokumentov za preverjanje. Izkoristite tudi to priložnost, da nastavite varnostne ukrepe za svoj račun, na primer dvofaktorsko overjanje.

3. korak: Pošljite BTC ali ETH na svoj račun Binance

Ko je vaš račun nastavljen, pošljite nekaj kovancev BTC ali ETH na svojo denarnico Binance. Če nimate nobenega od teh dveh kovancev ali če želite več vložiti v kripto, lahko kripto kupite s kreditno kartico na več spletnih mestih, kot je Coinmama ali Changelly.

Če želite položiti denar, pojdite na vrh strani in izberite »Sredstva«, nato »Depoziti«.


polog 3

V spustnem meniju izberite, kateri kovanec boste položili. Zdaj boste dobili naslov denarnice, na katero boste lahko pošiljali svoje kovance. Poskrbite, da boste poslali samo navedeni kovanec (tj. BTC v denarnico BTC ali ETH v denarnico ETH). Vsi drugi kovanci, ki jih pošljete sem, se lahko izgubijo.

4. korak: Počakajte na potrditev

Odvisno od obremenitve omrežja lahko traja nekaj časa, da se vaša transakcija izvede. Počakajte, da Binance potrdi, da je bila transakcija uspešno zaključena, preden napredujete.

5. korak: Poiščite in izberite par BTC ali ETH

Ko so kovanci v vaši denarnici Binance, se premaknite na odsek za zamenjavo na spletnem mestu. Če želite priti sem, pojdite na vrh strani in izberite »Exchange«, nato »Basic«.

Zdaj pojdite na desno stran strani. Izberite kovanec, s katerim boste trgovali (BTC, ETH, USDT ali BNB) in v iskalno vrstico vnesite EOS. Kliknite par, ki se prikaže (npr. EOS / BTC ali EOS / ETH).

eos binance 1

Izbirno: Uporabite napredna orodja Binance za nakup ob pravem času

V razdelku za trgovanje Binance ponuja veliko orodij in podatkov, ki vam pomagajo pametneje trgovati. Imajo zgodovino cen in naročil ter žive prilagodljive lestvice cen. Izvajate lahko tudi omejena naročila. Z omejenimi naročili nastavite ceno, po kateri želite kupiti (ali prodati) EOS glede na BTC / ETH. Ko cena doseže to točko, bo Binance izvršil vaše naročilo.

6. korak: Izberite znesek EOS za nakup

Pod grafi cen izberite, koliko EOS-a želite kupiti. Določite ceno, po kateri želite kupiti, ali izberite »Market« za nakup po trenutni ceni (to je priporočljivo za začetnike).

eos binance 2

7. korak: Kupite EOS!

Pritisnite zeleni gumb »Kupi EOS« in končali ste!

8. korak: Premaknite kovance v varno EOS denarnico

Najboljša praksa v kripto je, da kovance hranite v varni denarnici, zunaj borze, kadar ne trgujete. Na ta način imate popoln nadzor nad varnostjo svojih žetonov, v nasprotju z zaupanjem v varnostne ukrepe borze.

Za to boste potrebovali kripto denarnico, ki podpira EOS. The SimplEOS denarnico in Greymass eos-volivec denarnica sta dve namizni denarnici, izdelani samo za EOS. Druga možnost je Infinito denarnica je mobilna denarnica za Android in iOS, ki podpira številne različne kovance.

Za najvišjo raven varnosti boste morda želeli vlagati v strojno denarnico, kot je Ledger Nano S.

Če želite dvigniti svoje žetone EOS iz storitve Binance, pojdite na »Skladi«, nato »Dvigi«.

V spustnem meniju izberite EOS. Nato vnesite naslov denarnice iz denarnice EOS in količino EOS, ki jo želite premakniti. Še enkrat preverite, ali je naslov pravilen, in pritisnite Pošlji.

….in to je to! Vse, kar morate vedeti, da začnete vlagati v ekosistem EOS.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map