Kako kupiti Tron (TRX) žetone na Binance

V začetku januarja 2018 se je Tron ponašal s tržno kapitalizacijo nad 16 milijard USD, s 24-urnim obsegom trgovine skoraj 5 milijard USD. Čeprav je Tron padel na medvedji trg leta 2018, ostaja platforma, nad katero so mnogi navdušeni. Spodaj je vodnik za začetnike ali trgovce vseh vrst o tem, kako kupiti TRON TRX Binance.

Ko je Tron preselil žeton TRX iz standarda ERC20 v izvorni žeton v lastnem glavnem omrežju, Tron pridobiva paro, žeton TRX pa želi pridobiti vedno več borznih seznamov.

Kaj je Tron?

Ena od osnovnih idej za verigo blokov je biti “brezplačen internet” – alternativa, ki je ni mogoče nadzorovati, omejiti ali cenzurirati. Tron je v bistvu to.

Platforma je bila zgrajena kot decentraliziran sistem distribucije vsebin. Kjer trenutno internet nadzorujejo titani, kot so Facebook, Google in Amazon, želi Tron ustvariti internet, kjer bodo podatke in vsebino nadzorovali uporabniki. Ne tretje osebe s korporacijskimi interesi. Sistem bo utrl tudi pot do uporabe in distribucije digitalnih sredstev prek spleta, od koder žeton TRX dobi svojo vrednost.

Če se razvojni načrt projekta uresniči, kot je bilo načrtovano, bi TRX v letu 2019 lahko nadaljeval dostojno rast. Poglejmo torej, kako lahko dobite svoje prve žetone, in začnite vlagati v ekosistem Tron.

1. korak: Če želite kupiti Tron, se registrirajte za račun na Binance

V tem trenutku je nekaj pomembnih borz ali Fiat-ovih prehodov dodalo možnost nakupa TRX-a s Fiatom (USD, EUR, JPY itd.). Ta vodnik vam bo torej pokazal, kako na Binanceu kupiti TRX z BTC ali ETH.

Prvi korak, če tega še niste storili, je ustvariti račun v Binanceu. Postopek naj bo hiter in enostaven, ustvarjanje računov pa je na voljo uporabnikom skoraj povsod po svetu.

binance register 1

2. korak: Preverite svoj račun

Preden začnete trgovati, boste morali predložiti več dokumentov za preverjanje. Binance ima veliko operacijo, zato se preverjanje pogosto zaključi zelo hitro, vendar lahko v nekaterih primerih traja malo časa.

Poleg tega izkoristite to priložnost, da v svojem računu nastavite varnostne ukrepe, na primer dvofaktorsko overjanje.

3. korak: Pošljite BTC ali ETH na svoj račun Binance

Ko bo vaš račun zagnan, boste morali na svojo denarnico Binance poslati BTC ali ETH.

Če želite nakazati Binance, pojdite v glavo spletnega mesta in izberite »Sredstva«, nato »Depoziti«.

polog 2

V spustnem meniju izberite kovanec, ki ga želite položiti. Zdaj boste imeli naslov denarnice, na katerega boste lahko pošiljali svoje kovance. Poskrbite, da boste izbrani kovanec poslali samo na ta naslov (tj. BTC v denarnico BTC ali ETH v denarnico ETH). Kakršna koli druga vrsta kovanca, poslana sem, se lahko izgubi.

4. korak: Počakajte na potrditev

Vaša transakcija bo pogosto zaključena zelo hitro, vendar lahko traja nekaj časa, odvisno od trenutne obremenitve omrežja.

Počakajte, da Binance potrdi, da je bilo vse uspešno zaključeno, preden nadaljujete.

5. korak: Poiščite in izberite par BTC ali ETH

Ko ste uspešno dodali BTC ali ETH na svoj račun Binance, je čas, da se premaknete na odsek za izmenjavo spletnega mesta. Če želite priti sem, pojdite v glavo in izberite »Exchange«, nato »Basic«.

Zdaj pojdite na desno stran strani in izberite kovanec, ki ste ga položili prej. V iskalnem polju poiščite »TRX« ​​in kliknite na par, ki se odpre (TRX / BTC ali TRX / ETH).

trx binance 1

Izbirno: z naprednimi orodji Binance lahko kupujete ob pravem času

Binance ponuja veliko orodij in podatkov, ki vam pomagajo pri obveščanju o vašem trgovanju. To vključuje grafe cen v realnem času, zgodovino cen in naročil ter omejena naročila.

Omejena naročila pomenijo, da lahko nastavite ceno, po kateri želite kupiti TRX (glede na BTC / ETH). Ko njegova cena doseže to točko, bo Binance samodejno sklenil vaš posel (nakup ali prodaja).

6. korak: Izberite količino TRX za nakup

Pojdite na polje tik pod grafikoni cen. Vnesite količino TRX, ki jo želite kupiti, in ceno, po kateri jo želite kupiti. Lahko pa izberete zavihek »Tržnica« za nakup po trenutni ceni (to je priporočljivo za začetnike / začetnike).

trx binance 2

7. korak: Nakup Tron TRX!

Pritisnite zeleni gumb “Kupi TRX” in končali ste! Čestitke! Pravkar ste dokončali korake za nakup Trona,

8. korak: Premaknite kovance v varno denarnico Tron

V kripto je vedno dobro, da kovance ne držite na borzi, ko ne trgujete. To je torej zato, da imate popoln nadzor nad varnostjo svojih sredstev v nasprotju z zaupanjem v varnostne ukrepe borze.

Za to boste potrebovali denarnico, ki podpira TRX. Tron ima seznam uradnih denarnic tukaj, zagotavlja skupnost Tron. Sem spadajo Atomska in Izhod denarnice za namizje, ki podpirajo številne različne valute, pa tudi Satowallet za Android in iOS.

Za najvišjo raven varnosti boste morda želeli vlagati v strojno denarnico, kot je Ledger Nano S.

Ko izberete in nastavite denarnico, dvignite kovance iz Binancea. Pojdite v glavo spletnega mesta in izberite »Sredstva«, nato »Dvigi«. V spustnem meniju izberite TRX, da kupite Tron.

trx binance 3

Vnesite naslov iz TRX denarnice in koliko kovancev želite dvigniti. Še enkrat preverite, ali je naslov pravilen, in pritisnite Pošlji.

Ko je transakcija počiščena, se bodo vaši kovanci pojavili v TRX denarnici.

Izvedite več, preden kupite Tron

Bi radi izvedeli več o TRON-u? V našem poglobljenem članku preberite, kako so transakcije družbe Tron opravile druge pomembne kovance. Lahko tudi preberete o tem, kako se je Tron v začetku tega leta z govoricami o velikem partnerstvu zvišal.

Vas zanima naložba v Tron? Začeli boste z našim člankom o napovedovanju cen Tron in branjem našega analitika o trgovanju s TRX v naši tehnični analizi Tron.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map