Kako kupiti Monero (XMR) na Binance

Monero je morda najbolj znan in zelo cenjen “kovanec za zasebnost” na kripto trgu ustvaril tržno nišo, ki je bila navdušena. Ponazarja tisto, za kar je bil kripto prvotno zasnovan: brez cenzure ali zunanjega nadzora, z možnostjo takojšnje in čezmejne transakcije.

Preberite, če želite izvedeti, kako kupiti žetone Monero z nakupom na Izmenjava Binance.

Kaj je Monero?

Monero (znan pod oznako XMR) je kovanec za transakcijske namene, izrecno za zasebne transakcije. Pri kovancih, kot je Bitcoin, lahko v javni knjigi spremljate vse, od transakcij do naslovov denarnic. Čeprav je ta preglednost v nekaterih krogih dobrodošla, je za druge resna skrb.

Monero naslavlja skrb za zasebnost v kripto z nekaj impresivnimi funkcijami. To vključuje zamegljenost zneskov in ciljev transakcij ter “prikrite naslove”, ki skrivajo prave naslove obeh strani transakcije. Kot taki lahko uporabniki pošiljajo in prejemajo Monero brez skrbi, da bi jih izsledili.

Monero je poleg svojih funkcij zasebnosti, ki veljajo za najboljše na trgu, pred kratkim predstavil novo posodobitev, ki je drastično zmanjšala pristojbine, nastale pri transakcijah XMR. To pomeni, da poleg zasebnosti Monero ponuja cenejši in učinkovitejši način za transakcije s kripto.

Zdaj pa poglejmo, kako lahko kupite kovance Monero.

1. korak: Registrirajte se za račun na Binance

Kot pri mnogih kovancih je tudi zdaj nakup Monero s kreditno ali debetno kartico ali z bančnim nakazilom lahko težaven. Za namen tega vodnika vam bomo pokazali, kako kupiti XMR z Bitcoinom ali Ethereumom.

Prvi korak, če tega še niste storili, je odprtje računa pri Binanceu. Postopek je na splošno hiter in enostaven ter je odprt za uporabnike skoraj povsod po svetu.

binance register

2. korak: Preverite svoj račun

Preden začnete trgovati, boste morali skupini Binance predložiti več dokumentov za preverjanje. Poleg tega nastavite dvofaktorsko overjanje, da zaščitite svoj račun.

3. korak: Pošljite BTC ali ETH na svoj račun Binance

Ko dokončate korake za preverjanje, boste v denarnici Binance potrebovali BTC ali ETH.


Če nobenega od teh kovancev že nimate, lahko na spletnem mestu, kot je, kupite s kreditno ali debetno kartico Coinmama ali Changelly, ali na izmenjavi fiatov, kot je Coinbase.

Če želite kovance poslati v svojo denarnico Binance, pojdite na platformo Binance in izberite »Sredstva«, nato »Depoziti«. V spustnem meniju izberite kovanec, ki ga želite poslati.

depozit

Prikazan vam bo naslov denarnice, na katero želite pošiljati kovance. Poskrbite, da boste na ta naslov poslali samo določeni kovanec (tj. BTC v denarnico BTC ali ETH v denarnico ETH). Kakršna koli druga vrsta kovanca, poslana sem, se lahko izgubi.

4. korak: Počakajte na potrditev

Počakajte, da Binance potrdi vaš polog. Transakcije se pogosto očistijo zelo hitro, vendar lahko traja nekaj ur, odvisno od obremenitve omrežja.

5. korak: Poiščite in izberite par BTC ali ETH

Ko je vaš polog zaključen, se lahko premaknete na odsek za zamenjavo na spletnem mestu. To storite tako, da izberete »Exchange« in nato »Basic«.

Pojdite v iskalno polje na desni strani. Izberite kovanec, s katerim trgujete, in poiščite »XMR«. Izberite par, ki se pojavi (tj. XMR / BTC ali XMR / ETH).

XMR binance 1

Izbirno: z naprednimi orodji Binance lahko kupujete ob pravem času

Binance ponuja podatke, kot so grafi v realnem času in zgodovina naročil, ki vam pomagajo spremljati uspešnost kovanca in kupiti v najboljšem času.

Borza vam omogoča tudi, da nastavite omejitve za nakup ali prodajo. To pomeni, da lahko izberete ceno (v BTC ali ETH), po kateri želite kupiti. Ko cena doseže to točko, bo borza samodejno opravila vaš posel.

6. korak: Izberite znesek XMR za nakup

Izberite ceno, ki jo želite kupiti XMR, ali izberite »Market«, če želite kupiti po trenutni ceni (to je v redu za trgovce začetnike / začetnike). Nato vnesite znesek XMR za nakup. V svoji denarnici Binance lahko izberete določeno količino XMR ali 25%, 50%, 75% ali 100% BTC / ETH kovancev..

XMR binance 2

7. korak: Nakup Monero!

Pritisnite zeleni gumb »Kupi XMR« in ko Binance potrdi vašo transakcijo, ste končali!

8. korak: Premaknite kovance v varno denarnico Monero

Najboljša praksa v kripto je, da kovance ne držite na borzi, ko ne trgujete, v varni denarnici, ki jo nadzorujete. Tako imate popoln nadzor nad varnostjo svojih žetonov in ne zaupate varnostnim postopkom borze.

Za to potrebujete denarnico, ki podpira Monero. Za najvišjo stopnjo varnosti je strojna denarnica, kot je Trezor Model T oz Ledger Nano S je priporočljivo. Alternative iz skupnosti razvijalcev XMR vključujejo GUI denarnica za namizje ali MyMonero spletna denarnica.

Ko imate postavljeno in pripravljeno denarnico XMR, lahko svoje kovance dvignete z borze Binance. To storite tako, da odprete meni na vrhu spletnega mesta in izberete »Sredstva«, nato »Dvigi«.

V spustnem meniju izberite XMR.

XMR binance 3

Dodajte naslov iz denarnice Monero in znesek Monera, ki ga želite dvigniti. Še enkrat preverite, ali je naslov pravilen, nato pritisnite »Pošlji«. Preverite, ali je bila vaša transakcija uspešno zaključena.

…in to je to! To je vse, kar morate vedeti, da lahko kupite Monero (XMR) Binance.

Nauči se več

Monero je eden najbolj razburljivih projektov blockchain in cryptocurrency. Kot smo že pisali, je Monero XMR najboljši kovanec zasebnosti na trgu trenutno. Preberete lahko o Monerovi neprebojni posodobitvi in ​​članku Monero XMR Price Prediction. Nazadnje se naučite, kako shraniti XMR na Ledger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map