Kako kupiti OmiseGO (OMG) na Binance

Vzpon Ethereuma v zadnjih nekaj letih se je umaknil številnim novim in razburljivim blockchain projektom, zgrajenim na omrežju Ethereum. Nekateri od teh projektov so postali zelo pomembni, vključno z OmiseGO, prvi žeton Ethereuma, ki je prebil oceno v višini milijarde dolarjev. Od takrat je cena OMG nihala v primerjavi s preostalim trgom. Več o tem lahko preberete v našem priročniku o cenah OMG ali pa si oglejte najnovejšo tehnično analizo OMG.

Ta vodnik vam bo povedal, kako priti do prvih žetonov OMG, na priljubljenem Binance izmenjava.

Kaj je OmiseGo?

OmiseGO uporablja verigo blokov, da zmanjša zanašanje sveta na tradicionalne, centralizirane finančne institucije. Projekt poskuša ustvariti platformo, ki ljudem omogoča nadzor nad lastnim premoženjem in takojšnjo izmenjavo med razredi premoženja (Fiat, Crypto in več) brez potrebe po centraliziranem posredniku.

S tem bo OmiseGO zagotovil več udobja in operativnosti za bančno prebivalstvo in novo stopnjo vključenosti za nebančne (kot so države v nastajajočih državah ali državah v razvoju). Zaradi česar je OmiseGO najbolj obetaven, je njihov načrt za razširljivost z uporabo ogrodja plazme, podobnega konceptu kot mreža Lightning.

Projekt gradi podjetje Omise, ponudnik digitalnih plačil, ki deluje v več državah jugovzhodne Azije. Vendar je mreža OmiseGO zgrajena tako, da je popolnoma decentralizirana in ni pod nadzorom samih Omise. Platforma je v bistvu v lasti njenih uporabnikov in imetnikov žetonov OMG. Uporabniki, ki bodo “vložili” žetone OMG, ki imajo v denarnici več kot določen znesek, bodo v omrežju zaslužili kos transakcijskih provizij.

Želite kupiti žetone OmiseGo (OMG) in začeti zaslužiti pasivne nagrade? Ta vodnik vam bo pokazal, kako.

1. korak: Registrirajte se za račun v Binance

Če še nimate računa, se boste morali registrirati. Postopek registracije za Binance je zelo hiter in odprt za ljudi skoraj povsod po svetu.

binance register 2

2. korak: Preverite svoj račun

Preden začnete trgovati, boste morali predložiti več dokumentov za preverjanje. V primerjavi z drugimi borzami je postopek v večini primerov spet precej hiter.

Poleg tega zaščitite svoj račun tako, da nastavite dvofaktorsko overjanje.

3. korak: Pošljite BTC ali ETH na svoj račun Binance

Le malo borz trenutno ponuja možnost nakupa OMG s Fiatom. Če torej še niste vlagali v kripto ali če želite vložiti več, je najboljša možnost nakup Bitcoina ali Ethereuma in nato trgovanje za OMG.


Če želite kupiti katerega koli od teh kovancev, lahko to storite s kreditno ali debetno kartico Coinmama ali Changelly.

Ko ste pripravljeni na BTC ali ETH, morate kovance poslati na svojo denarnico Binance. Če želite to narediti, se prijavite na spletno mesto Binance in izberite »Sredstva«, nato »Depoziti«.

V spustnem meniju izberite kovanec, ki ga pošiljate.

polog 2

Binance bo prikazal naslov denarnice, na katerega želite poslati. Poskrbite, da boste navedeni kovanec poslali samo na ta naslov (tj. BTC v denarnico BTC ali ETH v denarnico ETH). Kakršna koli druga vrsta kovanca, ki jo pošljete, se lahko izgubi.

4. korak: Počakajte na potrditev

Transakcije se običajno zaključijo zelo kmalu po oddaji, vendar lahko traja do nekaj ur, odvisno od obremenitve omrežja.

5. korak: Poiščite in izberite par BTC ali ETH

Ko je vaša transakcija potrjena, pojdite na odsek za izmenjavo na spletnem mestu. Do nas pridete tako, da kliknete »Izmenjava«, nato »Osnovno«.

Zdaj poiščite iskalno polje na desni strani. Izberite kovanec, s katerim želite trgovati, in v iskalno polje vnesite OMG. Izberite par, ki se pojavi (OMG / BTC ali OMG / ETH).

omg binance 1

Izbirno: z naprednimi orodji Binance lahko kupujete ob pravem času

Binance ponuja veliko podatkov, kot so analitične karte v realnem času, obseg trgovanja in zgodovina naročil, ki vam pomagajo, da pravočasno izvedete prave poteze. Omogočajo vam tudi določanje omejitev naročil. To pomeni, da vnesete ceno, za katero želite kupiti (ali prodati) OMG, in borza bo samodejno opravila vaš posel, ko cena doseže to točko.

omg binance 2

6. korak: Izberite količino OMG za nakup

Poiščite polje pod trgovalnimi kartami. Na strani »Nakup« vnesite želeno ceno ali izberite »Tržnica« za nakup po trenutni ceni (to bi moralo biti v redu za začetnike).

omg binance 3

Nato vnesite količino OMG, ki jo želite kupiti. Druga možnost je, da porabite 25%, 50%, 75% ali 100% svojega BTC / ETH, ki ga imate na Binance.

7. korak: Nakup OMG!

Za dokončanje naročila kliknite velik zeleni gumb. In končali ste!

8. korak: Premaknite kovance v varno denarnico OmiseGO

Ko končate trgovanje, je pametno premakniti kovance v varno denarnico zunaj borze. Tako imate lahko popoln nadzor nad varnostjo svojih sredstev, namesto da se zanašate na varnostne ukrepe borze.

Za to boste potrebovali kripto denarnico, ki podpira žeton OMG. MyEtherWallet je zaupanja vredna spletna denarnica, ki podpira vse žetone ERC-20, vključno z OMG. The Denarnica Exodus je zmogljiva namizna denarnica za Windows, Mac in Linux. Exodus podpira široko paleto žetonov in ima vgrajeno tudi izmenjavo.

Za najvišjo raven varnosti se morda splača zapraviti denar za strojno denarnico, kot sta Ledger Nano S ali Trezor. Oba podpirata OMG.

Ko imate denarnico pripravljeno, lahko svoje žetone dvignete iz Binancea. Če želite to narediti, pojdite na »Skladi« in kliknite »Dvigi«.

V spustnem meniju izberite OMG. Zdaj določite, koliko žetonov želite dvigniti, in vnesite naslov iz OMG denarnice.

omg binance 4

Še enkrat preverite, ali je naslov denarnice pravilen, in pritisnite »Pošlji«. Ko se transakcija izbriše (če je omrežje zasedeno, lahko traja do nekaj ur), ste končali! Zdaj ste končali vodnik o nakupu žetonov OmiseGo (OMG). Uživajte!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map