Kovanci za pasivni dohodek: NEBL, KMD in NEO

Kovanci za pasivni dohodek: NEBL, KMD in NEO

Pasivni dohodek včasih velja za “sveti gral” finančnega vlaganja. Zagovorniki predčasne upokojitve pogosto poudarjajo, da je pasivni dohodek odlična rešitev za dosego tega cilja.

Seveda obstajajo različne oblike pasivnega dohodka, ki jih najbolj poznamo: mrežno trženje, lastništvo nepremičnine v najemu itd..

Toda nekateri vlagatelji so obvladali tudi umetnost pasivnega ustvarjanja dohodka s kripto naložbami. Torej, kateri so najboljši načini za zaslužek kripto, medtem ko spiš? Tu so tri glavne kriptovalute za ustvarjanje pasivnega dohodka.

NEBLIO

“Omrežje blockchain naslednje generacije” Neblio želi zagotoviti način za sprostitev potenciala blockchaina. Neblio je bil ustvarjen za izboljšanje razvoja in uvajanja porazdeljenih aplikacij, ki temeljijo na verigah blokov. Povedano drugače, pomaga olajšati hitro sprejemanje dApps, ki se izvajajo v omrežju vozlišč P2P in ne na enem vozlišču.

Izvorni žeton Neblio, NEBL, je v središču blokovske platforme Neblio. Je eden izmed digitalnih kovancev, ki so omogočili ustvarjanje pasivnega dohodka. Platforma uporablja mehanizem soglasja Proof of Stake (PoS).

Z NEBL lahko z vložkom zaslužite pasivni dohodek. Če želite zaslužiti, morate imeti denarnico Neblio 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Dlje kot je vaša NEBL v denarnici, večji je vaš dohodek.

raspberrypi VNC Viewer e1512333422668

Vir: https://nebl.io/

V času pisanja tega članka je vrednost NEBL približno 1,90 USD. Sredi januarja letos je dosegel rekordnih skoraj 50 dolarjev. Kalkulatorji, ki jih je izdal Neblio, prikazujejo letne nagrade približno 10% za držanje kovanca in njegovo vstavljanje 24 ur na dan.

Trenutno se uvršča na 172. mesto glede na CoinMarketCap, s ponudbo 13 milijonov žetonov in tržno kapitalizacijo 26,5 milijona dolarjev.

Komodo (KMD)

The Komodo platforma je vilica Zcash. Začeli so ga leta 2016. Komodo je decentraliziran projekt veriženja blokov, ki ljudem omogoča nadzor nad njihovim digitalnim denarjem, hkrati pa ohranja absolutno zasebnost. KMD se opira na edinstveni soglasni algoritem, imenovan zapozneli dokaz o delu (dPoW).

Platforma izkorišča tehnologiji BarterDEX in Jumblr za zagotavljanje decentralizirane metode začetne ponudbe, ki ni dovzetna za vladne predpise – predpise, ki običajno preprečujejo finančno svobodo.

BarterDEX za prenos kovancev uporablja atomske zamenjave. Trenutno se atomske zamenjave uporabljajo za premostitev vrzeli med kovanci; kot žetoni na osnovi Ethereuma in tisti, ki uporabljajo lastno verigo.

BarterDEX ne gostuje na centraliziranih strežnikih in lahko deluje v porazdeljenem omrežju, ki ga poganja platforma Komodo.

V času pisanja tečaja KMD po podatkih CoinMatrketCap.com trguje po 1,15 USD. 21. decembra 2017 je kovanec dosegel rekordnih 12,54 USD.

Tehnični načrt

Vir: https://komodoplatform.com/

Trenutno je v obtoku 109.057.135 KMD, načrtovana skupna dobava 200 milijonov žetonov, ki naj bi bila dosežena leta 2031. Medtem, KMD “hODLers” lahko zaslužijo 5% KMD letno.

Treba je opozoriti, da Komodo ne uporablja algoritma Proof-of-stake (PoS), vendar nagrajuje imetnike svojega izvornega žetona v izbranih denarnicah. Pasivni dohodek je bil uporabljen za spodbujanje ljudi, da HODL svoje KMD izklopijo s kriptovalut.

NEO

NEO, prej znan kot “Antshares” je kriptovaluta, ki ima podobno funkcionalnost kot Ethereum. Dejansko ga pogosto imenujejo “kitajski ethereum” in je bil zasnovan tako, da pomaga pri uvajanju novega Pametno gospodarstvo. Tako NEO kot Ethereum želita biti platformi za decentralizirane aplikacije, pametne pogodbe in začetne ponudbe kovancev.

NEO uporablja pametne pogodbe za izvajanje programov brez sodelovanja tretjih oseb. Ko so pogodbe ustvarjene, jih tretje osebe ne morejo cenzurirati, vplivati ​​nanje ali spremeniti.

NEO je bil ustanovljen leta 2014. Od takrat je veriga blokov doživela veliko vlečenja in zanimanja med uporabniki, kar je postalo eden najpomembnejših izumov 21. stoletja.

Namesto algoritma PoW ali PoS NEO uporablja pametno rešitev, imenovano Delegirana bizantinska strpnost (dBFT), kot svoj protokol soglasja.

Omrežje NEO uporablja dva različna žetona – GAS in NEO. NEO je žeton, ki se uporablja za upravljanje omrežja in ustvarjanje blokov.

1024

Vir: https://neo.org

GAS, kot že ime pove, je zasnovan za “napajanje” omrežja blockchain NEO. Žetoni GAS se razdelijo uporabnikom, ki imajo NEO. Več kot imate NEO žetonov v denarnici, več PLINA boste zaslužili kot dividende.

Izmenjave kot Binance in KuCoin uporabnikom omogoča zbiranje GAS-a s shranjevanjem NEO na njihove platforme.

Končne misli

Mnoge od teh metod zahtevajo praktičen pristop in potrebujejo čas za uspeh. Kljub temu bi te metode zaslužka preostalega in pasivnega dohodka lahko odlično sprostile tiste, ki bi lahko sodelovali; zlasti v teh zgodnjih fazah.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map