Kako kupiti ZCash na Binance

Danes je vprašanje zasebnosti, zunaj njega in zunaj njega, bolj pomembno kot kdaj koli prej. Veliko zaskrbljenost mnogih v kripto krogih je zmožnost vsakogar slediti in slediti transakcijam ali denarnicam v javni knjigi, kot je Bitcoin.

Zcash je danes eden najvidnejših kovancev, ki se osredotočajo na zasebnost, in spodbuja alternativo za tiste, ki želijo, da so njihove transakcije tajne.

Kaj je Zcash?

Prvotno vilica Bitcoina, Zcash gradi na pozitivnih lastnostih digitalne valute, hkrati pa obravnava vprašanje zasebnosti. Blockchain uporablja dokaze o ničelnem znanju, ki omogočajo preverjanje transakcij, ne da bi razkrili podatke o vrednosti transakcije ali strani pošiljateljico in prejemnico.

Ena od ovir na področju kovancev za zasebnost je, ko uporabnik želi na primer izklopiti zasebnost, v primeru revizij ali spoštovanja predpisov. Zcash ima rešitev za to. Njihovo omrežje ima sistem, v katerem lahko imetniki denarnic uporabljajo dve različni vrsti naslova (vsak predstavlja isto denarnico). Eden od njih je »naslov z« zaseben, drugi pa je naslov »t« je javno viden. To omogoča uporabnikom, da se odločijo, kdaj želijo razkriti svoje podrobnosti o transakciji ali ne, kar omogoča večjo prilagodljivost in več možnih primerov uporabe.

Preberite, če želite izvedeti, kako lahko kupite svoj prvi ZEC prek priljubljenega Izmenjava Binance.

1. korak: Registrirajte se za račun na Binance

Prvi korak, če tega še niste storili, je odprtje računa v Binanceu. Postopek je hiter in enostaven ter odprt za uporabnike skoraj povsod po svetu.

binance register 3

2. korak: Preverite svoj račun

Preden začnete trgovati, boste morali skupini Binance predložiti več dokumentov za preverjanje. Poleg tega si vzemite čas, da nastavite dvofaktorsko overjanje za zaščito svojega računa.

3. korak: Pošljite BTC ali ETH na svoj račun Binance

Še vedno je zelo malo uglednih in varnih krajev za nakup česar koli, razen najbolj priljubljenih kriptovalut s Fiatom, kot sta USD ali EUR. Zato boste za nakup Zcash najprej potrebovali Bitcoin ali Ethereum. Ko to storite, lahko katerega koli od teh kovancev zamenjate za ZEC na Binance.

Če še nimate BTC ali ETH, lahko enega kupite na Fiatovi borzi, kot je Coinbase, ali spletna mesta, kot so Coinmama ali Changelly.

Če želite kovance poslati na svoj račun Binance, pojdite v meni na vrhu strani in izberite »Sredstva«, nato »Depoziti«.


V spustnem meniju izberite kovanec, ki ga boste poslali.

polog 3

Prikazan vam bo naslov denarnice, na katero boste poslali svoje kovance. Poskrbite, da boste na ta naslov poslali le navedeni kovanec (tj. BTC v denarnico BTC ali ETH v denarnico ETH). Kakršna koli druga vrsta kovanca, ki jo pošljete, se lahko izgubi.

4. korak: Počakajte na potrditev

Transakcije se pogosto zaključijo v nekaj minutah, vendar lahko trajajo dlje, odvisno od obsega aktivnosti v omrežju. Počakajte, da Binance potrdi uspeh vaše transakcije, preden nadaljujete.

5. korak: Poiščite in izberite par BTC ali ETH

Ko sredstva prispejo v vašo denarnico Binance, je čas, da se premaknete na odsek za izmenjavo na spletnem mestu. Pojdite v glavo navigacije in izberite »Exchange«, nato »Basic«.

Zdaj poglejte na desno stran strani. V iskalnem polju poiščite ZEC in kliknite na par, ki se odpre (ZEC / BTC ali ZEC / ETH).

zec binance 1

Izbirno: z naprednimi orodji Binance lahko kupujete ob pravem času

Binance ponuja podatke, kot so analitične karte v realnem času, obseg trgovanja in zgodovina naročil, ki vam pomagajo, da pravočasno izvedete prave poteze. Omogočajo vam tudi določanje omejitev naročil. To pomeni, da vnesete ceno, za katero želite kupiti (ali prodati) ZEC, in ko bo cena dosegla to točko, bo borza samodejno opravila vaš posel..

6. korak: Izberite znesek Zcash za nakup

Postavite ceno, za katero želite kupiti ZEC, ali izberite možnost »Markets« za nakup po trenutni ceni (to je priporočljivo za začetnike ali začetnike).

zec binance 2

Nato vnesite, koliko želite kupiti. Lahko je določen znesek v ZEC ali BTC / ETH ali pa se odločite, da boste porabili 25%, 50%, 75% ali 100% svoje BTC / ETH denarnice.

7. korak: Nakup Zcash!

Pritisnite zeleni gumb »Nakup ZEC« in končali ste!

8. korak: Premaknite kovance v varno denarnico Zcash

Najboljša praksa v kripto je, da kovance vedno shranite v svoji denarnici, kadar ne trgujete aktivno. Če pustite kovance na borzi, vaša sredstva ostanejo v rokah varnostnih ukrepov borze, medtem ko je v vaši denarnici lažje nadzorovati.

Če želite svoj ZEC odstraniti z menjalnice, potrebujete denarnico, ki podpira Zcash. Strojni denarnici Ledger Nano S in Trezor Model T ponujata najvišjo raven varnosti. Alternativne možnosti vključujejo Izhod denarnica za namizje, ali Coinomi za mobilne naprave.

Če želite dvigniti, pojdite v meni glave in izberite »Sredstva«, nato »Izplačila«. V spustnem meniju izberite ZEC.

zec binance 3

V denarnico vnesite naslov ZEC in znesek ZEC, ki ga želite dvigniti. Še enkrat preverite, ali je naslov pravilen, in kliknite »Pošlji«. Ko bo omrežje dokončalo vašo transakcijo, se bodo vaši kovanci pojavili v vaši denarnici ZEC.

Nauči se več

Preberite našo pokritost seznama ZCash na Coinbase Pro konec leta 2018. Če pa vas zanima nakup ZEC, si o tem, kako ga pridobiti, preberite v našem vodniku tukaj.

Za tiste, ki jih zanima naložba, si oglejte članek Zcash Price Prediction, vendar vedno opravite lastno raziskavo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map