Kje in kako kupiti Verge (XVG) | Vadnica po korakih

V današnji pokrajini cenzura, regulativna negotovost in še več potiskajo kripto uporabnike k kovancem, ki so osredotočeni na zasebnost. Valutam, kot so Bitcoin, Ethereum in Litecoin, je mogoče slediti, kar nekatere skrbi. Posledično je lahko prihodnost transakcijskih kovancev v kriptovalutah, kot so Monero, Dash in Verge, ki svojim uporabnikom ponujajo anonimnost.

Monero in Dash opažata široko uporabo, v primeru Dash pa celo posvojitev v resničnem svetu. Toda kot kovanec na spodnjem koncu srednjega praga je verjetno, da bo Verge težko najti. Ta vodnik vas bo prvič popeljal skozi postopek vlaganja v Verge.

Kaj je Verge?

Verge, ustvarjen leta 2014, je kovanec, narejen za vsakodnevno transakcijsko uporabo, hkrati pa ves čas ohranja zasebnost. Čeprav na primer nima tržne kapitalizacije Bitcoina ali Ethereuma, Verge ponuja nekaj prednosti. Uporablja omrežja, kot sta TOR in I2P, za usmerjanje prometa skozi tisoče naslovov in zakriva dejanski IP, ki ga je nekdo uporabil za transakcijo.

Tudi Verge je na tej točki boljši za transakcijsko uporabo kot mnogi večji kovanci. Z nižjimi stroški lahko obdela manj transakcij v krajšem času kot Bitcoin. Verge-ove funkcije zasebnosti so jih skupaj s hitro hitrostjo obdelave veliko povezale resnična partnerstva. Predvsem nekaj podjetij v industriji zabave za odrasle, vredni 92 milijonov dolarjev.

Cenovno je bila Vergeova zgodovina kot tobogan. Decembra 2017 je vrednost kovanca skočila v nebo in v samo dveh tednih dosegla 30-kratni dvig. Od takrat je na trenutke preizkusil 20 najboljših tržnih meja kriptovalut, pri drugih pa se je znižal na 40-50. Ta nestanovitnost je lahko privlačna za trgovce, ki bi lahko videli možnost, da se spustijo za kovanec, ki je pokazal potencial.

Vse skupaj pa poglejmo, kako začeti trgovati z Verge.

1. korak: Pridobite denarnico Verge

Kot pri kateri koli kriptovaluti morate tudi na borzi dobiti varno denarnico, s katero lahko shranjujete svoje kovance. Čeprav časi kriptovalut, kot divji zahod, minevajo, je vseeno ključnega pomena, da svoj portfelj vedno varujete. To pomeni, da uporabljate denarnico, ki jo nadzorujete, in je težko vdrete. Dva najpogostejša Verge denarnice sta Verge Electrum in Verge QT, ki jih je razvila in podprla ekipa Verge.

Najboljši način za držanje digitalnih valut je, da to storite zunaj borz kriptovalut. To je zato, ker so te platforme izpostavljene vdoru in drugim zlonamernim napadom. Držanje Vergea v denarnici brez povezave bi bila najboljša možnost, saj ni velikih blagovnih znamk, ki bi delale na strojni denarnici in bi nudile podporo za XVG. KeepKey, Ledger in Trezor so najbolj znana podjetja, ki delajo na trgu strojne denarnice.

verge denarnice

Denarnica Electrum je odprtokodna denarnica, prvotno izdelana za Bitcoin, Verge pa jo je prilagodil za delovanje za XVG. Electrum je lahka možnost. Ker ne prenese celotnega verižnega bloka Verge, uporabnikom omogoča izjemno hitro izvajanje transakcij, kar je dobra izbira za ljudi, ki nameravajo uporabljati VXG za transakcije.

Denarnica Verge QT je bolj zapletena možnost, ki zavzame veliko več prostora, saj zahteva prenos celotne verige. Izplačilo je, da omogoča širši nabor funkcij zasebnosti za uporabnike, ki iščejo varnejšo možnost.

Medtem ko prejšnji dve možnosti uporabnikom omogočata samo shranjevanje VXG, Coinomi je priljubljena mobilna denarnica, ki ima več kot 500 podprtih sredstev. Coinomi je odlična možnost za uporabnike, ki nameravajo imeti XVG kot del raznolikega portfelja.

2. korak: Nakup Bitcoin / Ethereum


Ker Verge še ni dosegel široke nasičenosti z drugimi glavnimi valutami, le malo virov ponuja neposreden nakup Fiata (USD, EUR itd.) XVG. Iz tega razloga je najboljši način najprej kupiti Bitcoin ali Ethereum, nato pa ga zamenjati za Verge.

Obstaja veliko krajev, kjer lahko zlahka kupite Bitcoin ali Ethereum. Coinbase in Gemini sta dobro uveljavljeni borzi, ki uporabnikom ponujata možnost nakupa teh kovancev neposredno s Fiatom. Na Coinmami lahko s kreditno ali debetno kartico kupite katerega koli izmed 8 priljubljenih kovancev.

3. korak: Prijavite se za izmenjavo (na primer Binance)

Ko imate svoj Bitcoin ali Ethereum, se morate registrirati za izmenjavo, ki podpira Verge. Če želite najti te informacije, poiščite Verge na CoinMarketCap in pojdite naTrgi“. To vam bo pokazalo seznam vseh borz in trgovalnih parov za XVG. Bittrex in Kriptopija sta dve priljubljeni borzi z več pari za Verge. Vendar bomo za ta vodnik uporabili Binance, največja borza na svetu po obsegu in ena najvarnejših možnosti, ki so trenutno na voljo.

Binance je ena najbolj priznanih in najpogosteje uporabljanih kripto borz na trgu kriptovalut. Po navedbah CoinMarketCap je Binance druga največja platforma za kripto izmenjavo z obsegom trgovanja v zadnjih 24 urah 933 milijonov dolarjev. Dva trgovalna para, ki jih ponuja Binance, vključujeta XVG / BTC in XVG / ETH.

Ena glavnih prednosti Binance je povezana z dejstvom, da ima zelo majhen obseg trgovanja in likvidnost v manjših trgovalnih parih. Na primer, Binance predstavlja skoraj 45% celotnega obsega trgovanja XVG, sledi mu Bittrex s 15,63% celotnega obsega trgovanja. Omeniti velja, da obstaja 58 različnih borz, ki ponujajo trgovalne pare XVG.

Če tega še niste storili, registrirajte račun na Binance. Imajo čist uporabniški vmesnik, ki je zelo enostaven, postopek pa je hiter v primerjavi z drugimi borzami.

Ko določite varnostne ukrepe in predložite dokumente za preverjanje, morate kovance, ki ste jih kupili, položiti prej. Če želite to narediti, pojdite v zgornji meni in izberite »Sredstva«, nato »Depoziti«. Izberite kovanec, ki ga želite uporabiti, in Binance vam bo dal naslov, na katerega ga boste poslali. Poskrbite, da boste navedeni kovanec poslali samo na ta naslov – tj. če ste se odločili za nakazilo Ethereuma, pošljite le Ethereum. Morebitni drugi kovanci, poslani na ta naslov, se lahko izgubijo.

depozit binance btc 1

4. korak: Zamenjajte Bitcoin ali Ethereum za Verge

Zdaj ste financirali svojo denarnico Binance, želeli boste zamenjati za Verge.

Pojdite na »Exchange« in izberite »Basic«. To bo odprlo trgovalno tla. Zdaj pojdite na desno stran, izberite kateri koli kovanec, ki ste ga položili prej, in v iskalno polje vstavite XVG. Odprl bo par XVG (BTC / XVG ali ETH / XVG). Kliknite to.

(Izmenjava kriptovalut Binance uporabnikom omogoča nakup digitalnih sredstev s kreditno kartico. To pomeni, da lahko tisti, ki želijo kupiti XVG, preprosto kupijo BTC ali ETH s kreditno kartico in ta sredstva zamenjajo za XVG).

verge binance

Pod grafom cen boste imeli možnosti za nakup in prodajo XVG. Vnesite, koliko XVG želite kupiti, in prikazal vam bo ekvivalent v BTC ali ETH. V XVG lahko kupite tudi 25%, 50%, 75% ali 100% svojih BTC / ETH sredstev.

Ko potrdite naročilo, se kovanci Verge v nekaj minutah pojavijo v vaši denarnici Binance.

Druga možnost: glejte eno od teh manjših borz za nakup XVG neposredno pri Fiatu

Čeprav priporočamo uporabo velike borze, kot je Binance, čeprav to pomeni nakup začetnega kripto-kje drugje, obstaja nekaj manjših platform, ki uporabnikom omogočajo, da Verge kupujejo s Fiatom.. HitBTC je najbolj znana borza, ki ponuja pare Verge-Fiat. YoBit in LiteBit to ponujajo tudi za uporabnike na nekaterih območjih sveta.

Zadnji korak: dvignite XVG v denarnico

Ko se prijavite za Binance (ali katero koli drugo borzo), boste ustvarili denarnico za vas. Sredstva lahko hranite v tej denarnici, vendar je najboljša varnostna praksa vedno dvig kovancev, ko končate trgovanje.

Če uporabljate Binance če želite kupiti Verge, pojdite na »Skladi« in izberite »Dvigi«.

umik xvg 2

Na tem zaslonu bo prikazan skupni znesek v vaši denarnici XVG Binance, koliko kovancev je v naročilu, ki čaka na izvršitev, in skupni znesek, ki je na voljo za dvig.

Zdaj preprosto vnesite naslov Verge Wallet iz Coinomi, Electrum ali QT (katero koli denarnico ste izbrali). Vnesite znesek, ki ga želite dvigniti, in pritisnite »Predloži«. Ko potrdite s povezavo, poslano na vaš e-poštni naslov, bo vaš Verge poslan iz Binance v vašo denarnico.

Po nakupu XVG na Binance je najbolje, da sredstva pošljete v denarnico za kriptovalute, ki podpira XVG. Obstaja veliko možnosti, vključno s spletnimi denarnicami in denarnicami brez povezave. 

Trenutno ni nobenih denarnic za strojno opremo, ki bi podpirale XVG. To pomeni, da shranjevanje te virtualne valute v nekaterih najboljših rešitvah na trgu ne bi bilo mogoče. Najbližja alternativa strojni denarnici je uporaba papirnate denarnice za Verge. Papirnata denarnica je skoraj tako varna kot denarnica s strojno opremo, s to razliko, da morajo uporabniki zanjo bolje poskrbeti. 

V zadnjih letih so na borze po vsem svetu vplivali vdori in napadi. Zaradi tega so uporabniki iz različnih držav izgubili milijone USD. To je razlog, zakaj je zelo pomembno, da XVG pošljete v drugo denarnico, v kateri imate zasebne ključe. Ne pozabite, ne ključi, ne kripto. 

Tako je uporaba Binance ena najboljših izbir za trgovanje z XVG. Binance ponuja najvišjo likvidnost za to digitalno sredstvo, ponuja dva različna trgovalna para (ETH in BTC), posameznikom pa omogoča tudi nakup BTC ali ETH s kreditno kartico in njihovo zamenjavo za XVG. 

V času pisanja tega članka se z XVG trguje okoli 0,005093 USD. Kot poroča CoinMarketCap, ima XVG tržno kapitalizacijo 80 milijonov dolarjev in je 69. največja digitalna valuta v vesolju. 

In to je vse, kar je pri nakupu Verge, enega največjih potencialnih kovancev v prihodnjem sektorju kovancev za zasebnost.

Andrew je pisatelj in prodajalec digitalnih izdelkov z Nove Zelandije, ki zdaj živi iz jugovzhodne Azije. Andrew se skupaj s svojim delom na številnih področjih prostora e-trgovine močno zanima za kriptovalute, zlasti altcoinov in projekte, osredotočene na splošno sprejemanje kripto valut.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map